- 29 Ekim 2012
- 22.789
- 58.109
- 798
- 37
- Konu Sahibi medd_cezir
- #40.981
bendee yoruldummmmmm hayalotummmm hosgeldinnnn yemek yaptim turlu ve pilavvv...yikandimm temizlik bulasikkk camasir derken bittimmmm yaaaa

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bendee yoruldummmmmm hayalotummmm hosgeldinnnn yemek yaptim turlu ve pilavvv...yikandimm temizlik bulasikkk camasir derken bittimmmm yaaaa![]()
ALLAH kabul etsınn cnmm ... Herşey yolunda gıder inş. cok gzel olur herseyyy![]()
habıbtem benım nıye yoruyon bakem sen kendınıcanbonum hergun ne camasırı cıkıyo sızın evde napıyonuz bebem
![]()
ayşem ben ayakta uyukluyorum
dinlenim biraz yarın büyük ihtimal giremeyebılrım.kavaltıdan sonra eşimle alışverişe çıkıcaz malum
sonra sarma sarcam ve tavukları haşlıcam
bıtek pilav kalıyo onu eşimin yengesı yapıcak sagolsun ben düşüremem onca kişiye çünkü
pazar hiç giremem pazartesı gunu gorusuruz artık kuzularımmmm öpüyorum hepınızı allaha emanet olun.ayşem tek bırakıyorum senı canım ama kızlar gelır belkı sımdılerde ben yatım bıraz esımın uykusu gelene kadar o olmadan uyuyamıyorum cunku
bol sohbetler sızlere canlarımmmm kendınıze ıyı bakın
![]()
Ben geldimmm canlarim nasilsiniz?![]()
yorgunum dostlaarım yorgunum yorgun
tam cıkıyordum ayşem tek diye üzülüyodum cıkabılırım demekkı artık
hoşgeldın kızçem çok şükür iyiyim sen nassın![]()
habibtemmm eesim cok titizz her gun yikanacammm eee banada camasir cikiyorrr nevresimlerrr degisitrdim koltuklarin yastik kiliflarini yikadimmmmm oh be mis gibi oldu![]()
sukur iyiyim canimm ,, bende bakiniyim dedim bii ..
saol canımın içi...rabbım sizlerede nasıp etsın ınsallah
![]()
habibtemmm eesim cok titizz her gun yikanacammm eee banada camasir cikiyorrr nevresimlerrr degisitrdim koltuklarin yastik kiliflarini yikadimmmmm oh be mis
gibi oldu![]()
hayalotummm allah kabul etsinnn insallah istedgiin gibi gecer mevluudun...ellerine saglik habibtemmm..yakin olsaydik beraber yapardik bitanemmm...kendine iyii bakkk opuyorum seniiiiiii
![]()
canlarım çok teşekkür ederim hepinize şuan daha iim ama sorun bana biş demeden aniden yaptı doktor daha önce hiç bahsetmemişti neye uğradığımı şaşrdmve şuan akıntım çok 15-20 gün böyle olcakmş afedersinz ama çiş yapmş gibi olyrm oyzden ped kullanyrm offf yaaa bugünlerde geçer mi
![]()
canlarım çok teşekkür ederim hepinize şuan daha iim ama sorun bana biş demeden aniden yaptı doktor daha önce hiç bahsetmemişti neye uğradığımı şaşrdmve şuan akıntım çok 15-20 gün böyle olcakmş afedersinz ama çiş yapmş gibi olyrm oyzden ped kullanyrm offf yaaa bugünlerde geçer mi
![]()
geçer kuzum üzülme çok çok geçmiş olsun ama bak kurtuldun artık kuzumüzme kendını bıtanem nolur
hayırlısıyla meleğinde gelcek inşaşalhhh
![]()