Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

canlarımmmm soğan suyumu içeyim, çalışmanın ardından hemen uyumayı planlıyorummmm... çalışma esnasında da uyuyabilirim valla var o potansiyell :17:
yorgunluktan her yanım sızlıyo resmen yaaa:30:
hepinizi çoooooooooooook seviyorum, iyi gecelerrrr öptüümm :54::54::54::54::54::54::54::54:

bebeğimm lütfen yapma böyleee, karamsarlık zamanı değil şuaannn.. bak hepimiz senden yana böyle umutluyken, yapma kuzumm...du bakalım hem sorun varsa bile ona göre tedavini olursun bitanemm :16: yeterki Rabbim dermansız dert vermesinn :16:

amaan kuzuuummm boşverrrr öyleleri arkadaş listende olsa nolur olmasa nolur...
valla bahsettiğin kişiyi anladım, inan o benim umrumda değil... o günlerde çok kırılmıştım ama şuan kırgın da değilim çünkü benim için hiç bir şey ifade etmiyor :9:
kişiliğini ortaya serdı işte.. bence sen de takma..
benim burda olmadığı için üzüldüğüm tek insan yasakhayalim.. Onun da canı sağ olsun, iyi olduğunu bileyim o bile bana yeter :16:

bitanemm benimm geçmiş olsunn çok şükür ki bebeğin hala seninle kuzuumm, Rabbim bi daha yaşatmasın :16:

bebeğimm saat 10da başlayan temizlik akşam 10da sona erdi çok şükürrr.. benim de pilim bitti tabii, güya eve temizlikçi kadın alıyorum ben ondan beter oluyorum yaa.. ahanda halim bu :37: bu yorgunlukla bi de çalışma yapcaz bugünn :17: iş peşindeyken uyuyup kalmazsam tabii :9:

hayalotum ve ayşeeemmm benim de canım çıktı ayol, ellerim delik deşik oldu yaa :30: ama mis oldu evim çoook şükürr :16: yarın da çamaşır ve ütüleri çıkardım mı aradan benden iyisi yok vallaaa :69:
hepinizi çooooooooook seviyorumm , öptüümmm :54:

bende senı sevıyormm tatlımm ıyı gecelerrr :54:

habibtelerimmm nasilsinizzz dun internetim yoktu giremedimmm...hepinizi cok ozledimmmm...herkes iyimi :52::52::52::52::52::52:

keserimmmm hosgeldinnnnnn canimmmm nasilsinnn nasil oldunnnn agrin falanm varmi tatlimm:16::16::16::16::16:

habibtelerimmm nasilsinizzz dun internetim yoktu giremedimmm...hepinizi cok ozledimmmm...herkes iyimi :52::52::52::52::52::52:

hoşgeldin habibtem, ben de geç geldim bugün ama kimsecikler yok... bir hafta sonu klasiğiyle karşı karşıyayız yani :1:
iyiyim ben çok şüküürr, sen nasılın balımmmm :16: teyzoşum fındığım napıyoooo:21:

hoşgeldin habibtem, ben de geç geldim bugün ama kimsecikler yok... bir hafta sonu klasiğiyle karşı karşıyayız yani :1:
iyiyim ben çok şüküürr, sen nasılın balımmmm :16: teyzoşum fındığım napıyoooo:21:

iyiyizzzz guzel teyzesiiiii...hic halimiz yok is yapacakkk mutak oldugu gibi duruyorrr...bir bakayim dedimmm kimler var diyeee...birazdannn temizliyecemm mutfagii...sen nasilsin canim benimm calismalara basladin dimi:17::17::17::17::17:

iyiyizzzz guzel teyzesiiiii...hic halimiz yok is yapacakkk mutak oldugu gibi duruyorrr...bir bakayim dedimmm kimler var diyeee...birazdannn temizliyecemm mutfagii...sen nasilsin canim benimm calismalara basladin dimi:17::17::17::17::17:

amaaann kendini ne zmaan iyi hissedersen o zaman yaparsın bitanem, dinlenmene bak :34:
yaa çalışmalara başladık bitanemm :17: ama garip biş y oldu bu ay.. 9. günü ovu testi yaptım ve pozitife yakın koyulukta çıktı .. 10. gün tekrarladığımda daha silikti.. dünde 11. günümdi yine silikti... bugün de birazdan yapcam ama aklım bulandı.. benim adetim son 2-3 aydır 9-10 gün sürüyo... ben adetin sonunda nasıl yumurtluyorum anlayamadım vallaa :53:

amaaann kendini ne zmaan iyi hissedersen o zaman yaparsın bitanem, dinlenmene bak :34:
yaa çalışmalara başladık bitanemm :17: ama garip biş y oldu bu ay.. 9. günü ovu testi yaptım ve pozitife yakın koyulukta çıktı .. 10. gün tekrarladığımda daha silikti.. dünde 11. günümdi yine silikti... bugün de birazdan yapcam ama aklım bulandı.. benim adetim son 2-3 aydır 9-10 gün sürüyo... ben adetin sonunda nasıl yumurtluyorum anlayamadım vallaa :53:

hic kullanmadimmm ben habibtemmmm...kadin ayda 1 kez yumurtlamazmi ve 24 saat surerr...habibtemmmm sogan suyunu iciyorsun dimii...devam et insallah bu ay olur siz bir var bir yok calisma yapinnnnnn biz 4.aya girecezzz calisma yapmayali esime acimmaya basladimmmm:17::17::17::17::17::17:[/B]

hic kullanmadimmm ben habibtemmmm...kadin ayda 1 kez yumurtlamazmi ve 24 saat surerr...habibtemmmm sogan suyunu iciyorsun dimii...devam et insallah bu ay olur siz bir var bir yok calisma yapinnnnnn biz 4.aya girecezzz calisma yapmayali esime acimmaya basladimmmm:17::17::17::17::17::17:[/B]

bebeğim bu ay 9. gün temizlenmiştim zaten, o yüzden ogün çalışabildik Allahtan :17: 2. çalışma da dündü :17:
soğan suyumu içiyorum, sabahlarıda aç karnına arı sütümü içiyorum ardından bal+polen yiyorum... eşimde keçiboynuzu ve sperm arttırıcı baharatlı bi karışım yiyo... bakalım bundna sonrası kısmet :16: inşşş bu ay bölyle olurum yaaaaaaaaaaaaaa :49:

bebeğim bu ay 9. gün temizlenmiştim zaten, o yüzden ogün çalışabildik Allahtan :17: 2. çalışma da dündü :17:
soğan suyumu içiyorum, sabahlarıda aç karnına arı sütümü içiyorum ardından bal+polen yiyorum... eşimde keçiboynuzu ve sperm arttırıcı baharatlı bi karışım yiyo... bakalım bundna sonrası kısmet :16: inşşş bu ay bölyle olurum yaaaaaaaaaaaaaa :49:

insalahh medceziriimmmmm insallahhhhhh hamile kalirsin bu ayyy:49::49::49::49: yarasinnn habibtemmmm sogan suyu...esin de ari sutu icsinnn canimm...insallah insalllahhh:49::49::49: olursunnnn:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

insalahh medceziriimmmmm insallahhhhhh hamile kalirsin bu ayyy:49::49::49::49: yarasinnn habibtemmmm sogan suyu...esin de ari sutu icsinnn canimm...insallah insalllahhh:49::49::49: olursunnnn:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

ayyyy inş bitanemmmm, kuzumm dün gece de harika rüyalar gördüm zateennnnn :16:
Allahımm heyecana baaakkkk :21::21::21::21::21::21::21: :52::52:
bebeğim kocişim çaya beklerrrrr, şimdilik kaçtımmm..
yine gelirim inşşş gelemezsem şimdiden iyi geceleeeerrrrr :54:

ayyyy inş bitanemmmm, kuzumm dün gece de harika rüyalar gördüm zateennnnn :16:
Allahımm heyecana baaakkkk :21::21::21::21::21::21::21: :52::52:
bebeğim kocişim çaya beklerrrrr, şimdilik kaçtımmm..
yine gelirim inşşş gelemezsem şimdiden iyi geceleeeerrrrr :54:

tamam habibtemmm kendine iyi bakkkk opuyorum seniii..insallahhh gordugun ruyalarrrr cikarrrrrrr mutluluguna mutluluk katarrr canim benimmm:16::16::16::16:

hayalotummmmmmm nasillll acabaaa mevludu nasil gecti merak ettimmmmmm canimm benimmm..:16::16::16::16::16::16:
umudumda gelmediiiii acaba neden gelmedi ozledimmm gelsede iki laf ederizzz:54::54::54::54::54::54:
scorpimdeeee yogundu habibtem benimmmm kkiyamam kendisinee
selenclk nerdee goremiyoruzz insallah hersey yolundadir teyzosu merak etttikkk acikcasiiii:26::26::26::26::26:
gurbetkizimmmm habibteee gelmissinnn ama kmsecikler yok diye cikmiissss cnimmmm benim yaaaa:16::16::16::16::16:
medcezirimmmmm kocisiyleee mutlu mesutt caylarini yudumluyorlardir simdiiii:46::46::46::46::46:
aysecikkkk nerelerdeeeee kocasiyla gezmelerdedirrr kesineee:46::46::46::46::46:
keserimmmmm nasil oldu acabaaaa///

eee saymadigimmmm baska kimler varrrrr yazmadiklarim ksuuruma bakmasinn simdilikk aklimdakiler bu kadarrr:46::46::46::46::46:

hayalotummmmmmm nasillll acabaaa mevludu nasil gecti merak ettimmmmmm canimm benimmm..:16::16::16::16::16::16:
umudumda gelmediiiii acaba neden gelmedi ozledimmm gelsede iki laf ederizzz:54::54::54::54::54::54:
scorpimdeeee yogundu habibtem benimmmm kkiyamam kendisinee
selenclk nerdee goremiyoruzz insallah hersey yolundadir teyzosu merak etttikkk acikcasiiii:26::26::26::26::26:
gurbetkizimmmm habibteee gelmissinnn ama kmsecikler yok diye cikmiissss cnimmmm benim yaaaa:16::16::16::16::16:
medcezirimmmmm kocisiyleee mutlu mesutt caylarini yudumluyorlardir simdiiii:46::46::46::46::46:
aysecikkkk nerelerdeeeee kocasiyla gezmelerdedirrr kesineee:46::46::46::46::46:
keserimmmmm nasil oldu acabaaaa///

eee saymadigimmmm baska kimler varrrrr yazmadiklarim ksuuruma bakmasinn simdilikk aklimdakiler bu kadarrr:46::46::46::46::46:

pc açık unutmuşum yaaaa :53: evet şekerimmmm yudumladık çaylarımızııııı, çamaşır çıktıı.. ütü de yapcamm.. hayalotum da geldi ama çıkmam gerekiyoo:14: hayalotummmm seviyorum seni bebeğimmmmmmm
hepinizii çooooooook seviyorum veeeee öpüyorum :54:

hayalotummmmmmmmmmm hosgeldinnn habibtemmmmm nasil gecti mevlut tatlimmmm ayy cok yorulmussundur simdi kiyamam sana

ben geldimmmmm:52::52::52::52::52:
eee hadı ben mevlüt okuttum sizler nerdesiniz yahu:9::9::9::9:
habıbtem çok şükür mevlütüm çok güzel geçti:46::46::46::46:
hiçbir sorunum çıkmadı çok şükür:16::16::16::16:
annemlerde teyzemlerde geldi aslında anne tarafımla konusmuyorum evlendıgımden beri evime ilk kez geldiler ama barıştık gibi birşey oldu:37::37:
işte benden havadısler boyle.onlar gıttıgı gıbı evı toparladım halıları yıkamaya gonderdım şimdik oturuyorummmm çok şükürrr:1::1::1:
eee sızler nerdesınız bakım:53::53::53::53:

pc açık unutmuşum yaaaa :53: evet şekerimmmm yudumladık çaylarımızııııı, çamaşır çıktıı.. ütü de yapcamm.. hayalotum da geldi ama çıkmam gerekiyoo:14: hayalotummmm seviyorum seni bebeğimmmmmmm
hepinizii çooooooook seviyorum veeeee öpüyorum :54:

tamam kuzum benım bende senı cok sevıyorum yarın konusuruz artık olsun:16::16::16:
allaha emanet ol bıtanem.parmaklarında delınmıs hep kıyamam kuzuma ya:29::29::29:
iyigeceler canımmmmmm :54::54::54::54::54::54::54:

Back
X