Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

slm kızlar napıyonuz bakiiimmm:3::3:
iyiyim kuzum sen nasılsın:54::54::54:görkemimle aran nasıl iyitekmiliyormu annecıgını:9::9::9::9::nazar::54:
slm kızlar nasılsınız ben biraz daha iyiyim yemekleri hazrladım eşimi bekliyorum bu arada regli olmamada az kaldı inşallah bu güzel mart ayında güzel haberler veririm

hoşgeldın kuzum:16::16:inşallah kuzum benim mart ayı senin olsun inşallah:54::54:

iyiyim kuzum sen nasılsın:54::54::54:görkemimle aran nasıl iyitekmiliyormu annecıgını:9::9::9::9::nazar::54:

hoşgeldın kuzum:16::16:inşallah kuzum benim mart ayı senin olsun inşallah:54::54:

tekmelemez mi? :emir_bebek: sen dün kü 4 boyutlu ultrasonda görecektin bi ayagını altına almış diğerini sonuna kadar uzatmış minnacık ayağı vaaarrr alıp ekrandan ısırasım geldi:52::52: çok şükür normal çıktı oda:52::52:

tekmelemez mi? :emir_bebek: sen dün kü 4 boyutlu ultrasonda görecektin bi ayagını altına almış diğerini sonuna kadar uzatmış minnacık ayağı vaaarrr alıp ekrandan ısırasım geldi:52::52: çok şükür normal çıktı oda:52::52:

oy kuzum benim maşşalh ona :nazar::nazar::nazar::nazar::46::46::46:çok şükür oda güzel sag salım kucagına alcan asetonum inşallah:16::16::16:
goruynmu bacaksız bacak bacak üstüne atmış hemen:9::9::9:keyfi yerinde demekki:nazar::emir_bebek:

oy kuzum benim maşşalh ona :nazar::nazar::nazar::nazar::46::46::46:çok şükür oda güzel sag salım kucagına alcan asetonum inşallah:16::16::16:
goruynmu bacaksız bacak bacak üstüne atmış hemen:9::9::9:keyfi yerinde demekki:nazar::emir_bebek:

öyle öyle çok hareketliydi..elini yüzüne koyuyordu doktor kendini gizliyor dedi:55: annemde size küsmüş demekki benim oğlum diyor:52:

amin canım inşallah tabi kullandığım ilaçlar regliyi etkilemezse yani gününü:)) hayırlısı olsun artık üzmüyorum kendimi olacağına bırakyrm:16::16:

hayalotum sende canını sıkma lütfen inşallah kuzucuğun nisanda annesine gelecek :))

annemlerinde ilk torunu ya o benden daha heyecanlı sorma:1: sende durumlar nasıl var mı çalışmalar:6::6:

heyecanlı olmazmı balım:16::16::16::nazar::nazar:
kuzum bugun gıttım doktora ama hap verdı yenı kıstlerım olusmus beklemedeyım.çalışmalara devam dedı.ama gorunuse gore hamıle kalamassın yıne dedı.öyle işte bıtanem bu ayda olmadı bişey yanı:1::1::1:önümüzdeki ay aşılamaya sevk etcek sanırım bıtanem hayırlısı artık:16:

heyecanlı olmazmı balım:16::16::16::nazar::nazar:
kuzum bugun gıttım doktora ama hap verdı yenı kıstlerım olusmus beklemedeyım.çalışmalara devam dedı.ama gorunuse gore hamıle kalamassın yıne dedı.öyle işte bıtanem bu ayda olmadı bişey yanı:1::1::1:önümüzdeki ay aşılamaya sevk etcek sanırım bıtanem hayırlısı artık:16:

valla bendede kist vardı hemde o pko belası ama rabbim ol deyince oluyor işte..ama her yolu denemek lazım aşılamayıda yap ne kaybedersin.inşallah tez zamanda senle olur yavrun:49::emir_bebek:

valla bendede kist vardı hemde o pko belası ama rabbim ol deyince oluyor işte..ama her yolu denemek lazım aşılamayıda yap ne kaybedersin.inşallah tez zamanda senle olur yavrun:49::emir_bebek:

kuzum benım rabbım ol dedıkten sonra gerısı boş valla:16::16::16:
bendede pko belası işte sardımı sarıyo kuzum demekkı:9::9:
şimdi aşılamalarıda okuyorumda bıyandan hıc bır bılgım yok çünkü bu konuda ama fazla verimli bir sonuç alınmıyomus:31::31:içim karardı :6::6:

medcezirim galiba bana sen yardım edebilirsinn

Ayşemmm dün aniden çıktım bitanemm, noldu çok merak ettim seniiii:26:

gunaydın canlar nasılsnız
kzım 5 gun surekl ateslıydı 6. gun atesı gectı bugun daha ıyı kendıne gelıyor yavas yavas bende ayakta atlatıyorum grbı ama oksurugum var malesef
ılacta almak ıstemyorum ne olur olmaz dıye

bu ay bende salanlardanım bakalım ne cıkacak hayır olsun kayınvalıdemler var oyuzden calısmalardayım dıyemıyorum :26::26::26:

hepınızı openzııı :54::54::54: hayırlı haberlerınızı bekleyenzııı :49:

bitanem demek suedam hastaydı:5: kıyamam ben ona, çok geçmiş olsu bitanemmmm :54:

canbonlarım ben döndüm doktordan:25::25:
bu ayda fos cıktı .kistlerim büyümüş en büyüğü şuan yine 7 cm:5::5:
ben daha agzımı bıle açmadan kendisi dede sanırım seni göndericez burdan diye:27:
sol tarafım polikistik over zaten yumurtlamam sagda gerçekleşiyo:26:ordada bu ay yumurtam var 1 tane ama büyük olan kistler yumurtamın etrafında aralarında küçücük kalmış büyümeden o şekil kist lur dedi:26:
doğum kontrol versem bebek olmuyo doğum kontrol içermeyen hap verincede kistlerın çoğalıyo büyüyo dedi.önümüzdeki ayın 3.gününe cagırdı aşılama için yönlendirme yapıcam dedi..
çatlatma iğnesine geçemiyoruz direk aşılama dedi.bende bu ay niye geçmiyoruz hemen yapalım ozaman dedim.saglam ymurtan yok dedıgı ıcın geri döndüm.
duphaston hapını verdi.sanırım bunu habıbtem kullanmıstı oyle hatırlıyorum:nazar::49::emir_bebek:
ama sonucunda bu ay hamılelık bekleme kendını aşılamaya hazırla ddı.bende benım ıcın sorun yok dedım tüp bebek desenızde farketmez artık bı sekılde tedavıye bıyerden baslamak ıstıyorum dedım olsada olmasada.tamam ozaman dedı:27::27:
am bu aşılamadan önce ne gerklı ne degıl bunların hıcbırını bılmıyorum bıraz arastırma yapmam gerek.herhalde aşılama bu ay degıl onumuzdekı ay olur.cunku bununla ılgılı onumuzdekı ay kistlerin kuculup kuculmedıgene bakarak konusmak ıstıyorum dedı.anlamadıgımdan dolayı bırseyde soramadım acıkcası:6::6:
benden boyle kuzular dualarım var okuncak onları bıtırıp akşam gelırım ancak opuyorum hepınızı:54::54::54::54:

kuzuummm sıkma canını bitanemm, kısmet balım tamamen kısmet... sen içini ferah tut, duanı eksik etme yeter ki.. Rabbim zamanı gelince gönderir meleğini bitanemm :16: dualarımdasın kuzummmmmmmmmmmm:16:

hg meleğim bende geldimm:27::27:
bi bakım dedimm limon yedim biraz iyi geldi hemen koştum:1:

selencelkimmm bitanem özlettin kendini arada da olsa gelemye çalış öpüyorum :54:

hoşbuldum tatlımm.gün geçtikçe beter oluyorum vallahiii..inatla da işe gidiyorum iki yaka arası telef olucam yollarda:14::14::14:
antibiyotik almamak için direniyorum ama almadan geçmeyecek.yumoş günlerim de yaklaşıyo..bugün 12..ovu testte baktım daha silik..ama ctesi falan çalışmamız şart..adamı da hasta edicemmmm:31::31::31:
netten araştırdımbi antibiyotıik buldum doktrlar zararsız demiş..umurtlama döneminde içsen de bişey olmazmışş.hamilelikte de verilebilen bişeymiş..bakalım sabah sağlıkocağına gideyim de isteyeyim doktordann..
ben şimdi kaçıyorum canlarım öpüyorum sizi biraz dinleneyim en iyisi:54::54::54::54:

bebeğimm tekrar tekrar geçmiş olsunn, benim kocişim de hastaa veee bana da geçiyo sanırım :5: bende bugün çok fenayım :53:

öyle kuzum :27::27:yapıştılar doktor bıle sınırden guldu artık nekadar alışmışlar sana bu kadar ıyı misavirperverlık yapma dedi:1::1:
hayırlısı artık kuzum ya.eşim biraz canımı sıktı.öyle kaptırdıki bu sıralar kendını işe:26:sanki beynınden sılıyo bu bebek telaşını:25::25:
anlattım boyle boyle dıye hastane cıkısı uzuldu anladım ses tonundan ama eve geldı yemek yerken konu açıldı.demezmı hemen nekadar hemen olcakmı öylemi boylemi.yani hem maddı yone baktı dırek.bozuldugumu bellı ettım.bırazda tartıstık zaten buyuzden sınırlerım bozuldu.tamam ozaman erteleyelim dedım.busefer hala utanmadan dıyorkı devlette olmazmı bu aşılama:27:dedımkı arastırmadan bılmıyorum yaparlar ben sana suraya gıtcez bıle demedım dedım.daha kesınlıgı bu ay bellı olcak dedıgım halde hala özelde kaça çıkar sence diyo bana:14::14:ya dedım ben neyın telaşındayım sen neyın teleşındasın.azkalsın dıycektımkı istemıyorum bebek falan.ama lafın buyuklugunden korktum.beynım doldu bıanda.ben nekadar sevınclıydım oysakı ama ortak olmadı bile:50::50::50:

bitanemm erkekler bizim gibi işin duygusal boyutuyla ilgilenmiyo ki malesef :14: kocişin bilerek yapmamıştır bitanem, bu kadar hassas bi konuda daha dikkatli olması gerektiğinin farkında değildir belki de.. bak senin asla ve asla stres yapmamamn lazım.. hele hele bebek konusunda :20:
lütfen sıkma canını sen gerekli araştırmanı yap, kocişin paşa paşa götürür seni istediğin yere merak etme olur muu:34:

inşallah kuzum benım ya çok saol bıtanemmm:16::16::16::16::16:rabbım saglıcakla kucagına almayı nasıp etsın ınsallah:16::16:
dua topıgındede dun bı arkadasta benım oldugu kıstten vardı oda pkoluydu.tüp bebeğe başlıcaklardı.kız rahım fılmı bıle cekıldı:26:ama 6.5 aylık hamıleymıs megersem.herkes soktaydı.kızı olcakmış:9::9::9::9:rabbım ol dedıkten sonra işte gerisi boş kuzum :46::46::46::46::46:

nasıl yanii:53: 6,5 aylıkken mi hamile olduğunu anlamışlar o nasıl oluyor yaaa:53::53::53::53::53: hey yarabbim nelere kadirsin...

Selam canlarim cikacaktim size selam vermeden cikamadim .. Iyisiniz dir insallah:16::16: benim icin cok dua edin, cok yoruluyorum eve bitkin dusuyorum ölu den farkim yok , bugn birde hastanede yeni dogmus bebelerin yaninda calistim icim gitti hepsine... :50::50:

rabbim yardımcın olsun bitanem, dikkat et kendine... oyyy kıyamammmmmm inşş bi gün kendi bebeişini izlersin dee mutluluktan için gider bitanemmm :16:
slm kızlar napıyonuz bakiiimmm:3::3:

slm kızlar nasılsınız ben biraz daha iyiyim yemekleri hazrladım eşimi bekliyorum bu arada regli olmamada az kaldı inşallah bu güzel mart ayında güzel haberler veririm

martta topiğimiz şenlencek inşşşşşş bitaneeemmm:46:

oyyyyyyy ben yerim onun minicik pamuk ayaklarınıı:nazar: teyzoşunun kuzusuuuu :16:

amin canım inşallah tabi kullandığım ilaçlar regliyi etkilemezse yani gününü:)) hayırlısı olsun artık üzmüyorum kendimi olacağına bırakyrm:16::16:
en güzelini yapıyosun bitanemmmm, en büyük engelimiz bu zaten.. bi oluruna bıraksaakk tıpış tıpış gelcek meleklerimiz deee... nerdeeeeee:52:

kuzum benım rabbım ol dedıkten sonra gerısı boş valla:16::16::16:
bendede pko belası işte sardımı sarıyo kuzum demekkı:9::9:
şimdi aşılamalarıda okuyorumda bıyandan hıc bır bılgım yok çünkü bu konuda ama fazla verimli bir sonuç alınmıyomus:31::31:içim karardı :6::6:

canımmm kısmet bu, başkasında olumsuz oldu diye sende de aynı şey olcak diye bişey yok kiiii.. olumsuz bişeye takılıp moralini bozma llütfeeeeeennnnnnnnnn

Back
X