Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

kızlaaar napıyosunuz ? ben cok fazla nete gıremıyorum ama foruma gırınce anca yazdıklarınızı okuyorum :) bu ay klomen kullandım yumurtalıklarım catlamak uzereymıs bugun gıttım kontrole haftaya tekrar gıtcem nasıpse progesteron verıcekmıs. banada dua edin olurmu

kızlaaar napıyosunuz ? ben cok fazla nete gıremıyorum ama foruma gırınce anca yazdıklarınızı okuyorum :) bu ay klomen kullandım yumurtalıklarım catlamak uzereymıs bugun gıttım kontrole haftaya tekrar gıtcem nasıpse progesteron verıcekmıs. banada dua edin olurmu

ALLAH gönlüne göre versin cnmm yarın senin içinde dua edıcmm tatlımm :16:

baktim ki kimsecikler yokkkkk..ama ben şimdilik buralardayım canlarım..
sabah sağlıkocağına gittim..doktora anlattım..zaten aile hekimim bilyo az çok..dedim bebek çalışmalarındayız korunmasız dönem..en az zarar vrecek antibiyotik varmı?bitane yazdı netten de bakmıştım onu veriyolar zaten..aldım içiyorum şimdi..ama hala kötüuüm..hatta doktor ısrarla rapor vermek istedi dinlen dedi ama işler yoğun istemedim..zaten çok şükür işyerimde izin sorunum yok..bi mesaj atsam gelemiyorum diye sorun olmaz..neyse çok şükür iki gün tatil..
ama biz halaçalışmalara başlayamadık..bu ay olmaz ben anladım..martta kısmetten çıktı sanırım..artk hayırlısı nisana:23::23::23:
bende haberler böle canlarımm..herkes iyidir inşallahhh..hayalotum Hüdayi hazretlerine mi gitti acabaaaa..

canım hastalıktan mı başlayamadınız çalışmalara :17: kıyamam ben sana, Rabbim şifa versin bebeğim.... 2 gün beni de sarstı baya ama çok şükür gelmeden gittii :46:

kimse yok muuu:26:

asetonummm karşılaşmak kısmet olmadıı, iyisindir inşş görkemim nasıl :nazar: alışveriş nasıl gidiyoo:16:

ALLAH dualarını kabul etsinn habibtemmm bugun cok yogundmm hıc bos kalamadm mısafırımm vardı .... bende inş. yarın okucamm namaz kılıp dua edıcmm hepimizee :16:

Allah razı olsun ve kabul etsin Ayşemmmm :16:

bitanemm Rabbim hayırlısı ile göndersin meleğimiii.. dularımdasın sernesimmm :69:

medcezirimmm hg.. kızlar sızde hg. sonunda bırılerı geldı patladmm burda saatlardır sızlerı beklıyormm :16:

medcezirimmm hg.. kızlar sızde hg. sonunda bırılerı geldı patladmm burda saatlardır sızlerı beklıyormm :16:

geldim geldim ayşeemmm.. yarın misafirim var kuzum yaa, okuldan sonra geç geldik eve...
sarma falan sardım... ondan gelemedim ama aklım burdaydı valla :69:
sen nasılsın, sindirim sistemin normale döndü mü

geldim geldim ayşeemmm.. yarın misafirim var kuzum yaa, okuldan sonra geç geldik eve...
sarma falan sardım... ondan gelemedim ama aklım burdaydı valla :69:
sen nasılsın, sindirim sistemin normale döndü mü

kolay gelsnn tatlım bak cnm cektı şimdi :9: çok şükür sogan suyunu bıraktım duzeldım şimdi iyimm bitanemm :16:

kolay gelsnn tatlım bak cnm cektı şimdi :9: çok şükür sogan suyunu bıraktım duzeldım şimdi iyimm bitanemm :16:

iyi çok şkür kuzuumm, anaamm canın mı çektii oy kıyamam yakın olsaydı hemen getirirdim yaa.. sahi sen nerdesin kuzumm :16:
soğan suyu dedin dee , kaynattım biraz soğumasını bekliyodum.. hemen içip geliyoruumm :10:

iyi çok şkür kuzuumm, anaamm canın mı çektii oy kıyamam yakın olsaydı hemen getirirdim yaa.. sahi sen nerdesin kuzumm :16:
soğan suyu dedin dee , kaynattım biraz soğumasını bekliyodum.. hemen içip geliyoruumm :10:

bursa çekirgedeyimm ben tatlımm :16: afiyet olsun cnmm şifa olsun inş. :9:

bursa çekirgedeyimm ben tatlımm :16: afiyet olsun cnmm şifa olsun inş. :9:

inş kuzum inşş... soğan suyunu içerken burnumu tutuyorum hep:53:
ama az önce kendime acayip güldüm mutfakta... bu soğan suyundan nasıl nefret ediyosam, bardağa boşaltırken bi baktım burnumu tutuyorum :52::52::52::52::52: ayy çok güldüm yaaa koşullanmışım resmen:60:
bebişim için yaaa tüm çabam bebişim için :16:

ama az önce kendime acayip güldüm mutfakta... bu soğan suyundan nasıl nefret ediyosam, bardağa boşaltırken bi baktım burnumu tutuyorum :52::52::52::52::52: ayy çok güldüm yaaa koşullanmışım resmen:60:

kaç aydır kullanıyorsunuz? faydasını gördünüz mü acaba? ben iki ay kullandım bıraktım. adetlerim düzenli değil, yumurtlama olmuyor bende. o da her ay adetimi 10 gün geciktiriyor. bu yüzden soğan suyuna başlamıştım ama kullandığım iki ayda da adetim gene 10 gün geçti. 4 aya tamamlasa mıydım diye düşünüyorum bazen :44:

Ayşem çok uzakmışız yaaa ben muştayımm :53:

ayy bitanemm alemsinn kuzumm ya :52::52::52::52: inş. bebişin cabalarının karşılıgında gelır kuzumm.. evet cok uzagız annemın memleketındesınn ne gzell :16:

hoşbulduk :34: bu ne sıcak karşılama böyle :16:

kaç aydır kullanıyorsunuz? faydasını gördünüz mü acaba? ben iki ay kullandım bıraktım. adetlerim düzenli değil, yumurtlama olmuyor bende. o da her ay adetimi 10 gün geciktiriyor. bu yüzden soğan suyuna başlamıştım ama kullandığım iki ayda da adetim gene 10 gün geçti. 4 aya tamamlasa mıydım diye düşünüyorum bazen :44:

sıcak karşılayabildiyseeemm ne mutlu banaaa :16: :16:

ben soğan suyunu ilk kez bu ay kullanıyorum canım ya, 2-3 ay önce de denedim 4 gün içtim dayanamayıp bırakmıştım :34:
bebiş için içiyorum ben bitanem, faydası oldu mu inan ben de merak ediyorummm :69: 12 martta anlayacağız inşşş :16:
kullanan arkadaşlara danışalım istersen, 4. aya ona göre tamamla canım...

ayy bitanemm alemsinn kuzumm ya :52::52::52::52: inş. bebişin cabalarının karşılıgında gelır kuzumm.. evet cok uzagız annemın memleketındesınn ne gzell :16:

amin kuzuuumm aminn, Rabbim hepimizin meleklerini göndersinnnnnnnnnn :16:
demek annen muşlu bitanemm, nereseindenn :69:

dimaam bakındım nette de, kesin bi bilgiye ulaşamadım kuzum... kullanan arkadaşlara bi soralım biz en iyisi :69:
bide canım ben adet düzensizliği için hayıt otu tohumunun iyi geldiğini okumuştum.. kullananlar baya memnun kalmış.. kimi kullandığı ay, kimi ertesi ay kimi de 3. ay tamamen düzene girdiğini yazmış.. istersen sen de bi araştır bitanemm aa çok faydali bildiğim kadarıylaa:34:

Back
X