- 4 Ekim 2012
- 5.975
- 10
- 108
- 46
- Konu Sahibi medd_cezir
- #54.501
dilden dile düşmüşüm vallahiiine sabunmuşşş
![]()
hehehe kusum takılıyoruz ya.. ne güzel işte.

. bigün bizde sabuna aşermezsek iyidir gulbiissssssss huuuuuu

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
dilden dile düşmüşüm vallahiiine sabunmuşşş
![]()
daha yermiyim ballansın dedikten sonra![]()
kusum seftali ye seftalikabızlıkta iyi geliyo.
kız gulbisim, demin benimde aklıma geldi, yazdıydım, smdi hayalot bizi yicek![]()
temem
yok ben kart et yemem![]()
ahh bı hamıle kalın ben sıze neler alırım vallahıhehehe kusum takılıyoruz ya.. ne güzel işte.
. bigün bizde sabuna aşermezsek iyidir gulbiissssssss huuuuuu![]()
anacım kötü bise mi dedim ben, niye öyle diyon yicen tabi :26::26::26:
bildirimlere bakmaya zaman yokd, smdi bi bakam 42 olmus![]()
hehehe kusum takılıyoruz ya.. ne güzel işte.
. bigün bizde sabuna aşermezsek iyidir gulbiissssssss huuuuuu![]()
selam kızçeler nassınız bakalım..
Cumanız maberek olsun, Dualarımız kabul olsun insaAllah..
hepimize tez elden sağlıklı bebisler, amiiiiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnnnnnnnnnn
hemide tez elden,çok acelemiz var daaaaaaaaaa
![]()
canbonlarım nassınızzz
sanırım benim tansiyonum düşük bugün biraz.baş dönmesi ve ağrısı mevcut
kavaltığı yapıp mutfağı topladımda babane susarsa biraz uykuya dalmayı planlıyorum
bakım kimler gelip gitmişşşşpriorim geldinmi aceppp:26::26:rüyama bile girdin kızçem seni arıyordum hayırlara cıksın
![]()
hayırlı cumalarrrrrgününüz çok güzel geçsin kızçelerimmm
![]()
ayy koptum gulmekten umut cok fecı bısı o an rezıl olursun tamam ama bu bı omur unutulmaz yanıkızlar gelince bi bakın hele,diğer topikde arkads paslaşmış, koptum gülmekten
eşinizin ailesine ilk ne zaman rezil oldunuz topikli bi konu varmıs
http://www.kadinlarkulubu.com/ilisk...ilk-zaman-rezil-oldunuz-647.html#post26144500link bu, tıklayıp, bi bakın, sayfanın ontasında ki Lynne ın yazısını okuyun
![]()
gozunaydın olsun canım masallah pırınc taneneöncelikle özür diliyorumm.. gelemedimm merakta bıraktım siziiidün doktora gittik doktor herşeyy çok güzel dedi.. kesemizin şekli güzelmişş (
ilk defa duydum güzeli oluyomuşş.. kenarları düzgünmüşş)bizim pirinç tanesi göründü.. pirinçten küçük, ama kalp atışı duyulmuy daha haftaya duyucazz dedi.sat ile uyumluymuşş büyüklüğüüü.. 1mm dedi ama ben bişi anlamadımm heyecandan 6 haftalıkmışızz..soracaklarımı hep unuttum..haftaya not tutup ölee gitcemm.. sorcam herşeyiii .. doktor sonra fotoğraflarımızı ve verdi ve bombayı patlattı herşey serbest, ilişki de dedi... tabi bunu eşim duydu...eve geldik yemek yedik, hadii serbestmişş dedii :26::26: iyi dedim kıramadımm.. sonraa bebeğin fotosunu koyalım diyee albüm aramaya gittik.. oradan markete gittik.. akşam eve geri döndüğümüzde ben yığılıp kaldım uyumuşumm..gözüm açılmıyoo uykudan..... sabah girdin mete tam yazacaktım iş bastırdı.. sonra da bi sürü aksilik olduu.. yazamadım.. geçmişi okuyarak geldim ancak yazdımm.. tekrardan kusura bakmayın kızçelerim.. hakkınızı helal edin....