Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

öncelikle özür diliyorumm.. gelemedimm merakta bıraktım siziii :50::50::50:

dün doktora gittik doktor herşeyy çok güzel dedi.. kesemizin şekli güzelmişş ( :53: ilk defa duydum güzeli oluyomuşş.. kenarları düzgünmüşş)
bizim pirinç tanesi göründü.. pirinçten küçük, ama kalp atışı duyulmuy daha haftaya duyucazz dedi.

sat ile uyumluymuşş büyüklüğüüü.. 1mm dedi ama ben bişi anlamadımm heyecandan 6 haftalıkmışızz..

soracaklarımı hep unuttum..haftaya not tutup ölee gitcemm.. sorcam herşeyiii ..

doktor sonra fotoğraflarımızı ve verdi ve bombayı patlattı herşey serbest, ilişki de dedi... tabi bunu eşim duydu...

eve geldik yemek yedik, hadii serbestmişş dedii :26::26: iyi dedim kıramadımm.. sonraa bebeğin fotosunu koyalım diyee albüm aramaya gittik.. oradan markete gittik.. akşam eve geri döndüğümüzde ben yığılıp kaldım uyumuşumm..gözüm açılmıyoo uykudan.....

sabah girdin mete tam yazacaktım iş bastırdı.. sonra da bi sürü aksilik olduu.. yazamadım..

geçmişi okuyarak geldim ancak yazdımm.. tekrardan kusura bakmayın kızçelerim.. hakkınızı helal edin....

kusum hsgeldiniz .. bnde gözüm telefonda, dedim msjım ulasmadı heralde.
hersey yolunda demek, sevindim senin adına :16:

Son düzenleme:
can kuşum naptınn

iyi kuşummmm sen nasılsın tokatta mısın hala.....

nolsunnn gittik dün.. herşeyy yolunda çok güzel dedi doktorumuz.. bi aksilik olmazsa pıtpıtları duyucazz inşallahh kuzum haftayaa....

darısı başınızaa olsun inşallahhhh kızçelerimmmm... :16::16:

dün doktora gittik doktor herşeyy çok güzel dedi.. kesemizin şekli güzelmişş ( :53: ilk defa duydum güzeli oluyomuşş.. kenarları düzgünmüşş)
bizim pirinç tanesi göründü.. pirinçten küçük, ama kalp atışı duyulmuy daha haftaya duyucazz dedi.

sat ile uyumluymuşş büyüklüğüüü.. 1mm dedi ama ben bişi anlamadımm heyecandan 6 haftalıkmışızz..

doktor sonra fotoğraflarımızı ve verdi ve bombayı patlattı herşey serbest, ilişki de dedi... tabi bunu eşim duydu...

eve geldik yemek yedik, hadii serbestmişş dedii :26::26: iyi dedim kıramadımm.. sonraa bebeğin fotosunu koyalım diyee albüm aramaya gittik.. oradan markete gittik.. akşam eve geri döndüğümüzde ben yığılıp kaldım uyumuşumm..gözüm açılmıyoo uykudan.....

sabah girdin mete tam yazacaktım iş bastırdı.. sonra da bi sürü aksilik olduu.. yazamadım..

geçmişi okuyarak geldim ancak yazdımm.. tekrardan kusura bakmayın kızçelerim.. hakkınızı helal edin....
canım benim tekrardan gözün aydın . keseciğide gördün sonunda Rabbim sağlıcakla büyüyüp kucağına almanı nasip etsin bitanem. valla dün çok meraklandık ama siz kutlama yapıyomuşunuzzz :52::52::52::52: hadi inşallah darısı başımıza inşallah canımmmmm dikkat et kendinee:16::16::16::16:

kuzucum siz nasılsınız.. aceleyle yazdım çıktım hemennn..

herşeyy yolundadırr inşallahhhh canımm benimmm :16::16:

canım benim tekrardan gözün aydın . keseciğide gördün sonunda Rabbim sağlıcakla büyüyüp kucağına almanı nasip etsin bitanem. valla dün çok meraklandık ama siz kutlama yapıyomuşunuzzz :52::52::52::52: hadi inşallah darısı başımıza inşallah canımmmmm dikkat et kendinee:16::16::16::16:

karammm kuzucumm.. Allah razı olsun.. tez zamanda darısı başınızaa olsun inşallah... sen nasılsınn beybimmm... iyi misinnn.. :16:

Valla kizlar sizinle alakali deil ben o gun cok kotuydum.hem kanamam vardi bununla beraber bel agrisi ve stres.diaformin ve ecopirin bide folbiol aliyorum.bu diaformin mahvediyor beni her gun ama hergun abartisiz ikikere kusuyorum.ortalkta bulantiyla geziyorum.fiskirir tarzda kustum snra esimle tartistim ben bu ilaci almam dyirum o inatla alcaksin dyor.snra bi baktm benm sol bacak gitti tutmaz oldu.resmwn aksiyorum bel fitigina bagliyorum.tekrar mr cektircm.bide bi akrabayla karsilastm bni opck sandm kucaginda bebegi tabi ucuncu.bebis varmi dedi yoo dedim tuu sana dyip cekti gitti aglamaktan oldm ya..aksilikler ust uste geldi.yinede halimize sukur.bu bebislerde gelmez oldu zaten.of of :50::50:
canım yaaa takma cahil insanları kafaya dicem ama bende malesef cok takıyorum cok gecmiş olsun canım:54:
selam kızçeler nassınız bakalım.. :16:
Cumanız maberek olsun, Dualarımız kabul olsun insaAllah.. :16:
hepimize tez elden sağlıklı bebisler, amiiiiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnnnnnnnnnn

hemide tez elden, :9::9::9:çok acelemiz var daaaaaaaaaa :52::52::52:
saol canım senınde cuan mubarek olsun amin inşallah:16:
hayırlı cumalarrrrr:29::29::29::29::29:gününüz çok güzel geçsin kızçelerimmm:54::54::54:
saol kızcem senınde :16::16::16:

çok sevindim canım Rabbim tamamına erdirsin inşallah darısı başımıza:49: ama sen doktora bkma yınede dıkkatlı olun ılskı zaralı dıyolar ılk 3 ay bazı kısıler ıcın gercı doktor daha ıyı bılır ama keske esın duymasaymıs:1::1::1:
erkekler hemen hazır zaten :52::52:

canım yaaa takma cahil insanları kafaya dicem ama bende malesef cok takıyorum cok gecmiş olsun canım:54:

saol canım senınde cuan mubarek olsun amin inşallah:16:

saol kızcem senınde :16::16::16:

çok sevindim canım Rabbim tamamına erdirsin inşallah darısı başımıza:49: ama sen doktora bkma yınede dıkkatlı olun ılskı zaralı dıyolar ılk 3 ay bazı kısıler ıcın gercı doktor daha ıyı bılır ama keske esın duymasaymıs:1::1::1:
erkekler hemen hazır zaten :52::52:

sormaa kuzumm.. nolduğumu anlamadım kiii :52::52:

Back
X