Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

çekerim tabi çekerim:27::27::27::27:abowww hemide 2 tane doğurmuş maşallah:52::52:halan kaç kilo ile doğuma gittiydi acep:27::27::27:darısı sana kızçem :16::16::16:
Walla kusum epey oldu o bebeler dogali..smdi oglan üniversite bitirdi..kiz olan ise üni de 1.yilini gecti..o yüzden kac kilo oldgnu hatirlamiyorum bile :9::9:
Kısmet bakalım biz nolcaz :54:
ilk zamanlar gibi takmıyorum sanırım artık aynayla barıştımmı ne:27::27:yeni bir kıyafet denemediğim sürece sorunum yok:9::9::9::9:aslında karamım göğüslerim olmasa bir çok şeyim oluyor hala işte bu memiklerden hiç bir şey geçmiyor kafamdan:50:ahhh hele bide süt çıkmasın bunlardan kestirecem bunları sonunda başa bela valla:31::31::31:

dondurma mı yediniz insan bi tanede bize ısmarlar:17::17: 2-3 de olabilir tabi:27::27::27:
Oooo..kuşum sana aldgm sana yetmez benm elimdekini de alirsin sen :27::28::9::9:

noldu kızçem sana dünde soracaktım çıkmak zorunda kaldım :26:ne sorunun var anlat bakım :54:

offf offf ben evlendiğimde herkes derdi 3 yıl geçmesi lazım bekle bekle geldi değişen bişey yok:1:5 yıl dediler bekle bekle baktım odun aynı odun ama biraz uysallaşmış sanki:52::52::52:demekki 10 yılda zafer benimdir öylemi gonzalezim:9::9::9:sen bu eniştemi avuca almışın valla yazık adama:1::1:herifim bekle 4 yılımız kaldı sonra halin yandı:27::27::27::27::27:sernesimm 40 yıllıkta evli olsanız tartışmalar hiç bitmez.aynı evde ıkı farklı ınsan kolay bir şey değil
bu.daha dur bak her seneyi atlattığınızda eşinin yeni bir huyunu göriceksin oda seninkini tabi.bu sferde hep eskiden böyle değildi deyip yıne kavga
edıceksınız:52::52:demekki doğanın kanunu bu:1::1:
Hee az daha beklicegniz balim :38:
4 sene snrasina zafer senindir :9::9::9
hayırlısı olsun gonzalezim.gelene git denmezmiş napalım:54:elbet 1 ay tuttak inş:16:
pikniğemi gitcenizzz:52::52::52::52:
Öyle hayaltum bekleriz napalim..bize düşen beklemekmis
Bakalım ins gderiz enisten caymazsa tabi..ben bseyler haziladm.. :26:
günaydın canbonlarımmm:3::3::3:
dün akşam babanemi bıraktık bugün başım ağrımıyo:1:bugün çok işim var kim yardıma gelicek bana:52::52::52::52:
şimdi çamaşır makinesi çalışmaya başladı akşama kadar susmaz.bi yandan ütü valizleri hazırla:32::32:
bu arada ordayken giycek hiç bir şey bulamadım :26:neyle dolancağımıda bilmiyorum :30:bugün bakalım arada bir fırsat bulabilirsem bi yarım saatliğine kıyafet bakmaya gidicem..inşallah bulurum bişeyler:51:
ara ara gelirim kızçelerim :54:öpüyorum hepinizi:16::16:

Hadi kolay gelsn kiscem.. gozunaydn babanneck de gitmis oldu :1:
YA NE zor oluyo. Telden yazmak. . Bide bilmeden alintiladim satir başı yapacam diye canm cikdi ama pes etmedim hehe :27: :27:

inşallah canım dediğin gibidir hakkız yere hep bağırıyo haketsem gam degıl:14:

her seferınde esım gelıp ozur dılıyo ama malesef gonul kırılıyo bıkere:50:

memiklerin derdi neyse :1: demekki bol sutun olcek kızcem:46:

inşallah sernesim:27::27:
kızçem erkek milletinin sesini çok çıkarmıycan yoksam tepene biner :23::23:ben bi bağırdımmı benimki susar taki ben susana kadar sonra o bağırmaya başlar:4::4::4:ben pek susmayı sevmediğimden bu sefer ağlarım:51::51:gelip özür diler ama kalbiminde içine eder:22::22:yaw bu erkekler ne gamsız ya:47::47:

inşallah canım dediğin gibidir hakkız yere hep bağırıyo haketsem gam degıl:14:

her seferınde esım gelıp ozur dılıyo ama malesef gonul kırılıyo bıkere:50:

memiklerin derdi neyse :1: demekki bol sutun olcek kızcem:46:

Cnm olur öyle. .sinirleri bozzulmusdur biseye..alttan al kuşum. .uzerine gitme çok
Benm adam da bi aralar oyleydi..smdi hatasini anladi oyle yapmiyo daha :27:

Bide kusum bazen de şu vardir.. :27:
Bakdin ki üstüne çok geliyo. . :51: elini yumruğunu masaya bi vuracan :27: bana bak dicen :27::27: sonram düzelir :9::9::9::9:

Walla kusum epey oldu o bebeler dogali..smdi oglan üniversite bitirdi..kiz olan ise üni de 1.yilini gecti..o yüzden kac kilo oldgnu hatirlamiyorum bile :9::9:
Kısmet bakalım biz nolcaz :54:

Oooo..kuşum sana aldgm sana yetmez benm elimdekini de alirsin sen :27::28::9::9:

Hee az daha beklicegniz balim :38:
4 sene snrasina zafer senindir :9::9::9

Öyle hayaltum bekleriz napalim..bize düşen beklemekmis
Bakalım ins gderiz enisten caymazsa tabi..ben bseyler haziladm.. :26:

Hadi kolay gelsn kiscem.. gozunaydn babanneck de gitmis oldu :1:
YA NE zor oluyo. Telden yazmak. . Bide bilmeden alintiladim satir başı yapacam diye canm cikdi ama pes etmedim hehe :27: :27:

ben şimci bu alıntıların hangisine cevap verem:53::53:gittinizmi pikniğe naptınız gonzalezim:54:ne hazrladın anlat bakem:52::52::52::52:sağol gitti ya evde sessizlik oldu şimdi:1::1:bizim evimiz nekadar sessizmiş onu anladım:15:

ben şimci bu alıntıların hangisine cevap verem:53::53:gittinizmi pikniğe naptınız gonzalezim:54:ne hazrladın anlat bakem:52::52::52::52:sağol gitti ya evde sessizlik oldu şimdi:1::1:bizim evimiz nekadar sessizmiş onu anladım:15:

:1::1:
He gittik balım. .ne mi hazirladm.kizartma yaptim..pattes, patlican, biber, üstü domates soslu.. birde pilaw pisirdim..
Kek vardi..karpuz seftali gitto geldi yiyemedik :1:
Tawuk mangal icin
Fanta.. salata..
Ve tabi semawerde çay :16:
Birgun gelin hepberaber gdelim inş :16:
Ama tabi menüyü arttırmak lazım. Size yetmez bunlar :27:
Tabi gittgmiz yer hem kalablikti hemde ruzgarli..bunu bilerekten hirka aldık yanımıza.
Yinede biraz daha duraydk usucekdm ..tam zamaninda geldik :1:

Heyaa banada bi kalmaya msafir gelip gittgnde öle oluyo banada..bi sessizlik çöküyor ewe ki sorma :15:
Sen naptn bitti mi işler. Yarin kacta gidcegniz :26: gerci daha yazarsin da.

Son düzenleme:
ay ne yorulmuşuumm.. oranın rüzgarı çarpmış heralde beni, gözlerim gidiyoor:53::53:

Son düzenleme:
heya kusum ne zamandır gitmemisdik.. iyi de oldu valla :29:
sen napın nerelerdesin, görünmüyon hiç..
masaAllah epey olmuşsunuz kısçenle, :46::46:doğum ne zaman belil mi :26::26:
ohh yarasın canımmm bizde bayadır gitmiyoruz:6:
hamdolsun tatlımm valla zor anlardayımmm oturdugum yerden ter döküyorumm:26:
baya olduk yaaa :26:inşş sana beddua ediyorumm sende böle ter dökk inşş:16::54::52:
dogum belli deil canımm nezaman teşrif ederse hanımefendi:27:normal dogum inş bi aksilik çıkmazsa:6:
kızımı 38. haftada dogurmuşum:27: 0glanda 39. haftada bakalım bu nasıl olcak:6:

ohh yarasın canımmm bizde bayadır gitmiyoruz:6:
hamdolsun tatlımm valla zor anlardayımmm oturdugum yerden ter döküyorumm:26:
baya olduk yaaa :26:inşş sana beddua ediyorumm sende böle ter dökk inşş:16::54::52:
dogum belli deil canımm nezaman teşrif ederse hanımefendi:27:normal dogum inş bi aksilik çıkmazsa:6:
kızımı 38. haftada dogurmuşum:27: 0glanda 39. haftada bakalım bu nasıl olcak:6:

artık sen bi süre gidemezsin pikniğe fln, bebis gelcek cünküm , otur evinde :27::27:
Allahım yardımcın olsun kusum,
ahh balım ben ne zaman olurum böyle bilmiyorum, inan hayal gibi geliyor bana :31::31:bazen de hayalden öte :((
sağlıkıl doğsunda kusum, bakalım ne zaman sürpris yapcak senin minnak :16::16:
adını ne koycağnız, var mı biseaklınızda , artık belirlemişsinizdir dimi :52::52:

Son düzenleme:
ramazanı ş. içinde bi ara baktım tam acım yazım derken net gitti :4::4:
kesinleştimiii:53::53:ALLAHHHHHHHHHHHHHHHHHHH:52::52::52::52::52::52::52::52::52:
darısı önce sana sonraaa diger isteyen herkeseee inşşş:16::16::16::32::32::32::32::32::32::32::21::21::21::21::21::21::21::46::46::46::46:çokkkkk sevindimmm Rabbim tamamına erdirsinnn inşşş:16::16::16::16::16:

heya kusum, kesin artık. o da gelicek senin yolundan :9::9:
pzartesi kntrole gitti, dr demis, keseciğin çok düzgün, çok güzel, fln.. o da smdi çok uykusu geliyormuş, bankada uyumsa iyidir bizim gız :9::9::9:
ahh balım ben nolcam bakalım. :31::31:önce bana mı, yoksa bska kısçelre mi Allah bilir de, gönül istiyor tabi ki, istemez mi hiçç , ne zaman geçiyor da, ne bişe.. zor vallahi ..
inş cnm, bizde sevindik, Rabbim hepimizi sevinenlerden eylesin ins bir bir :26::26::26:

artık sen bi süre gidemezsin pikniğe fln, bebis gelcek cünküm , otur evinde :27::27:
Allahım yardımcın olsun kusum,
ahh balım ben ne zaman olurum böyle bilmiyorum, inan hayal gibi geliyor bana :31::31:bazen de hayalden öte :((
sağlıkıl doğsunda kusumu, bakalım ne zaman sürpris yapcak senin minnak :16::16:
adını ne koycağnız, var mı biseaklınızda , artık belirlemişsinizdir dimi :52::52:
malesef napalım başka bahara kalsın piknik:27::27:
zaten bütün gün evdeyimm:9::9::9:bilmedigim şehirr:27:iyce kapanacam eve :6:
saol bitanemmm:54:ben inanıyorum tatlımm eninde sonunda gelicek hediyenn:54::54::54:
isim konusunda hala bişi yokk:31::31:eşim rüyasında Yağmurr oluyomuş ismi dedii tam net bişi yokk:31:hayırlısı bakalım..

Back
X