Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

heya kusum, kesin artık. o da gelicek senin yolundan :9::9:
pzartesi kntrole gitti, dr demis, keseciğin çok düzgün, çok güzel, fln.. o da smdi çok uykusu geliyormuş, bankada uyumsa iyidir bizim gız :9::9::9:
ahh balım ben nolcam bakalım. :31::31:önce bana mı, yoksa bska kısçelre mi Allah bilir de, gönül istiyor tabi ki, istemez mi hiçç , ne zaman geçiyor da, ne bişe.. zor vallahi ..
inş cnm, bizde sevindik, Rabbim hepimizi sevinenlerden eylesin ins bir bir :26::26::26:
Rabbimm herkesin yüzünü güldürsün inşşş:16::16::16:
bankada uyurmu uyurr:9::9:inş kolay geçer hamileligi:29::29::nazar::nazar:
aminnnnn bitanemmm cümlemizi :29::29:

malesef napalım başka bahara kalsın piknik:27::27:
zaten bütün gün evdeyimm:9::9::9:bilmedigim şehirr:27:iyce kapanacam eve :6:
saol bitanemmm:54:ben inanıyorum tatlımm eninde sonunda gelicek hediyenn:54::54::54:
isim konusunda hala bişi yokk:31::31:eşim rüyasında Yağmurr oluyomuş ismi dedii tam net bişi yokk:31:hayırlısı bakalım..

olsun cnm, piknik dediğin ne ki, biz de işte can sıkıntısına,
bnde diğer günler evdeyim yani, değisik bise yok, bi aksam yürüyüsleri çıkarttık esimle, ben hadi demesem, tembellikten oturcak evde göbüs büyütcek :27::27:
çok dua et balım, ins bizim de miniklerimiz olur da bütün yorgunluklarımız bir bir unutulur :29::29:
hmm.. hayırlısı olsun yinede.. bi isim kararlaştırılır elbet, minik doğana kadar :46::46:

olsun cnm, piknik dediğin ne ki, biz de işte can sıkıntısına,
bnde diğer günler evdeyim yani, değisik bise yok, bi aksam yürüyüsleri çıkarttık esimle, ben hadi demesem, tembellikten oturcak evde göbüs büyütcek :27::27:
çok dua et balım, ins bizim de miniklerimiz olur da bütün yorgunluklarımız bir bir unutulur :29::29:
hmm.. hayırlısı olsun yinede.. bi isim kararlaştırılır elbet, minik doğana kadar :46::46:
aynı benim herifte öleee :9::9:evde hep otursa çıkmasa yürüşe felann :27:zorla götürüyoo yürüşe:4::4:
oda tam düzenli deill:27:

tatlımm eminn olll dualrımdasınnn :16::16::16:inşşşş Rabbim o güzel yüzünü güldürsünnn(aminnnnn):54::54::54:

canlar alıntı yapmıstım tek tek esım yanıma gelınce kapattım gıttı yazdıklarım :9::9::9:esim sabah gelmiş kalk ikeaya gidelim diyo içim içimide yese yinede gitmedim kaldık evde öylecene :37: önerilerinizi dikkate aldım saolun sizin gibi dostlarım oldugu için çok şanslıyım:29::29::29: şimdi barıştık ama bana olan da oldu napalım demkkı bızde boyle ıdare etcez :31::31:

hosbuldum balım geldım gıdıyom sımdık mac varmıs esıme vercem pc:4:

canlar alıntı yapmıstım tek tek esım yanıma gelınce kapattım gıttı yazdıklarım :9::9::9:esim sabah gelmiş kalk ikeaya gidelim diyo içim içimide yese yinede gitmedim kaldık evde öylecene :37: önerilerinizi dikkate aldım saolun sizin gibi dostlarım oldugu için çok şanslıyım:29::29::29: şimdi barıştık ama bana olan da oldu napalım demkkı bızde boyle ıdare etcez :31::31:

Cnm suçunu anlams gezdirmek, telafi etmek istoyo..sende gdeydin ya naz yapa yapa :9::9:
Her zmn yardmci oluruz kuşum :54: sen anlat acil ablana :27:
Bu iş boyle tatlim..bi barscan bi kuscen.. bi briscan bi kuscen...kural bu :1::1: arada bakdin duzelmiyo iki vurcan tamamdır :9:::9::9:
Anam eniste bey kendi için byle yazdgmi gormese..umudla gorusmek yasak dicek :9::9::9::9:

:5::5::5::5:
bogazlarımm agrıyoo agzımın içi yaraaa 10 gündür cekiyorum dr gittim hiç bişi vermedi:31::31: sadece gargara verdi oda hiç bii işe yaramıyooo napsam yaaa:26::26:öle bildiginiz önerileriniz varmı kızlar:44:

aynı benim herifte öleee :9::9:evde hep otursa çıkmasa yürüşe felann :27:zorla götürüyoo yürüşe:4::4:
oda tam düzenli deill:27:

tatlımm eminn olll dualrımdasınnn :16::16::16:inşşşş Rabbim o güzel yüzünü güldürsünnn(aminnnnn):54::54::54:

Bizde de aynı kuzum yaa..3aksm yurudk..Bugün piknkten geldk yürüyüş kaldı :1::1:
Sağolasın baliimmmm :54:

Cnm suçunu anlams gezdirmek, telafi etmek istoyo..sende gdeydin ya naz yapa yapa :9::9:
Her zmn yardmci oluruz kuşum :54: sen anlat acil ablana :27:
Bu iş boyle tatlim..bi barscan bi kuscen.. bi briscan bi kuscen...kural bu :1::1: arada bakdin duzelmiyo iki vurcan tamamdır :9:::9::9:
Anam eniste bey kendi için byle yazdgmi gormese..umudla gorusmek yasak dicek :9::9::9::9:
haklısın şekerimm:51::51:
bu erkek milleti ile böle anlaşcan:52::52::52:
benimkiside kıymetimi yeni anladıı:53::53:12.senemde:52::52::52::52:
ahh ahh neler cektikk:27::27::4::4::4:

:5::5::5::5:
bogazlarımm agrıyoo agzımın içi yaraaa 10 gündür cekiyorum dr gittim hiç bişi vermedi:31::31: sadece gargara verdi oda hiç bii işe yaramıyooo napsam yaaa:26::26:öle bildiginiz önerileriniz varmı kızlar:44:

Hiç bilmiym ki cnm yaa :26:
Net den baktin mi vardir bi çözüm yolu :44:

Hiç bilmiym ki cnm yaa :26:
Net den baktin mi vardir bi çözüm yolu :44:
bakmadım canımm dün geldim annemlerde net yoktu saolasın canım aklıam gelmedii :54::54::54:herşeye bakan benn:9::9::9:
buna bakmak aklıma gelmedii hemen bakim biii:26:
bide 20lik diş agrısı varrr:52::52::52::52::52::52::52::52:agrıların hepsii aklımı aldıı:31::31:

bakmadım canımm dün geldim annemlerde net yoktu saolasın canım aklıam gelmedii :54::54::54:herşeye bakan benn:9::9::9:
buna bakmak aklıma gelmedii hemen bakim biii:26:
bide 20lik diş agrısı varrr:52::52::52::52::52::52::52::52:agrıların hepsii aklımı aldıı:31::31:

E maşallah senin bi ağrı da bir sonra ki ağrıyı tetikliyo heralde :9::9:

selencelk im varsa ağrıyan dişin üstüne karanfil koy..zeytin çekirdeğininde iyi geldiğini duymuştum.:26: bu arada çok geçmiş olsun..hamişlikte hep üst üste gelir zaten ağrılar buda bi sınav napcan kızcem:16:

Back
X