Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

herkes terk etti canım gelmiyo kimsecikler gelende kaçıyo hemennnn :50: hhuuuuu hatunlar neredesiniz gelin iki laf edelimm. çekicem hepinizin saçlarını:4::4::4::4::4:
haklısın canım çek saclarınıı:4::4:
haylotumm tatilde...
umudum nerelerde:6:
diger kızceler calışıyo sanırım:26:
canım sen calışıyomusun yoksa evdemisin:44:

haklısın canım çek saclarınıı:4::4:
haylotumm tatilde...
umudum nerelerde:6:
diger kızceler calışıyo sanırım:26:
canım sen calışıyomusun yoksa evdemisin:44:

hayalotum şimdi deniz güneş kumun tadını çıkarıyodur:21::21: umudum nerelerde bilmiyorum valla zaten il onun çekcem saçlarını:4::4::4:
ben ne yazık ki çalışmıyorum canım evde kös kös oturuyorum yaptığım bişeyde yok. bebiş için çabalıyorum ama o da şimdilik yok :50::50: beklemedeyim işte canımmm:emir_bebek::emir_bebek:

hayalotum şimdi deniz güneş kumun tadını çıkarıyodur:21::21: umudum nerelerde bilmiyorum valla zaten il onun çekcem saçlarını:4::4::4:
ben ne yazık ki çalışmıyorum canım evde kös kös oturuyorum yaptığım bişeyde yok. bebiş için çabalıyorum ama o da şimdilik yok :50::50: beklemedeyim işte canımmm:emir_bebek::emir_bebek:
hakkında hayırlısı olsun canımm demeki zamanını bekliyo senin bebişş Rabbim tez vakit yollasın canım hediyeniii:16::16::16:
Rabbimm isteyen herkese versinn inş(Amin)

hakkında hayırlısı olsun canımm demeki zamanını bekliyo senin bebişş Rabbim tez vakit yollasın canım hediyeniii:16::16::16:
Rabbimm isteyen herkese versinn inş(Amin)

evet canım zamanını bekliyo ama ben çok sabırsızlanıyorum 2 düşükten sonra daha da çok ister oldum onu:14:. Aminnn inş. Rabbim her isteyene nasip etsin anne olmayııı:16::16:

iim kuşum sen nasılsın bebiş nasıl takvimine baktım da az kalmış bebişimzn gelmesine:)))

Allahım iyil,k versinn canımm:16::16: evet canım az kaldı kasılmalarım kısa kısa sancılarım oluyo arada:26::26:

allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin canım benim....

hoşgeldin bitanem iyiyiz sen nasılsın??
iim canım kayınvaldemlerdeyim hala yarın yozgata geçiyoruz sanırım:)) baya kaldık burda bu ay pek bişy yapamadık daha doğrusu ovulasyon testinde çift çizgiyi görene dek yaptık o günden sonra yapamadık:17::17::17::17::17::17::17::17::17::17::17::17::17:

allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin canım benim....

iim canım kayınvaldemlerdeyim hala yarın yozgata geçiyoruz sanırım:)) baya kaldık burda bu ay pek bişy yapamadık daha doğrusu ovulasyon testinde çift çizgiyi görene dek yaptık o günden sonra yapamadık:17::17::17::17::17::17::17::17::17::17::17::17::17:

hayırlısı olsun canım belli mi olur tutar belkim çalışmışınız yine siz biz bu ay 1 kere beraber olduk koca ay geçtii kırmızıları bekliyorum bakalım ne zaman gelecek:18:

selam canlarherkeslere selambugun ıkılı teste dr gıttık dr amca erkege benzettım dedı sızınlede paylasayım dedımrabbım hayırlısını versın hepımız ıcın

kızçelerimmmmmm herkeslereee günaydınnnnnnn.... :3::3::3:

nasılsınız bakalımmmm.. herkess iyi miiii..... ara ara gelip bakıommm gündüzz ama kimsecikler olmuyoo :50:.. ben yokken de herkes toplanıyooo :44::44:

saol canım bende nasıl oluyum işte karnımda kaşıntı başladıı:27:kaşırken acıyoo:4:nemlendiriciler karlamıyoo:31:
bebişde iyi teyzesi yarın bakıcaz bakalım nasılmış bizim kız:6:dr gitcem
teyzesi yesin onu :54: teyzesi demn cok hosuma gitti bende yegen cok oldugu için kızkardeslerimde hep oyle diyolarya teyzesi diye onları anımsadım bi anda bide özlemişim onları:31::31::31: hadi bakalım bi hasret giderin inşallah herşey yolundadır:16:
bende üni hastanesine yarına almıştım ama iptal ettim eşim sormuş özel sağ. sigortası karşılıyomuş tahlilleri bakalım işte canım gelsin kırmızılar gitcem. inş... hiç bişeye gerek kalmadan hamiş oluruz tekrar...

sağol canım sen nasılsın??
özel saglık sigortası olunca iyi oluyo zaten bende olmadıgı için bosuna para vermek istemiyorum :31: inşallah canım yine senin normal kalma durumunu gördük inşallah Rabbim daha fazla aratmasın:49::49:
selam canlarherkeslere selambugun ıkılı teste dr gıttık dr amca erkege benzettım dedı sızınlede paylasayım dedımrabbım hayırlısını versın hepımız ıcın
amin canım Rabbim gönlüne göre versin kız erkek farketmez hayırlı saglıklı evlatlar olsun inşallah :emir_bebek::emir_bebek:
kızçelerimmmmmm herkeslereee günaydınnnnnnn.... :3::3::3:

nasılsınız bakalımmmm.. herkess iyi miiii..... ara ara gelip bakıommm gündüzz ama kimsecikler olmuyoo :50:.. ben yokken de herkes toplanıyooo :44::44:
günaydın sabah şekerim:3:
evet bi kaç gündür sayfaları sadece ben dolduruyorum malesef:24: kimsecikler kalmamış topikte:53: sen nasılsın tatlım işler güçler nasıl:52:
benim bugun mısafirim var inşallah erkenden damlamazlar butun işlerim duruyo:37: aksama gelin dedim ama:56:

teyzesi yesin onu :54: teyzesi demn cok hosuma gitti bende yegen cok oldugu için kızkardeslerimde hep oyle diyolarya teyzesi diye onları anımsadım bi anda bide özlemişim onları:31::31::31: hadi bakalım bi hasret giderin inşallah herşey yolundadır:16:

özel saglık sigortası olunca iyi oluyo zaten bende olmadıgı için bosuna para vermek istemiyorum :31: inşallah canım yine senin normal kalma durumunu gördük inşallah Rabbim daha fazla aratmasın:49::49:

amin canım Rabbim gönlüne göre versin kız erkek farketmez hayırlı saglıklı evlatlar olsun inşallah :emir_bebek::emir_bebek:

günaydın sabah şekerim:3:
evet bi kaç gündür sayfaları sadece ben dolduruyorum malesef:24: kimsecikler kalmamış topikte:53: sen nasılsın tatlım işler güçler nasıl:52:
benim bugun mısafirim var inşallah erkenden damlamazlar butun işlerim duruyo:37: aksama gelin dedim ama:56:

iyiyim şekerim ...çalışıyoruzz yaaa.. işlerr güçlerr.. ne hazırlayacaksın misafirlere ben de geliim miii :52::52:

Back
X