- Konu Sahibi medd_cezir
- #54.901
Aşkım benim ile evleneli 1 yıl 11 ay 11 gün oldu :) :123::123::123::123::123::123::123::123::123::123::123:
kuzummmm tebrik ederimmmmmmm... çok çok uzun yıllar birlikteee mutluu olunnn :123::123:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aşkım benim ile evleneli 1 yıl 11 ay 11 gün oldu :) :123::123::123::123::123::123::123::123::123::123::123:
selam kızar nasısınızzzzzz bakalımmmm bız ıyıyızde kızımla ası vuruldu melegım agrısı varr her agldıgında ıcım gıdıyorrrrrr sız fotomuzu goterelımmmmmmmm teyzelerııı ısteee benım melegımmm darısı ısteyen herkesın basınaa
Eki Görüntüle 783859![]()
Evt canm mis gbi oldu piril piril bakmaya doyamiyorum esim kafayi yedin sen dyor.ama napim kac zamandir benmde ev agliyordu karsisindada ben agliyordumyoruldum braz ama degdi yarnda halilar gelir acicam bitti.bidaa yormicam kendimi
sende yorma bosver hele bizm acildi tadilat bitnce mecbur gelenmdw cok.evt ben yapmim testi deilmi neyse hayrlisi ins gelmez yaa hepimizin gelmz..
benim bi planım yok gecen senede esim çiçek alıp göndermişti öğlenEvt kuzum az kaldivarmi bir pilanin biz ilk yildonumumuzu kutlayamadik il disndaydm ben is icn
bu yil bilmemki napsam :26: ins braz gecsnde pozitfleri gorursun canm uzlme bu kadar belirter belli olmzki herseyin hayrli olsn.nasilsin bu arada
kesme corbasi ne yaa bilemedim :26:
Sen nereye kactin yahubi gorundun bi yok oldun hemencecik
![]()
Günaydın kızlar benimde yaklaşıyor evlilik yıldönümü ne yapsam bilemedim ilk olduğu için çok heyecanlıyım özel olsun istiyorum unutulmaması lazım bir şeyler yapmak istiyorum aslında 9 Eylül yıldönümü ve o gün ayrıca kırmızılarında günü keşke kırmızılar yerine bebeğim benim meleğim gelse anne ve babasına hediye olarak ahh ah...bu arada biz dün gece çalışmalara başladık akıntım oldu beyaz bende değerlendirmek istedim aslında bugün başlanması gerekiyordu ama biz dun gece açılışı yaptık..bugün ve yarında yapmayı düşünüyorum hayırlısı bakalım...doktor kanama olabilir demişti ama dün zaten öğlen leke kesilmişti bidahada ne leke geldi ne kanama biraz karnım ağrıdı o kadar oda bebeğim için katlandım inş gelir bu ay..ben çok konuştum galiba neyse benden bu kadar haydi görüşürük
selam kızar nasısınızzzzzz bakalımmmm bız ıyıyızde kızımla ası vuruldu melegım agrısı varr her agldıgında ıcım gıdıyorrrrrr sız fotomuzu goterelımmmmmmmm teyzelerııı ısteee benım melegımmm darısı ısteyen herkesın basınaa
Eki Görüntüle 783859![]()
İnşallah sernesim inşallah bebiş sürpriz yapıp gelir ...valla dediğin gibi huzur mutluluk daha önemli ama değişik bişeyler yapmakta istiyorum ama kendim yapmak istiyorum evde kutlamak kendim özel yemekler pasta filan yapmak istiyordum ama eşim o hafta izin alcak galiba başka şeylere yönelmem lazım
Canım aslında ondan bende korkuyorum eğer birisi gelecek olursa dışarı çıkar beni diycem plan yaptım en azından kafam rahat olur
Ya evet onlarla olacağına dışarı başbaşa çıkıp çok güzel biyerde yemek yememde kesemize uygun biyerde yemek yerim zaten önemli olan onunla başbaşa birlikte olmak o günü onunla bitiriyim yeter ben çok seviyorum bu adamı yaa inş. Bizim bebişte göbüşüme misafir olarak gelir Bi tek misafir onu kabul ederim zaten 9 ay karnımda misafir olarak sonrada tamamen benim olarak gelir meleğim...
ayyyy kuzummm hayırlısı olsun inşallahhh.. heyecan yaptımm şimdi bennnnn..
kuzummmm tebrik ederimmmmmmm... çok çok uzun yıllar birlikteee mutluu olunnn :123::123:
ben de istiyorum o temizlikten.. ama evden çıkacağım için boya badana yapmıyorum.. çıkarken yaptırcam.. silinmiyo benim duvarlar müteahhit çok kötü bi boya kullanmış.... halıları yıkatıcam.. perdeleri de bu h.sonu yıkamam gerekiyor.. camları da silince bitiyor iş ..![]()
Hayırlısı canım üzülme Nazlı Bebeklerimiz bi türlü gelemedi gobuşlerimize inş.bidaha kırmızılar gelmez 9 Ay
benim bi planım yok gecen senede esim çiçek alıp göndermişti öğlenyeter ya nolcak
az önce yine test yaptım negatif üfff yaa
neyse hayırlısı artık
kesme corbasıda yeşil mercimek ve erişteyle yapılıyo
dün misafirler vardıya o yuzden gıremedım onlar gıttıkten sonra esim aldı film seyretti bende o kalkınca aldım hadı yatalım dedi ondan sonra yatmama sınır oldugu ıcın bende gıttım yattım hıcte uykum yoktu aslında cocuk gıbı onu uyutup kaçabiilirdim![]()