Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

Günaydın kızlar benimde yaklaşıyor evlilik yıldönümü ne yapsam bilemedim ilk olduğu için çok heyecanlıyım özel olsun istiyorum unutulmaması lazım bir şeyler yapmak istiyorum aslında 9 Eylül yıldönümü ve o gün ayrıca kırmızılarında günü keşke kırmızılar yerine bebeğim benim meleğim gelse anne ve babasına hediye olarak ahh ah...bu arada biz dün gece çalışmalara başladık akıntım oldu beyaz bende değerlendirmek istedim aslında bugün başlanması gerekiyordu ama biz dun gece açılışı yaptık..bugün ve yarında yapmayı düşünüyorum hayırlısı bakalım...doktor kanama olabilir demişti ama dün zaten öğlen leke kesilmişti bidahada ne leke geldi ne kanama biraz karnım ağrıdı o kadar oda bebeğim için katlandım inş gelir bu ay..ben çok konuştum galiba neyse benden bu kadar haydi görüşürük

selam kızar nasısınızzzzzz bakalımmmm bız ıyıyızde kızımla ası vuruldu melegım agrısı varr her agldıgında ıcım gıdıyorrrrrr sız fotomuzu goterelımmmmmmmm teyzelerııı ısteee benım melegımmm darısı ısteyen herkesın basınaa

Eki Görüntüle 783859 :nazar::nazar::nazar::nazar:

yerim ben bu çirkiniiiiiiiiiiiiiiiiiiii... kurban olurum yaradanaaa... alpinimmm kuzumm nasıl bir melektir benim teyzoşummmmm,,, sağlıkla bütün inşallahhhh :nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

Evt canm mis gbi oldu piril piril bakmaya doyamiyorum esim kafayi yedin sen dyor.ama napim kac zamandir benmde ev agliyordu karsisindada ben agliyordum :52: yoruldum braz ama degdi yarnda halilar gelir acicam bitti.bidaa yormicam kendimi :50: sende yorma bosver hele bizm acildi tadilat bitnce mecbur gelenmdw cok.evt ben yapmim testi deilmi neyse hayrlisi ins gelmez yaa hepimizin gelmz..

ben de istiyorum o temizlikten.. ama evden çıkacağım için boya badana yapmıyorum.. çıkarken yaptırcam.. silinmiyo benim duvarlar müteahhit çok kötü bi boya kullanmış.... halıları yıkatıcam.. perdeleri de bu h.sonu yıkamam gerekiyor.. camları da silince bitiyor iş ..:31::31:

Evt kuzum az kaldi :52: varmi bir pilanin biz ilk yildonumumuzu kutlayamadik il disndaydm ben is icn :50: bu yil bilmemki napsam :26: ins braz gecsnde pozitfleri gorursun canm uzlme bu kadar belirter belli olmzki herseyin hayrli olsn.nasilsin bu arada :17: kesme corbasi ne yaa bilemedim :26:
benim bi planım yok gecen senede esim çiçek alıp göndermişti öğlen:71::71::71: yeter ya nolcak :16: az önce yine test yaptım negatif üfff yaa :50: neyse hayırlısı artık:31: kesme corbasıda yeşil mercimek ve erişteyle yapılıyo :34:
Sen nereye kactin yahu :53::53: bi gorundun bi yok oldun hemencecik:15:

dün misafirler vardıya o yuzden gıremedım onlar gıttıkten sonra esim aldı film seyretti bende o kalkınca aldım hadı yatalım dedi ondan sonra yatmama sınır oldugu ıcın bende gıttım yattım hıcte uykum yoktu aslında cocuk gıbı onu uyutup kaçabiilirdim:9:

Günaydın kızlar benimde yaklaşıyor evlilik yıldönümü ne yapsam bilemedim ilk olduğu için çok heyecanlıyım özel olsun istiyorum unutulmaması lazım bir şeyler yapmak istiyorum aslında 9 Eylül yıldönümü ve o gün ayrıca kırmızılarında günü keşke kırmızılar yerine bebeğim benim meleğim gelse anne ve babasına hediye olarak ahh ah...bu arada biz dün gece çalışmalara başladık akıntım oldu beyaz bende değerlendirmek istedim aslında bugün başlanması gerekiyordu ama biz dun gece açılışı yaptık..bugün ve yarında yapmayı düşünüyorum hayırlısı bakalım...doktor kanama olabilir demişti ama dün zaten öğlen leke kesilmişti bidahada ne leke geldi ne kanama biraz karnım ağrıdı o kadar oda bebeğim için katlandım inş gelir bu ay..ben çok konuştum galiba neyse benden bu kadar haydi görüşürük

ne güzel benden 1 gün önce :46: inşallah o kırmızılar gelmez yıldönümü hediyende bebiş olur inşallah:16: karın agrıları normal :31:
valla ben gecen senede bi plan yapmamıstım bu senede yapmadım Rabbim muttluluk huzur versin inşallah:16::16::16:

İnşallah sernesim inşallah bebiş sürpriz yapıp gelir ...valla dediğin gibi huzur mutluluk daha önemli ama değişik bişeyler yapmakta istiyorum ama kendim yapmak istiyorum evde kutlamak kendim özel yemekler pasta filan yapmak istiyordum ama eşim o hafta izin alcak galiba başka şeylere yönelmem lazım

selam kızar nasısınızzzzzz bakalımmmm bız ıyıyızde kızımla ası vuruldu melegım agrısı varr her agldıgında ıcım gıdıyorrrrrr sız fotomuzu goterelımmmmmmmm teyzelerııı ısteee benım melegımmm darısı ısteyen herkesın basınaa

Eki Görüntüle 783859 :nazar::nazar::nazar::nazar:

maşallah cnm benim.Rabbim nazarlardan korusun inş.:nazar::nazar::nazar::nazar:

İnşallah sernesim inşallah bebiş sürpriz yapıp gelir ...valla dediğin gibi huzur mutluluk daha önemli ama değişik bişeyler yapmakta istiyorum ama kendim yapmak istiyorum evde kutlamak kendim özel yemekler pasta filan yapmak istiyordum ama eşim o hafta izin alcak galiba başka şeylere yönelmem lazım

inşallah canım:49:
benim geçen sene eşimin teyzesi falan bizdeydi inşallah bu sene yalnız oluruz bizim öyle evde yalnız yeme olanagımız yok kaynanmlar hergun bızde oldugu için:47::47::47: off ya :4:
ilk evlilik yıldonumumuzde esim çiçek göndermişti şaşırtmıştı beni pek sevmez çiçek böcek işlerini:9::9::9:
tabi ev kalabalık oldugu için pek keyifli olmamıştı:22::22::22: saglık olsun artık napalım:31:

Canım aslında ondan bende korkuyorum eğer birisi gelecek olursa dışarı çıkar beni diycem plan yaptım 😊en azından kafam rahat olur

Ya evet onlarla olacağına dışarı başbaşa çıkıp çok güzel biyerde yemek yememde kesemize uygun biyerde yemek yerim zaten önemli olan onunla başbaşa birlikte olmak o günü onunla bitiriyim yeter 😊ben çok seviyorum bu adamı yaa inş. Bizim bebişte göbüşüme misafir olarak gelir Bi tek misafir onu kabul ederim zaten 😊9 ay karnımda misafir olarak sonrada tamamen benim olarak gelir meleğim...

Ya evet onlarla olacağına dışarı başbaşa çıkıp çok güzel biyerde yemek yememde kesemize uygun biyerde yemek yerim zaten önemli olan onunla başbaşa birlikte olmak o günü onunla bitiriyim yeter ben çok seviyorum bu adamı yaa inş. Bizim bebişte göbüşüme misafir olarak gelir Bi tek misafir onu kabul ederim zaten 9 ay karnımda misafir olarak sonrada tamamen benim olarak gelir meleğim...

evet canım önemli olan başbaşa olmak pek öyle özel günleri takmıyoruzda maksat muhabbet olsun benim bugun geldı kırmızılar malesef:14::14::14::14: pzartesi doktora randevu aldım gıdıcem:5: hayırlısı olsun cnm senin içinde

Hayırlısı canım üzülme Nazlı Bebeklerimiz bi türlü gelemedi gobuşlerimize inş.bidaha kırmızılar gelmez 9 Ay

ben de istiyorum o temizlikten.. ama evden çıkacağım için boya badana yapmıyorum.. çıkarken yaptırcam.. silinmiyo benim duvarlar müteahhit çok kötü bi boya kullanmış.... halıları yıkatıcam.. perdeleri de bu h.sonu yıkamam gerekiyor.. camları da silince bitiyor iş ..:31::31:

Sanada gelim bitanem sen yuklusun yorma kendini :52: hatta cikacaksaniz fazla ugrasmayin.bizm guya kira ama resmwn kazidik :2:

Hayırlısı canım üzülme Nazlı Bebeklerimiz bi türlü gelemedi gobuşlerimize inş.bidaha kırmızılar gelmez 9 Ay

hemde nasıl nazlı çıktılar :4:
bi daha gidicem bakalım doktora :31:
gide gide naptımki bişe bulamıyolar en son aşılama dediler şimdi bide fakülteye gideyim orası ne dicek:26:

benim bi planım yok gecen senede esim çiçek alıp göndermişti öğlen:71::71::71: yeter ya nolcak :16: az önce yine test yaptım negatif üfff yaa :50: neyse hayırlısı artık:31: kesme corbasıda yeşil mercimek ve erişteyle yapılıyo :34:

dün misafirler vardıya o yuzden gıremedım onlar gıttıkten sonra esim aldı film seyretti bende o kalkınca aldım hadı yatalım dedi ondan sonra yatmama sınır oldugu ıcın bende gıttım yattım hıcte uykum yoktu aslında cocuk gıbı onu uyutup kaçabiilirdim:9:

Evt canm onemli olan mutluluk huzur :17: skma canini birgun bzde saglam pozitfleri gorcez.evt oyle yapaydin keske :52:

Back
X