- Konu Sahibi medd_cezir
- #55.021
hamilesinn hadi hayırlısı inşallah canım dikkat et kendine inşallah meleğin sıkı sıkı tutunur

sana

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım inşallah öyledir artıkkk çok istiyorum olmasını inşallah olur... eee sen nasılsın teyzesinin fındığı nasılmış:))
Herseyden ck yoruldum dayancak gücüm kalmadibugünden beri agliyom
![]()
noldu bebgım yaaa nıye uzuyosun kendını kuzucum ınanmıcaksın ama senı boyle gorunce bende aglıyorumHerseyden ck yoruldum dayancak gücüm kalmadibugünden beri agliyom
![]()
ya tatlım hadi inşallah bebişin seninledirEki Görüntüle 786896 Eki Görüntüle 786895 Eki Görüntüle 786897
canımm arkadaşlarım bunu da demin yaptımmm ovi testi ilee ooofff çokkk tedirginim inşallah vardır bebiş:18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18:
kuzum yaa benim taa cumadan geldi ben sana solemiştimya unuttun heraldeSizinde dun adet tarihinizdi naptiniz acaba ins olmamissinizdir neden ugramiyorsunuz buraya merak ettim :26:
tatlım sendemı ogretmendın yanlıs hatırlamıyorum degılmı ınsallah gonlune gore olurçoook sıkıldım yaaa atama sonuçlarıda bellolmadı eş durumu atamasına başvurdum...il içi atama...
evet 2 gundur kayboldum denıze gıtmıstık ama gıremedım malesef adetlı oldugumdan gercı sevmem denızı oyle meraklısı degılım:100: esım ıcın gıttımEvet ya dundu.ucumuzun ayni gundu.ins olmamislardir evt bi gelselerdi kayboldular :26:
inşallah olmazsın kuzucum Rabbim hayırlısını nasıp etsın inşallah ezanlar okunuyo ezanlar hurmetıneYavrukelebeklerin internet kotasini asmisim ins bu gece 12dn snra sifirlanck arada teldn gryrm ama buda bitti btck. Nasilsnz bkam canlarim gecmise bakamadm ama yanls anlamadiysam hamis misin gulbisim. Bende hala adet olmadm ama hic bi belirtimde yok ne adet olackmisim nede hamislik. Kesin kist oldu yine bakalm beklicm 5 gun daha snra doktora giderim. Opuyrm kuslarim gece burdaym ins
geldim kuzum geldimdün müydü kızçemmmmmm tarihleri... kızçeler de gelseydiiii :18::18::18:
ayy masallah bizimde az kaldı yıldonumumuzeevet canım ayın 15 de yımırtladım:)))))ona görede çaılıştıkinşallah bebeğim benimledir...cuma günü evlilik yıldönümümüz eşime süpriz yapmak istiyorum eğer varsa:)))
evet canım yazsaati ve priorimizinde oyle cıkmıstı inşallah vardır kızcemyaaa kızlar bişy dycem adetime 3 gün var bende de test yoktu ovulasyn testi yaptm iki çizgide koyu anlamadım bi sayfada okumuştum ovulasyon testlernde 2 çizgide koyu olursa hamileleik olabilir demişlerdi bakalım ne olucak:))
noldu bebgım yaaa nıye uzuyosun kendını kuzucum ınanmıcaksın ama senı boyle gorunce bende aglıyorum
ya tatlım hadi inşallah bebişin seninledir
kuzum yaa benim taa cumadan geldi ben sana solemiştimya unuttun heralde
tatlım sendemı ogretmendın yanlıs hatırlamıyorum degılmı ınsallah gonlune gore olur
evet 2 gundur kayboldum denıze gıtmıstık ama gıremedım malesef adetlı oldugumdan gercı sevmem denızı oyle meraklısı degılım:100: esım ıcın gıttım
inşallah olmazsın kuzucum Rabbim hayırlısını nasıp etsın inşallah ezanlar okunuyo ezanlar hurmetıne
geldim kuzum geldim
ayy masallah bizimde az kaldı yıldonumumuze
evet canım yazsaati ve priorimizinde oyle cıkmıstı inşallah vardır kızcem![]()
kuzummm nolursun hemen bırakma kendiniiii oo dopktorlar yok mu ah o doktorlar bana 1-2 ayı zindan ettiler yok tüplerin kapalı çocuğn olmaz direk tüp bebk dyen mi ararsın amleiyat ol dyen mi hepsi bişy söylerr sen duanı et allaha sığın inşallah bişy olmayacak veee miniğin sana gelecek......kızcelerim nasılsınız bakalım 2gundur evde yoktum gelemdım yanınıza ozledım 2 gunde bıle bi sarılayı oncegulbısım keserım karamım adetiniz gelmediğine göre hala bi umut vardır
ben bugun gıttım doktora cok moralım bozuldu eve donerken otobus duragında aglıcaktım kendımı zor tuttum
gittiğim bütün doktorlar miyomlarımın gebelik oluşmaması için etki etmediğini söylemişlerdi şimdi ise gittiğim doktor oda aynı şeyi söylüyo ama 2 senedir hiç gebe kalamadıysan belkide bi etkisi var dedi hormon tahlili yap dedim gerek yok dedi klomen yazdı 12.gun gel dedı bakıcak catlamısmı dıye bıde ılacı ıstersen kullan dıyo neden adam akıllı bı doktor benı bulmuyo yada ben mı secıyorumistersen kullan dıyo ben yazdım yani gerek yok fazla oyalanma dıyo bence aldır mıyomlarını bide ne diyo hiç çocugun yok dımı şok oldum
cunku mıyom amelıyatı hıc cocugu olmayanlara cıok gereklı degılse yapılmıyor bugune kadar sureklı gıttıgım doktorların hıcbırısı bu rıskı goze almadılar cok moralım bozuk bugun coook
kapalı amelıyat yaptır dıyo rahı daha az zara gorur dıye oda tup bebek merkezlerınde oluyomus bılmıyorum napıcam ama tek bıldıgım kafamdan bunları atmak tekrar doktora gıtmıcem uzun bır muddet sadece yumurtam catlamısmı ona baktırmak ıcın gıdıcem cunku klomenden sonra o rısk varmıs :26:
neyse canlar cok konustum galıba![]()
canım evet bende öğretmenimmm hala bekliyorum açıklanmadı....
yaaa bilmiyorum benm içimden de bu kez oldu dye bi ses var bakalm yarın ne olucak:)))))
hayırlısı olsun canım inşallah gönlüne göre olur![]()
canımm inşallaaahhhh dualarında banada yer veriverrr:)
oyy kuzum ozlemısım vallacanbonlarım yine ben
şimdi esas elti aradı hani benle uğraşan küçük olan yokmuhamileymiş
daha spirali çıkaralı 2. ayı
allahım kucağına almayı nasip eylesin ama sonunda bana yetişdi
hep istedim benle uğraşmasın benden önce olsun büyütsün 2.çocugunuda ama nasip değilmiş
gerçi biyandanda iyi oldu apartmanda 2 bebek olunca belki bana fazla damlamaz kayganalar
direk esas eltiye postalarım hele bide onun 2.cisi kız olursa kayganalar benim fındığıma elini bile sürmezler
ne kötüyüm ben yaa kendimden korktum bi an
Allahım sizlerede nasip eylesin inşallah
![]()
ne guzel kuzum ooh dınlen yazın keyfını cıkar neredesenız bakalımbu arada net sadece havuz başından çekiyorbizim ev en tepede olduğu için oraya gelmiyor net
artık yarın yine girerim kızçelerim sizi seviyorum bazen geceleride girerim
az kaldı zaten cuma günü kısmetse evimdeyim inşallah
![]()
hosgeldın kızcem ben yenı geldıgımde sen vardın buralarda sonra kayboldum evet bu ortam cok guzel kızceler cok hanım hanımcık sevıyelı ınsanlar var o yuzden bende cıkamıyorum burdan bebk konususnu bıraktık gercek bırer arkadas oldukSelam arkadaslar uzun suredir yoktum, yeni arkadaslar gelmis galiba hosgelmisler.. nasilsinizzz? ne var yok buralarda...![]()
maşallah kuzucum darısı basımıza Rabbim tamamına erdırsın hayırlı uzun omurlu saglıklı bı evlat nasıp eylesın aminkızçeleriiimmmm...
biz dün dr ye gittk... pıt pıt ları duyduk çok şükürrr... burada hep pıt pıt diyoruz ama orada pıt pıt pıt pıt yapıyor
çok güzeldi... darısı isateyen bekleyen tüm kızçelerime olsun inşallahh... öpüyorum siziiii![]()
Selam herkese...nasilsiniz kizlar..biz eww döndük az once smdi de telden yaziuorum..
Bitek habipteme alinti yapabldm.pc olaydi rhat herkesr alinti yapabilirdm..
Bu arada.... gurbetkiscem gelmis..Nerelerdesin sen bakimm
Hayalotum ugramis tatilin guzrl geciyo anlasildi..ins cumagunu ewinden yazabilirsin kiscem..
Kln im grlmis..hsgeldn balom nassin bakim..selencelkimle arada 1hafta var . O önde srnden. İnşallah habiptem gbi güzelce dgum yapabilirsiniz
Priorim.kusum dgum gununde gecti.. mewla sana o pit pitlari yolladı. .ne güzel yeni yaşın da melegin kucagnda olcak ins
Gulbisim... seremcemim...karamim... sernesim.sizlerde iyisinizdir ins. Yazdıklarınızı tam okuyamadm...yarin bkarim inş
Bana gelicek olursak...cumartesi aksamndan beri kafam bi ton..üzüldügum şeyler oldu. .bgunse agladim..elimden bu gelio anca. .
Bazrn bu tür seyler olmayınca çocuk olsun ck istyom..ama bu uzuldgimseyler olunca da gözüm hcbse gormuuo..olmasin isyemiuom diyom.
Hatta ben bile offff...geldimi hepbir gelir..ailem esim..hersru tuz biber..nfret eediyorum bazen..kimseyo goresim gelmiyo. .
Buarada adetimbitti..canım ne calismak istyo ne bse.bu hale her geldgimde hayattan kopuyorum ne olcalsa olsun dyebiliyorum..
Nysr kızlar ksra bakmayın ck doluyum. ..
Cok sukur iyiyim bitanem sen nasilsin. Internetin kotasi dolmus yok kac gundur sinirlerim tepemde gelemyrm buraya diye. Telden bakip yazmaya calisiyorum ama boyle zor oluyo. Su internet bi gelsede hasret gidersek. Ben sizi cok ozledimkarammmm nasılsın kzum görüşemiyoruzzz...
Cok sukur iyiyim bitanem sen nasilsin. Internetin kotasi dolmus yok kac gundur sinirlerim tepemde gelemyrm buraya diye. Telden bakip yazmaya calisiyorum ama boyle zor oluyo. Su internet bi gelsede hasret gidersek. Ben sizi cok ozledim![]()