Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

canım inşallah öyledir artıkkk çok istiyorum olmasını inşallah olur... eee sen nasılsın teyzesinin fındığı nasılmış:))

iyiyim canımben ne olsun fındık da iyi ya arada bir hareketleniyo dün gıdıklanır gibi oldum bir an kendi kendime güldüm farklı bir duygu rabbim herkese yaşatsın inşallah...hamilesin inşallah canım yarın bir test yapp bakalım hadi hayırlı güzel haberler alırız inşallah

Son düzenleme:
Herseyden ck yoruldum dayancak gücüm kalmadi :50::50::50: bugünden beri agliyom :14::14::14::14::14::14::14:
noldu bebgım yaaa nıye uzuyosun kendını kuzucum ınanmıcaksın ama senı boyle gorunce bende aglıyorum:5:
Eki Görüntüle 786896 Eki Görüntüle 786895 Eki Görüntüle 786897

canımm arkadaşlarım bunu da demin yaptımmm ovi testi ilee ooofff çokkk tedirginim inşallah vardır bebiş:18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18:
ya tatlım hadi inşallah bebişin seninledir:49:
Sizinde dun adet tarihinizdi naptiniz acaba ins olmamissinizdir neden ugramiyorsunuz buraya merak ettim :26:
kuzum yaa benim taa cumadan geldi ben sana solemiştimya unuttun heralde:50:
çoook sıkıldım yaaa atama sonuçlarıda bellolmadı eş durumu atamasına başvurdum...il içi atama...
tatlım sendemı ogretmendın yanlıs hatırlamıyorum degılmı ınsallah gonlune gore olur:16:
Evet ya dundu.ucumuzun ayni gundu.ins olmamislardir evt bi gelselerdi kayboldular :26:
evet 2 gundur kayboldum denıze gıtmıstık ama gıremedım malesef adetlı oldugumdan gercı sevmem denızı oyle meraklısı degılım:100: esım ıcın gıttım
Yavrukelebeklerin internet kotasini asmisim ins bu gece 12dn snra sifirlanck arada teldn gryrm ama buda bitti btck. Nasilsnz bkam canlarim gecmise bakamadm ama yanls anlamadiysam hamis misin gulbisim. Bende hala adet olmadm ama hic bi belirtimde yok ne adet olackmisim nede hamislik. Kesin kist oldu yine bakalm beklicm 5 gun daha snra doktora giderim. Opuyrm kuslarim gece burdaym ins
inşallah olmazsın kuzucum Rabbim hayırlısını nasıp etsın inşallah ezanlar okunuyo ezanlar hurmetıne:16::49:
dün müydü kızçemmmmmm tarihleri... kızçeler de gelseydiiii :18::18::18:
geldim kuzum geldim:52::54:
evet canım ayın 15 de yımırtladım:)))))ona görede çaılıştık:17::17::17::17::17::17::17::17:inşallah bebeğim benimledir...cuma günü evlilik yıldönümümüz eşime süpriz yapmak istiyorum eğer varsa:)))
ayy masallah bizimde az kaldı yıldonumumuze :31:
yaaa kızlar bişy dycem adetime 3 gün var bende de test yoktu ovulasyn testi yaptm iki çizgide koyu anlamadım bi sayfada okumuştum ovulasyon testlernde 2 çizgide koyu olursa hamileleik olabilir demişlerdi bakalım ne olucak:))
evet canım yazsaati ve priorimizinde oyle cıkmıstı inşallah vardır kızcem :16:

kızcelerim nasılsınız bakalım 2gundur evde yoktum gelemdım yanınıza ozledım 2 gunde bıle bi sarılayı once:29::29::29:gulbısım keserım karamım adetiniz gelmediğine göre hala bi umut vardır:34:

ben bugun gıttım doktora cok moralım bozuldu eve donerken otobus duragında aglıcaktım kendımı zor tuttum :5:

gittiğim bütün doktorlar miyomlarımın gebelik oluşmaması için etki etmediğini söylemişlerdi şimdi ise gittiğim doktor oda aynı şeyi söylüyo ama 2 senedir hiç gebe kalamadıysan belkide bi etkisi var dedi hormon tahlili yap dedim gerek yok dedi klomen yazdı 12.gun gel dedı bakıcak catlamısmı dıye bıde ılacı ıstersen kullan dıyo neden adam akıllı bı doktor benı bulmuyo yada ben mı secıyorum:4: istersen kullan dıyo ben yazdım yani gerek yok fazla oyalanma dıyo bence aldır mıyomlarını bide ne diyo hiç çocugun yok dımı şok oldum:53: cunku mıyom amelıyatı hıc cocugu olmayanlara cıok gereklı degılse yapılmıyor bugune kadar sureklı gıttıgım doktorların hıcbırısı bu rıskı goze almadılar cok moralım bozuk bugun coook:14::14::14:

kapalı amelıyat yaptır dıyo rahı daha az zara gorur dıye oda tup bebek merkezlerınde oluyomus bılmıyorum napıcam ama tek bıldıgım kafamdan bunları atmak tekrar doktora gıtmıcem uzun bır muddet sadece yumurtam catlamısmı ona baktırmak ıcın gıdıcem cunku klomenden sonra kist rıski varmıs :26:

neyse canlar cok konustum galıba:17:

Son düzenleme:
noldu bebgım yaaa nıye uzuyosun kendını kuzucum ınanmıcaksın ama senı boyle gorunce bende aglıyorum:5:

ya tatlım hadi inşallah bebişin seninledir:49:

kuzum yaa benim taa cumadan geldi ben sana solemiştimya unuttun heralde:50:

tatlım sendemı ogretmendın yanlıs hatırlamıyorum degılmı ınsallah gonlune gore olur:16:

evet 2 gundur kayboldum denıze gıtmıstık ama gıremedım malesef adetlı oldugumdan gercı sevmem denızı oyle meraklısı degılım:100: esım ıcın gıttım

inşallah olmazsın kuzucum Rabbim hayırlısını nasıp etsın inşallah ezanlar okunuyo ezanlar hurmetıne:16::49:

geldim kuzum geldim:52::54:

ayy masallah bizimde az kaldı yıldonumumuze :31:

evet canım yazsaati ve priorimizinde oyle cıkmıstı inşallah vardır kızcem :16:

canım evet bende öğretmenimmm hala bekliyorum açıklanmadı....
yaaa bilmiyorum benm içimden de bu kez oldu dye bi ses var bakalm yarın ne olucak:)))))

kızcelerim nasılsınız bakalım 2gundur evde yoktum gelemdım yanınıza ozledım 2 gunde bıle bi sarılayı once:29::29::29:gulbısım keserım karamım adetiniz gelmediğine göre hala bi umut vardır:34:

ben bugun gıttım doktora cok moralım bozuldu eve donerken otobus duragında aglıcaktım kendımı zor tuttum :5:

gittiğim bütün doktorlar miyomlarımın gebelik oluşmaması için etki etmediğini söylemişlerdi şimdi ise gittiğim doktor oda aynı şeyi söylüyo ama 2 senedir hiç gebe kalamadıysan belkide bi etkisi var dedi hormon tahlili yap dedim gerek yok dedi klomen yazdı 12.gun gel dedı bakıcak catlamısmı dıye bıde ılacı ıstersen kullan dıyo neden adam akıllı bı doktor benı bulmuyo yada ben mı secıyorum:4: istersen kullan dıyo ben yazdım yani gerek yok fazla oyalanma dıyo bence aldır mıyomlarını bide ne diyo hiç çocugun yok dımı şok oldum:53: cunku mıyom amelıyatı hıc cocugu olmayanlara cıok gereklı degılse yapılmıyor bugune kadar sureklı gıttıgım doktorların hıcbırısı bu rıskı goze almadılar cok moralım bozuk bugun coook:14::14::14:

kapalı amelıyat yaptır dıyo rahı daha az zara gorur dıye oda tup bebek merkezlerınde oluyomus bılmıyorum napıcam ama tek bıldıgım kafamdan bunları atmak tekrar doktora gıtmıcem uzun bır muddet sadece yumurtam catlamısmı ona baktırmak ıcın gıdıcem cunku klomenden sonra o rısk varmıs :26:

neyse canlar cok konustum galıba:17:
kuzummm nolursun hemen bırakma kendiniiii oo dopktorlar yok mu ah o doktorlar bana 1-2 ayı zindan ettiler yok tüplerin kapalı çocuğn olmaz direk tüp bebk dyen mi ararsın amleiyat ol dyen mi hepsi bişy söylerr sen duanı et allaha sığın inşallah bişy olmayacak veee miniğin sana gelecek......

canbonlarım yine ben:1::1::1:
şimdi esas elti aradı hani benle uğraşan küçük olan yokmu:4::4:hamileymiş:53::53:daha spirali çıkaralı 2. ayı:53::53:allahım kucağına almayı nasip eylesin ama sonunda bana yetişdi :27::27:hep istedim benle uğraşmasın benden önce olsun büyütsün 2.çocugunuda ama nasip değilmiş:1::1:gerçi biyandanda iyi oldu apartmanda 2 bebek olunca belki bana fazla damlamaz kayganalar:9::9::9:direk esas eltiye postalarım hele bide onun 2.cisi kız olursa kayganalar benim fındığıma elini bile sürmezler:52::52::52:ne kötüyüm ben yaa kendimden korktum bi an:27::27::27::27:Allahım sizlerede nasip eylesin inşallah:16::16:
oyy kuzum ozlemısım valla:29::29: cok guldum sana cok hossun keske bende gorumceme yetısseydım ama malesef olmadı o bunu buyutur belkı benım olursa o bana yetısır
bu arada net sadece havuz başından çekiyor:4::4:bizim ev en tepede olduğu için oraya gelmiyor net :50::50:artık yarın yine girerim kızçelerim sizi seviyorum bazen geceleride girerim :52::52:az kaldı zaten cuma günü kısmetse evimdeyim inşallah:46::46::46::46:
ne guzel kuzum ooh dınlen yazın keyfını cıkar neredesenız bakalım
Selam arkadaslar uzun suredir yoktum, yeni arkadaslar gelmis galiba hosgelmisler.. nasilsinizzz? ne var yok buralarda...:16::16::16::16:
hosgeldın kızcem ben yenı geldıgımde sen vardın buralarda sonra kayboldum evet bu ortam cok guzel kızceler cok hanım hanımcık sevıyelı ınsanlar var o yuzden bende cıkamıyorum burdan bebk konususnu bıraktık gercek bırer arkadas olduk :16::16:

kızçeleriiimmmm...

biz dün dr ye gittk... pıt pıt ları duyduk çok şükürrr... burada hep pıt pıt diyoruz ama orada pıt pıt pıt pıt yapıyor :27::27:

çok güzeldi... darısı isateyen bekleyen tüm kızçelerime olsun inşallahh... öpüyorum siziiii :16::16::16::16:
maşallah kuzucum darısı basımıza Rabbim tamamına erdırsın hayırlı uzun omurlu saglıklı bı evlat nasıp eylesın amin:16::16::16:
Selam herkese...nasilsiniz kizlar..biz eww döndük az once smdi de telden yaziuorum..
Bitek habipteme alinti yapabldm.pc olaydi rhat herkesr alinti yapabilirdm..
Bu arada.... gurbetkiscem gelmis..Nerelerdesin sen bakimm
Hayalotum ugramis tatilin guzrl geciyo anlasildi..ins cumagunu ewinden yazabilirsin kiscem..
Kln im grlmis..hsgeldn balom nassin bakim..selencelkimle arada 1hafta var . O önde srnden. İnşallah habiptem gbi güzelce dgum yapabilirsiniz
Priorim.kusum dgum gununde gecti.. mewla sana o pit pitlari yolladı. .ne güzel yeni yaşın da melegin kucagnda olcak ins
Gulbisim... seremcemim...karamim... sernesim.sizlerde iyisinizdir ins. Yazdıklarınızı tam okuyamadm...yarin bkarim inş

Bana gelicek olursak...cumartesi aksamndan beri kafam bi ton..üzüldügum şeyler oldu. .bgunse agladim..elimden bu gelio anca. .
Bazrn bu tür seyler olmayınca çocuk olsun ck istyom..ama bu uzuldgimseyler olunca da gözüm hcbse gormuuo..olmasin isyemiuom diyom.
Hatta ben bile offff...geldimi hepbir gelir..ailem esim..hersru tuz biber..nfret eediyorum bazen..kimseyo goresim gelmiyo. .

Buarada adetimbitti..canım ne calismak istyo ne bse.bu hale her geldgimde hayattan kopuyorum ne olcalsa olsun dyebiliyorum..
Nysr kızlar ksra bakmayın ck doluyum. ..

biz iyiz kuzucum noldu sana yıne boyle hıc bıse ıcın sıkma canını bende bazen alınganlık yapıyorum esıme benmle ılgılenmıyosun dedım bugun bıseymı var dıyorum cok fena sınırlenıyo bagırıyo cagırıyo o degıl mahalleyı basımıza toplıcak ben asla ne babamdan nede aılemden kımsede yuksek sesle tartısan kımse gormdım bızıkmıde kendını bagırarak rahtlatıyo heralde:31::31: bende boyle olunca cok sınırlenıyorum istemıyorum bebk falan dıyorum ama simdi sinirim gecti aradım dısarda esım gelırken meyve al dedım bende bi naz yapamıyorum:50:

bugun hastaneden moralsız bı sekılde cıkıp duraga yuruken gayet guzel gıyınımlı bı kadın geldı acılde hastasının yatttıgın parasının bıttıgını ve eve gıtmek ıcın yol parası olmadıgını soyledı bende cıkardım verdım allah rızsı ıcın hemde hıc dusunmeden15 20 metre yurudum utanmaz kadın 2-3 kısıdende ıstedı meger meslek edınmıs:4::4::4:
insanların duygularıyla oynuyolar resmen bende aglamklıyım zaten o sinirle hiç yapmadıgım bişey yaptım sonrasında pişnman oldum ama dedimki kadına ne kadar üçkağıtçısınız diye kadında acıklama yapmaya calıstı ama onu dınlıcek vaktım yoktu helalı hosolsun ama Rabbim onlara bidaha fırsat vermesın inşallah:47::47::47:

Son düzenleme:
ben cıkıyorum canlar hayırlı geceler leptobumun sarjı bıtıyo kablosuna ne olmussa yamulmus ınsallah kocıs gelınce hallder yoksam yarın neyderım ben :53: :9::9::9:

karammmm nasılsın kzum görüşemiyoruzzz...
Cok sukur iyiyim bitanem sen nasilsin. Internetin kotasi dolmus yok kac gundur sinirlerim tepemde gelemyrm buraya diye. Telden bakip yazmaya calisiyorum ama boyle zor oluyo. Su internet bi gelsede hasret gidersek. Ben sizi cok ozledim :(

Cok sukur iyiyim bitanem sen nasilsin. Internetin kotasi dolmus yok kac gundur sinirlerim tepemde gelemyrm buraya diye. Telden bakip yazmaya calisiyorum ama boyle zor oluyo. Su internet bi gelsede hasret gidersek. Ben sizi cok ozledim :(

canımmm moralini bozma:) bende bazen tldn gryrm mesela şuan:) senin bat bugünmydü

Back
X