- Konu Sahibi medd_cezir
- #55.181
Hayalotum bile nerelerden yetisiyor bize![]()

hoşbuldukk canımm nasılsın nasıl gidiyo bebiş nasıl cinsiyeti belli oldumu
çok şükür bitanem şuanlık iyiyiz

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hayalotum bile nerelerden yetisiyor bize![]()
hoşbuldukk canımm nasılsın nasıl gidiyo bebiş nasıl cinsiyeti belli oldumu
gülbişimmmmmmmmmmmmmmmm canımmm çoook ama çok svndimm kuzummm ne güzel bir haber valla birazda olsa kendime geldimmmm oohhhhh süpper vallla dur bi halay çekem:)))))))))))))canımmm allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsinnn
canbonummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
ayy halay çekmeliyimdeğerinde çok güzel kızçem Rabbim tamamına erdirir inşallah
ay nedıyeegımı bılemedım çokkkkkkkkkkkkkkkkk mutluyummmmmmmmmmmmmmmmmmm
az bi şoku atlatayım yine döncem ben sana ve göbüşteki bıdığınaaaa
![]()
çıkmaz canım çıkmıcakta eminim olsa testte çıkardııı. pztesi gitcem doktora bari ilaç versinde adet olayımmm...Canim benim uzulmwmek eld:e deil.biliyorum ama braz sakin ol bitanem.hem daha adet olmadin belki kanda yapsan cikabilir bi dr a gitsen keske![]()
çıkmaz canım çıkmıcakta eminim olsa testte çıkardııı. pztesi gitcem doktora bari ilaç versinde adet olayımmm...![]()
Dua etmezmiyoz hiccc .canm benm yaaguclu ol kaeam ne kadar oluruna birakirsan o kadar cabuk olurmus.
Canmm git tabi ihmal etme tedavini ol mutlaka.karamsar olma elbet gelcek bebis ama zamani var Allah buyuktur.dualarimdasin canm
hoşgeldin canımm... benimde yüksekti prolaktin ilaç veriyolar canım bana doktor dostinex diye ilaç vermişti onu kullandım 1 ayda düştü. geçmiş olsun. üzülme ilaçlarda kontrol ediliyobnde de adet düzensizliği var iki aydır. bu ay adet olmadım. bi gün oldum ve bitti. doktora gittim tahlil yapıldı. daha göstermedim doktora tahlilleri ama sanırım süt hormonum yüksek. netten araştıra araştıra sonuçları yorumlamaya çalıştım. benim gibi olan var mıydı aranzıda ?
bnde de adet düzensizliği var iki aydır. bu ay adet olmadım. bi gün oldum ve bitti. doktora gittim tahlil yapıldı. daha göstermedim doktora tahlilleri ama sanırım süt hormonum yüksek. netten araştıra araştıra sonuçları yorumlamaya çalıştım. benim gibi olan var mıydı aranzıda ?
hoşgeldin canımm... benimde yüksekti prolaktin ilaç veriyolar canım bana doktor dostinex diye ilaç vermişti onu kullandım 1 ayda düştü. geçmiş olsun. üzülme ilaçlarda kontrol ediliyo
slmm kızlarr nasılsınız ...
hoşgeldin hayalotumm bu arada evine gelmişin
gülbişim sernesim nasılsınnız bakalımm...
karam ne olur üzülme canım allah büyük demek ki hayırlısı değilmiş daha zamanı var rabbim hayırlısıyla bir bebek verecek inşallahh...
umudum yok ortalıklarda daha....
kızlarr benimde gece bacağımda kasılma oluyorr birden uykumdan uyandırıyor 1 kaç saniye sürüyor ama çok kötü ya
hoşgeldin canımm... benimde yüksekti prolaktin ilaç veriyolar canım bana doktor dostinex diye ilaç vermişti onu kullandım 1 ayda düştü. geçmiş olsun. üzülme ilaçlarda kontrol ediliyo
evet canım benimde bir ara süt hormonum yükselmişti süt hormonu yükselince adette düzensizlik yapıyor ama ilaçla tedavisi mümkün korkulacak bir şey değil yani
Cnm gozun aydin.Rabbim saglikli bi sekilde kucaginiza almayi nasip eder ins
![]()