Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

karam tekrardan baktırdın mı süt hormonuna çünkü dostinexi bıraktığın zaman tekrar yükseliyorr pek etkili değil o yüzden

baktırmadım canım sağolsun doktorum tahlil falan yapmıyo bana adama dedim benim böyle bi problemim daha vardı tekrar yükselmiş olmasın diye yok yükselmemiştir diyooo... :47:

h.b canım inşallah düzelir. sende inşallah hamiş kalırsın :16:

çok korkmuştum canım ya rahatlattın beni, ayın 9unda ultrasyon çektircem. 10unda doktora göstercem bütün sonuçları. idrarla ilgili de problemim var çünkü yanlış anlamadıysam eğer idrar kültürümde kan çıktı. tabi ben kendimce yorumluyorum. sırtımda ağrı var ve sık idrara çıkıyorum. böbrekten şüpheleniyorum :25:

amin inşallah canım. allahım isteyen herkese nasip etsin :16:

baktırmadım canım sağolsun doktorum tahlil falan yapmıyo bana adama dedim benim böyle bi problemim daha vardı tekrar yükselmiş olmasın diye yok yükselmemiştir diyooo... :47:

canım hç belli olmuyor belkide bu adet gecikmesinin sebebide budur çünkü bendede oluyordu adetim 3-5 gün geciyordu ve sonunda hamilemiyim diye gittiğimde süt hormonum yüksek çıkmıştı ilaç kullandım 1-2 ay sonra gittiğimde tekrar yükselmişti en son parlodel kullanırken hamile kaldım ...bence baktır bir süt hormonuna ne olur ne olmaz belkide küçücük bir süt hormonundan olmuyordur

canım hç belli olmuyor belkide bu adet gecikmesinin sebebide budur çünkü bendede oluyordu adetim 3-5 gün geciyordu ve sonunda hamilemiyim diye gittiğimde süt hormonum yüksek çıkmıştı ilaç kullandım 1-2 ay sonra gittiğimde tekrar yükselmişti en son parlodel kullanırken hamile kaldım ...bence baktır bir süt hormonuna ne olur ne olmaz belkide küçücük bir süt hormonundan olmuyordur

ahh canım ya ben hep diyorum doktora bakın diye her tahlili yapın genetik falan ne gerekiyosa diye bekle olur diyoo. bekle bekle nereye kadar. çattım bi doktora. yanında prof var odaları yan yana ona gideyim diyorum buranın en iyi doktoruymuş eşimde ayıp olur gittiğimiz doktora görcek bizi orda diyo. adam beni değil doktoru düşünüyo ayıp olcak diyeee... işte ben bunlara sinirleniyorum... kendimi derdimi kimseye anlatamıyorum çok bilmiş oluyorum çok internette araştırma yapıp kafamı bulandırıyomuşum

ahh canım ya ben hep diyorum doktora bakın diye her tahlili yapın genetik falan ne gerekiyosa diye bekle olur diyoo. bekle bekle nereye kadar. çattım bi doktora. yanında prof var odaları yan yana ona gideyim diyorum buranın en iyi doktoruymuş eşimde ayıp olur gittiğimiz doktora görcek bizi orda diyo. adam beni değil doktoru düşünüyo ayıp olcak diyeee... işte ben bunlara sinirleniyorum... kendimi derdimi kimseye anlatamıyorum çok bilmiş oluyorum çok internette araştırma yapıp kafamı bulandırıyomuşum

maalesef erkekler böyle benim eşimde böyle internete bakıp her duyduğuna inanıyorsun diye beni sinirlendiriyorrr maaleseff ...sen gittiğinde adet gecikmesi yaşıyorum bunun sebebi ne olur de sor adet gecikmesinin hamilelik yoksa birinci sebebi süt hormonu yükselmisi belki o zaman tahlili yapar

inşallah en kısa sürede düşer değerin canım hamile kalırsın tek problem bu olsun takma kafana büyük bi problem değil...

saol canm inşallah.

eşine de kızdım şmdi bende. ben bulunduğum yerde doktora gittim hiç bişey anlamadı doktor diye beni başka doktora gönderdi eşim.
görürse görsün o doktor sizi, senin sağlığından önemli mi

Son düzenleme:
maalesef erkekler böyle benim eşimde böyle internete bakıp her duyduğuna inanıyorsun diye beni sinirlendiriyorrr maaleseff ...sen gittiğinde adet gecikmesi yaşıyorum bunun sebebi ne olur de sor adet gecikmesinin hamilelik yoksa birinci sebebi süt hormonu yükselmisi belki o zaman tahlili yapar

bende aynen böyle yaptım. doktora anlattım adet düzensizliği diye yazdı kağıdıma. ve 3 tüp kan, 2 idrar örneği verdim. hormon, hemogram, biyokimya, idrar tahlili ve idrar kültürü

Son düzenleme:
Allah izn verirse pazartesi adet olsamda olmasamda gitcem canımm. hemde profa gitcem anlatcam herşeyi gerekli tahlilleri yapın dicem.

saol canm inşallah.

eşine de kızdım şmdi bende. ben bulunduğum yerde doktora gittim hiç bişey anlamadı doktor diye beni başka doktora gönderdi eşim.
görürse görsün o doktor sizi, senin sağlığından önemli mi

ben hep kızıyorum canım ama ne fayda bizimkisi doktorlar aynı hastanede odaları yan yana diye öyle diyoo. ama değiştircem napayımm bende artık hayal kırıklığı yaşamaktan yıkıldım. ne varsa çıksın ortaya istiyorum. ne tahlil test varsa yapılsın. hep diiyorum ben düşük yaptığımda senin canından can gitmedi ben hergün düşen bebeğimin kan parçasının resmine bakıyorummm:14::14: eşim ona bakmaya b,le dayanamadı ya ben napayım kolay değil 2 kere yaşadım bunuu:14:

ben hep kızıyorum canım ama ne fayda bizimkisi doktorlar aynı hastanede odaları yan yana diye öyle diyoo. ama değiştircem napayımm bende artık hayal kırıklığı yaşamaktan yıkıldım. ne varsa çıksın ortaya istiyorum. ne tahlil test varsa yapılsın. hep diiyorum ben düşük yaptığımda senin canından can gitmedi ben hergün düşen bebeğimin kan parçasının resmine bakıyorummm:14::14: eşim ona bakmaya b,le dayanamadı ya ben napayım kolay değil 2 kere yaşadım bunuu:14:

bulunduğun yerde başşka hastane yok mu canım ?

nasıl doktordur o öyle bekle olur deyip tahlil vermiyor. sanki kendisi yapıcak tahlilleri :47:

Son düzenleme:
bulunduğun yerde başşka hastane yok mu canım ?

nasıl doktordur o öyle bekle olur deyip tahlil vermiyor. sanki kendisi yapıcak tahlilleri :47:

var canım olmaz mı acıbadem hastanesine gidiyorum burdaki doktorlar çok iyi dediler prof semih bey var o çok iyiymiş işte o yüzden ona gitmek istiyorum. bide anadolu sağlık merkezi var ora biraz uzak orda da prof aydın arıcı var ya semih beye yada aydın beye gitcem bakalım

ben geldimmmmmm:10::10::10::10::10:
nerde kalmıştım acep geçmişide unuttum şimdi:44::44::44:
hemşirem çok şükür hamıleydı:nazar::16:
karamım sernesim keserim darısı başınıza inş:16::16:sizinde günleriniz yaklaşmış :46::46::46:keserim ovu testiyle çıkanda var çıkmayanda var normal gebelik testı yaptınmı canbonum:29:hayırlısı olur ınsallah:16:karamım seninde bıgun degerın bırden bu sekıl fırlıycak hıc anlamıycaksın bıle:46::46::46::46:
umudum kayıp nolmuskı bu canbona:26::26:
scorcipim de yok:44:

Hayalotuumm hosgeldinnnn:3::3: cok ozledim senii hayqlotum gelsede guzel haberi alsa halay cekse diyordum :29::29: siz bole seyler yazdikca ben burda agliyorumm :5::5::5: tmm dinlen gel bnim teyzosda dinlensin braz :17:
hoşbulduk bıtanem benım :52::52::52:oy ben senin için halay cekmezmıyım hıccc:46::46::46::46:nasıl sevındım anlatamam darısı dıger kızçelerimide inşallah.ama değere bakıpta ani haraket yapma he cok dıkklı ol yınede :16::16:.16:
kuzukulaklarım nasılsınızz??? hepinizi öpüyorum tek tekkk:54::54:
hayalotum gelmişin sonunda hoşgeldin bitanem özledim valla seni dur bi sarılayımmm doya doya:48::48::29::29:
ben bugün çok üzgünümmmm bu sabah idrarda test yaptım ne yazık ki yine o tek çizgiyi gördümm:14::14::14::14::14::14::43::43::43::43::43::43::43::43: ağlıyorum sürekli kendimi evden dışarı attım.... dayanamıyorum artık hiç bi işe yaramıyorummm bi bebeğim bile olmuyooo. her ayım hüsran hayal kırıklığı. dolandım dolandım görümceme gittim. bi sürü hamile haberi aldım yine 4 tanıdık daha hamileymiş... dayanamadım ağladım benim olmuyo diyeee... olmayacakta sanırım ne bebeğim oluyo ne adet oluyorum. bu gidişle aklımı kaybetcemmm. Allahım ne olur bi evladım olsa koklasam sarsam... dua edin bana ne olur kızlarrr Allah rızası içinnn gücüm kalmadı artıkkkk:43::43::43:
canbonum sıkma canını anlık psikoloji o geçick yarına atlatmış olucaksın inş :16::16: bak benimde adetlerim çok düzensizdi 7 ay olmadığımı bilirim ama olmıycak diye bişey yok sonuçta hamılelık yaşayabıldın olucak yıne yeterki su yumoşlar bı buluşsun asık olsun spoşlara:38::38:

slmm kızlarr nasılsınız ...

hoşgeldin hayalotumm bu arada evine gelmişin :48:

gülbişim sernesim nasılsınnız bakalımm...

karam ne olur üzülme canım allah büyük demek ki hayırlısı değilmiş daha zamanı var rabbim hayırlısıyla bir bebek verecek inşallahh...

umudum yok ortalıklarda daha....

kızlarr benimde gece bacağımda kasılma oluyorr birden uykumdan uyandırıyor 1 kaç saniye sürüyor ama çok kötü ya
hoşbulduk kızçem nasıl benım tosbam:54:kasılmalar olurmuş hamılelıkte annemde de cok oluyodu:24:benımde kuyruk sokumumda var ama belımle alakalı hamılelıkte daha bı cogaldı napcamı sasırdım :26:

oooo oğluma arkadaş gelioo çok sevindikk adı ne olcakk
doğumuma az kaldı ama stresten ölüorm
heecan korkuu hepsi benleeeee
ya arkads gelıyo sanırım hayırlısı ıse:16::16:adına karar veremedik kı:53:kızçelerimle bi isime karar verseniz yardımcı olsanız bana :26:
Selammmmmmm habibtelerim nasilsinizzzzzzz:16::16::16:

oyyy balım goşgeldinnn anlat hadı prenses napıyo:52::52:.52:

hoşbulduk bıtanem benım :52::52::52:oy ben senin için halay cekmezmıyım hıccc:46::46::46::46:nasıl sevındım anlatamam darısı dıger kızçelerimide inşallah.ama değere bakıpta ani haraket yapma he cok dıkklı ol yınede :16::16:.16:

canbonum sıkma canını anlık psikoloji o geçick yarına atlatmış olucaksın inş :16::16: bak benimde adetlerim çok düzensizdi 7 ay olmadığımı bilirim ama olmıycak diye bişey yok sonuçta hamılelık yaşayabıldın olucak yıne yeterki su yumoşlar bı buluşsun asık olsun spoşlara:38::38:

geçmiyo canım geçmiyo hala ağlıyorum ağlamaktan gözkapaklarım şişti:14::14: kimseler anlamıyo beni o kadar yalnızım çaresizim ki bağıra bağıra ağlamak istiyorum. çok canım yanıyooo. yarına geçer mi yüzüm gülse bile içim ağlıyo. artık umudum yok bitti bugün bi kez daha...:43::43::43::43::43::43::43: çok canım yanıyo çokkkkk:14::14::14::14::14:

Back
X