Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

gözün aydın canım rabbım ucagınada almayı nasıp etsın ıns.evet kanama yerleşme kanamsı olabılır.
ama sen yınede kanamanın olduğunu doktoruna bıldırı
,sana dusuk onleyıcı ıılaçlar versın
progestan gıbı
..tebrık ederım:16:

❤❤❤❤❤❤❤ cok teşekkur ederim Allah tüm isteyenlere nasip etsin inşallah uyarını hemen dikkate alacağım yarın

gözün aydın canım rabbım ucagınada almayı nasıp etsın ıns.evet kanama yerleşme kanamsı olabılır.
ama sen yınede kanamanın olduğunu doktoruna bıldırı
,sana dusuk onleyıcı ıılaçlar versın
progestan gıbı
..tebrık ederım:16:

ohh ohh görmüşün oralarıda merkez barlar caddesi falan çok fena canım geceleri 2 saatliğini çıkıp şişmiş koca kafayla dönüyoduk siteler mevkii güzel zaten merkezde denize girilecek pek plaj yok... tekne turları güzel oluyo canımm. olsun değişiklik olmuş 1 günde olsa görmüşün ama bodrumda hiç sakin değil kuşum gümbet falan coşuyo valla:32::32::52:

hayırlı olsun canım sağlıcakla kucağına al inş. bu ay bende ovu testi alcam bakalım belki bundan alırım işe yaramış baksana:52::52:
kanamalarıda dikkate al canım git bi doktora en azından düşük tehlikesi varsa önelmini al doktor ilaç verir

Hemen al derim nokta atışı olacaktır başka bir sorun yoksa, inşallah senden de en kısa zamanda hayırlı haberler gelir ;) ❤ kanama icin sabah ilk isim yine doktora gitmek olacak ama kesildi yine ilginc yani ...

hayırlı olsun canım sağlıcakla kucağına al inş. bu ay bende ovu testi alcam bakalım belki bundan alırım işe yaramış baksana:52::52:
kanamalarıda dikkate al canım git bi doktora en azından düşük tehlikesi varsa önelmini al doktor ilaç verir

düğün 2 yerde olcak cancağızım bu hafta tekirdağda haftaya burda oraya gitmicektik aslında ama bugün benim koca fikir değiştirdi elbise alamadım bi zümrüt yeşili straplez kısa elbisem var bide askılı ssiyah uzun şifon var ben yeşili giymek istiyodum ama benim herif izin vermiyo alttan üstten açıkmış olmazmış o nedenle siyah elbiseyi giycen altınada dore ayakkabıyla dore portföy alcam bakalım bide oralarda kuaför arıcam fellik fellik:53::53::52::52: bakan inş. güzel olurum. göbecikler atcaz orada bol bol bakalım trakya düğünü nasıl oluyomuşş:16::16:
kızçem sen trakyayamı gidiyonn :52::52::52:nersine gidiyosun de bakem bana:27::27:bizim oracıklra gidiyomuşun ya mari hiç seste etmiyosun:52::52::52::52:valla oraya gıdınce en kapalı sen olursun:1:şimdiki gençlik çoşmuş orda bir görsen neler giyiniyolar:53::53:gerçi ne tarafına gidiyorsun bilmişyorum ama bizim köyün otarafları öyle :1:ben gidince yanlarında kendimi bi tuhaf hissediyorum:1:diyorum Allahım ben açıksam bunlar çıplak herhalde:52::52::52:oılsun eşinle tartışmaktansa bi geceliğine onu dinle derim.ama zamanla kalkar bu kıskançlıklar:34:benimkide öyleydi şimdi sen giyin hadi ben aşağıda bekliyorum deyip kaçıyor hemen :4::4::4::4:
ohh ohh görmüşün oralarıda merkez barlar caddesi falan çok fena canım geceleri 2 saatliğini çıkıp şişmiş koca kafayla dönüyoduk siteler mevkii güzel zaten merkezde denize girilecek pek plaj yok... tekne turları güzel oluyo canımm. olsun değişiklik olmuş 1 günde olsa görmüşün ama bodrumda hiç sakin değil kuşum gümbet falan coşuyo valla:32::32::52:

ya kuuzm gündüz gözüyle bi gördük:1::1:tekne turuna katıldık ama bodrumdan o güzeldi tabi ben ilk durakta denize girebildim sonrasında hep tekneden atlamalıydı ee o beceride bende yok:17::17:hayır atlarımda sonra nasıl çıkarım bılemedım:52::52:eşim çok eğlendi ama teknede onun için iyi oldu bi açıdan ben de gittim gördüm işte:27::27::27:doğru bodrumun gece hayatı bayağı bi sesli:52::52:ama ben gece kuşu olamıyorum öyle yerlerde:9::9:oyüzden gündüz bana göre :1:bide bizim aldığımız yerde hep yaşlı amcalar teyzeler mevcut :1:kuş sesleriyle dinleniyoruz seneye kısmetse benim bıdık ağladığında oradan kavulmazsak iyidir:52::52::52::52:

günaydın canbonlarımmmmm:3::3::3::3:
insanın evi gibi yok vallahi:46::46::46::46::46:
karnımız acıktı evdede bir şey yok gitmeden dolabı boşaltmıştım bi bakkala doğru gideyim herif uyanıncada markete gideriz artık :56::56::56:öpüyorum canbonlarım gelirim yıne yemecıkten sonra :54::54:

belli olmaz kızçem.benim battan 1 gün sonra 400 dü :9::9:kiminiki 90larda çıkıpta yükseliyor tabi belli olmuyo :46:ama 1500de kalp atışı belli oluyo bi kaç gün daha bekle oyle gıt doktora:52::52::52::52:hadı bakalım tekmi çiftmi çıkıcak:9::9::9:

Cok heycanliyimmmm:46: dun dr a gittim haftaya keseyi goruruz dedi .progestan basladi coraspin folbiole devam.10 gunde rapor verdi dinlen yat dedi.bide 5 haftaliktir dedi ama kafam karisti :26: 25 temmuzda kanamam oldu bhcg 7 olmustu dusuk yapiyorsun dmislerdi.bugun tatil old icn kendi druma gidemedim yarn gtcem bakalim

günaydın canbonlarımmmmm:3::3::3::3:
insanın evi gibi yok vallahi:46::46::46::46::46:
karnımız acıktı evdede bir şey yok gitmeden dolabı boşaltmıştım bi bakkala doğru gideyim herif uyanıncada markete gideriz artık :56::56::56:öpüyorum canbonlarım gelirim yıne yemecıkten sonra :54::54:
Gunaydin canbonum :3: afiyet olsn kizcem yorma kendini

belli olmaz kızçem.benim battan 1 gün sonra 400 dü :9::9:kiminiki 90larda çıkıpta yükseliyor tabi belli olmuyo :46:ama 1500de kalp atışı belli oluyo bi kaç gün daha bekle oyle gıt doktora:52::52::52::52:hadı bakalım tekmi çiftmi çıkıcak:9::9::9:

Benmde battan iki gun sonra yani ucuncu gun boyle cikti kizcem.ruyamda gorsem inanmazdim 948 i :52::nazar::nazar:

umjutlarımız bidaha ki aya bizimde keserim benim daha gelmedi kırmızılar ama bebişte yok malesef:50:

inşallah ssağlıkla kucağınıza alıcaksınız minnakları canlarım. at içinden korkularını meleğin senle. bu ay doktora gidip bende ondan sonra ki ay gitcem bi tüp bebk merkezine canım. belki öyle olur onu denicem bakalımm

İnsallah canm benim.git tabi sende konus gorus.bence gerek kalmicak kendiliginden olcak inaniyorum ben.zamani gelnce Rabbim vercek sanada melegini.benm esimin sonuclari cok kotuydu ileri hareketlilik hele tamamen sifira dusmustu urologda hic kendinizi yipratmeyn drek tup bebek yaptirin bu normmal bisi demisti.o dedikten snraki ay tuttu dustu bu ay gene tuttu.e sizinde tutuyor yani sonucta cok sumur.ama ne desemde insana bos geliyor bende cok korkardim senin gibi.hic kolay deil hic.Allah herkesin kucagini doldursun isteyen herkesin.amin :29:

kızçem sen trakyayamı gidiyonn :52::52::52:nersine gidiyosun de bakem bana:27::27:bizim oracıklra gidiyomuşun ya mari hiç seste etmiyosun:52::52::52::52:valla oraya gıdınce en kapalı sen olursun:1:şimdiki gençlik çoşmuş orda bir görsen neler giyiniyolar:53::53:gerçi ne tarafına gidiyorsun bilmişyorum ama bizim köyün otarafları öyle :1:ben gidince yanlarında kendimi bi tuhaf hissediyorum:1:diyorum Allahım ben açıksam bunlar çıplak herhalde:52::52::52:oılsun eşinle tartışmaktansa bi geceliğine onu dinle derim.ama zamanla kalkar bu kıskançlıklar:34:benimkide öyleydi şimdi sen giyin hadi ben aşağıda bekliyorum deyip kaçıyor hemen :4::4::4::4:

ya kuuzm gündüz gözüyle bi gördük:1::1:tekne turuna katıldık ama bodrumdan o güzeldi tabi ben ilk durakta denize girebildim sonrasında hep tekneden atlamalıydı ee o beceride bende yok:17::17:hayır atlarımda sonra nasıl çıkarım bılemedım:52::52:eşim çok eğlendi ama teknede onun için iyi oldu bi açıdan ben de gittim gördüm işte:27::27::27:doğru bodrumun gece hayatı bayağı bi sesli:52::52:ama ben gece kuşu olamıyorum öyle yerlerde:9::9:oyüzden gündüz bana göre :1:bide bizim aldığımız yerde hep yaşlı amcalar teyzeler mevcut :1:kuş sesleriyle dinleniyoruz seneye kısmetse benim bıdık ağladığında oradan kavulmazsak iyidir:52::52::52::52:
çorluya gidiyorum canımmm ne bilem hiç konusu olmadı ki canımmm... valla benim herif böyle değildi hatta ne istersen giy karışmam derdi sonradan bu hale geldi:20:... bi haller oldu yok giymiycen o elbiseyi diyoo. aman napam canım herkes coşsun ben bugünlük böyle takılıcam mecburrr... haftaya görüşcem ben kocacıkla alcam istediğim elbiseyi bişeyde dedirtmicem

Hemen al derim nokta atışı olacaktır başka bir sorun yoksa, inşallah senden de en kısa zamanda hayırlı haberler gelir ;) ❤ kanama icin sabah ilk isim yine doktora gitmek olacak ama kesildi yine ilginc yani ...
inşallah canım.. bakalım alcam bu ay bi ovu testi hiç kullanmadım ben... hemen git canım sen durmasına bakma kontrole gittt
Gunaydin kizcelerim :3: nasilsinizz

günaydın canımmm. çok şükür toplandım biraz iyiyimm. sn nasılsınn canımmm

Karam toparlandigina cok sevindim bitanem :29: ha soyle canm ya oluruna birak eminim hersey cok guzel olacak :52: cunku biz hep dualar ediyoruz birbirimize .bende iyim cok sukur.arkadasimin kinasi var bugun yakn arkadasimin bnde kiyafet begenmeye calisiyoeum :9: siznde varmis dugun :)

napıyosunuz canlar ben bu aralar yogunum esıme tatıl bugun bırazcık gezcez dısarı en sonkı tartısmamızda ikeaya gitcektim trip yuzunden gıdememıstık:9::9: kaynanm sehır dısına cıkcak dugune gıdıyo onu termınale bırakcaz sonrada gezcez ınsallah bı aksılık cıkmazsa gecmıse bakamadım geldım cıkıyorum hemen Allaha emanet olun:54::54::54::54:

Cok heycanliyimmmm:46: dun dr a gittim haftaya keseyi goruruz dedi .progestan basladi coraspin folbiole devam.10 gunde rapor verdi dinlen yat dedi.bide 5 haftaliktir dedi ama kafam karisti :26: 25 temmuzda kanamam oldu bhcg 7 olmustu dusuk yapiyorsun dmislerdi.bugun tatil old icn kendi druma gidemedim yarn gtcem bakalim

:52::52::52::52::52:maşallah benim pıtırcığıma yaaa:46::46::46::46::nazar:doğru demiş doktorun sata göre hesaplanıyor bitanem ozaman 5 çıkmıyormu zaten:27:

napıyosunuz canlar ben bu aralar yogunum esıme tatıl bugun bırazcık gezcez dısarı en sonkı tartısmamızda ikeaya gitcektim trip yuzunden gıdememıstık:9::9: kaynanm sehır dısına cıkcak dugune gıdıyo onu termınale bırakcaz sonrada gezcez ınsallah bı aksılık cıkmazsa gecmıse bakamadım geldım cıkıyorum hemen Allaha emanet olun:54::54::54::54:

iyi gezmeler sernesimmmm:46::46::46::46:benim yerimede dolaş ikeada bayırlırım büyük marketlerde dolanmaya:52::52::52::52:

düşündüm taşındım sanırım ÇINAR EMİR e karar verdim sizce nasıl kızçelerim:26:
çınarlar gibi uzun ömrü olsun:16:
emirinde anlamı çok güzel kurandada geçiyor hem :46:

Son düzenleme:
hoş geldin canım aramıza ben iyiyim sen nasılsın:46:

tsk ederim canim iyi diyelimde iyi olalim.

sen hamilemisin?
cinar ismi cok güzel tabi emirde öyle :)

canim benim bir sorunum var.
7+2 (sali günü) hamileyim...ama kese var yolk kesesimi deniliyor oda var ama bebek görünmedi.
cok endiseliyim ben. böyle bir durumu yasayanlar varmi

esasinda benim adetim her 34 günde bir gelir
o yüzden acaba gecmi döllenme oldu diye düsünüyorum?

Back
X