Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

hoş geldin canım aramıza:3::3:
olur canınıızı sıkmayın en azından pes etmek yok:16:siz mutlu olunki hormonlarınızda düzenli çalışsın :46::46:

tskkrler hosbuldum :21:valla ben o kadar stres yaptımki cocugun olacagı varsa bile bu kadar meraklı hatun bana kavusursa deli eder beni diye gelmiyor olabilir:1:ama umarım kalpten isteyen herkesi Allahım o duyguyla taclandırır

Canlarım uzun bir aradan sonra geldim.. kocisle kafa dinledik bi yerlere gittik ve orda bi karar aldık. Bİ süre bebis fikrini aklimizdan cikarma kararı aldık. Çünkü çok stres yapıyorum ben ve bu da prolaktin problemine sebep oluyo.. Çevremizdekkiherkese bebek düsünmediğimizi söylüyoruz. Her ne kadar aklım surekli burda da olsa burası bana sürekli bebi§imi hatirlattığı için bebişime kavusana dek buradan da ayrılıyorum. Ins en kisa zamanda güzel bi haberle yeniden aranızda olurum :16: Rabbim kimseyi evlat hasretiyle sinamasin. SİZİ ÇOK SEVİYORUM

ay cok sevımlı oluyodu ya
miniğim iyidir inşallah
iğnelerimiz sabah akşam oldu ağlayarak yapıyoruz ama bebeğim iyi olsun katlanırım :16:
iyidir bıtanem.kıyamam ben size.sabr kuzum az kaldı biraz daha atlat riskli dönemi sonra Allahın izniyle gün sayıcaksın kucağına almak için:46::46::46::46::nazar:
tsk ederim canim...
evet hepside cok candan :)

ben yine haber veririm size, sali günü gidm hayirli haberleri allayimda bir geleyim insallah.

sen kacinci ayda hamilesin?
tamam canım hayırlı haberlerle inş:16:ben şuan 5 aylık hamileyim.darısı sizlere olsun :16:

Bitanem calismaya devam ediyorum :26: artik eve gelincede bilgisayara bakmak bile cok zor geliyor:50:hemen uzanip uyumak istiyorum:53: o yuzden pek yazamadim ama cok özledim hepinizi:16::16: ama artik birkac haftaya izine cikacagim ins:46::46: o zaman hep sizinleyim :16:
oyy canbonum benim çok yorma kendini olsun çalışmak daha güzel:46:belki bende çalışsaydım bu kadar kilo almazdım:1:izine cıkcan oleyyyyyyyyyy ee dogumada az kaldı artık:52::52::52::52:
Soyle kizcem herife haberi olsn :52: niye konusmuyon yine :9: bisimi dedi enisteee :20:
bazı problemler var çözemedik balım bi türlü:4::4:barıştık ama dün gerçi limoniyiz ama konuşuyoruz işte:28:
haylotumm balımmm:46::46::46::46:
ismi çok güzel çınar emir çok yakışmış:16::16::16::16:adıyla yaşasın inş:emir_bebek::emir_bebek::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

oyyy kuzum amin inş:16:

Canlarım uzun bir aradan sonra geldim.. kocisle kafa dinledik bi yerlere gittik ve orda bi karar aldık. Bİ süre bebis fikrini aklimizdan cikarma kararı aldık. Çünkü çok stres yapıyorum ben ve bu da prolaktin problemine sebep oluyo.. Çevremizdekkiherkese bebek düsünmediğimizi söylüyoruz. Her ne kadar aklım surekli burda da olsa burası bana sürekli bebi§imi hatirlattığı için bebişime kavusana dek buradan da ayrılıyorum. Ins en kisa zamanda güzel bi haberle yeniden aranızda olurum :16: Rabbim kimseyi evlat hasretiyle sinamasin. SİZİ ÇOK SEVİYORUM

:53::53::53::53::53:ruh ikizim gidiyormusun yani:14::14:ben çok merak etmiştim seni çok şükürki iyimişinn..belli bi sürede olsa gelmiyceğine inan çok üzüldüm.Ama bu şekilde sen daha mutlu olucaksan eğer katlanırız napalım:31:İnşallah daha fazla beklemeden kavuşucaksın ve bizede o güzel haberi vermeye geliceksin canım hiç merak etme.:54:dualarım seninle biliyorsun.:29:Allaha emanet ol ruh ikizim:3::3::5::5::26::31::54::54:

günaydın canbonlarım mutlu pazarlar:54::54::54::54::54::54:
2 gündür karnım çok ağrıdı dün gecede öyle:31::31:sanırım ya sinirden ,üzüntüden yada karnım büyüdüğü için anlamadım:50:esneyemiyorum hapşırınca canım yanıyor normladede karın çevremde bıçak saplaması gibi oluyor.bu sabah geçmişti ama şimdide bebeğim hiç hareket etmedi yada etti ben anlamadım:31:biraz canım ona sıkkın korkuyorum açıkçası :26:şimdi biraz çıkayım evi toplıyayım yine gelirim oldumu kızçelerim sizi seviyorummm:54::54::54::54:

Cok saol canm tsk ederim :17: ay inss ins :52: seninde prenses buyumus masallah :nazar: kucaginada alir o cicileri gule gule giydirirsin ins :16::16:
sağol tatlımm.büyüdüvalaa:1:aminn inşallahhh
medd kuzum doğru karar vermişsiniz tatlım biraz akışına bırakıp unutmak gerekiyor sanırım..inşallah tez zamanda hayırlı haberinle yanımızda olursun..
kafa dinleyin enişteyle..hiç ummadık anda gelecek bebişin..zamanını bekliyor annesi..nbiz de seni çok seviyoruzzzzz:16::16::16::16::16::16:
günaydın canbonlarım mutlu pazarlar:54::54::54::54::54::54:
2 gündür karnım çok ağrıdı dün gecede öyle:31::31:sanırım ya sinirden ,üzüntüden yada karnım büyüdüğü için anlamadım:50:esneyemiyorum hapşırınca canım yanıyor normladede karın çevremde bıçak saplaması gibi oluyor.bu sabah geçmişti ama şimdide bebeğim hiç hareket etmedi yada etti ben anlamadım:31:biraz canım ona sıkkın korkuyorum açıkçası :26:şimdi biraz çıkayım evi toplıyayım yine gelirim oldumu kızçelerim sizi seviyorummm:54::54::54::54:
tatlımmm stres yapma üzüntü yapmaaaa.sanıorım enişteye bozuksun ama bebişini düşün tatlım..şimdi bebiş büyümeye başladı karnın gerilecek ondan da ağrı oluyo..bende de olmuştu hatta arada yine oluyo..hapşırınca acıması normal..bende de oluyo..hatta zaman ilerledikçe afedersin tuvalete sıkışırsan bı damla kaçıyo hapşırınca:1:yaşlı teyzeler gibiiii:52:
evin işi biti,nce uzat bacaklarını rahat otur oğluşun hareketlenecektir..benim kızçe hemen hissediyo rahat oturduğumu:9:

Canimmm.Allah razi olsun.sizlerin dualari sayesinde cok sukur Allahima :5: sabretmezmiyim kizcem beklerim benn.cok heycanliyim ama yeterki saglikli olsn.cok korkuyorum ama degerin yuksek cikmasi rahatlatiyor beni.yaa ben boyle cikartirim degeri :52::nazar:aminnn darisi diger kizcelere inss..aminn amin..

kuzumm benim deger 43 tü... gönlün rahatt olsunnnnnnn

canbonlarım çok şükür evimdeyimmmmmmmmmmmmmmm:46::46::46::46:döndük evimizeee:16::16:geleli 1 saat kadar oluyo öyle yorgunumki anlatamam:50::50:biraz ortalığa çeki düzen vereyim gelicem yine olurmu geçmişi anca bitirdim gelince yazarım cevaplarımı çok özlemişim öpüyorum hepinizi:54::54::54::54:
meddim hala gelmemiş bu arada:26::26:

hoşgeldinn şekerimmmm..çekirdek ailenle tatilin nasıl geçtiii :52::52::52::52::52:

sağol tatlımm.büyüdüvalaa:1:aminn inşallahhh

medd kuzum doğru karar vermişsiniz tatlım biraz akışına bırakıp unutmak gerekiyor sanırım..inşallah tez zamanda hayırlı haberinle yanımızda olursun..
kafa dinleyin enişteyle..hiç ummadık anda gelecek bebişin..zamanını bekliyor annesi..nbiz de seni çok seviyoruzzzzz:16::16::16::16::16::16:

tatlımmm stres yapma üzüntü yapmaaaa.sanıorım enişteye bozuksun ama bebişini düşün tatlım..şimdi bebiş büyümeye başladı karnın gerilecek ondan da ağrı oluyo..bende de olmuştu hatta arada yine oluyo..hapşırınca acıması normal..bende de oluyo..hatta zaman ilerledikçe afedersin tuvalete sıkışırsan bı damla kaçıyo hapşırınca:1:yaşlı teyzeler gibiiii:52:
evin işi biti,nce uzat bacaklarını rahat otur oğluşun hareketlenecektir..benim kızçe hemen hissediyo rahat oturduğumu:9:

bundan sonra kendime söz verdim ağlamıycam bidaha :26:tabi becerebilirsem:4::4:büyüdüğü içindir dime scorcipim bişey yoktur inş:50:şuan ağrım hiç yok denecek kadar:31:ama bebiş hiç kıpırdamıyor ya çikolata bile yedim :53:napcamı bilemedim ama bişey olsa hissederim ağrım devam eder değilmi:26:oturdum yattım ama tık yok hala scorcipim:50:yerim ben senin kızçeni:56::56:scorcipim beşiğiniz çok güzelmiş güle güle büyüsün içinde:16::16:

Mrb kzlar nasilsiniz ya bisi sorcam :26: benm kuyruk sokumum acayip argiyor :50: sanki bir yumruk kadar alev topu var yaniyor yani.dun arkadasimin dugunu vardi il dsina ciktik topuklu filanda gymistm acik oynadm gecede donus yaptk.bugun sabahtn beri argiyor.ins kotu bisi olmz bu normalmi dr a da gidemedim haftasonu dye.cok korkuyorumm :((

Mrb kzlar nasilsiniz ya bisi sorcam :26: benm kuyruk sokumum acayip argiyor :50: sanki bir yumruk kadar alev topu var yaniyor yani.dun arkadasimin dugunu vardi il dsina ciktik topuklu filanda gymistm acik oynadm gecede donus yaptk.bugun sabahtn beri argiyor.ins kotu bisi olmz bu normalmi dr a da gidemedim haftasonu dye.cok korkuyorumm :((

kızçem hamile kaldığımdan beri benimde çok ağrıyor :26:hatırlamıyorumda biyere falanmı çarptım diye :26:ama ağrısı çok kötü eğer seninkide devam ederse hamılelıkten olabılırmı acaba:26:benimki özellikle ayakta kaldığım yorulduğum zaman bacağımı kaldıramıyorum resmen acısı çok kötü:50:geçmiş olsun kızçem .bebişim iyidir ama merak etme annesi:16:

Son düzenleme:
kızçem hamile kaldığımdan beri benimde çok ağrıyor :26:hatırlamıyorumda biyere falanmı çarptım diye :26:ama ağrısı çok kötü eğer seninkide devam ederse hamılelıkten olabılırmı acaba:26:benimki özellikle ayakta kaldığım yorulduğum zaman bacağımı kaldıramıyorum resmen acısı çok kötü:50:geçmiş olsun kızçem .bebişim iyidir ama merak etme annesi:16:

Bilmiyorum ki kizcem braz baktm netten ilerleyen aylardan olur dyor bebek buyudugu icn.onceki ilk dusunde boyle agrimisti ama kanamamla beraber olmustu Allah korusunn:18: annem yanmfa hic kalkmiyorum bugun.dugunden dolayi kiziyolar bana heriflen .ins bisi olmz.annesimi dediinn ay cok guzel ya:9: dua et bana kizcem :50: benm teyzos nasil hissedebildinmi.bisey olmz ins icini ferah tut :29:

Veeeeeeee iste sonuc 948 artk kesinlikle hamileyimmmm :nazar::52::5:

gulbisiimmm... balım gözünaydın.. :nazar: Hayırlı zaman olmus ve gelmis senin de minicikin...:46::46::46: Allahım hep yüzünü güldürür insaAllah böyle.. bizlere de çoookk dua et kusum... öpüyorum seniii çook :54:

kuzukulaklarım nasılsınızz??? hepinizi öpüyorum tek tekkk:54::54:
hayalotum gelmişin sonunda hoşgeldin bitanem özledim valla seni dur bi sarılayımmm doya doya:48::48::29::29:
ben bugün çok üzgünümmmm bu sabah idrarda test yaptım ne yazık ki yine o tek çizgiyi gördümm:14::14::14::14::14::14::43::43::43::43::43::43::43::43: ağlıyorum sürekli kendimi evden dışarı attım.... dayanamıyorum artık hiç bi işe yaramıyorummm bi bebeğim bile olmuyooo. her ayım hüsran hayal kırıklığı. dolandım dolandım görümceme gittim. bi sürü hamile haberi aldım yine 4 tanıdık daha hamileymiş... dayanamadım ağladım benim olmuyo diyeee... olmayacakta sanırım ne bebeğim oluyo ne adet oluyorum. bu gidişle aklımı kaybetcemmm. Allahım ne olur bi evladım olsa koklasam sarsam... dua edin bana ne olur kızlarrr Allah rızası içinnn gücüm kalmadı artıkkkk:43::43::43:

karamımm ağlama kusum yaa.. :50::50::50:
gücüm kalmadı diye her düsündüğünde, beni düşün .. bilmiyorum böyle dediğim için beni haksız bulan da olabilir ..
hani diyşeceğim, evliliğin 1 yili geçmis.. ben naapim ölim o zmn :;((
bazen öyle bunalıyorum ki.. Allahım olmıycak heralde.. insaAllah kısçelerimiin olur diye dua ediyorum..
bazen diyorum, evlilikte 16 yıl dolmus, 4 tüp geçmis.. onca ağlamalar, stresler, hayal kırıklıkları, moral bozukluğu hat safhalarda olan biri olarakdan öyel yorgunum ki aslında, hiç olmıcak heralde., ömrüm gelid geçiyor desem de bazen, bazen de istiyorum yaa.. can bu istiyoorrr :5::5::5::5:

biz emir Yusuf istiıruzz hayatolummm...ailede emir hiç yokkk ............isim konusunda

kln iimmm.. cnm hayırıl olsun oğlunuzun adı, güzel günlerini de göstersin Mevlam sana insaAllah.. :16::16:öpüyorum kısçem., oğlusunla seni :54::54:

düşündüm taşındım sanırım ÇINAR EMİR e karar verdim sizce nasıl kızçelerim:26:
çınarlar gibi uzun ömrü olsun:16:
emirinde anlamı çok güzel kurandada geçiyor hem :46:

hayalotum balım beni.. tatil kuşu seniiiii :))
snde güzel günlerini gör insaAllah balım.. öpüyorum seni kısçem oğlusunla :54::54:

bu arada kızlar dün de ilk evlilik yıl dönümümüzdü :)))) canım kocacığım saolsun süprizini de yaptıı ama ben ona bi süpriz yapamadım malesef:( isterdim ki bebiş olsun süprizimde o olsun ama olmadı napalım kısmet artıkk... herşeyi geçtim ama beklemek çokkk zorrr...:14::14::14::14::14:

keserim benim... evlilik yıldönümüzünüz daha nice nice yıllarınız olur insaAllah, sağlıkla mutlulukla.. :nazar::nazar::nazar: Rabbim bu mutluluğunuzu bu yıl içinde daha da büyütür insaAllah.. seneye ki yıldönümüzünde, artık bebisinle girersin, Allahım sen kabul eyle inş. öpüyorum kısçem :54::54:
ay cok sevımlı oluyodu ya
miniğim iyidir inşallah
iğnelerimiz sabah akşam oldu ağlayarak yapıyoruz ama bebeğim iyi olsun katlanırım :16:
gumusum hsgeldin.. nassın bakim..
hadi bakalım .. bu kez sağlıklan ilerlersin insaAllah ..

iğne konusu benimde olucak eğer olursa bigün :26::26:
insanın kendine iğne yapması gerçekten zor bi durum.. ben her tüpte kendim yaptım, kimi yapamadım, baskaları yaptı.. çok zor ..
hatat 2. tüp de elim titredi yapamadım , esim de yapamıyo.. yengem yapmısdı..
Allahım tezzamanda isteyen herkese taddırsın insaAllah..
bu oldu-olacak diye olandüsünce yorgunu insanı gerçekten çok yıpratıyor :((((

eeee nerdesinizki ama artık iyice sessizleştiniz kızçelerim:31::31:

napıyon kusum.. geldim .. benim misafirlerim vardı.. dün geldiler.. bu aksamüstü de gittiler evelirne..
şmdi bn bi bakayım sizlere ddeim.. enisten geldi dikildi basıma..:31: hemen oturdun mu basına dedi.. :31: Dedim kızlara bakim ne zamandır hiç bakamadım.. :50::50: dedim smdi benim de moral bozukm, iki de bir yazıp yazıp sizinde keyfinizi kaçırmıyım dedimm.. o yüzden girmedim ..

Back
X