- Konu Sahibi medd_cezir
- #55.321
hoş geldin canım aramıza
olur canınıızı sıkmayın en azından pes etmek yoksiz mutlu olunki hormonlarınızda düzenli çalışsın
![]()
tskkrler hosbuldum

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hoş geldin canım aramıza
olur canınıızı sıkmayın en azından pes etmek yoksiz mutlu olunki hormonlarınızda düzenli çalışsın
![]()
iyidir bıtanem.kıyamam ben size.sabr kuzum az kaldı biraz daha atlat riskli dönemi sonra Allahın izniyle gün sayıcaksın kucağına almak içinay cok sevımlı oluyodu ya
miniğim iyidir inşallah
iğnelerimiz sabah akşam oldu ağlayarak yapıyoruz ama bebeğim iyi olsun katlanırım![]()
tamam canım hayırlı haberlerle inştsk ederim canim...
evet hepside cok candan :)
ben yine haber veririm size, sali günü gidm hayirli haberleri allayimda bir geleyim insallah.
sen kacinci ayda hamilesin?
oyy canbonum benim çok yorma kendini olsun çalışmak daha güzelBitanem calismaya devam ediyorum :26: artik eve gelincede bilgisayara bakmak bile cok zor geliyorhemen uzanip uyumak istiyorum
o yuzden pek yazamadim ama cok özledim hepinizi
ama artik birkac haftaya izine cikacagim ins
o zaman hep sizinleyim
![]()
bazı problemler var çözemedik balım bi türlüSoyle kizcem herife haberi olsnniye konusmuyon yine
bisimi dedi enisteee
![]()
haylotumm balımmm
ismi çok güzel çınar emir çok yakışmışadıyla yaşasın inş
![]()
tskkrler hosbuldumvalla ben o kadar stres yaptımki cocugun olacagı varsa bile bu kadar meraklı hatun bana kavusursa deli eder beni diye gelmiyor olabilir
ama umarım kalpten isteyen herkesi Allahım o duyguyla taclandırır
Canlarım uzun bir aradan sonra geldim.. kocisle kafa dinledik bi yerlere gittik ve orda bi karar aldık. Bİ süre bebis fikrini aklimizdan cikarma kararı aldık. Çünkü çok stres yapıyorum ben ve bu da prolaktin problemine sebep oluyo.. Çevremizdekkiherkese bebek düsünmediğimizi söylüyoruz. Her ne kadar aklım surekli burda da olsa burası bana sürekli bebi§imi hatirlattığı için bebişime kavusana dek buradan da ayrılıyorum. Ins en kisa zamanda güzel bi haberle yeniden aranızda olurumRabbim kimseyi evlat hasretiyle sinamasin. SİZİ ÇOK SEVİYORUM
sağol tatlımm.büyüdüvalaaCok saol canm tsk ederimay inss ins
seninde prenses buyumus masallah
kucaginada alir o cicileri gule gule giydirirsin ins
![]()
medd kuzum doğru karar vermişsiniz tatlım biraz akışına bırakıp unutmak gerekiyor sanırım..inşallah tez zamanda hayırlı haberinle yanımızda olursun..Canlarım uzun bir aradan sonra geldim.. kocisle kafa dinledik bi yerlere gittik ve orda bi karar aldık. Bİ süre bebis fikrini aklimizdan cikarma kararı aldık. Çünkü çok stres yapıyorum ben ve bu da prolaktin problemine sebep oluyo.. Çevremizdekkiherkese bebek düsünmediğimizi söylüyoruz. Her ne kadar aklım surekli burda da olsa burası bana sürekli bebi§imi hatirlattığı için bebişime kavusana dek buradan da ayrılıyorum. Ins en kisa zamanda güzel bi haberle yeniden aranızda olurumRabbim kimseyi evlat hasretiyle sinamasin. SİZİ ÇOK SEVİYORUM
tatlımmm stres yapma üzüntü yapmaaaa.sanıorım enişteye bozuksun ama bebişini düşün tatlım..şimdi bebiş büyümeye başladı karnın gerilecek ondan da ağrı oluyo..bende de olmuştu hatta arada yine oluyo..hapşırınca acıması normal..bende de oluyo..hatta zaman ilerledikçe afedersin tuvalete sıkışırsan bı damla kaçıyo hapşırıncagünaydın canbonlarım mutlu pazarlar
2 gündür karnım çok ağrıdı dün gecede öylesanırım ya sinirden ,üzüntüden yada karnım büyüdüğü için anlamadım
esneyemiyorum hapşırınca canım yanıyor normladede karın çevremde bıçak saplaması gibi oluyor.bu sabah geçmişti ama şimdide bebeğim hiç hareket etmedi yada etti ben anlamadım
biraz canım ona sıkkın korkuyorum açıkçası :26:şimdi biraz çıkayım evi toplıyayım yine gelirim oldumu kızçelerim sizi seviyorummm
![]()
Canimmm.Allah razi olsun.sizlerin dualari sayesinde cok sukur Allahimasabretmezmiyim kizcem beklerim benn.cok heycanliyim ama yeterki saglikli olsn.cok korkuyorum ama degerin yuksek cikmasi rahatlatiyor beni.yaa ben boyle cikartirim degeri
aminnn darisi diger kizcelere inss..aminn amin..
canbonlarım çok şükür evimdeyimmmmmmmmmmmmmmmdöndük evimizeee
geleli 1 saat kadar oluyo öyle yorgunumki anlatamam
biraz ortalığa çeki düzen vereyim gelicem yine olurmu geçmişi anca bitirdim gelince yazarım cevaplarımı çok özlemişim öpüyorum hepinizi
meddim hala gelmemiş bu arada:26::26:
sağol tatlımm.büyüdüvalaaaminn inşallahhh
medd kuzum doğru karar vermişsiniz tatlım biraz akışına bırakıp unutmak gerekiyor sanırım..inşallah tez zamanda hayırlı haberinle yanımızda olursun..
kafa dinleyin enişteyle..hiç ummadık anda gelecek bebişin..zamanını bekliyor annesi..nbiz de seni çok seviyoruzzzzz
tatlımmm stres yapma üzüntü yapmaaaa.sanıorım enişteye bozuksun ama bebişini düşün tatlım..şimdi bebiş büyümeye başladı karnın gerilecek ondan da ağrı oluyo..bende de olmuştu hatta arada yine oluyo..hapşırınca acıması normal..bende de oluyo..hatta zaman ilerledikçe afedersin tuvalete sıkışırsan bı damla kaçıyo hapşırıncayaşlı teyzeler gibiiii
evin işi biti,nce uzat bacaklarını rahat otur oğluşun hareketlenecektir..benim kızçe hemen hissediyo rahat oturduğumu![]()
hoşgeldinn şekerimmmm..çekirdek ailenle tatilin nasıl geçtiii![]()
Arkadaşlar merhaba.. Benimde bebişi bekledigim 3. Ayım.. Bakalım ekimde yüzümüz gülücekmi:)
Mrb kzlar nasilsiniz ya bisi sorcam :26: benm kuyruk sokumum acayip argiyorsanki bir yumruk kadar alev topu var yaniyor yani.dun arkadasimin dugunu vardi il dsina ciktik topuklu filanda gymistm acik oynadm gecede donus yaptk.bugun sabahtn beri argiyor.ins kotu bisi olmz bu normalmi dr a da gidemedim haftasonu dye.cok korkuyorumm
(
kızçem hamile kaldığımdan beri benimde çok ağrıyor :26:hatırlamıyorumda biyere falanmı çarptım diye :26:ama ağrısı çok kötü eğer seninkide devam ederse hamılelıkten olabılırmı acaba:26:benimki özellikle ayakta kaldığım yorulduğum zaman bacağımı kaldıramıyorum resmen acısı çok kötügeçmiş olsun kızçem .bebişim iyidir ama merak etme annesi
![]()
Veeeeeeee iste sonuc 948 artk kesinlikle hamileyimmmm![]()
kuzukulaklarım nasılsınızz??? hepinizi öpüyorum tek tekkk![]()
hayalotum gelmişin sonunda hoşgeldin bitanem özledim valla seni dur bi sarılayımmm doya doya
ben bugün çok üzgünümmmm bu sabah idrarda test yaptım ne yazık ki yine o tek çizgiyi gördümmağlıyorum sürekli kendimi evden dışarı attım.... dayanamıyorum artık hiç bi işe yaramıyorummm bi bebeğim bile olmuyooo. her ayım hüsran hayal kırıklığı. dolandım dolandım görümceme gittim. bi sürü hamile haberi aldım yine 4 tanıdık daha hamileymiş... dayanamadım ağladım benim olmuyo diyeee... olmayacakta sanırım ne bebeğim oluyo ne adet oluyorum. bu gidişle aklımı kaybetcemmm. Allahım ne olur bi evladım olsa koklasam sarsam... dua edin bana ne olur kızlarrr Allah rızası içinnn gücüm kalmadı artıkkkk
![]()
biz emir Yusuf istiıruzz hayatolummm...ailede emir hiç yokkk ............isim konusunda
düşündüm taşındım sanırım ÇINAR EMİR e karar verdim sizce nasıl kızçelerim:26:
çınarlar gibi uzun ömrü olsun
emirinde anlamı çok güzel kurandada geçiyor hem![]()
bu arada kızlar dün de ilk evlilik yıl dönümümüzdü :)))) canım kocacığım saolsun süprizini de yaptıı ama ben ona bi süpriz yapamadım malesefisterdim ki bebiş olsun süprizimde o olsun ama olmadı napalım kısmet artıkk... herşeyi geçtim ama beklemek çokkk zorrr...
![]()
gumusum hsgeldin.. nassın bakim..ay cok sevımlı oluyodu ya
miniğim iyidir inşallah
iğnelerimiz sabah akşam oldu ağlayarak yapıyoruz ama bebeğim iyi olsun katlanırım![]()
eeee nerdesinizki ama artık iyice sessizleştiniz kızçelerim![]()