- 4 Ekim 2012
- 5.975
- 10
- 108
- 46
- Konu Sahibi medd_cezir
- #55.341
selam kısçelerim ..
önce birikmiş bi 30 sayfam vardı onları bakdım.. biraz gözüme takılanları alıntı yaptım..
gözümden kaçanı sizler yazdıkça görürüm insaAllah..
misafirlerimiz vardı, bay-bayan arkads, birde kızları 9yasında.. güzel geçti onlarla.. hanımıyla önceden beri iyiydik, güldük konustuk..
ben se yorgunum.. beden yorgunluğu çok olmasa da, düsünce yorgunluğu çok ileri.. kafayı yemesem iyidir ..
Allahım hayırlısı hayırlı ve tez zamanad verir insaAllah ..
bu arada benim adet bitti. hani o net den aldıklarımızı yavsaştan yapmaya basladık...
enisteniz de ilaçlarını içiyo..
bnde 3gündür ovu testini yapmaya basladım ama henüz silik çıkıyor..
bakalım ne zaman koyulascak .. :26::26:
belki körün tası olur dedim..
1-2ay uğrasalım. olmazsa yine 5. tüp yolu görüncek bize
(
yarından itibaren de soğan kürünü yapmaya baslıyorum.. bu çok iyi geldğne inanıyorum..
bide incir almam lazım :44: evde bitmis.. incir suyu da içicem .. yumoslarım için iyi gelir insaAllah .. İ.Saraçoğlu çok tavsiye ediyor..
yapalım bakalım biseyler, belkim iyi gelir Allahım insaAllah nasip eder..

öpüyorm kısçelerim, seviyorum sizi.. görüsmek üzere..

önce birikmiş bi 30 sayfam vardı onları bakdım.. biraz gözüme takılanları alıntı yaptım..
gözümden kaçanı sizler yazdıkça görürüm insaAllah..
misafirlerimiz vardı, bay-bayan arkads, birde kızları 9yasında.. güzel geçti onlarla.. hanımıyla önceden beri iyiydik, güldük konustuk..
ben se yorgunum.. beden yorgunluğu çok olmasa da, düsünce yorgunluğu çok ileri.. kafayı yemesem iyidir ..
Allahım hayırlısı hayırlı ve tez zamanad verir insaAllah ..

bu arada benim adet bitti. hani o net den aldıklarımızı yavsaştan yapmaya basladık...
enisteniz de ilaçlarını içiyo..
bnde 3gündür ovu testini yapmaya basladım ama henüz silik çıkıyor..
bakalım ne zaman koyulascak .. :26::26:
belki körün tası olur dedim..
1-2ay uğrasalım. olmazsa yine 5. tüp yolu görüncek bize

yarından itibaren de soğan kürünü yapmaya baslıyorum.. bu çok iyi geldğne inanıyorum..
bide incir almam lazım :44: evde bitmis.. incir suyu da içicem .. yumoslarım için iyi gelir insaAllah .. İ.Saraçoğlu çok tavsiye ediyor..
yapalım bakalım biseyler, belkim iyi gelir Allahım insaAllah nasip eder..

öpüyorm kısçelerim, seviyorum sizi.. görüsmek üzere..

Son düzenleme: