Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

selam kısçelerim ..
önce birikmiş bi 30 sayfam vardı onları bakdım.. biraz gözüme takılanları alıntı yaptım..
gözümden kaçanı sizler yazdıkça görürüm insaAllah..
misafirlerimiz vardı, bay-bayan arkads, birde kızları 9yasında.. güzel geçti onlarla.. hanımıyla önceden beri iyiydik, güldük konustuk..
ben se yorgunum.. beden yorgunluğu çok olmasa da, düsünce yorgunluğu çok ileri.. kafayı yemesem iyidir ..
Allahım hayırlısı hayırlı ve tez zamanad verir insaAllah .. :nazar:

bu arada benim adet bitti. hani o net den aldıklarımızı yavsaştan yapmaya basladık...

enisteniz de ilaçlarını içiyo..
bnde 3gündür ovu testini yapmaya basladım ama henüz silik çıkıyor..
bakalım ne zaman koyulascak .. :26::26:
belki körün tası olur dedim..
1-2ay uğrasalım. olmazsa yine 5. tüp yolu görüncek bize :((
yarından itibaren de soğan kürünü yapmaya baslıyorum.. bu çok iyi geldğne inanıyorum..
bide incir almam lazım :44: evde bitmis.. incir suyu da içicem .. yumoslarım için iyi gelir insaAllah .. İ.Saraçoğlu çok tavsiye ediyor..
yapalım bakalım biseyler, belkim iyi gelir Allahım insaAllah nasip eder.. :29::29::29:
öpüyorm kısçelerim, seviyorum sizi.. görüsmek üzere.. :54::54::54:

Son düzenleme:
Bilmiyorum ki kizcem braz baktm netten ilerleyen aylardan olur dyor bebek buyudugu icn.onceki ilk dusunde boyle agrimisti ama kanamamla beraber olmustu Allah korusunn:18: annem yanmfa hic kalkmiyorum bugun.dugunden dolayi kiziyolar bana heriflen .ins bisi olmz.annesimi dediinn ay cok guzel ya:9: dua et bana kizcem :50: benm teyzos nasil hissedebildinmi.bisey olmz ins icini ferah tut :29:

korkma kızçem ama bol bol dinlen .ilişkide doktora gidene kadar yaşamayın:38::17:bize ilk 3 ay yasaktı ama biz hala bişey yapmadık:27::27:bebiş biraz hareketlendi sanki çok şükür:16:ama eskisi gibi değil bugün sessiz di:50:bide karnım ağrımaya başladı yine ama sanırım normal :26:

gulbisiimmm... balım gözünaydın.. :nazar: Hayırlı zaman olmus ve gelmis senin de minicikin...:46::46::46: Allahım hep yüzünü güldürür insaAllah böyle.. bizlere de çoookk dua et kusum... öpüyorum seniii çook :54:

karamımm ağlama kusum yaa.. :50::50::50:
gücüm kalmadı diye her düsündüğünde, beni düşün .. bilmiyorum böyle dediğim için beni haksız bulan da olabilir ..
hani diyşeceğim, evliliğin 1 yili geçmis.. ben naapim ölim o zmn :;((
bazen öyle bunalıyorum ki.. Allahım olmıycak heralde.. insaAllah kısçelerimiin olur diye dua ediyorum..
bazen diyorum, evlilikte 16 yıl dolmus, 4 tüp geçmis.. onca ağlamalar, stresler, hayal kırıklıkları, moral bozukluğu hat safhalarda olan biri olarakdan öyel yorgunum ki aslında, hiç olmıcak heralde., ömrüm gelid geçiyor desem de bazen, bazen de istiyorum yaa.. can bu istiyoorrr :5::5::5::5:

kln iimmm.. cnm hayırıl olsun oğlunuzun adı, güzel günlerini de göstersin Mevlam sana insaAllah.. :16::16:öpüyorum kısçem., oğlusunla seni :54::54:

hayalotum balım beni.. tatil kuşu seniiiii :))
snde güzel günlerini gör insaAllah balım.. öpüyorum seni kısçem oğlusunla :54::54:

keserim benim... evlilik yıldönümüzünüz daha nice nice yıllarınız olur insaAllah, sağlıkla mutlulukla.. :nazar::nazar::nazar: Rabbim bu mutluluğunuzu bu yıl içinde daha da büyütür insaAllah.. seneye ki yıldönümüzünde, artık bebisinle girersin, Allahım sen kabul eyle inş. öpüyorum kısçem :54::54:

gumusum hsgeldin.. nassın bakim..
hadi bakalım .. bu kez sağlıklan ilerlersin insaAllah ..

iğne konusu benimde olucak eğer olursa bigün :26::26:
insanın kendine iğne yapması gerçekten zor bi durum.. ben her tüpte kendim yaptım, kimi yapamadım, baskaları yaptı.. çok zor ..
hatat 2. tüp de elim titredi yapamadım , esim de yapamıyo.. yengem yapmısdı..
Allahım tezzamanda isteyen herkese taddırsın insaAllah..
bu oldu-olacak diye olandüsünce yorgunu insanı gerçekten çok yıpratıyor :((((

napıyon kusum.. geldim .. benim misafirlerim vardı.. dün geldiler.. bu aksamüstü de gittiler evelirne..
şmdi bn bi bakayım sizlere ddeim.. enisten geldi dikildi basıma..:31: hemen oturdun mu basına dedi.. :31: Dedim kızlara bakim ne zamandır hiç bakamadım.. :50::50: dedim smdi benim de moral bozukm, iki de bir yazıp yazıp sizinde keyfinizi kaçırmıyım dedimm.. o yüzden girmedim ..

amin gonzalezim aminnn:16::16:darısı başına olcak inşallah umudum:54:

canlarım ben geldim cok sukur 3 gundur yoktum malesef cepten arada baktım ama zor cepten gırmek cok zor yoruldum bugun pıknık denız derken:37: suan cok yorgunum gecmısede bakamadım cok hepınızı cook opuyorum Allaha emanet olun:54::54::54::54::54:

Canim benim tsk ederim Allah razi olsn cok saol.darisida sana ins Rabbim tez zamanda versin.inanki hep aklimdasin gercekten hep dua ediyorum.kuzum hocayada gittinmi hic burda 7 yillik evli 3 tup bebek denemis bi bayan vardi urfada bi hocaya gtmis ondan snraki ay hamile kaldi.inanmayanda var ama smdi dualarin gucune inanirim ben bnde gittm. Biraz dr uma braz ona bagliyorum degerim bu kadar yukselmemisti rahime yerlesirken dusuyordu korkuda vardi duadalarndan snra korkuda gecti

merhaba arkadaşlar aşılamada 10.günüm benimde bu bekleyiş çok sıkıcı insan böyle bi durumu nasıl düşünmeden stres yapmadan geçirebilirki yarın 11.günüm test yapsam belli olurmu acaba varmı aramızda benim gibi sabırsız davranıp erken test yapan?

korkma kızçem ama bol bol dinlen .ilişkide doktora gidene kadar yaşamayın:38::17:bize ilk 3 ay yasaktı ama biz hala bişey yapmadık:27::27:bebiş biraz hareketlendi sanki çok şükür:16:ama eskisi gibi değil bugün sessiz di:50:bide karnım ağrımaya başladı yine ama sanırım normal :26:

Dinleniyorum kizcem yok iliski olmuyor hatta gunumden bir hafta oncrsnden kesmistik bisi cikabilir dye :) aman iyi teyzos hareketlenmis braz yorulmustr ondan sesi ckmiyordur :52: benm arkadasiminda karni agriyor dr normal dmis 6 aylik o da sende korkma dinlen :29:

slm kızlar nasılsınız??ablamla eniştem gelmişti bikaçgündr fazla giremedim bugün gitti canm ablam:((( göbüşüde büyüdü artıkkk 7 aylık oldu:)))) benim de kırmızılar geldi dün tamamen çokkk felakte ağrı oldu bugün daha iiim...

merhaba arkadaşlar aşılamada 10.günüm benimde bu bekleyiş çok sıkıcı insan böyle bi durumu nasıl düşünmeden stres yapmadan geçirebilirki yarın 11.günüm test yapsam belli olurmu acaba varmı aramızda benim gibi sabırsız davranıp erken test yapan?

Mrb canm hayrlisi olsn hakknda.bnde asilama olmustum 5.gun kanamam olmustu.ins tutar seninki.ogrenmeye az kalms bnce braz daa bekle bikacgun.11.gunde cikanda var cikmayanda.snra cikmaz filan moralin bozlmasin.kanda kesin cikar ama idrar kesin deil

slm kızlar nasılsınız??ablamla eniştem gelmişti bikaçgündr fazla giremedim bugün gitti canm ablam:((( göbüşüde büyüdü artıkkk 7 aylık oldu:)))) benim de kırmızılar geldi dün tamamen çokkk felakte ağrı oldu bugün daha iiim...

Hosgeldin keserim gozuaydin olsn gittilermi ablanlar.masallah yigenciginde buyumus saglikli dogmak kucaginizada almak nasip olcak ins.darisida sana kizcem bi daaki aya olck insss

Hosgeldin keserim gozuaydin olsn gittilermi ablanlar.masallah yigenciginde buyumus saglikli dogmak kucaginizada almak nasip olcak ins.darisida sana kizcem bi daaki aya olck insss

evet canm gttler bende artık doğumuna gitcem kasımda... amin canımm evet yiğenim kocaman oldu teyzesi nasıl tekmeliyor:)))yiğidim pek yaramaz):)) inşallah bende görürüm o günleri...

Canim benim tsk ederim Allah razi olsn cok saol.darisida sana ins Rabbim tez zamanda versin.inanki hep aklimdasin gercekten hep dua ediyorum.kuzum hocayada gittinmi hic burda 7 yillik evli 3 tup bebek denemis bi bayan vardi urfada bi hocaya gtmis ondan snraki ay hamile kaldi.inanmayanda var ama smdi dualarin gucune inanirim ben bnde gittm. Biraz dr uma braz ona bagliyorum degerim bu kadar yukselmemisti rahime yerlesirken dusuyordu korkuda vardi duadalarndan snra korkuda gecti

Cok saol balim.. gittik tabi ki gitmez oljr muyuz hocaya
Ne dr kaldi ne hoca ne duyduysak aklimiza yatan yapiyoz :(
Hele benm korkularim da cokdu..gece ruyalar fln..cok şükür son ki
Yaptigimiz seyden snra atlattim onu..bide yeni ew iyi geldi bana

Bisey sorim kizlar. Bi insana iyi grlmryen ew olur mu ?? :26:
Cunku once ki ewimde kpkularim cokdu neler yaptim oysa sirkeli sularla ew silmeler
Dus almalar fln..cok sıkıntı yapiyodu bana..neye çözüm bulacagimi sasirdiydim:((

Günaydın kızlar. . Guzel bir hFtaya bSlariz ins hep beraber ..Öpüyorum sizleri ..:29:

kızlar dün benden az bişy kan geldi kırmızı pembe karışımı sonra daha da gelmedi bişy ped koydum dünden beri temiz çoz az leke var kahvemsi kasıklarımda ağrımıyor bakalm 2 gün daha bekleymde...

kuzummmm bekleyelim bakalımmmmmm :53::53::53::53:

günaydın canbonlarım mutlu pazarlar:54::54::54::54::54::54:
2 gündür karnım çok ağrıdı dün gecede öyle:31::31:sanırım ya sinirden ,üzüntüden yada karnım büyüdüğü için anlamadım:50:esneyemiyorum hapşırınca canım yanıyor normladede karın çevremde bıçak saplaması gibi oluyor.bu sabah geçmişti ama şimdide bebeğim hiç hareket etmedi yada etti ben anlamadım:31:biraz canım ona sıkkın korkuyorum açıkçası :26:şimdi biraz çıkayım evi toplıyayım yine gelirim oldumu kızçelerim sizi seviyorummm:54::54::54::54:

datlımmmm dikkat et kendineeee.... salma kendinii... annişsin sennnn.. güçlü olacaksın ki bebeğin kendisini güçlü hissetsin.. :16::16::16:

güzeldi priorim sorunsuz dencek kadar güzel geçti:46::26:eğlendik yorulduk gezdik gördük geldikkk:9::9::9:sen nasıslın fındıgınlaaa:52:

kuzummm iyiyz biz çok şükür ama sen iyi değilmişsinn datlımmm.. sen mutsuz olunca paşam sana küsmüştür kıpırdamıyordur annesi barışın sizzz kıpraşırr o :nazar::nazar::nazar:

Mrb kzlar nasilsiniz ya bisi sorcam :26: benm kuyruk sokumum acayip argiyor :50: sanki bir yumruk kadar alev topu var yaniyor yani.dun arkadasimin dugunu vardi il dsina ciktik topuklu filanda gymistm acik oynadm gecede donus yaptk.bugun sabahtn beri argiyor.ins kotu bisi olmz bu normalmi dr a da gidemedim haftasonu dye.cok korkuyorumm :((

kızçemmm o ağrı olurr.. yine de sen bilirsin ama topuklu ayakkabıyı bırak derimmm... ben bizim sıpayı öğrendiğimden beri babetleri çıkarmıyorum ayağımdan....

Back
X