- Konu Sahibi medd_cezir
- #55.541
saat kaç oldu hala kimsecikler yok yaaaa
küscem bak sizlere![]()
ben burdayııımmmm. bugün çalışmalara başlıyorum o yüzden biraz stresliyim :) sen nasılsın
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
saat kaç oldu hala kimsecikler yok yaaaa
küscem bak sizlere![]()
ben burdayııımmmm. bugün çalışmalara başlıyorum o yüzden biraz stresliyim :) sen nasılsın
bende burdayımmm takip ediyoruuummmm.... herkese hayırlısını nasip etsinnnn...
sende hoşgeldinnnnn lorenacımmm
amin canım aminnnn
![]()
beğen tuşu yok ama... BEĞENDİMMM....![]()
dorum yok artık kaldırmışlar galibabende seni beğendim dur bi sarılam
![]()
en kısa zamanda gelse aslında iyi olurduuuuuu :)
![]()
bende burdayımmm takip ediyoruuummmm.... herkese hayırlısını nasip etsinnnn...
kızçem sen evleneli daha 4 aycık olmuş yaaaamaşallah nice mutlu uzun senelere eşinlee
![]()
slmm kızlarrr nasılsın hayalotumm bugün pek gelen giden yok galiba bir ara girdim kimsecikler yoktu yazmadan çıktımm bende ...burnumda bir tıkanıklık var kuruyo sürekli boğazım falan inşallah grip olmam yaa
:13::13::13::13::13::13:evet yeniyizz...saol çook teşekkür ederim canımmmm.. aminnn
![]()
nasıl gidiyor denemeler kendinden bahsetsene biraz. burda herkes çok tecrübeli, sende benim gibi yeni evlisin ya merak ettim :)
yok kızçem kimsecikler gelmiyor bugun:26:limon sık biraz 2-3 yudum iç canım boğazlara iyi gelıyoben öyle olunca dırek lımon ıcıyorum
![]()
burdan öğrenceğm çoookkk şey varrr... malum yeniyiizzz.... bu cumartesi yumyum zamanım gelcek bizde aynen devam ediyoruzz bakalım hayırlsı... inş. bu sefer kırmızılara sol çekerizzzz.....![]()