Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

hoşbulduk canımm evet çok zor oluyor 7 gün alışmıştım kardeşlerim falan ama gittiler maalesef hayırlısı artık sen nasılsın canımm:16:
iyim kuzucum Allah kavustursun ınsallah bızde bugun bırazcık bogaz havası aldık ıyı geldı:52:
Kızlarrr şuan nasılım bilmiyorum..gulbişim çok üzüldüm hayırlısı demek böyleymiş her şerde bir hayır vardır elbet daha fazla üzme kendini inşallah bir daha ki ay gelir meleğin...kızlar ben dün akşam 3 gün vardı adetime dayanamayıp test yaptım tek çizgiydi sabah banyoda unutmuşum testi Bi baktım silik bir çizgi belirmiş acaba bir şey varmı ki çok heyecanlıyım

hadı bakalım hayırlısı tatlım ınsallah melegın senınledır:16::16:

cnm bnm iş güç valla giremiyodum bu aralar işler yoğun biraz.. nasıl oluyum cnm ya her ay bi umutla bekliyorum işte.. ama aylar geçtikce korkum daha da artıyo olmuycak mı ki die.. son 3 ay adetim 25-26 günlere kadar düştü nie böyle oldu anlamadım ama tatil de su felan erken getirdi sanırım dedim.. her nese bu ay da adet günümde kasıklarım cok agrıdı belim sırtım kopacakmıs gibi oldu ama hasta olmadım ertesi gün sadece belim agrıdı yine olmadım artık dayanamayıp eşime söyledim 2 gün geçti olmadım die gittim test aldım negatif cıktı dedim erken oldugu için cıkmamıstır sanırım die.. o günde öle geçti ertesi gün hiç bi ağrım yoktu kırmızılarıda görmeyınce dedim ki tamam bu sefer olduuu sanki karnımdaymıs gibi artık konusmaya bile baslamıstım hele eşimm bi görseniz cocuklar gibiydii bu 3 gün her saat bası aradıı yemin ederim varmı bişey yok dimi ii hadi hadi tuttu heralde askım die oda kendini kaptırdı o kadar güzeldi ki o 3 gün dedik 1 gün daha bekleyelim.. o gece yatmadan dedim bnm hiç bu kadar gecıkmez sabaha hasta olmazsam var heralde bişey dedim.. o gece heycandan uyuyamadık sabah 6 da uyandık eşim annemi arayıp söyleyım mı dedi dedim sakın arama dur bi kimseyi heycanlandırma dedimm.. sonra o işe gitti cumartesi günüydü dedim pazartesini beklemeyim ben gidip özelde kan testi yaptırıyımda aklımızdaki kusku geçsin dedim eşimede söylemeden erken saatte gidip kan verdim.. ordan iş yerine geçtim baktım hala kırmızılar yok havalara ucuyorum resmen saat 1de arayıp öğrenebılırsınız dedıler o 3 saat gecmek bılmedı buarada eşim hala arıo varmı bişey die bende dıorum yok bişey die ohh ohh oldu heralde dioo:))... nese saat 1 oldu dedım telde duymayım gidiyim kagıdı elime alıyım dedimm.kosarak gitim sonuc alamaya ama yolda yururken agzım kulaklarımda pozitifi görünce napıcam eşime telde mi söylesem yoksa gidip mi söylesem vs vs heycanlandım allaha dua ettım kötü bi sonucla karsılasmayım die derken geldım sonucu istedimm.. hasta danısmanı pc den sonucu cıkarırken gülümsedi içimden dedim kiişte geliooo sonra bişey demeden sadece hafif gülümseyerek verdi elime dedim buda gülüo tamam işte oldu die derken kağıtta kan değerine bile bakmadan kocaman NEGATİF yazısını görünce dünyam yıkıldı dedim kendi kendime hayır olamaz bunda yanlıslık var dedim düşünün işte kendimi nasıl hazırladıysam artık.. sonra cok sinirlendim o salak kız ne için güldü dalga gecer gibi yaa cok sinirlendimm...:47::47::47:sonra o gülerek geldiğim yolları dünyam yıkılmıs bi şekilde geri döndüm.. eşimi aradım artık arayıp sorma merakta kalma ben senden habersiz test yaptırdım sonuc bu dedim oda inanmadı şaka söyleme bana dıe ustune bide ona bagırdım bunun sakasımı olur konusamıyorum kapat teli dedim.. oda yıkıldı.. 2 saat kımseyle konusamadım iş yerınde cunku ağzımı acsam ağlama krizine gırcektım cok zor tuttum kendimi.. sonra eşim aradı ya sakın üzülme olsun 3 gün de olsa yasadık o heycanı bizimde olcak bi gün. sen sakın üzülme gerekirse tüp bebek yaparız sakın moralini bozma die teselli edince biraz olsun kendıme geldım. ama biliyorum o benden saha cok üzüldü.. kafamdan silince kızlar aradan 2 saat gecti bi baktım kırmızlar geldi ya ben kendım geçiktirmişim beynıme hamilesin die şartlandırmısım aklımdan silince hemen hasta oldumm.... böyle işte ama hiç isyan etmedim.. meleğimin vakti zamanı gelince RABBİMin bana verceğini biliyorumm....

bu hikaye bana çok tanıdık geldi aynısı 3 ay önce başıma geldi.1 2 3 derken adetim 8 gün gecikti bende özelde kan testi yaptırdım senin gibi havalardayım giderken taakii sonucu alana kadar çünkü bende gecikme bir kere bile yaşamadım şuana kadar sadece mevsim değişikliğinden dolayı 1 gün olur.ama gecikmeyii görünce tamam dedim oldu buay karnımda ağrımıyo kasık ağrısı bel ağrısıda cabası ama sonuç koca bi sıfır.bende çok üzüldüm ağladım ama eşim saolsun yanımda oldu.bende biliyorum ki ALLAH ım en doğru zamanda meleklerimizi bize nasip edicek.ozamanda beri adetim sapıttı.birde o gün olduğm da ilk gün aşırı oldum.normalde olmam öyle.gecikmeden sonra 8 temmuzda bi sonrakide 6 ağustosta oldum.normalde olmam lazım bi kaç gün öncesine kadar kasık ağrılarım bel ağrım vardı yine ama yerini hafif karın ağrısına bıraktı artık olayımda kurtulim diyorum bu şekilde daha çok strese giriyorum.ALLAH yardımcımız olsun
:34:

bu hikaye bana çok tanıdık geldi aynısı 3 ay önce başıma geldi.1 2 3 derken adetim 8 gün gecikti bende özelde kan testi yaptırdım senin gibi havalardayım giderken taakii sonucu alana kadar çünkü bende gecikme bir kere bile yaşamadım şuana kadar sadece mevsim değişikliğinden dolayı 1 gün olur.ama gecikmeyii görünce tamam dedim oldu buay karnımda ağrımıyo kasık ağrısı bel ağrısıda cabası ama sonuç koca bi sıfır.bende çok üzüldüm ağladım ama eşim saolsun yanımda oldu.bende biliyorum ki ALLAH ım en doğru zamanda meleklerimizi bize nasip edicek.ozamanda beri adetim sapıttı.birde o gün olduğm da ilk gün aşırı oldum.normalde olmam öyle.gecikmeden sonra 8 temmuzda bi sonrakide 6 ağustosta oldum.normalde olmam lazım bi kaç gün öncesine kadar kasık ağrılarım bel ağrım vardı yine ama yerini hafif karın ağrısına bıraktı artık olayımda kurtulim diyorum bu şekilde daha çok strese giriyorum.ALLAH yardımcımız olsun
:34:

ahh cnm ahh çok ii anlıyorum senii... inşALLAH tez vakitte RABBİM bizede nasip eder.. umarım olmazsın cnm inşALLAH meleğin seninledirr...:49::49::49:

tatlım nisan ayında benim de öyle olmuştu sonucu almaya gttiğimde salak çocuk sırıtarak suratıma baktı abla gözün aydınnn dedi ben havalara uçtum neyse kağıdı elime aldım o da neee 2 li bi rakam şok oldum ağladım bağrdım çağırdım ama olmadı....üzülmem yanıma kar kaldı.... stres yapma canım elbet bir gün olur.....bende hala bekliyorum 1 yıldır.....

Çok saolun iyiki sizlerle tanismisim.Allah hepinizden razi olsn.kaderimde bu varmis boyun egcem mecbur :59:badem buyuklugunde et parcasi geldi galiba melegimdi o boyle kilcal damarlari gorunuyordu.eger oysa kurtaja gerek kalmadi.ablamda bebek dedi..arada soka giriyorum arada agliyorum icm yaniyor.

kuzummmmmm kıyamam ben sana .... yavrukuşummmm ne diyeyimmm bilemedim ki ben yaaaa.. nasıl üzgünümm anlatamam... ama bebeğimmmm geçecek bugünlerde inşallah.. Rabbim gönderecek meleğini..

Evt canm dogru soyluyosun.o da iste dunden grip olmustu onun bahanesiyle gozu burnu sulaniyor hic konusmadan yatiyor surekli.birara yalvardi yakardi uzulme dye snrada yatti.demin kalkip sarildi skıca bosver olmasn biz birbirimizi seviyoz yeter bze dyor.

oyyy kuzularımmmmm :25::25::25: kıyamam ben sizeee mahvettinizzz beniii....:5::5::5: düzelecek inşallahhhh canım benimmm.. herşeyy yoluna girecekk :29::29:

canbonlarım canım çok sıkılıyor yine benimkiyle tartıştık:5:herşey çok kötü gidiyor evliliğimizde :26:en ne yapsam düzene sokamıyorum.bikere çok sinirliyim ve ailesine düşman gözüyle bakıyorum buyüzdende tartışıyoruz.sağolsun bizim herifte benim yanımda değil.ağlayıp ağlayıp karnımdaki masumu germekten başka bişey yapmıyorum..ağlamıyım dıyorum kendımı sıkıyorum zorla guluyorum bişeylere bu seferde karnıma kramplar gırıyor artık :50:napıcagımı sasırdım.tatıldeyken nekadar rahattım oysakı kımsenın suratını gormuyordum şimdi ise hergun dua edıyorum cocugum bunlara benzemesın dıye:50:6 yıllık evlıyım ömrümden ömür götürdüler :14::14::14:

kuzumm canımmmm bebeğini düşün bitanemmm... üzülmesin annesiiii.. Rabbim sana sabır versinnn... çok zor oluyorr eşinin ailesiyle anlaşamayınca.... çocuğun olunca onların hiçbirini görmezsin canım sen.. bebeğinle ilgilenirsin hepp..

slmm kızlar yaklaşık 1 haftadan beri yokum nasılsınız annemler gelmişti ve yarın gidiyor bütün güzelliklerin bir sonu oluyor maalesef.. ne diyelim allah kavuşturur inşallah...valla kızlar 2 erkek kardeşimden fırsat olmadı bana bilgisayar başına geçmeye ...şimdi yatak odasında yatağın üzerinde yazıyorum ...anneannesi o kadar güzel şeyler aldı ki çok talılarr ...inşallah fırsat olursa paylaşırımm sizler nasılsınızzz çokk özledimm sizleriiii

kuzumm hoşgeldin.. tahmin etmiştim annenin gelmiş olabileceğiniiiii... :16::16::16: Allah kavuştursun canı benimmmml..

tatlım nisan ayında benim de öyle olmuştu sonucu almaya gttiğimde salak çocuk sırıtarak suratıma baktı abla gözün aydınnn dedi ben havalara uçtum neyse kağıdı elime aldım o da neee 2 li bi rakam şok oldum ağladım bağrdım çağırdım ama olmadı....üzülmem yanıma kar kaldı.... stres yapma canım elbet bir gün olur.....bende hala bekliyorum 1 yıldır.....

aynen öle cnm ya ilk gün cok kafama taktım sadece sonra dedim ne yapabilirsin ki sonuc bu... tez zamanda olur bizimde cnm İNŞALLAH.....ALLAH herkesin gönlüne göre versin isteyen herkese nasip etsin...

Günaydın kizceler nassinuz bakalim :29:
Ben hergun ovu yapiyorum ama ilk yaptgim zamnlar daha iyiydi...smdilerde neredeyse silik otesi yada hic ckmiyo :50: adetim ise persmbe olucam eger 20.gun olursam tabi:26: Allahim ne zor isler denk gitmeyince insanin yuzu nasil asiliyo:(

Benim yumurtalar normalden kycukmus ya. Acaba diyom cift czgiyi ondan mi tutturamiyom ki :5:
Dedim benim şansım bu kdar işte:( ins daha kotu bi durumla karsilasmayiz.
Artk persmbeye kdar calisiriz.. o aldigimiz malzemrlerle bakim bseler olur mu :44:
Ama yine de hergun yapicam. Belki adetin bitimi denk gelir.. :(
Kendime 2ay verdim bole oldu oldu. Olmadi naapcam blmiyom. Esim kendini hazir hissedion mu diyo.. bende yumurtalarm biterse diye uzuluyorum:((

Bu arada hawalarda sogudu..ewde aksamları özellikle usuyoz biraz. Daha kalorfer yanmaya var nolcak blmiyom:50:

Opuyom kizlar görüşürüz yine snra..biraz işlere bakin :54::54:

Son düzenleme:
Kızlarrr şuan nasılım bilmiyorum..gulbişim çok üzüldüm hayırlısı demek böyleymiş her şerde bir hayır vardır elbet daha fazla üzme kendini inşallah bir daha ki ay gelir meleğin...kızlar ben dün akşam 3 gün vardı adetime dayanamayıp test yaptım tek çizgiydi sabah banyoda unutmuşum testi Bi baktım silik bir çizgi belirmiş acaba bir şey varmı ki çok heyecanlıyım

seremcemmm hadi hayırlısı olsun kuzumm.. İnşallahh hamişsindirrrr :16::16::16:

Günaydın kizceler nassinuz bakalim :29:
Ben hergun ovu yapiyorum ama ilk yaptgim zamnlar daha iyiydi...smdilerde neredeyse silik otesi yada hic ckmiyo :50: adetim ise persmbe olucam eger 20.gun olursam tabi:26: Allahim ne zor isler denk gitmeyince insanin yuzu nasil asiliyo:(

Benim yumurtalar normalden kycukmus ya. Acaba diyom cift czgiyi ondan mi tutturamiyom ki :5:
Dedim benim şansım bu kdar işte:( ins daha kotu bi durumla karsilasmayiz.
Artk persmbeye kdar calisiriz.. o aldigimiz malzemrlerle bakim bseler olur mu :44:
Ama yine de hergun yapicam. Belki adetin bitimi denk gelir.. :(
Kendime 2ay verdim bole oldu oldu. Olmadi naapcam blmiyom. Esim kendini hazir hissedion mu diyo.. bende yumurtalarm biterse diye uzuluyorum:((

Bu arada hawalarda sogudu..ewde aksamları özellikle usuyoz biraz. Daha kalorfer yanmaya var nolcak blmiyom:50:

Opuyom kizlar görüşürüz yine snra..biraz işlere bakin :54::54:

canım hayırlısı olsun inşallah.. hergün aynı saatte yap.. ben akşam 18.30 -19.00 gibi yapardım.. sabah ilk idrar ile deneme.. 3-4 saat beklemiş olacakmış idrar..ve sıvı almayacakmışsın o 3-4 saatte... o yüzden silik çıkıyor olabilir..

canım hayırlısı olsun inşallah.. hergün aynı saatte yap.. ben akşam 18.30 -19.00 gibi yapardım.. sabah ilk idrar ile deneme.. 3-4 saat beklemiş olacakmış idrar..ve sıvı almayacakmışsın o 3-4 saatte... o yüzden silik çıkıyor olabilir..

Kuzum hergün aksam 7gbi yapiyorum. Yok sabhkiyle yapmiuom
Walla silik cikinca ha koyulascak diye bekledim geldi bu zaman:31: birazda bu sebepten işi gevsek birakdik :17:
Sivi derken, su iciuom ondan mi tam olmadi anlamadim. Neyse yapicam hergun ama.

Mrb cok cok gecmis olsun.Allah sabir versin ben benmkine bile dayanamiyorum kucucuk haline dokuz aylk nasl aci olur blemem.beterin beteri vardir.24 yasndaym ben bu dorduncu dusugum.digerleri rahime yerlesirken daha cok yeniyken dusmustu.bunda da keseyi gormustuk kalp atislarinida bugun ekrandan gorduk..Rabbim seninde gonlundekini versn.guzel dualarin icn Allah razi olsn..

Ederim tabii herkes herkese dua etsin ben bu ay 4444 duasına başladım , hergün 200 tane okuyorum ve dualar üzerine kurulu bir dünyadayız. Hee unutmadan sana şunu soracaktım 4 kere düşük yapmışsın peki doktorlar ne dedi. Şuan hamilemisin sen, gecen gün problem var demiştin galiba. Dediğim gibi herşey Allah'tan o isterse olur bende bu ay çok denedim ama şu günleri tutturamıyorum 2 aydır sanırım 1-2 ay daha dener doktora giderim artık.

kızlar amalgam dolgu denen illetten bahsetmek istiyorum. çocuk sahibi olmak istiyorsanız yapacağınız ilk iş eğer mevcutsa ağzınızda ki o amalgamlardan bir an önce kurtulun. ben şuan gebeyim ve 12 tane amalgam dolgum var ne yazıkki onlardan kurtulmak için doğumdan bir müddet sonrasını bekliyorum. bilinen bilinmeyen pek çok zararı var. ülke tv de de arada ciddi yayınlar yapılıyor amalgam dolguyla ilgili. şimdi sizlere bi kaç alıntı yapcam okuyun.

Nebahat Yeşilkaya 1980 yılında yaptırdığı dört dolgunun acısını 15 yıl yaşar. Yıllarca sağlığı o kadar etkilenir ki Nebahat Hanım hasta gibi yaşamak zorunda kalır. En acısı da dokuz defa düşük ve erken doğum yapmasıdır: "Anne olmak için 16 yıl bekledim. Almanya'da yaptırdığım bir araştırma sonunda 'amalgam' zehirlenmesi çıktı. Dolguları söktürdükten sonra anne olabildim. Bu arada bir böbreğim yok oldu, büyük ihtimal cıvadan olduğu söylendi."

[h=2]Dünyanın birçok ülkesinde amalgam dolgu yasak. Ancak Türkiye'de diş hekimlerinin çoğu bu çeşit dolguyu tercih ediyor.[/h]son zamanlarda diş hekimlerinin kapısını dolgu yaptırmak isteyenler değil, söktürmek isteyenler çalıyor. Zira dolgu yaptırdıktan sonra Muhsin Yağmur ve Nebahat Yeşilkaya gibi rahatsızlanan, bilinç kaybı gibi ciddi sorunlar yaşayan çok sayıda hasta var.

amalgam dolguyla ilgili son araştırmalar ciddi bazı iddiaları gündeme getirdi. Buna göre, kronik birçok hastalık amalgamla ilişkili. Sinir, sindirim, bağışıklık sistemleri gibi hayati fonksiyonlarda etkili oluyor. Hamilelerde ve çocuklarda kullanılması sakıncalı. Amalgam dolguyla uzun yıllar yaşamak vücutta ağır metal birikimine yol açıyor. Amalgamın MS, Alzeheimer, Parkinson, migren, göz, böbrek, cilt hastalıkları gibi rahatsızlıkları tetiklediğine dikkat çeken uzmanlar, söz konusu dolgu malzemesinin acilen yasaklanmasından yana.

Amalgam Dolgusu Olanların Dikkat Etmesi Gereken Konular

-Limonlu ve sirkeli besinler cıvayı çözer, bu nedenle bunlardan uzak durulmalı.

-Sakız cıvayı çözer, uzun süreli ve çok çiğneme cıvanın çözülmesine sebep olur.

-Sıcak yiyecekler ve içecekler de cıvanın çözülmesine sebep olur.

Amalgam Dolgu Sökülürken Dikkat Edilmesi Gereken Konular

-Amalgamın ağza düşerek yutulmasının mutlaka önlenmesi gerekir.

-Diş doktorlarının muayenehanelerini mutlaka iyi havalandırmaları gerekir.

oyyy ben yirim bunlarıııı:nazar::nazar::nazar::nazar:Allahım güzel günlerde gıydırmeyı nasıp eylesın kuzum hepsi çok guzeller:16::16::16:
cnm bnm iş güç valla giremiyodum bu aralar işler yoğun biraz.. nasıl oluyum cnm ya her ay bi umutla bekliyorum işte.. ama aylar geçtikce korkum daha da artıyo olmuycak mı ki die.. son 3 ay adetim 25-26 günlere kadar düştü nie böyle oldu anlamadım ama tatil de su felan erken getirdi sanırım dedim.. her nese bu ay da adet günümde kasıklarım cok agrıdı belim sırtım kopacakmıs gibi oldu ama hasta olmadım ertesi gün sadece belim agrıdı yine olmadım artık dayanamayıp eşime söyledim 2 gün geçti olmadım die gittim test aldım negatif cıktı dedim erken oldugu için cıkmamıstır sanırım die.. o günde öle geçti ertesi gün hiç bi ağrım yoktu kırmızılarıda görmeyınce dedim ki tamam bu sefer olduuu sanki karnımdaymıs gibi artık konusmaya bile baslamıstım hele eşimm bi görseniz cocuklar gibiydii bu 3 gün her saat bası aradıı yemin ederim varmı bişey yok dimi ii hadi hadi tuttu heralde askım die oda kendini kaptırdı o kadar güzeldi ki o 3 gün dedik 1 gün daha bekleyelim.. o gece yatmadan dedim bnm hiç bu kadar gecıkmez sabaha hasta olmazsam var heralde bişey dedim.. o gece heycandan uyuyamadık sabah 6 da uyandık eşim annemi arayıp söyleyım mı dedi dedim sakın arama dur bi kimseyi heycanlandırma dedimm.. sonra o işe gitti cumartesi günüydü dedim pazartesini beklemeyim ben gidip özelde kan testi yaptırıyımda aklımızdaki kusku geçsin dedim eşimede söylemeden erken saatte gidip kan verdim.. ordan iş yerine geçtim baktım hala kırmızılar yok havalara ucuyorum resmen saat 1de arayıp öğrenebılırsınız dedıler o 3 saat gecmek bılmedı buarada eşim hala arıo varmı bişey die bende dıorum yok bişey die ohh ohh oldu heralde dioo:))... nese saat 1 oldu dedım telde duymayım gidiyim kagıdı elime alıyım dedimm.kosarak gitim sonuc alamaya ama yolda yururken agzım kulaklarımda pozitifi görünce napıcam eşime telde mi söylesem yoksa gidip mi söylesem vs vs heycanlandım allaha dua ettım kötü bi sonucla karsılasmayım die derken geldım sonucu istedimm.. hasta danısmanı pc den sonucu cıkarırken gülümsedi içimden dedim kiişte geliooo sonra bişey demeden sadece hafif gülümseyerek verdi elime dedim buda gülüo tamam işte oldu die derken kağıtta kan değerine bile bakmadan kocaman NEGATİF yazısını görünce dünyam yıkıldı dedim kendi kendime hayır olamaz bunda yanlıslık var dedim düşünün işte kendimi nasıl hazırladıysam artık.. sonra cok sinirlendim o salak kız ne için güldü dalga gecer gibi yaa cok sinirlendimm...:47::47::47:sonra o gülerek geldiğim yolları dünyam yıkılmıs bi şekilde geri döndüm.. eşimi aradım artık arayıp sorma merakta kalma ben senden habersiz test yaptırdım sonuc bu dedim oda inanmadı şaka söyleme bana dıe ustune bide ona bagırdım bunun sakasımı olur konusamıyorum kapat teli dedim.. oda yıkıldı.. 2 saat kımseyle konusamadım iş yerınde cunku ağzımı acsam ağlama krizine gırcektım cok zor tuttum kendimi.. sonra eşim aradı ya sakın üzülme olsun 3 gün de olsa yasadık o heycanı bizimde olcak bi gün. sen sakın üzülme gerekirse tüp bebek yaparız sakın moralini bozma die teselli edince biraz olsun kendıme geldım. ama biliyorum o benden saha cok üzüldü.. kafamdan silince kızlar aradan 2 saat gecti bi baktım kırmızlar geldi ya ben kendım geçiktirmişim beynıme hamilesin die şartlandırmısım aklımdan silince hemen hasta oldumm.... böyle işte ama hiç isyan etmedim.. meleğimin vakti zamanı gelince RABBİMin bana verceğini biliyorumm....
bitanem sıkma canını sen gonlunu ferah tut olucak ınsallah bıtanem:16::16::16:yasdıgın zor kolay degıl ınsalah gercegıde oluca bır gun fazla sıkıntı yapmayın kendınıze :29::29::29:dünyan niye yıkılsın rabbım beterinden korusun bosver ılk gun sınırı o bıranda ınsan hayal kırırklılıgına ugruyo.yeterkı canımız sagolsun gerısı emın ol rabbımın ıznıyle gelır cıgdemım:54::54:
kuzumm canımmmm bebeğini düşün bitanemmm... üzülmesin annesiiii.. Rabbim sana sabır versinnn... çok zor oluyorr eşinin ailesiyle anlaşamayınca.... çocuğun olunca onların hiçbirini görmezsin canım sen.. bebeğinle ilgilenirsin hepp..

tmam kızçem ıyıyım sımdı ara ara bı sınır gelıyoo işte:50::50:çocugum olunca benden cıkmıyacaklar priorim helekı gelecek gunlerı düşündükçe dahada bi daralıyorum:5:

Back
X