Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

kızlar günaydın hepinize doktordan geldim röngen çektrdm dişlermde porblem çıktı kanal tedavisi yapılcak cuma günü başlayacağız.. ama benim korkum şuu dün çalışma yapmıştık:17::17::17::17::17::17::17::17::17: yaa tutarsa bişy olurmu oooffff çok korkuyorum yaaa:(((

:16::16::16: Tatlım iyiyim çok şükür.

Sen nasılsın , miniğin nasıl ?
:21:

Allah bundan geri koymasın canım.. çok şükür iyiym.. minik de iyidir inşallah.. görüşemiyoruz 15 gündür kendileriyle... 24 ü görüş günümüz... bekleşiyoruz karşılıklı.. :nazar::16:

öpüyorum seni çok.

kızlar günaydın hepinize doktordan geldim röngen çektrdm dişlermde porblem çıktı kanal tedavisi yapılcak cuma günü başlayacağız.. ama benim korkum şuu dün çalışma yapmıştık:17::17::17::17::17::17::17::17::17: yaa tutarsa bişy olurmu oooffff çok korkuyorum yaaa:(((

kuzummm geçmiş olsun :29::29:.... doktoruna sor istersen..en rahatlatıcı bilgiyi ondan alırsın bence.

Selam kızlaar sonunda dun doktora gıttım ve kesem gozuktu 2 haftalıkmısss ıcı bos olma durumu varmıs bı 10 gun sonra net bellı oluurr ınsallah dıleyen herkes bu duyguya sahıp olurrr :16:

Allah bundan geri koymasın canım.. çok şükür iyiym.. minik de iyidir inşallah.. görüşemiyoruz 15 gündür kendileriyle... 24 ü görüş günümüz... bekleşiyoruz karşılıklı.. :nazar::16:

öpüyorum seni çok.

Allah kavuştursun canım :nazar::21: Öpüyorum bende sizi :54:

hadiya neden olmuyodur, biz daha iki aydır deniyoruz, çokta bilgili değiliz açıkçası, ben doktora gittim korunmayı bırakmadan önce, söyledim eşimde tahlil falan yaptırması gerekiyomu ya da muayene diye, yok dedi doktor gerek yok, neden bakmadılarkiii:50:
benim eşimde sorun var canım o yüzden olmuyo eğer evlendiğinden beridir olmuyo sa eşinde gitsin dr a ama daha yeniyse eğer stres yapma çok erken

Selam kızlaar sonunda dun doktora gıttım ve kesem gozuktu 2 haftalıkmısss ıcı bos olma durumu varmıs bı 10 gun sonra net bellı oluurr ınsallah dıleyen herkes bu duyguya sahıp olurrr :16:

amin cnım inşallah bende anne olmak istiyorum ama henüz olmuyor çok sitres yapıyorum galiba ama insanın elinde değil ki

Günaydın kizzlaarrrrrrrr :3::3::3:

Kizlar dua edin persmbe batim...tabi 20.gunumde olursam:44:
Dun gecede calistik :17:
Testlerde ikinci czgi gorecem die gozum sasi olucam he :9:
Artk dun gece hayal meyal dedim calisalm :17: hemide preseedlee :52: :17::17::9::9:

Allahim gelsn artk bebisler ne kdar yorgun oldgmuzu sen biliyon yarabbim :5::5::5:
aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn:16::16::16::16::16::16::16:
Gunaydiiinnnn :39:
Kizlar khvaltya cagrmsken cabuk gdelim yoksa bize bse kalmazz:27::27:
Afyet bal kaymak seker yag olsun ins :52::52::9::9::9:
:17::17::17::39::39::39::39:
bu ay da olmadı yedim kırmızı kartı kızlaar çok moralim bozuk :14: insan tam gününde adet olurda hamile kalmaz mı yaa bu nasıl iş anlamadım, doktora mı gitsem napsam bilemedimkiii:14:
canım nekadar zamandır deniyorsunuz 1 seneyi geçirdiysenz eğer doktora gidin derim.illa sende bi sorun olması gerekmiyor eşindede bi problem olabılır:26:
Özle beni kuzum bari sen özle :21::21::21:
Canım öpüyorum bende sizi , kendinize iyi bakın.
:54::54::54:nurlum nassın ıyımısın fazla ugruyamıyorsun artııkkkk canbonummm:16::16::16::16:
günaydın canım sen dişçin ile bi konuş bakalım ne diyecek.ona göre elini hızlı tutsun oda:52::52:

canım hadi gözün aydın.biraz daha beklıyelım bakalım güzel haberlerle gelıceksın ınsallahhh

canbonlarım sağlık ocağına gittim saat 11 gibi anca gelebildim:16:
tetenoz iğnesini vurdu yavaş yavaş koluma bi ağrı çöküyor sanki:1:1 ay sonra 2.si için gün verdi :36:
utanmazlar beni tartmayın dedikçe zorla tarttılar tam 11 kilo almışımmm:14::14::14:
hemşire hemen kandan şekere bakalım dedi birde doktor kontrolümde mutlaka doktorun şeker yüklemesine göndersin seni dedi:31:
yarın sabah kan vericem kan için saati kaçırmıştım çünkü.birde idrar tahlılı verıdm onuda yarın alıcam bakalım ne cıkacak:27:
bebeğin kalp atımına baktı ama net duyamadım en son ne zaman oynadı falan dedi korktum ama eve gelince minnakım oynadı çok şükür:52::52:o deli hemşire anlamadı sanırım:4::4::4:
şimdi beynim dönüyo başım ağryo güneş başıma geçti sanırım:31:kaçtan beri yollardayım ya:50:
biraz uzanayım yine gelirim canbonlarım:54::54:

Bu 6. denememiz ama bu ay da olmadı bugün adet oldum:( Bebişimiz gelmek için doğru zamanı bekliyor sanırım.. Hepimiz için hayırlısı...
benımde aklımda takılan seyler var bugun hastaneye gıttım kan sınucumda gebelıgımı ogrendım ama doktor yarın sabah tekrar gel kan ver dedı . kac haftalık oldugunu sordum 5 haftadan kucuk dedı kan degerım yuksekmıymıs neymıs erken dogum olabılırmıs lutfen acıl cvp kızlar

Son düzenleme:
arkadaslar bu konu hakkında deneyımlerımı paylasmak ıstıyorum bı ara yemek yaparken bırden mıdem kokudan bulandı. daha sonra usttum sanırım dedım adet gunum yaklasırken her zaman oldugu gıbı klasık adet sancısı cektım sonra durdu aklıma test yapmak geldı 3 tane test yaptım evde ve sılık cızgıler cıktı bugun doktora gıttım ve hamiş oldugumu pgrendım cok mutluyum allah tum ısteyenlere versın sagıkla kucagımıza almak nasıp olur ınsallah

canım hayırlısı olsun benımde aklımda takılan seyler var bugun hastaneye gıttım kan sınucumda gebelıgımı ogrendım ama doktor yarın sabah tekrar gel kan ver dedı . kac haftalık oldugunu sordum 5 haftadan kucuk dedı kan degerım yuksekmıymıs neymıs erken dogum olabılırmıs lutfen acıl cvp kızlar

kan değerin kaç canım:44:

236 gıbı bısey gordum doktorun ekranında ne demek oluyor normalde kac olması lazım

değerin 236 ise erken doğumla ne alakası var canım.üstelik erken doğum olmazki zaten şu sartlarda Allah korusun olsa olsa bebek tutunamaz ve düşer.değerin yükseliyormu ona bakmak için çağırmıştır o seni merak etme.ayrıca değerin 1000 olmadan keseni göremessın sakın telaş yapma olurmu:34:

neden yarında kan vermemı ıstedı acaba ??? adetım gecelı 3 gun oldu gebesın dedı ama adet gunum daha cok gecmedıgı ıcın mı boyle cıktı sonuclar off delırcem

sonucun normal değerlerde canım.sana bakan doktor kimse kafasında bi sorun var bence:4::4:sen yinede bidaha kan ver bakalım değer artışına bakıcaktır oyuzdn:34:

sonucun normal değerlerde canım.sana bakan doktor kimse kafasında bi sorun var bence:4::4:sen yinede bidaha kan ver bakalım değer artışına bakıcaktır oyuzdn:34:

cok tesekkur ederım cnm ıcımı rahatlattın saol. zaten dun doktor adetın kac gun gecıktı dedı 2 dedım kendın test yaptın mı dedı evet yaptım pozıtıf dedım o zmn hamılesındır dedı :) doktor bıraz sorunlu ozel bı hastanede doktor bulcam artık

ahhh kızçem bi yakalaymadım seniii:52::52::52::52::52:

canım bi amca adamcağız kanser 2 haftada eridi bitti.şuan hastanede artık son günleri:50:herkes artık acı çekmesin diye dua edıyor:14:sizlerde dua edin ne olur rabbım acı çektirmesin daha fazla .artık evlatları bıle razı babalarının ölümüne.düşman olsa acır adamın halıne.rabbım tum hastaların yardımcısı olsun ıns...

keserim hadı hayırlısı ama sana tavsıyem dıslerını gıt cektır bu ay ..bak hamıleyken cok zor oluyo canım zaten bebekte alıyo butun kalsıyumu dıkkat et:29::29:

hoşgeldınnnnnnnnnnn nıce mutlu senelere kuzum:16::16::16:inşallah hayırlısı olsun hakkınızda.bebek olmasa bıle esıne en buyukl hedıye senın onun yanında oluşun hıc merak etme:16::16:
Allah yardımcısı olsun kızcem fazla cektırmesın ınsallah aılesınede sabır versınRabbim
canlarım cıgerlrım nasılsınızzzzzzzz:52::52::52::52::52::52::52::52::46::46::46::46::27::27::27::27::27:
kuzucum biz iyiz sen nasılsın profil resmindeki cocuk gercekmı cok tatlı :16:
Ben yine bu sabah kırmızı kartı gördüm demek ki hayırlısı böyleymiş hakkımda
ah kuzum ah hıce gecıkmezkı zaten damlar gelır hemen:47:neyse sıkma canını dunyanın sonu degılya bıdahakı aya kaldı umutlar artık hayırlısıyla:49:
çok şükür kuzum.. iyiyimmmm... hamişlik iyi kızçemm ama çok uykum geliyoo..yorgunluk hissi kötü oluyooo.
olsun yaaa normal onlar aaah ah bizede nasip olurmu aceba:31:
kuzummmm nice 20 li 40 lı 60 lı yıllar sizin olsun... musssmutlu olun... :52::52:
çok saol kızcem amin hepımız musmutlu olalım:52::52:
Günaydın kizzlaarrrrrrrr :3::3::3:

Kizlar dua edin persmbe batim...tabi 20.gunumde olursam:44:
Dun gecede calistik :17:
Testlerde ikinci czgi gorecem die gozum sasi olucam he :9:
Artk dun gece hayal meyal dedim calisalm :17: hemide preseedlee :52: :17::17::9::9:

Allahim gelsn artk bebisler ne kdar yorgun oldgmuzu sen biliyon yarabbim :5::5::5:
hadi bakalıııım hayırlısı olsun kuzum ınsallah:46::46::46:
bu ay da olmadı yedim kırmızı kartı kızlaar çok moralim bozuk :14: insan tam gününde adet olurda hamile kalmaz mı yaa bu nasıl iş anlamadım, doktora mı gitsem napsam bilemedimkiii:14:
canım ne kadarlık evlısınkı ıhmal etme gıt bı doktora esınde gıtsın
tatlım gunun gecmeden hersey yapabılırmıssın benm doktorum oyle dedı benımde gecen sene yirmilk dişlerim çekilcekti adetime 1 hafta vardı gunun gecene kadar bızde hamılelık yoktur dedı rahat ol bıse olmaz:34:
canbonlarım sağlık ocağına gittim saat 11 gibi anca gelebildim:16:
tetenoz iğnesini vurdu yavaş yavaş koluma bi ağrı çöküyor sanki:1:1 ay sonra 2.si için gün verdi :36:
utanmazlar beni tartmayın dedikçe zorla tarttılar tam 11 kilo almışımmm:14::14::14:
hemşire hemen kandan şekere bakalım dedi birde doktor kontrolümde mutlaka doktorun şeker yüklemesine göndersin seni dedi:31:
yarın sabah kan vericem kan için saati kaçırmıştım çünkü.birde idrar tahlılı verıdm onuda yarın alıcam bakalım ne cıkacak:27:
bebeğin kalp atımına baktı ama net duyamadım en son ne zaman oynadı falan dedi korktum ama eve gelince minnakım oynadı çok şükür:52::52:o deli hemşire anlamadı sanırım:4::4::4:
şimdi beynim dönüyo başım ağryo güneş başıma geçti sanırım:31:kaçtan beri yollardayım ya:50:
biraz uzanayım yine gelirim canbonlarım:54::54:
o ıgne cok zor balım pamuga kolonya surup koluna masaj yap sısmesını onluyor. inşallah tahlillerınde temız cıkar kuzum
Geldim canm benm braz toparlandim ama fena kaptirmisim kendimi :50: sen nasilsin.bugun senin dugun gunun benmde kinamm:9: nice mutlu huzurlu senelere insallah canm benm :29:

canım benım tekrar gecmıs olsun.

evet bugun yıldonumumuz ama oglene kadar hastanelerdeydık esımın tahlıl vermesı gerekıyodu sonrra yorgun argın ıse gıttı esım baya ugrastırıyo capaya gıtttık ama gıtmez olaydık esım cok ıgrendı hastaneden bana bı ton soz saydı nıye onu oraya goturmusum dıye :1:

Back
X