Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

slmmm kızlar nasılsınız bakalım ben hastahaneden geldim moralim bozuk ya ayrıntılı ultroson için randevu aldım ama bana verdikleri randevu tarihi 24 ekim hatayda 1 hastahane yapıyor doktorda çok yoğunmuş ancak 24 ekime olurmuş ve ben 28. haftalık oluyorum o zamana 22-26 haftalar arsında yapılıyormuş ne olacak bilmiyorumm

bebişimi gördümm hemde renkli de topacık bir yüzü vardı ve tekmelerini hem ultrosondan hemde karnımdan hissettim 470 gr olmuş ve 25 cm miş boyu gelişimi iyi dedi doktor bir sorun yok çok şükür ya idrar tahlili verdm yarında aç karnına kan tahlili vereceğim bakalım artık hayırlısı olsunn inşallah :16:

canımmm bebişinin iyi olmasına çok sevindin... :52::52::52:

ayrıntılı usg için doktorunla konuşsaydın.. yardımcı olamıyorlar mı hiç :44::44:

mrblarrr kızlar nasılsınız... benım bı sorum var .. 2 eylülde adetım basladı 6 sında bıttı bıtgı gun bırlıkte olduk esımle c.tesı bı bırlıktlk daha yasadk pazar gnu ara verdk dün tekrar oldu.. bugun belımde ve kasıklarımda bı sancı varr neden olabılr acaba yumurtlama gunu 11 ve ya 12 sı ıntten hesapladm daha erken olablrmı hesaplarıma göre 25 gunde bır adet oluorum

yumurtluyor olabilirsin canım... bazen kayabiliyor tarih.. yani en azından benimki öyle olmuştu...

Uzun zamandir gelemedim.artik bebis annesini zorluyor.7. Ayi bitiriyoruz bu hafta.Allah izin verirse 1 ay daha işe devam.edicem.aksamlari erkenden uyuyorum.hepinizi cok ozledim.bem de bebis te iyiyiz.hepiniz iyisinizdir insllah.opuyorum cok.yine gelicem:16:

ya kızlar size bişey sorcam.. şimdi ben 10 aydır gebe kalamıyorum..:50::50::50: doktora muayene olmayada 10 ay önce gitmiştim.. o zaman bana hiç bir problem yok hersey normal korunmayı bırak folik asite başla vs demişti.. ben 3 ay folik asit içtim.. sonra kan değerlerine hormonlarıma herseye baktırdım hepsi normal cıkmıstı..:34::34: ama gel gör ki bir türlü hamile kalamadım:43::43:.. bide 10 ay önce eşim böbrek taşı düşürdü.. sonra hastaneye gittiğinde idrar yolunda tekrar taş cıktı ama idrar yoluna girememiş o yuzden kapalı ameliyat olarak taşını kırdırdı acaba onun bi etkisi olabılır mı ya zaten o zaman 1 ay felan ilişkiye girememiştik sürekli idrarı kanlı gelıodu ama doktoru bi problem olmaz demişti.. bide o zaman eşim ameliyat öncesi tahlillerini yaptırırken doktoruna bide benm sperm sayıma bakarmısınız demiş ve normal cıkmıs tabi bunu bana 6 ay sonra felan söledi ben baktırdım zaten die... ilk 6 ay zaten oldu olacak die zaman geçti gitti ama simdi korkmaya başladım ya:18::18::18:.. ben istiyorum ki tedavisiz gebe kalabiliyim.. ama bu son adetimde hüsrana uğrayıp cok üzüldüm eşimde dedi tedavi olmaya bi gidelim bi tekrar muayene olalım die. ben simdi napıyım ya.. bide tedavi olan arkadaslar doktor nasıl bi tedaviyle başlıyo önce... bu beni daha mı ypratır bi türlü karar veremıyorum bi gidiyim diorum bi biraz daha bekliyim diorum bilmiorumm...:18::18::18::18:

Gülbişim canım benim ne desem boş biliyorum.
Okudum ama daha önce yazacak bişey bulamadım.
Allah sabır versin , yardımcın olsun canım .Kalbin ferahlasın inşallah senin de eşininde.

Daha güzel günler var önünüzde , bundan sonrakinş kucağına sağlıla almanı nasip etsin Allah ım. Dualarımdasın bitanem ..

Allah razi olsn canm cok saol.guzel dualarin destegin yeter .aminn.

cok tesekkur ederım canım allah senınde sag salım kucagına vermeyı nasıp etsın yaa bende cok uyku var :) esımede bırazcık naz yapıyorum :))

Benim bebegim dustu canm :50: bidaakini sagsalim alirim ins.yap tabiki nazini keyfini cikar.Allah acisini yasatmasin :nazar:uyku hali normalmis galiba

bunlarda gececek bıtanem sabret bak bıde bende bı kıtap var sureklı dusuk yapanlar yorgan ıpı gıbı bıseye esmaul husna okuyup blıne takınca koruyomus Allahın ıznıyle her ısmı 3 kere okuyop dugumleyıp 99 ısmın hepsıne uygulayacaksın ınsalah sebep olurda dusmez yınebence bı dene

gecmıs olsun kızcem :54:

Yaparim canm benm niye yapmim duanin gucune inaniyorum ama iste :50: uc ay yapmicaz ya cocuk yapmaya baslaunca yaparim ins.bu aralar cok sabir cekiyorum canm :2:

slmmm kızlar nasılsınız bakalım ben hastahaneden geldim moralim bozuk ya ayrıntılı ultroson için randevu aldım ama bana verdikleri randevu tarihi 24 ekim hatayda 1 hastahane yapıyor doktorda çok yoğunmuş ancak 24 ekime olurmuş ve ben 28. haftalık oluyorum o zamana 22-26 haftalar arsında yapılıyormuş ne olacak bilmiyorumm

bebişimi gördümm hemde renkli de topacık bir yüzü vardı ve tekmelerini hem ultrosondan hemde karnımdan hissettim 470 gr olmuş ve 25 cm miş boyu gelişimi iyi dedi doktor bir sorun yok çok şükür ya idrar tahlili verdm yarında aç karnına kan tahlili vereceğim bakalım artık hayırlısı olsunn inşallah :16:

Masallah benim teyzosuma :nazar::nazar::nazar::46:

canımmm bebişinin iyi olmasına çok sevindin... :52::52::52:

ayrıntılı usg için doktorunla konuşsaydın.. yardımcı olamıyorlar mı hiç :44::44:

yarın kan tahlili vermeye gittiğimde konuşacağım canım ya bakalım ne diyecekler bu arada başka bir hasahaneyi ardım yapılıyormuş orda ama doktor neden o doktoru söyledi bilmiyorum belki anlaşmalı belki iyi olduğu için kısmet artık ya hayırlısıyla sende görürsün o günlerini canım ayrı bir heyecan oluyorr...

geldim kızçemm... sen dinlnmeye gitmemişmiydin :44::44::44:
sizi görünce kalım dedim ama konuşamadık yıne:1:

oyy ben yeriğm tosbagımı:nazar::16:maşallah kuzuma söylemedinmi peki doktora böyle böyle dıye belkı araya bıeyere sıkıştırırlardı senı canım:29:
ya kızlar size bişey sorcam.. şimdi ben 10 aydır gebe kalamıyorum..:50::50::50: doktora muayene olmayada 10 ay önce gitmiştim.. o zaman bana hiç bir problem yok hersey normal korunmayı bırak folik asite başla vs demişti.. ben 3 ay folik asit içtim.. sonra kan değerlerine hormonlarıma herseye baktırdım hepsi normal cıkmıstı..:34::34: ama gel gör ki bir türlü hamile kalamadım:43::43:.. bide 10 ay önce eşim böbrek taşı düşürdü.. sonra hastaneye gittiğinde idrar yolunda tekrar taş cıktı ama idrar yoluna girememiş o yuzden kapalı ameliyat olarak taşını kırdırdı acaba onun bi etkisi olabılır mı ya zaten o zaman 1 ay felan ilişkiye girememiştik sürekli idrarı kanlı gelıodu ama doktoru bi problem olmaz demişti.. bide o zaman eşim ameliyat öncesi tahlillerini yaptırırken doktoruna bide benm sperm sayıma bakarmısınız demiş ve normal cıkmıs tabi bunu bana 6 ay sonra felan söledi ben baktırdım zaten die... ilk 6 ay zaten oldu olacak die zaman geçti gitti ama simdi korkmaya başladım ya:18::18::18:.. ben istiyorum ki tedavisiz gebe kalabiliyim.. ama bu son adetimde hüsrana uğrayıp cok üzüldüm eşimde dedi tedavi olmaya bi gidelim bi tekrar muayene olalım die. ben simdi napıyım ya.. bide tedavi olan arkadaslar doktor nasıl bi tedaviyle başlıyo önce... bu beni daha mı ypratır bi türlü karar veremıyorum bi gidiyim diorum bi biraz daha bekliyim diorum bilmiorumm...:18::18::18::18:
canbonum doktor gıdın önce yumurtlama takıbı yapar ve esınden sperm tahlılı ıster korkma kavusucaksın ınsallah bıdığına sen ıcını ferah tut emı:16::16:
Bu kadar izn yeter kizcem ya evde bunalima giriyorum daha beter :50: sanada gecmis olsn canm ben gecen yil vurulmustum tetenoz is cok acimistii :18:
anladım kuzum kendını nasıl daha ıyı hıssdeceksen oylesı daha ıyı:54::54:benımkı acımadı kızçem:26:
sağol canım ya baya kilo almış 51.5 kiloyum demekki 500 gr bebek suyu eşi falan derken aldığım kilolar ona ait galiba...:26:

:14::14::14:ngasgım senın yerınde olmak nekadar cok ısterdım anlatamam:50:maşallah sana:16:

canbonlarım ben geldım:3:
kafam sanki benim kafam değil gibi bi tuhafım anlamadım gitti:31:
birde belim çok ağrıyor yatıyorum bı bakım sızlere.hiç iyi hissetmiyorum ben kendımı ya:31:

Back
X