- Konu Sahibi medd_cezir
- #55.701
Burdaym canm benimnasilsin
kuzummmmm sarılam bi sana beybim benimm. kıyamam bebeeemeee

migremin tuttu kızçem yaaaa... deli olcam...

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Burdaym canm benimnasilsin
slmmm kızlar nasılsınız bakalım ben hastahaneden geldim moralim bozuk ya ayrıntılı ultroson için randevu aldım ama bana verdikleri randevu tarihi 24 ekim hatayda 1 hastahane yapıyor doktorda çok yoğunmuş ancak 24 ekime olurmuş ve ben 28. haftalık oluyorum o zamana 22-26 haftalar arsında yapılıyormuş ne olacak bilmiyorumm
bebişimi gördümm hemde renkli de topacık bir yüzü vardı ve tekmelerini hem ultrosondan hemde karnımdan hissettim 470 gr olmuş ve 25 cm miş boyu gelişimi iyi dedi doktor bir sorun yok çok şükür ya idrar tahlili verdm yarında aç karnına kan tahlili vereceğim bakalım artık hayırlısı olsunn inşallah![]()
mrblarrr kızlar nasılsınız... benım bı sorum var .. 2 eylülde adetım basladı 6 sında bıttı bıtgı gun bırlıkte olduk esımle c.tesı bı bırlıktlk daha yasadk pazar gnu ara verdk dün tekrar oldu.. bugun belımde ve kasıklarımda bı sancı varr neden olabılr acaba yumurtlama gunu 11 ve ya 12 sı ıntten hesapladm daha erken olablrmı hesaplarıma göre 25 gunde bır adet oluorum
yumurtluyor olabilirsin canım... bazen kayabiliyor tarih.. yani en azından benimki öyle olmuştu...
Gülbişim canım benim ne desem boş biliyorum.
Okudum ama daha önce yazacak bişey bulamadım.
Allah sabır versin , yardımcın olsun canım .Kalbin ferahlasın inşallah senin de eşininde.
Daha güzel günler var önünüzde , bundan sonrakinş kucağına sağlıla almanı nasip etsin Allah ım. Dualarımdasın bitanem ..
kuzummmmm sarılam bi sana beybim benimm. kıyamam bebeeemeee
migremin tuttu kızçem yaaaa... deli olcam...![]()
cok tesekkur ederım canım allah senınde sag salım kucagına vermeyı nasıp etsın yaa bende cok uyku var :) esımede bırazcık naz yapıyorum :))
bunlarda gececek bıtanem sabret bak bıde bende bı kıtap var sureklı dusuk yapanlar yorgan ıpı gıbı bıseye esmaul husna okuyup blıne takınca koruyomus Allahın ıznıyle her ısmı 3 kere okuyop dugumleyıp 99 ısmın hepsıne uygulayacaksın ınsalah sebep olurda dusmez yınebence bı dene
gecmıs olsun kızcem![]()
allah en kısa zamnda yenıden nasıp etsın cnmBenim bebegim dustu canmbidaakini sagsalim alirim ins.yap tabiki nazini keyfini cikar.Allah acisini yasatmasin
uyku hali normalmis galiba
slmmm kızlar nasılsınız bakalım ben hastahaneden geldim moralim bozuk ya ayrıntılı ultroson için randevu aldım ama bana verdikleri randevu tarihi 24 ekim hatayda 1 hastahane yapıyor doktorda çok yoğunmuş ancak 24 ekime olurmuş ve ben 28. haftalık oluyorum o zamana 22-26 haftalar arsında yapılıyormuş ne olacak bilmiyorumm
bebişimi gördümm hemde renkli de topacık bir yüzü vardı ve tekmelerini hem ultrosondan hemde karnımdan hissettim 470 gr olmuş ve 25 cm miş boyu gelişimi iyi dedi doktor bir sorun yok çok şükür ya idrar tahlili verdm yarında aç karnına kan tahlili vereceğim bakalım artık hayırlısı olsunn inşallah![]()
hemşirem biraz daha izin alsaydın olmuyormuyduki:26: ah kuzuzm gecıcek ıns bu günlerde dualarım senınle canbonum![]()
Masallah benim teyzosuma![]()
canımmm bebişinin iyi olmasına çok sevindin...
ayrıntılı usg için doktorunla konuşsaydın.. yardımcı olamıyorlar mı hiç :44::44:
sağol canım ya baya kilo almış 51.5 kiloyum demekki 500 gr bebek suyu eşi falan derken aldığım kilolar ona ait galiba...:26:
Ona ait tabiki annesi o da buyuyor icinde desigin gbi esi filan da varins ultrason isinide halledersin sorunsuz bi sekilde
sizi görünce kalım dedim ama konuşamadık yınegeldim kızçemm... sen dinlnmeye gitmemişmiydin :44::44::44:
oyy ben yeriğm tosbagımıslmmm kızlar nasılsınız bakalım ben hastahaneden geldim moralim bozuk ya ayrıntılı ultroson için randevu aldım ama bana verdikleri randevu tarihi 24 ekim hatayda 1 hastahane yapıyor doktorda çok yoğunmuş ancak 24 ekime olurmuş ve ben 28. haftalık oluyorum o zamana 22-26 haftalar arsında yapılıyormuş ne olacak bilmiyorumm
canbonum doktor gıdın önce yumurtlama takıbı yapar ve esınden sperm tahlılı ıster korkma kavusucaksın ınsallah bıdığına sen ıcını ferah tut emıya kızlar size bişey sorcam.. şimdi ben 10 aydır gebe kalamıyorum..doktora muayene olmayada 10 ay önce gitmiştim.. o zaman bana hiç bir problem yok hersey normal korunmayı bırak folik asite başla vs demişti.. ben 3 ay folik asit içtim.. sonra kan değerlerine hormonlarıma herseye baktırdım hepsi normal cıkmıstı..
ama gel gör ki bir türlü hamile kalamadım
.. bide 10 ay önce eşim böbrek taşı düşürdü.. sonra hastaneye gittiğinde idrar yolunda tekrar taş cıktı ama idrar yoluna girememiş o yuzden kapalı ameliyat olarak taşını kırdırdı acaba onun bi etkisi olabılır mı ya zaten o zaman 1 ay felan ilişkiye girememiştik sürekli idrarı kanlı gelıodu ama doktoru bi problem olmaz demişti.. bide o zaman eşim ameliyat öncesi tahlillerini yaptırırken doktoruna bide benm sperm sayıma bakarmısınız demiş ve normal cıkmıs tabi bunu bana 6 ay sonra felan söledi ben baktırdım zaten die... ilk 6 ay zaten oldu olacak die zaman geçti gitti ama simdi korkmaya başladım ya:18::18::18:.. ben istiyorum ki tedavisiz gebe kalabiliyim.. ama bu son adetimde hüsrana uğrayıp cok üzüldüm eşimde dedi tedavi olmaya bi gidelim bi tekrar muayene olalım die. ben simdi napıyım ya.. bide tedavi olan arkadaslar doktor nasıl bi tedaviyle başlıyo önce... bu beni daha mı ypratır bi türlü karar veremıyorum bi gidiyim diorum bi biraz daha bekliyim diorum bilmiorumm...:18::18::18::18:
anladım kuzum kendını nasıl daha ıyı hıssdeceksen oylesı daha ıyıBu kadar izn yeter kizcem ya evde bunalima giriyorum daha betersanada gecmis olsn canm ben gecen yil vurulmustum tetenoz is cok acimistii :18:
sağol canım ya baya kilo almış 51.5 kiloyum demekki 500 gr bebek suyu eşi falan derken aldığım kilolar ona ait galiba...:26: