Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

Canim sıkılıyor kızlar :29::29:diyom su bizim belirsizligimiz nolcak:31: bu denedgmiz seylerden olmazsa yine diye.. hep olimsuzluk yasayinca ...yine mi... demek zor gelcek :(

Enistenize sordum bu aksam naapcas diye olmazsa ne zmn dr a gderiz.. hic cvp vermiuo.. nolcak blmiyom.
Aha yine karamsarlk çöktü iste:((

:25::25::25::25:: Allah yardimcimiz olsn.Allah sizede sabir versin kizcem:((( kolay deil..offfff...

belim agrıyo gonzalezım sankı odunları baglamıslar sırtıma oyle oturuorum:50:
daha bu başlangıcı bıde ılerkı yıllarda daha kötü olucagım günlerde gelıcek su ılaçlarıma bı baslıyaydım hayırlısı ıle belkı azalırdı ağrılarım :26:

Canm benim ya o kadarmi kotu :26: dr ne diyor peki.ilacla tedavisi varmiydi rahatsizligin adi neydi kizcem unuttum

Canm benim ya o kadarmi kotu :26: dr ne diyor peki.ilacla tedavisi varmiydi rahatsizligin adi neydi kizcem unuttum

ahh kuzum 3 gecedır cok fenayım.kaburgamda bıçak saplıyolar oyuyorlar sankı ıcını:26:
ankilozan spondilit canım.daha benim başladığım evre ilk evre.ilaçlarım vardı ama hamılelegı dusundugumden berı bırakmıştım kullanmadım 3 senedir:26:zaten ben öğrendim ılaçları fazla kullanamadan bebek ıstemeye karar verdım bırakmıştım kızçem:31:

şu bel ağrım gecseydı başka bısey ıstemıyorum suan:5:sıkma canını bıtanem.sen basedebılırsın bununla:16:kalbını ferh tutmaya bak hıc kolay degıl yasadıgın ama rabbım sabır verıcek ınsalalhh:16::16::16:

:50::50: gecicek ins canm ya hayirlisiylan dogum yapsaydin braz daha rahatlardin.bende iste sizlerin sayesinde toparlaniyorum kizcem.beni en iyi siz anliyorsunuz:40:

Kizlar suan cok feci bel agrim var ne olablr acaba 2 eylulde adetm basldi 6snda bitti bittgi gun iliski yasdk ertesi gun tkrar birgn ara verdik dun tekrar birlkte olduk ovulasyn a baktim 12 si 13u yaziodu suanda bir kipirdnma var ve belim agrio ndendr acep

ben seni yer bitiririm vallahiiiii:29::29::29:iyi ol canım ve hep aramızda oll:16::16:

ahh kuzum 3 gecedır cok fenayım.kaburgamda bıçak saplıyolar oyuyorlar sankı ıcını:26:
ankilozan spondilit canım.daha benim başladığım evre ilk evre.ilaçlarım vardı ama hamılelegı dusundugumden berı bırakmıştım kullanmadım 3 senedir:26:zaten ben öğrendim ılaçları fazla kullanamadan bebek ıstemeye karar verdım bırakmıştım kızçem:31:
:9::9::31: ye bitir.canm bnim ya nasil agriyordur smdi.ailende varmiydi egzersiz de yapamiyosundur smdi se. :50:

Kizlar suan cok feci bel agrim var ne olablr acaba 2 eylulde adetm basldi 6snda bitti bittgi gun iliski yasdk ertesi gun tkrar birgn ara verdik dun tekrar birlkte olduk ovulasyn a baktim 12 si 13u yaziodu suanda bir kipirdnma var ve belim agrio ndendr acep

canım bunu bılemeyızkı.kendını bıraz takıp etmelısın yumurtlama olabılır.veya soğukta almış olabılırsın.

:9::9::31: ye bitir.canm bnim ya nasil agriyordur smdi.ailende varmiydi egzersiz de yapamiyosundur smdi se. :50:

:56::56::56::56::39::39::39::39:
yok kuzum kımsede yok ailede..
ama eskılerde olan varmıdır bılınmez :26:
üstelik bebekken doktorum özel doktormuş ozamanlar bir sürü kemik ilacı vurdurmuşlar bana .babam dıyor o iğnelere rağmen sende nasıl sorun çıkar dye.
ama genç kızken ben kambur durmaya başlamıştım sanırım memeişklerden utandım.öyle öyle derken bu günlere geldık işte.ozamanlarda cok doktora gıttım ama anlamadılar.
egzersizi bırak yürüyüşte yapamıyorum sğolsun enişten tıktı beni eve:31:

kızlar yardmcı olacak yok mu

Canm yunurtlama gunundur belki ondan da agriyor olabilir belkide heveslendrmek istemem amq bebismi tuttu acaba.kisiden kisiye deisir kesin bisey bilmiyoruz.sen cok artarsa dra gidersin.bekle bakalm braz.islaklik filan hissediyormusun.cunku ovulasyon gunundw boyle agri hisseden de var

canlarım nabersiniz??? hayalotum kuzum dikkat et kendine dinlen bol bol:16::16::16::16::16::16:
gülbişim allahtan gelen herşey bizler için inan seni çok iyi anlıyorummm üzme kendini....

:56::56::56::56::39::39::39::39:
yok kuzum kımsede yok ailede..
ama eskılerde olan varmıdır bılınmez :26:
üstelik bebekken doktorum özel doktormuş ozamanlar bir sürü kemik ilacı vurdurmuşlar bana .babam dıyor o iğnelere rağmen sende nasıl sorun çıkar dye.
ama genç kızken ben kambur durmaya başlamıştım sanırım memeişklerden utandım.öyle öyle derken bu günlere geldık işte.ozamanlarda cok doktora gıttım ama anlamadılar.
egzersizi bırak yürüyüşte yapamıyorum sğolsun enişten tıktı beni eve:31:

Canm esime sordm tam olarak biliyormu dye.egzersiz onmliymis.bide osteoporoza donusmemesi icn sık sık kemik mineralini olcturmek gerekiyormus.bide crp de yukselebilirmis onuda kobtrol et ara ara Allah korusun bebis etkilenmesin.

Canm esime sordm tam olarak biliyormu dye.egzersiz onmliymis.bide osteoporoza donusmemesi icn sık sık kemik mineralini olcturmek gerekiyormus.bide crp de yukselebilirmis onuda kobtrol et ara ara Allah korusun bebis etkilenmesin.

ben bunların hıcbırıne normaldede baktırmadımki kızçem.gidip bi ara baktırayım ozaman:26:ozmaan önce kadın doğumcuyla bı konuşayım sonra devlet hastanesine gıdıp bunları yaptırayım en ıyısı.nette cok okumuştum oncesındede gebelıkte bı sorun olmuyromus bebeğe ama allah korusun :5:sağol canbonum eşin ne iş yapıyorki :16:

Back
X