Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

kimse yok muuuuu????

hafta sonu olduğu için galiba neyse canlar sofra hazırlamam lazım ben çıkıyorumm öptümmm:16:

slmm :16:nasılsın canım klomeni bende ilk içtiğimde tutmamıştı canım 2. içmeme tuttu şükür canım inşallah seninkide tumuştur sernesimm
bu 4.klomenimdi:31::31::31:inşallah tutmuştur :49:
kimse yok muuuuu????

hafta sonu olduğu için galiba neyse canlar sofra hazırlamam lazım ben çıkıyorumm öptümmm:16:

ben hep buralardaydım ama denk gelememısız kızcem nasılsın bayadır goremıyorum teyzosum naasıl ıyıdır ınsallah Allaha emanet ol kızcem:29::29::29:

bu 4.klomenimdi:31::31::31:inşallah tutmuştur :49:

ben hep buralardaydım ama denk gelememısız kızcem nasılsın bayadır goremıyorum teyzosum naasıl ıyıdır ınsallah Allaha emanet ol kızcem:29::29::29:

bende ara ara geliyorum bakıyorum kimse yok yazmadan çıkıyorum canım iyiyim canım ne olsun miniğim de iyi ne olsun teyzesi ara ara tekmeliyor :emir_bebek:durmuyo içerde bazen yaramazlığı tutuyor ...inşallah bu sefer tutar canım rabbim dualrını kabul etsin yüzünü güldürsün inşallah gözlerinden sevinç gözyaşları dökersin inşallah:34::16:

bende ara ara geliyorum bakıyorum kimse yok yazmadan çıkıyorum canım iyiyim canım ne olsun miniğim de iyi ne olsun teyzesi ara ara tekmeliyor :emir_bebek:durmuyo içerde bazen yaramazlığı tutuyor ...inşallah bu sefer tutar canım rabbim dualrını kabul etsin yüzünü güldürsün inşallah gözlerinden sevinç gözyaşları dökersin inşallah:34::16:

daha iyi olun inşallah kızcem yerim onun tekmelerini :emir_bebek:

sanki sen suanda benı gormuste yazmıs gıbısın ınsallah kızcem sevınc gozyası dokerım yakın zamanda suanda oyle kotuyumkı butun ablamlar annemlerdeler banada foto yollamıslar cocukları ozledım dıye.bide nerde cocuk gorsem dayanamıyorum durmadan aglıyorum:14:

yapıyolar canım ıste :50:

canm hosgeldin canım oyle dusunme tabıkı gozunaydın kurtaj cok kotu bıseymıs sen daha ıyı bılırsın Allah beterınden saklasın artık uzme kendını olurmu kızcem bunlarda gececek Allahın ıznıyle:29::29::29:

İns kizcem unutmaya calisiyorum.normalde dun kalp atisini dymaya gtcektik sabirsizlikla bekliyordum..ise basladm hastalarm duymus hamile oldmu kmse dustugunu duymamus soruyolar bebis nasil yok bebek kac aylk ay elm ayagm titriyor :( bde is arkadaslarmin hepsi evli coluk cocuklu.eski isyermde herks bekardi tek evli bendm hatta cocuk ble dusunmuyordm.ama burda aksama kadar cocugunu anlatiyolar.gecen gunde arkadasin biri 9 aylk cocugu var ikinciye hamile kalms hic istemiyor nasl buyutecem daha dgeri kucuk dyor.dedm en iyisi sen bana ver.oyle boyle deil cok gergin hic istemiyor.iste byle yine konustum.Allah herkesin yavrusunu bagislasin kucagina koysn sagsalim.bzede bu acilari gostermesin bidaa :((((

Sernesim ins 4.klomenle tutturmus olursun kizcen ins bu ay gelmez kirmizilarin hayrlisyla bebisin gelir artk.dualarim seninle kizcem ltfen sende euzme kenduni :29:

ins kizcem unutmaya calisiyorum.normalde dun kalp atisini dymaya gtcektik sabirsizlikla bekliyordum..ise basladm hastalarm duymus hamile oldmu kmse dustugunu duymamus soruyolar bebis nasil yok bebek kac aylk ay elm ayagm titriyor :( bde is arkadaslarmin hepsi evli coluk cocuklu.eski isyermde herks bekardi tek evli bendm hatta cocuk ble dusunmuyordm.ama burda aksama kadar cocugunu anlatiyolar.gecen gunde arkadasin biri 9 aylk cocugu var ikinciye hamile kalms hic istemiyor nasl buyutecem daha dgeri kucuk dyor.dedm en iyisi sen bana ver.oyle boyle deil cok gergin hic istemiyor.iste byle yine konustum.allah herkesin yavrusunu bagislasin kucagina koysn sagsalim.bzede bu acilari gostermesin bidaa :((((

merhaba bende mayıs ayında 5.5 aylık bebeğimi kaybettim. Yaşasaydı gecen hafta doğacaktı. Kurban bayramında bayramlıkta alırım küçük kızıma derken şuan yok . O kadar kötüyümki 3 aydır deniyoruz fakat olmuyor bu ayda olmadı adet sancılarım başladı yine. Herkes uyudu benim gözüme uyku girmiyor sadece allahıma dua ediyorum allahım ne olur çok fazla beklemeden hamile kalayım ve aynı şeyleri yaşamayım diye. Allahım herkese istediğini en kısa zamanda versin inşallah.

İns kizcem unutmaya calisiyorum.normalde dun kalp atisini dymaya gtcektik sabirsizlikla bekliyordum..ise basladm hastalarm duymus hamile oldmu kmse dustugunu duymamus soruyolar bebis nasil yok bebek kac aylk ay elm ayagm titriyor :( bde is arkadaslarmin hepsi evli coluk cocuklu.eski isyermde herks bekardi tek evli bendm hatta cocuk ble dusunmuyordm.ama burda aksama kadar cocugunu anlatiyolar.gecen gunde arkadasin biri 9 aylk cocugu var ikinciye hamile kalms hic istemiyor nasl buyutecem daha dgeri kucuk dyor.dedm en iyisi sen bana ver.oyle boyle deil cok gergin hic istemiyor.iste byle yine konustum.Allah herkesin yavrusunu bagislasin kucagina koysn sagsalim.bzede bu acilari gostermesin bidaa :((((
benımde cevremde bı tek benm yok kızkardesımde 2 yıllık evlı onunda olmuyor nasıp kısmet ablamın 6 tane var:nazar: bı toplandıgımızda genclerle herkesın bırı kucagında bırı karnında oyle ımrenıyorumkı baslıyor bebk cocuk muhabbetıne bıde bızım onerılerımızı dıkkate almıyorlar hanı bız anne degılızya :14: aslında hepsındende ıyı anne oacagıma emınım ben 10 tane yegen gormusum hepsındede bıseler ogrenmısım
Sernesim ins 4.klomenle tutturmus olursun kizcen ins bu ay gelmez kirmizilarin hayrlisyla bebisin gelir artk.dualarim seninle kizcem ltfen sende euzme kenduni :29:
inşallah kızcem bat yarın bakalım bnm memıkler daha yenı sısmeye basladı normalde 10 gun once sıserdı yarın olmam olcaksamda sıs ınınce oluyorum cunku ama ınsallah tutunmustur melegım

Son düzenleme:
kıslar rahim filmini çektirdim çok şükür ki temiz çıktı sol kanaldageçiş hızı biraz azmış kist war çinkü sol yumurtalığımda ama bi problem gözükmüyo dedi doktor içim çok rahatladı yaa :21::21::21:

Yine geldim kimsecikler yok:31:
Öncelikle gülbiş cnm çok geçmiş olsun. Ama üzme kendini bak bende ilkini erken dönemde kaybettim iki ay sonra yeniden hamile kaldım.hakkımızda hayırlısı cnm Allah sağlıklı uzun ömürlü evlatlar nasibetsin hepimize
hayalot kuzum başınız sağolsun Allah kalanlara uzun ömür versin.teyzoşum da iyidir inşallah öpüyorum ikinizide:54:
Geçmişe fazla bakamadım herkes iyidir inşallah kızlarrrr.kızçemle hepinizi öpüyorummm:16:
Bu arada 1 ay aradan sonra perşembe kuzumu görücem inşallah.sanırım kocaman oldu.ve çook yaramaz. Bi dakka durmuyo karnım hep hareket halinde ve artık canımı yakar oldu.yine de çok güzel bi duygu .hep dua ediyorumRabbim tüm belkleyen arkadaşlarıma nasibetsin bu duyguyu.
Bu haftadan itibaren haftada 3 gün çalışıp iki gün dinleneceğim.işyerim anlayış gösterdi.bu şekilde kaç hafta gidebilirsem devam edeceğim hem biraz da dinlenmiş olacağımyapılacak bi sürü iş var ben de ağırlaşmaya başlıyorum tabii.görüşürüz canları mmm:16::16:

kıslar rahim filmini çektirdim çok şükür ki temiz çıktı sol kanaldageçiş hızı biraz azmış kist war çinkü sol yumurtalığımda ama bi problem gözükmüyo dedi doktor içim çok rahatladı yaa :21::21::21:

hadi bakalım gecmıs olsun kızcemmm hayırlara vesıle olsun ınsalllah:49::16:

benımde cevremde bı tek benm yok kızkardesımde 2 yıllık evlı onunda olmuyor nasıp kısmet ablamın 6 tane var:nazar: bı toplandıgımızda genclerle herkesın bırı kucagında bırı karnında oyle ımrenıyorumkı baslıyor bebk cocuk muhabbetıne bıde bızım onerılerımızı dıkkate almıyorlar hanı bız anne degılızya :14: aslında hepsındende ıyı anne oacagıma emınım ben 10 tane yegen gormusum hepsındede bıseler ogrenmısım
inşallah kızcem bat yarın bakalım bnm memıkler daha yenı sısmeye basladı normalde 10 gun once sıserdı yarın olmam olcaksamda sıs ınınce oluyorum cunku ama ınsallah tutunmustur melegım
Aynen canm bende yigen buyuttum ve kardesimi buyuttum ah bi olsa neler yapacaz :50: ay ins tutunmustur canm inss :30:

valla bugun sabahtan berı bankalarda kosturdum kayınvalıdemın kredı kartından 1300 kusur alısverıs yapılmıs yabancı bı sırketten kadın sabah delı oluyodu subeye gıttık ıtıraz dılekcesı falan yazdık ama nolur bılemıyoruz priorim olsa bilirdi heral nerelerdesın kızcem:26:

kuzum çok geçmiş olsunn.. üzüldm... bankadan sonucunuzu alın öncee.. sizin alışveriş yapmadığınız ortaya çıkınca o parayı büyük ihtimalle size iade edecekler. ve savcılığa suç duyurusunda bulunun....

Gecmis olsn canm hadi gozun aydin.ins bebisinde gelir en kisa zamanda :17:

Back
X