Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

Arkadadşlar merhaba.. Ben biraz yoğun çalışıyorum, çok giremiyorum nete.. Ama sizlerin paylaşımlarını okuyorum sürekli arada da yazıyorum.. Benim buay da olmadı:( ekimi beklicez artık... Kendimle beraber tüm bekleyenlere dua ediyorum.. Ekim ayında güzel haberlerimizi paylaşmak dileğiyle
hoşgeldın canım:16:amın canım amınnn.
selam kızlar,
bizim de 3. denememiz ve yine regliyim :( ekim ayında tuttururuz inşallahh..
inş canım:16:
evet topiğimizin adını anlamlandıralım bu ayda olmadı ekimde anne olmak ümidiyle diyelim:))))))))
:29::29::29::29::29::29::29:
Slm arkadaslar rabbim isteyen herkese bebis nasip etsin ins.bizde 9 ay ugrastik ve sonunda suan 4 aylik hamileyim hep banada sikma kendini rahat ol diuolardi uyuz oluyodum ama bi ay biraktim akisina umursamadim ve haziranda hamile kaldim sok sok yani.ve doktora gitmistim mayis ayinda takibe almadi 1 sene doldugunda mudahale ediyolar ve bana doktor 28 de bir regl oldugum halde gec yumurtluyosun dedi ve biz o ay adet
15.gunu 2 kez denedik(bunun ayibi yok) acaba alakasi varmi bilmiyorum ama bana o gun tuttu gibi geliuo yumurtanin kacisi kalmadi bence:))

canım rabbım kucağınada almayı nasıp eyler ıns:16:

kızçeler nasılsınız.ben iyimiyim kötümüyüz bilmiyorum.geceleyin sağ bacağım nasıl kasıldı anlatamam:50:sabahtan beri parmak ucumda zıplayıp duruyorum koca göbeğimle:31:hayır zıplamam bir şey değil çooocummmun beyni sulanmıştır ben hopladıkçaa:27::27:yarın ayrıntılı usgye gırcem sonunda.cumartesıde randevum var su kasılmaları bı demem lazım o magnezyum ılaçları benim olmalı:52::52::52:yoksa ben böyle çekirge gibi bir sıçra iki sıçra 3ünde ne olur bilemem:1::1:
şaka falan nasıl başedıcem ben ya böyle kasılamalarla.sabaha kadar ağladım durdum :5:eşimde zavallım uykusuz gıttı işe :27::27:gündüzde aradı bacakların nasıl oldu deyip gülüyor bana tabi ona kolay geliyor :47::47:onun dışında bir sorunumuz yok çok şükür şişik dudak iniyor yavaş yavaş:1:eski güzelliğime kavuşucam inş:21::21::21::21:şimdi yemek yapıyım da yavaş yavaş biraz daha dınelneyım sanırım bu gecede kasılmalarım devanm edıcek cunku bacaklarım hala şiş damarlarım çok gergın ya:25::25:

kızçeler nasılsınız.ben iyimiyim kötümüyüz bilmiyorum.geceleyin sağ bacağım nasıl kasıldı anlatamam:50:sabahtan beri parmak ucumda zıplayıp duruyorum koca göbeğimle:31:hayır zıplamam bir şey değil çooocummmun beyni sulanmıştır ben hopladıkçaa:27::27:yarın ayrıntılı usgye gırcem sonunda.cumartesıde randevum var su kasılmaları bı demem lazım o magnezyum ılaçları benim olmalı:52::52::52:yoksa ben böyle çekirge gibi bir sıçra iki sıçra 3ünde ne olur bilemem:1::1:
şaka falan nasıl başedıcem ben ya böyle kasılamalarla.sabaha kadar ağladım durdum :5:eşimde zavallım uykusuz gıttı işe :27::27:gündüzde aradı bacakların nasıl oldu deyip gülüyor bana tabi ona kolay geliyor :47::47:onun dışında bir sorunumuz yok çok şükür şişik dudak iniyor yavaş yavaş:1:eski güzelliğime kavuşucam inş:21::21::21::21:şimdi yemek yapıyım da yavaş yavaş biraz daha dınelneyım sanırım bu gecede kasılmalarım devanm edıcek cunku bacaklarım hala şiş damarlarım çok gergın ya:25::25:

kuzumm çok geçmiş olsun zor olur o... kalsiyum alman gerekiyor... süt yoğurt peynir vs.

kuzumm çok geçmiş olsun zor olur o... kalsiyum alman gerekiyor... süt yoğurt peynir vs.

sağol bitanem benim.kalsiyum alımım çok güzel ama yinede yetersiz geliyor demekki:26:bu gıdısımde doktora soylıyecegım bakalım bırseyler onerır muhtemelen :31:
sen nasılsın canbonum gorusemıyoruz hıc mınnakım nasıl:16::16:

canbonlarım kızçelrim neden cogunuz gelmıyorsunuz:26:birşeymi oldu ki anlamadım:26:gelin beraber cozelım sorunlarımızı destek olalım bırbırımıze:16:ben çok özlüyoruım sizleri yaaa:14::14::14::14:

sağol bitanem benim.kalsiyum alımım çok güzel ama yinede yetersiz geliyor demekki:26:bu gıdısımde doktora soylıyecegım bakalım bırseyler onerır muhtemelen :31:
sen nasılsın canbonum gorusemıyoruz hıc mınnakım nasıl:16::16:

canımmm minnak iyi çok şükür :16:.. ama ben bittim artık... son iki haftadır h.sonu tatili yapmadım.. bankanın sürekli bişileri vardı..eğitim toplantı 18 gündür sabah 8 akşam 6 dışardayım çok yoruldum artık..takatim kalmadı....:43::43::43:

konuş kuzum doktorunla.. gerçi sana diyorum bende de başladı.. yoğurt süt peynir vs tükememe rağmen :9::9::9:

canımmm minnak iyi çok şükür :16:.. ama ben bittim artık... son iki haftadır h.sonu tatili yapmadım.. bankanın sürekli bişileri vardı..eğitim toplantı 18 gündür sabah 8 akşam 6 dışardayım çok yoruldum artık..takatim kalmadı....:43::43::43:

konuş kuzum doktorunla.. gerçi sana diyorum bende de başladı.. yoğurt süt peynir vs tükememe rağmen :9::9::9:

oyy uzum kıyamam ben sana ya:29::29:eve geldıgınde barı dınlen bol bol erken yat hemen:54:canım senın yorgunluktanda olabılır ama ben hıc böyle bısey yasamadım hanı çalışırken bacak ağrısı cok cektım 12 saat ayakta olunca ama bu ağlatıyo valla koca insanı:27::27:

geçmiş olsun canım ya bende 1 dk sürüyordu geçiyordu şimdi monogram diye bir ilac içiyorum allahtan kalmadı sütü eksik etme iç sürekli canım..:16::16:

geçmiş olsun canım ya bende 1 dk sürüyordu geçiyordu şimdi monogram diye bir ilac içiyorum allahtan kalmadı sütü eksik etme iç sürekli canım..:16::16:

canım benım kasılmam 10 dakkayı buluyor ve peşpeşe bu şekilde 4-5 defa tekrarlıyor :50:bu yüzden sabah uyandığımda ayağımın ustune basamıyorum hıc bu saatlerde anca acagım açıldı o da sekıyorum hafıf hafıf:26:bende ilaç istiyecegım doktordan bu sekıl dayanamıycam sanırım:26:nasılsın kızçem ıyımısınız bu arada:16:

Hayalotum canım nasılsın , minnak nasıl :nazar:
Çok geçmiş olsun canım.
Kasılmalardan kastın kramplaar mı canım ?
Eğer öyleyse , kramp geldiğinde bacaklarını uzatmaya çalış ve aynı anda ayak parmaklarını kendine doğru çekebileceğin kadar çek , 2 saniye içinde kramp geçiyo. Eşinde sonrasında kısa bir masaj yaparsa süper olur. Kesin çözüm kuzucum. Böylelikle kramp sonrası bacaklarda oluşan ağrıda çok azalıyor. Umarım tarif edebilmişimdir. Mutlaka dene canım.

İkinizide çok öpüyorum canım , kendinize dikkat edin :54:

Son düzenleme:

Ayy kıyamam sana canım ya , niye bu kadar çok çalıştırıyorlar sizi :47: Allah yardımcın olsun tatlım . Senin meslek maalesef çok zor canım . Keşke biraz daha hassas davranabilseler priorim , gömüyorlar mı ?

Sana da çok geçmiş olsun. Hayalota yazdım canım , şikayetin kramp ise dene lütfen .
Bebişide seni de çok öpüyorum. :54:

Ayy kıyamam sana canım ya , niye bu kadar çok çalıştırıyorlar sizi :47: Allah yardımcın olsun tatlım . Senin meslek maalesef çok zor canım . Keşke biraz daha hassas davranabilseler priorim , gömüyorlar mı ?

Sana da çok geçmiş olsun. Hayalota yazdım canım , şikayetin kramp ise dene lütfen .
Bebişide seni de çok öpüyorum. :54:

canım benimmm :16::16: nasılsın... ya bizim şubede bazı işlemleri sdece ben biliyorum... millet de sağolsun yapan var diye öğrenmekten kaçıyor. haliyle biraz yük biniyor. senden iyi olmasın bi amirim var o çok yardımcı oluyor. müdürümün de hakkını yemeyeyim.. ama bazen bastıyor işler, hepbirlikte çok çalışıyoruz. h.sonları olan bankanın programlarında zorunluydu katılım.. gebeliği mazeret saymadılar.bir de sermaye piyasası lisanslama sınavım vardı.. az kaldı yoğunluğum ama ayın 6 sında da yükselme sınavım var 8 gün daha dişimi sıkıcam.. bitiyor inşallah.. bayramın 3. günü anneme gidicem.. tatil yapayım biraz.. bayram sonuna da yıllık izin bağladım 21 gün yatıcam... biraz minnak da nefes alsın.. o da çok hırpalandı ...

sen nasılsın küçükler :29::29:nasıllar :16::16:

ne çok konuştum di mi... ne zamandır yazmıyordum.. :37:

Hayalotum canım nasılsın , minnak nasıl :nazar:
Çok geçmiş olsun canım.
Kasılmalardan kastın kramplaar mı canım ?
Eğer öyleyse , kramp geldiğinde bacaklarını uzatmaya çalış ve aynı anda ayak parmaklarını kendine doğru çekebileceğin kadar çek , 2 saniye içinde kramp geçiyo. Eşinde sonrasında kısa bir masaj yaparsa süper olur. Kesin çözüm kuzucum. Böylelikle kramp sonrası bacaklarda oluşan ağrıda çok azalıyor. Umarım tarif edebilmişimdir. Mutlaka dene canım.

İkinizide çok öpüyorum canım , kendinize dikkat edin :54:

nurlum evet krammppp:52::52::52::52:anammm bu nasıl bişeymişşşş kasıılmaktan ölüyorum sanıyorum..eyvah dıyorum gıttı bacakkk:9::9::9:bacaklarımı oynatamıyorumki o an belden yukarım deli gibi bi oya bi buyana :1:ama belden asagım kilitleniyo hemen.ama deneyeciğim canım:46::46::46:bakalım geçicekmii inş gecer:16:eşim sonrasında zorla masaj yapıyor ama ben dokundurtamıyorum bıle:5:anladım canım dedıklerını yapıcam mutlaka ama ıns gerek kalmaz bıdaha:16:dun gece bacaklarımın altına yastık koydum hep oyle uyudum tam kramp gırcek gıbı oluyo hemen yastığa çıkartıyorum gece boyuınca olmadı hiç :46::46::46:nurlummmmmmmmmmmmm nassın bu aradaa ıyımısın kuzummmm:48::48::48:çok özlüyorum ya azcık gelın sohbet edelım ama sen nasıl fırsat bulcan dıme 2 bebeden:29::29:çocuklar nasıl ıyılermı annesı:16:

günaydınnnnnnnnnnnnn canbonlarımmmmmmmmmmmmmm:52::52::52::52::52:bacaklarım daha ıyı bugunnn:1::1::1:bu akşam usg var sonunda.nasıl heyecanlıyım korkuyorumda.dua edın emı ıns sağlıklıdır bebem teyzelerı.darısı sızlere ıns:16:

günaydınnnnnnnnnnnnn canbonlarımmmmmmmmmmmmmm:52::52::52::52::52:bacaklarım daha ıyı bugunnn:1::1::1:bu akşam usg var sonunda.nasıl heyecanlıyım korkuyorumda.dua edın emı ıns sağlıklıdır bebem teyzelerı.darısı sızlere ıns:16:

inşallah sağlıklıdır canım hayırlı güzel haberler alırsın inşallah ben iyiyim canım minikde iyi hç durmuyo maşallah sabahları tekmeleriyle uyandırıyor artık istemediği bir tarafa yattığım zaman hemen tekmeliyor bazen geceleri uyanıyor e haliyle benide uyandıryor böyle işte teyzesi günlerimiz geçiyor böyle ...

Back
X