Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

haylotumm dün dr gittim geri geldim:9::9::9:
sancım vardıı 5dk arayla:52::52:ama ama olmadı baktılar nts felan girdim 2cm acıklık varmış sancılarda yeni yeni başlamış:53:okadar agrıyı cek bide yeni başladı desinler:52::52:dedi evine git burda madur olma evde iyce sıklaşsın öle gel korkma evde doğurmazsın dio:27::27::27:bakalım sancım devam ediyoo yağmur hanım nezaman teşrif edicek:9::9::9:

valla ben artık 4 kişi gibi oldum melekim.çocuda bırak benım aldığım kılolarla ezılırsınız vallahi:47:abowww sen bana yaşlımı dıyosun şimcikkk:4::4::4:dogru bebelerın olacak tamam sırf teyzoşlarım için affediyorum seniiii:16::16::16:gel yamacıma bakem ayrılma dıbımden :29::29::29:
geldim kıscem:29::29:
dr bebiş için güzel şeyler söylemiş sevindim:16::16:
sen doğurmadan sırayı bide bize atsaydın:49::49: ama nerdeeee o günler:5::5::5:

kızçelerim biz geldik.bebeğimin kalbi,karaciğeri ,midesi dalağı ,elleri kolları dudakları her bişeyi vardı çok şükür:16:yanlız doktor beyinde sıvı var dedi.bu sıvı her bebekte olurmuş ama zamanla azalması gereken birşeymiş.aynı yenidoğan bebeklerdeki bıngıldak derler ya onun gıbı sanırım:26:normalde sınır 10-11 mm dedi.bizimkisi 9 mm cıktı birden fazla ölçüm yaptı ama 8 buçuk 9 arasında gidip geldi.şuanlık organlarından kaynaklı bir şey degıl içiniz rahat olsun dedi.ama ta:16:kibe almalıyım dedi.bakalım bu sıvı ilerliyecekmi yoksa azalma gösterecekmi.doğuma kadar takipte olucam.:27:dedim peki ya yükselirse bu değer zararı ne olcak dedi.Allah korusun %10 bebekte hasar olacaktır dedi.ama şuan bunu söylemek ıcın cok erken dedı sızde böyle bırsey gözükmüyor dedı.bızzat tembıhledı sakın burdan çıkınca panık yapmayın ağlamayın falan dıye ben sıze bu budur suan ıcın dıyemem ama onumuzdekı ay bellı olur dedı.dedim bunun sebebi ne olabılır.belki hamileyken iltihap gıbı bırsey gecırdıysenız bu bıle olabılır dedi.tek duam bu degerın dusmesı.daha netten araştırmadım eve yenı geldım hemen kkya gırdım :31:
çınar efendiye gelince doktorun odasına gıormeden herıfıme sınırlendım zaten bı bas donmesı yasıyordum heyecan yaptığımdan.odaya gırdım doktor dedı bu çocuğa napmısınız cok suratı asık duruyor dedı:1:dedım babası sınırlendırdı benı oda doğal olarak sınırlendı yavrum oyle güldük bıraz.he bırde bu beyındekı su ile ilgili doktor sunları dedı.belkide bebekte hıcbırsey yok.babası ile sizin kafa yapınız yanlardan şişkin(tabi bu kibarcası :1:normalde koca kafalısınız demek ıstedı:1:)muhtemelen sızede bebekken böyle bır olçum yapsalardı sızınkıde bebeğinizle aynı oranda olabılırdı dedi.bu açıklama bırazdaha mantıklı gıbı geldı organlarında bır sorun yokmuş cunku.bebegın bas cevresı butun olcumlerı haftasıyla uyumlu cıktı hep .ıkılı üçlüde normaldı ama içimize kurt dustu işte:50:yinede rabbim bilir ama allahım vermesin yine sağlıklı olsun yavrum teyzeleri:14:neyse bunun için gözyaşı dokupte rabbime karsı gelmek istemiyorum guclu olmalıyımki bebeğimde ıyı olsun degılmı:5:resimleri vermedı cdye cekmıs onuda kopyalamayı bılmıyorum ben olsaydı bakardınız sızde.rabbım sızlerede nasıp etsın inş kızçelerim.dualarınızı sizde bızden esırgemeyın emi..bu arada buyumus maşallah kiloda almış:16:24+2 hafta ama 24+4 çıktık yıne.710 gram olmuş :16::nazar:
Maşallah minik kuzuya kilosu gayet iyi:46:saglikli olmasinada ayrica cok sevindim bitanem icinide ferah tut hicbirseycik olmaz Allahin izniyle:nazar:

ben geldiim gecmise bkamadim kizceler cepten giriyorum misafirlerim var nete giremiyorum cok yogunum cepten girmekte aklima gelmedi elime alamiyorum teli cok erken kalktim uykum var cok isim var (:

meleğimm üzülme sakın Rabbim nelere kadirr:16::16::16:dualarımdasın kuşumm.bak görüceksin annecini üzmiycek çınarımız:16::16::16:yerim onu benn:nazar::nazar::nazar::nazar:sen inciri okuyomusun:26:41 tane incire hergün yasini ş.:44:okumuyosan :20:kızarım bak:52::52:

inşallah selencelkımmm:16::16:hoşgeldınızzzzzzzzzzzzzzzzz:52::52::52:aha doguramadınmı sen:9::9::9:
yok daha okuyamadım incir alamadımki ben hala hep unutuyorum ya:27::27::27:

haylotumm dün dr gittim geri geldim:9::9::9:
sancım vardıı 5dk arayla:52::52:ama ama olmadı baktılar nts felan girdim 2cm acıklık varmış sancılarda yeni yeni başlamış:53:okadar agrıyı cek bide yeni başladı desinler:52::52:dedi evine git burda madur olma evde iyce sıklaşsın öle gel korkma evde doğurmazsın dio:27::27::27:bakalım sancım devam ediyoo yağmur hanım nezaman teşrif edicek:9::9::9:

bende bugun senin kıza sorcaktımda seni dedım doğursaydı bana yazardı:52::52::52:demekkı olmamış bak gelır o bugun yarın nişan falan geldımı kızçem :4::4::4:allahım tek sancıda kurtarsın inş sagsalım:16::16:

Maşallah minik kuzuya kilosu gayet iyi:46:saglikli olmasinada ayrica cok sevindim bitanem icinide ferah tut hicbirseycik olmaz Allahin izniyle:nazar:
iyi değilmi teyzesi çok teşekkür ederiz:16:birinci çınar nasıl ıyımı oda:9::9::9:
ben geldiim gecmise bkamadim kizceler cepten giriyorum misafirlerim var nete giremiyorum cok yogunum cepten girmekte aklima gelmedi elime alamiyorum teli cok erken kalktim uykum var cok isim var (:

sernesım kolay gelsınnnn canbonummmmmmmm:54::54::54::54:özledim seniii:16::16:

sabahtan beri tansıyonum dusuk çıkıyor ya bıde ustuıne 1 saate yakın ağlama krızıne gırdım.en ufak bıseyde bı patladım sanırım bırıkenlereydı bu aglama:27::27:iyi oldu ama rahatladım sonrasında çınarda rahatladı sanırım bır tekmeler savurduki anlatamam:1::1:yada ben ağladım dıyede tekmelemıs olabılır kızdığından dolayı:27::27:
neyse ıste bunun ustune tansıyonda ıyıce dusmus basımı kaldıramıyorum yıne:31:bugun bıtermı yahu:50:

bugün bir bbek ziyareti daha yaptım annesi çok kolay doğum yapmış ama doğuma yakın her gün 1 saat yürümüş sancıyı da baya evde çekmiş hemen gitmmemiş gittim diyor bebeğin kafası gelmek üzereymiş sonra hemen doğurmuş sellencekim çok sıklaşınca gidersin inşallah kolay olur doğumun ...

hayalotum ne bu incir okuma meselesi ne oluyor incir okuyunca merak ettim valla:9:

Son düzenleme:
bende bugün dr gittim kanda gebelik bakıldı negatif çıktı dr ultrason baktı sorun yok dedi tarlusal verdi yine ve tiroidimden dolayı sorun olabilir dedi ben şu an başka sorun göremiyorum dedi dahiliyeye yönlendirdi ilaç başlanması gerekiyormuş..Gittim cumartesi olduğu için dr erkenden çıkmıştı kaldı p.tesiye acaba ne ilacı başlayacak...eşiminde spermyogram vermesi gerektiğini söyledi sorunu tek taraflı değilde iki taraftan aramak lazım dedi eşimi buna nasıl ikna edecem bilmiyorum tabi :( bunların yanı sıra folbiol yazdı başla dedi ve ben gonal-f diye bir iğne varmış dedim evet dedi eğer fayda göreceksem yazın dedim yazdı ama eşinin tahlil sonucunu görmem lazım dedi bu şekilde bunu kullanırsan belkide faydası olmayacaktır dedi :( gonal-F 900 yazdı ve ovitrelle yazdı eczaneye gittim 780 tl miş tabi boş çıktım eşim yanımda değildi bu ilacı almaktan vazgeçtim doktorun dedikleri mantıklı ben tirodimi tedavi edeyim eşimde spermyogram versin sonuca göre tedavi yaparız eşim spermyogram vermeden bu ilaçları almayacam karar verdim :( p.tesi dahiliyeye gidip tiroid tedavime başlarım..adet olunca da 2.günü gidip hormon tahlillerimi yaptırıcam bakalım hayırlısı artık dua edin bana nolur...

bugün bir bbek ziyareti daha yaptım annesi çok kolay doğum yapmış ama doğuma yakın her gün 1 saat yürümüş sancıyı da baya evde çekmiş hemen gitmmemiş gittim diyor bebeğin kafası gelmek üzereymiş sonra hemen doğurmuş sellencekim çok sıklaşınca gidersin inşallah kolay olur doğumun ...

hayalotum ne bu incir okuma meselesi ne oluyor incir okuyunca merak ettim valla:9:

evet doktorda bana 1 saat yürüyüşe başlıyorsun artık dedi ngasgım hem hızlı kilo alışımdan hemde doğumu nasıl istediğimi sordu olursa normal dedi.ozaman hazırlıklara başlıyalım hergün saat 4 ile 5 arası yürüyüşe çıkmam gerekmiş:26:yarım saat sonunda dinlencekmişim aralarda çok nadir ufak kaçamak yapcakmışım :27:birde yürüyüş esnasında su içme dedi eve gelince içicekmişim suyumu:51:
bu incirde bana selencelkim süledi.hergün 1 incire yasin okuyosun 41 gün boyunca bunu yapıp her okuyuşundan sonra yiyorsun.bebeğin zeka küpü olması için:52::52::52:bende daha yapamadım alamadım şu kuru incirden ama yapıcam inşallah:16:

bende bugün dr gittim kanda gebelik bakıldı negatif çıktı dr ultrason baktı sorun yok dedi tarlusal verdi yine ve tiroidimden dolayı sorun olabilir dedi ben şu an başka sorun göremiyorum dedi dahiliyeye yönlendirdi ilaç başlanması gerekiyormuş..Gittim cumartesi olduğu için dr erkenden çıkmıştı kaldı p.tesiye acaba ne ilacı başlayacak...eşiminde spermyogram vermesi gerektiğini söyledi sorunu tek taraflı değilde iki taraftan aramak lazım dedi eşimi buna nasıl ikna edecem bilmiyorum tabi :( bunların yanı sıra folbiol yazdı başla dedi ve ben gonal-f diye bir iğne varmış dedim evet dedi eğer fayda göreceksem yazın dedim yazdı ama eşinin tahlil sonucunu görmem lazım dedi bu şekilde bunu kullanırsan belkide faydası olmayacaktır dedi :( gonal-F 900 yazdı ve ovitrelle yazdı eczaneye gittim 780 tl miş tabi boş çıktım eşim yanımda değildi bu ilacı almaktan vazgeçtim doktorun dedikleri mantıklı ben tirodimi tedavi edeyim eşimde spermyogram versin sonuca göre tedavi yaparız eşim spermyogram vermeden bu ilaçları almayacam karar verdim :( p.tesi dahiliyeye gidip tiroid tedavime başlarım..adet olunca da 2.günü gidip hormon tahlillerimi yaptırıcam bakalım hayırlısı artık dua edin bana nolur...

canım hayırlısı olsun sıkma sen o tatlı canını:16:ama eşin test vermeden olanı biteni anlıyamassın.allah korusun belki eşinde bi sorun var ve direk tüp yaptırman gerek.boşu boşuna kendını sıkıntaya sokma sen.önce eşin bi tahlili versin.bu dediğin gonolflerde pahalıdır zaten.tüp tedavilerinde kullanılar ilaçlar bunlar.fıyatları ateş pahası :4::4:kendını sıkıntıya sokma.bak bana tüp derkene benım kendılıgınden oldu.yeterkı rabbım ıstesın.ve beyninden çıkarıp oluruna bırakmayı dene.hamıle kaldığım ay ben hıc dusunmedımmı duşundum tabı hemde o ay ne gözyaşları doktum.ama kendımı oyle bır tüpe şartlandırmıştımki anlatam ve sonunda oldu işte.darısı sızlere olsun ıns:16:

Abi çınar bu aralar Kuduruk:27::27: heran çıkacak gibi:52:

:9::9::9::9:dursun tontişim birazdaha az kalmış zaten:9::9::9:dün çınarda hiç uyumadı sanki teyzesi :27:normalde gündüz hiç tekme atmaz akşam 5 ile sabah 5 arasıda uyumaz mübarek:1:ama dün allahım dedim bu çocuk uyusun artık artık tekme atışından dolayı midemm bulandı o derece:1:doğuncada böyle olursa ayvayı yedım ben:27::27:

günaydınnnnnnnnnnn canbonlarımmmm:52::52::52::52:
bugün annem gelicek bana:46::46:
evi acilen toparlamam lazım:4::4::4:yoksam baskın yıyecegım:9::9::9:
aramadıda daha ne zaman gelıcek :27::27::27:
sizi çok sevıyorummm :54::54::54::54:

Canım geçmişi okudumda alıntı yapamadım.teyzosu ayrıntılı gormussun çok sevindim bitenem darisida kucağına almaya ins

Back
X