Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

Bide annenin geleceğine sevindim.ben iyiyim çok şükür kaynanamlarin koyundeyiz biraz zeytin ağaçlarmiz var çalıştık yorulduk.karamla gorusuyorum bende çok merak ediyorum.bazen görüyordum açık olduğunu bakıp gidiyor bende kustüm yazmadım.şaka bi yana ne oldu bu kizceye acaba ya

slm kızlar ben 11 aydır bebek istiyorum pko hastasıyım bu ay klomene baladım herşey yolunda gitti yumurtam büyüdü ve çatladı birkaç gündür göğüslerimin ucu acıyo ve az karardı bide hani arkadaşlar krap giriyo diyoya kasıklarına bnm sanki sol kasığıma hafif iğne batırıyolar gibi geliyo sizce bende bi umut varmı bu ay daha önce böyle belirtiler hiöç yaşamadım yardım ederseniz sevinirim

:9::9::9::9:dursun tontişim birazdaha az kalmış zaten:9::9::9:dün çınarda hiç uyumadı sanki teyzesi :27:normalde gündüz hiç tekme atmaz akşam 5 ile sabah 5 arasıda uyumaz mübarek:1:ama dün allahım dedim bu çocuk uyusun artık artık tekme atışından dolayı midemm bulandı o derece:1:doğuncada böyle olursa ayvayı yedım ben:27::27:

Annen kuzum gece kuşu olacak sanirim pasalar:1:

slm kızlar ben 11 aydır bebek istiyorum pko hastasıyım bu ay klomene baladım herşey yolunda gitti yumurtam büyüdü ve çatladı birkaç gündür göğüslerimin ucu acıyo ve az karardı bide hani arkadaşlar krap giriyo diyoya kasıklarına bnm sanki sol kasığıma hafif iğne batırıyolar gibi geliyo sizce bende bi umut varmı bu ay daha önce böyle belirtiler hiöç yaşamadım yardım ederseniz sevinirim

Cnm ben pko hastası değildim ama benim ilk hamilelik belirtim gogus uclarimin cok acimasiydi:44: ins sende hamissindir:46:

Cnm ben pko hastası değildim ama benim ilk hamilelik belirtim gogus uclarimin cok acimasiydi:44: ins sende hamissindir:46:

bnmde ilk bide yumurtamın çatladığı hafta hemen acımaya başladı şişti adetim geldiği zmn bile bnm göğüslerim acımazdı o üzden biraz ümitlendim inşallah bebişim vardır

Bide annenin geleceğine sevindim.ben iyiyim çok şükür kaynanamlarin koyundeyiz biraz zeytin ağaçlarmiz var çalıştık yorulduk.karamla gorusuyorum bende çok merak ediyorum.bazen görüyordum açık olduğunu bakıp gidiyor bende kustüm yazmadım.şaka bi yana ne oldu bu kizceye acaba ya

kızçem bende cok sevıyorum oyle yeşilliği falan ama giremiyorum ne yzıkki bücüklere karşı acayip tikim var:27::27:böyle ağaç altına ot içine ne yazıkki giremiyorum .onu bırak yazları geceelri dışarı çıksam mutlaka spor ayakkabı giyerim terlik sandalet tarzı giyinemem böcek gelirde konar falan diye:1::1:kolay gelsın sıze demek zeytin güzeli oldun he:29::29:valla karam kayıp bende anlamadımki:26:

inşallah hayalotum iğneler ateş pahası evet eşimin tahlil vermesi gerekiyor birde benim TSH normalin üzerinde yüksek çıktığı için kadın doğum uzmanı dahiliyeye yönlendirdi buda etkiliyor olabilir dedi ilaç kullanmam gerekiyormuş belkide ondandır bilemiyorum yarın dahiliye uzmanına gidicem inş hayırlısı olur..

iyi değilmi teyzesi çok teşekkür ederiz:16:birinci çınar nasıl ıyımı oda:9::9::9:

sernesım kolay gelsınnnn canbonummmmmmmm:54::54::54::54:özledim seniii:16::16:
saol canımcım bugun gıttı mısafırlerım cok eglendık 2 tanede cok tatlı 5 ve 3 yasında cocukları vardı masallah nasılda tatlı ve akıllı cocuklar hıc sıkılmadım 4 gundur saolsunlar ama oyle iş çıktıki bana ev savas alanı gıbı yarın sıkı bı temızlık benı beklıyor :37:
Ben sizi cokkkkkkkkk ozledimmmmm

bende ozledım kuzum neden gorusemıyoruz:5:

Günaydın kızlar. .herkes iyidir umarim..ben son gunlerde ruhen hic iyi degildim o yuzden girmek istemdm buraya da..face bile dondurdum. .
Birde dün sabh farkettim. .sol kulagima yakın cene bolumu gbi bi yer yemek yerkrn hafiften bi agri hissettim. .bu sabh ise daha agri baskın oldgnu anladm..sanki o agri daha farkettrdi kendini. .geçenlerde sernes miydi? Seremcem miydi? Biri daha cene kilitlenmesi gbi bsry yazmıştı. .
Dr a gitsem diyorum. .acaba nedir ki bu sizce neden olur.
Hepinizi özledim. .Öpüyorum. .

Son düzenleme:
kızçelerim biz geldik.bebeğimin kalbi,karaciğeri ,midesi dalağı ,elleri kolları dudakları her bişeyi vardı çok şükür:16:yanlız doktor beyinde sıvı var dedi.bu sıvı her bebekte olurmuş ama zamanla azalması gereken birşeymiş.aynı yenidoğan bebeklerdeki bıngıldak derler ya onun gıbı sanırım:26:normalde sınır 10-11 mm dedi.bizimkisi 9 mm cıktı birden fazla ölçüm yaptı ama 8 buçuk 9 arasında gidip geldi.şuanlık organlarından kaynaklı bir şey degıl içiniz rahat olsun dedi.ama takibe almalıyım dedi.bakalım bu sıvı ilerliyecekmi yoksa azalma gösterecekmi.doğuma kadar takipte olucam.:27:dedim peki ya yükselirse bu değer zararı ne olcak dedi.Allah korusun %10 bebekte hasar olacaktır dedi.ama şuan bunu söylemek ıcın cok erken dedı sızde böyle bırsey gözükmüyor dedı.bızzat tembıhledı sakın burdan çıkınca panık yapmayın ağlamayın falan dıye ben sıze bu budur suan ıcın dıyemem ama onumuzdekı ay bellı olur dedı.dedim bunun sebebi ne olabılır.belki hamileyken iltihap gıbı bırsey gecırdıysenız bu bıle olabılır dedi.tek duam bu degerın dusmesı.daha netten araştırmadım eve yenı geldım hemen kkya gırdım :31:
çınar efendiye gelince doktorun odasına gıormeden herıfıme sınırlendım zaten bı bas donmesı yasıyordum heyecan yaptığımdan.odaya gırdım doktor dedı bu çocuğa napmısınız cok suratı asık duruyor dedı:1:dedım babası sınırlendırdı benı oda doğal olarak sınırlendı yavrum oyle güldük bıraz.he bırde bu beyındekı su ile ilgili doktor sunları dedı.belkide bebekte hıcbırsey yok.babası ile sizin kafa yapınız yanlardan şişkin(tabi bu kibarcası :1:normalde koca kafalısınız demek ıstedı:1:)muhtemelen sızede bebekken böyle bır olçum yapsalardı sızınkıde bebeğinizle aynı oranda olabılırdı dedi.bu açıklama bırazdaha mantıklı gıbı geldı organlarında bır sorun yokmuş cunku.bebegın bas cevresı butun olcumlerı haftasıyla uyumlu cıktı hep .ıkılı üçlüde normaldı ama içimize kurt dustu işte:50:yinede rabbim bilir ama allahım vermesin yine sağlıklı olsun yavrum teyzeleri:14:neyse bunun için gözyaşı dokupte rabbime karsı gelmek istemiyorum guclu olmalıyımki bebeğimde ıyı olsun degılmı:5:resimleri vermedı cdye cekmıs onuda kopyalamayı bılmıyorum ben olsaydı bakardınız sızde.rabbım sızlerede nasıp etsın inş kızçelerim.dualarınızı sizde bızden esırgemeyın emi..bu arada buyumus maşallah kiloda almış:16:24+2 hafta ama 24+4 çıktık yıne.710 gram olmuş :16::nazar:

cnm çok şükür iyiymiş sonuçlar.sevindim.inş hepimiz sağlıklı sıhhatlı kucağımıza alırız bebişlerimizi.

kızlar merhaba.şimdi drdan geldik çok şükür 4lü testimizde temiz çıktı.oğlum olcakmış .Rabbim isteyen herkese öncelikle burdaki isteyen arkadaşlarıma hayırlısıyla nasip etsin inş.

canım hayırlısı olsuın hakkında:16:inşallah vardır bebeişin:46::46:benım göğüs uçlarım iğne gibi batıyodu ama bunklar adetten 1 hafta sonra başladı hemen hemen.benim tek belirtim ara ara adet sancısı gıbı agrı çekmem oldu:27:ama anlattığın belırtıler bebeişin belirtiside olabılır tabı.kaç gun var bata:29:

Back
X