Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

Merhaba :))) topığı bende takıp edıyorum yazını gorunce bır cevap yazma gereği duydum. Hangi Doktor acaba sana Aşılamanın cok saçma olduğunu soylemıs acaba bırde Yurtdışında yok dıyor hemi.... ?? asıl kendısı sacmalamış Aşılama yontemı Tup Bebek öncesı erkekde veya kadında sorun yok ıse uygulanabılınır bır yontem cok da ıyı bırsey veya sadece Erkekde bır sorun varsa (ufak da olsa) bu yontem işe yarıyor.
Sanırım senın Doktorun paragöz biri ... Aşılama dıger işlemlere nazaran daha ucuz oluyor ya cebıne az para gırecek dıye korkmuş....yazık ben cok uzuluyorum kendımıze bende 3 yıldır Bebek ısteyen bırı olarak neylerle karsılastım anlatamam cok askılık talıhsızlıkler cıktı karsıma ve ınanılmaz duygularımla oynandı...
tez zamanda kendıne ıyı bır Hekım bulman umıdıyle ve inşALLAH bunlara gerek kalmadan bebek müjdesı verırsın bızlere....

hosgeldin canım saolasın nasılsın:16:

ıyı dıyelım ıyı olalım cankuş :55::55: can sıkıntısı . bu ay boş gecırıyorum ben ne doktora gıttım nede tarlusal kullandıktan sonra görundum Doktora canım hıc ıstemıyor. hem bayram temızlıgı yapıcam onu cek bunu çek derken ay tuttu bırsey olurmu düşermi dıye endişelenmek den kurtulmus olurum rahat rahat yaparım işlerimi.kasım adetım gelınce gıderım artık. sen nasılsın?

ıyı dıyelım ıyı olalım cankuş :55::55: can sıkıntısı . bu ay boş gecırıyorum ben ne doktora gıttım nede tarlusal kullandıktan sonra görundum Doktora canım hıc ıstemıyor. hem bayram temızlıgı yapıcam onu cek bunu çek derken ay tuttu bırsey olurmu düşermi dıye endişelenmek den kurtulmus olurum rahat rahat yaparım işlerimi.kasım adetım gelınce gıderım artık. sen nasılsın?

bende iyim canım aynı senin gibi düşünüyorum 2 senedir kendimi kastım durdum şimdi eşimede söyledim hani ilşkiden sonra hemen yıkanma demıstı doktorum artık onu bıle uygulamıyorum yok gun asırı valla cok sıkıldım asılam oncesı kendımı rahatlatmam lazım o yuzden rahatım artık kasımda bende gıderım Allah nasıp ederse ınsallah onlara gerek kalmaz:49:

2 senedir istiyoruz canım asılamada yolu kısaltıyolar en derıne gonderıyolar sposları ben ılk 1 sene hıc bı tedavı yapmadım doktorumda ıstemedı sen erken davranmıssın zaten 1 seneyı gecınce ınfertılıte bolumune gıdıyosun yas 35 ıse bu sure 6 ay

saol canım:16: nasılsın
iyiyim canım sen nasılsın....
bide 9 ay adet olmasam çok iyi olucamda:5::5:

inşallah ben inanıyorum o bebiş gelicek bu kadar sonra saclarından :4: :9:

gördümkiii kız hayalet mi oldun sen :53: :9:
inş tatlım yaa:5::5:bi gelsin vurucam popişine neredeydin diye:9::9:
hayalet değilim şekerim kürküm varya:12::12::12: ondan öyle:27::27:

Son düzenleme:
bende iyim canım aynı senin gibi düşünüyorum 2 senedir kendimi kastım durdum şimdi eşimede söyledim hani ilşkiden sonra hemen yıkanma demıstı doktorum artık onu bıle uygulamıyorum yok gun asırı valla cok sıkıldım asılam oncesı kendımı rahatlatmam lazım o yuzden rahatım artık kasımda bende gıderım Allah nasıp ederse ınsallah onlara gerek kalmaz:49:

aynen canım artık sıkıldım dıcem ...hanı 6-7 senedır bebek bekleyenlere ayıp olacak dıyorum ama cıdden artık ümitlerim kesilmeye baslıyor.her ay kurulmus saat gıbı gır ılıskıye vallahı 10 gun gun aşırı dıyor doktorum bu sefer ınanırmısın normalde ılıskıye gırmek ıstemıyorum . bu ay bıraktım artık . ruhen cöktüm ıcımden bırsey yapmak gelmıyor bebeklı gebeli ortamlarda mumkunse olmamaya gayret edıyorum karsımdakılerın kalbını kırarım dıye cekınıyorum. Bayramda yıne mıllet bebıslerıyle gezıp tozarken ben salak salak durcam bır yerde.
kendımden nefret etmeye basladım artık...... :43::43:

aynen canım artık sıkıldım dıcem ...hanı 6-7 senedır bebek bekleyenlere ayıp olacak dıyorum ama cıdden artık ümitlerim kesilmeye baslıyor.her ay kurulmus saat gıbı gır ılıskıye vallahı 10 gun gun aşırı dıyor doktorum bu sefer ınanırmısın normalde ılıskıye gırmek ıstemıyorum . bu ay bıraktım artık . ruhen cöktüm ıcımden bırsey yapmak gelmıyor bebeklı gebeli ortamlarda mumkunse olmamaya gayret edıyorum karsımdakılerın kalbını kırarım dıye cekınıyorum. Bayramda yıne mıllet bebıslerıyle gezıp tozarken ben salak salak durcam bır yerde.
ahhhhh yarama tuz bastın şimdi:14::14:
bu bayram benim bebişsiz geçirdiğim kaçıncı bayram olucak saymıyorum artık:5::5:

Son düzenleme:
inş tatlım yaa:5::5:bi gelsin vurucam popişine neredeydin diye:9::9:
hayalet değilim şekerim kürküm varya:12::12::12: ondan öyle:27::27:
oy oy yirim senin kürkünü :1:

evet canım bayram geliyo bnm bat 15 ekım bi umut işte inşallah bayram hediyem olur:49::16: bnm mahallemde komsum yok esımın arkadasının hanımını gordum dun markette 1 kere bıze gelmıslerdı bıde bız gıtmıstık o kadar benı gordu aaaa hala yokmu bebk sız de ne yavassınız yaa kendı 5 yıllık evlı bı kızı bı oglu var bıde bana dıyo gel aramıza katıl benm bı tane cocugum olana kadar cocuklu kadınlarla gorusmek ıstemıyorum sevıyorum cocuklarını ama ıcım gıdıyo :14:

ahhhhh yarama tuz bastın şimdi:14::14:
bu bayram benim bebişsiz geçirdiğim kaçıncı bayram olucak saymıyorum artık:5::5:

ben saydım 7 bayram olmuş :43: ustelık kayınvalıdemın mahallesınde benden sonra evlenenler dogurdu ıkıncıyı bıle doguracak nerdeyse. sımdı bunların hepsı bayramda ıllakı gelecek bende orda olmak ıstemıyorum. artık ıcıme atıyorum herseyı Eşimede yansıtmak ıstemıyorum cunkı onuda cok uzuyorum ve ben daha cok uzuldugum ıcın bu sefer o bana kızıyor haydeee kopuyor kıyamet :43: .
bazen cok hastaymısım numarası yapıp bayramda kımseye gıtmek ıstemıyorum desem cok mu kızarkı bana dıye dusunmuyor degılım

oy oy yirim senin kürkünü :1:

evet canım bayram geliyo bnm bat 15 ekım bi umut işte inşallah bayram hediyem olur:49::16: bnm mahallemde komsum yok esımın arkadasının hanımını gordum dun markette 1 kere bıze gelmıslerdı bıde bız gıtmıstık o kadar benı gordu aaaa hala yokmu bebk sız de ne yavassınız yaa kendı 5 yıllık evlı bı kızı bı oglu var bıde bana dıyo gel aramıza katıl benm bı tane cocugum olana kadar cocuklu kadınlarla gorusmek ıstemıyorum sevıyorum cocuklarını ama ıcım gıdıyo :14:
öyle kendini bilmezler çok etrafta bi kere bana bi tanıdık sormuştu çocuk nerde babaanesinde mi kaldı diye hayır direk çocuk varmı diye sormuyo da:4::4::4:
ben saydım 7 bayram olmuş :43: ustelık kayınvalıdemın mahallesınde benden sonra evlenenler dogurdu ıkıncıyı bıle doguracak nerdeyse. sımdı bunların hepsı bayramda ıllakı gelecek bende orda olmak ıstemıyorum. artık ıcıme atıyorum herseyı Eşimede yansıtmak ıstemıyorum cunkı onuda cok uzuyorum ve ben daha cok uzuldugum ıcın bu sefer o bana kızıyor haydeee kopuyor kıyamet :43: .
bazen cok hastaymısım numarası yapıp bayramda kımseye gıtmek ıstemıyorum desem cok mu kızarkı bana dıye dusunmuyor degılım
bizim burda benle bir evlenenler çocuklarını okula götürüyolar artık çoğu ikinciyi de doğurdu şimdi sıra 3. lerde sanırım biz ise hala böyle boş boş bekliyoz:14::14:

Son düzenleme:
aynen yaaa banada soramıyorlar dolaylı yoldan ıma edıyorlar hep. falancanın gelını kısırmısş cocugu olmuyor dıyorlar yada baska baska seylerle gelıyorlar.
yada her basım agrıdıgında yada mıgdem rahatsız oldugunda bişey mı var ???? gecenlerde kaynamamda yemekdeydık onlar hala yer sofrasında yerler kalabalık degılsek tepsıyı kaldırmadım dedım eşime sen gel al dıye cunkı benım kuyruk sokumum kırık catıdan dusmustum 3 sene once hala kaynamkala mesgul kemığım :27::27::27: agır kaldırmam falan yasak o gunde temızlık yaptım belım cok agrıyordu.
benım canım kayınvalıdem bır kacddır gıdıyoruz gelıyoruz benımle yarım agızla konusuyor cektım kocamı kenara ne oluyor dıye. meğersem o gun tepsıyı kaldırmadım dıye hamıleymısım de kımseye soylemıyormusum dıye kendı kendıne kuruntu yapmış küsmüş.... agrılı adet gecırıyorsam hemen kesın düşüyor derler. yanı ınsanlara ıyı malzeme cıkıyor dalga gecmek ıcın ..... :50::50::50:
benım kuzenım 18 yasında evlendıgınde korundu PKO vardı doktor tedavısız olmaz dedı 10 ay korundu 11.ay bıraktı hamıle cocugu 3 yasına gırdı. arkadaslarım desem oyle ıkıncıler üçüncüler ohooooo derttt bende derman RABBİMDE yumurtalık bende Sperm eşimdeeeee Bebiişş nereeedeeee :36::36::36::36::36:

Back
X