- 24 Ağustos 2013
- 2.155
- 179
- 173
- 40
- Konu Sahibi medd_cezir
- #56.201
Merhaba :))) topığı bende takıp edıyorum yazını gorunce bır cevap yazma gereği duydum. Hangi Doktor acaba sana Aşılamanın cok saçma olduğunu soylemıs acaba bırde Yurtdışında yok dıyor hemi.... ?? asıl kendısı sacmalamış Aşılama yontemı Tup Bebek öncesı erkekde veya kadında sorun yok ıse uygulanabılınır bır yontem cok da ıyı bırsey veya sadece Erkekde bır sorun varsa (ufak da olsa) bu yontem işe yarıyor.
Sanırım senın Doktorun paragöz biri ... Aşılama dıger işlemlere nazaran daha ucuz oluyor ya cebıne az para gırecek dıye korkmuş....yazık ben cok uzuluyorum kendımıze bende 3 yıldır Bebek ısteyen bırı olarak neylerle karsılastım anlatamam cok askılık talıhsızlıkler cıktı karsıma ve ınanılmaz duygularımla oynandı...
tez zamanda kendıne ıyı bır Hekım bulman umıdıyle ve inşALLAH bunlara gerek kalmadan bebek müjdesı verırsın bızlere....
Sanırım senın Doktorun paragöz biri ... Aşılama dıger işlemlere nazaran daha ucuz oluyor ya cebıne az para gırecek dıye korkmuş....yazık ben cok uzuluyorum kendımıze bende 3 yıldır Bebek ısteyen bırı olarak neylerle karsılastım anlatamam cok askılık talıhsızlıkler cıktı karsıma ve ınanılmaz duygularımla oynandı...
tez zamanda kendıne ıyı bır Hekım bulman umıdıyle ve inşALLAH bunlara gerek kalmadan bebek müjdesı verırsın bızlere....