Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

evet tek hamilelik yaşadım. nisan ayında kendiliğinden düştü zaten 5-6 haftalıktı alışamamıştık bile , farkında olmamaktanmıdır nedir çok perişan olmadık. en azından normal yolla hamilelik mümkün dedik sonra tabi doktorlara taşındık , bir problemimiz yokmuş nasipse en uygun zamanda bebek yola çıkar diye umuyoruz :D

çok gecmiş olsun kızcem Rabbim hayırlısını nasıp etsın buarada yas kac hemen dusundunuzmu bebiş evelnınce hemen

çok gecmiş olsun kızcem Rabbim hayırlısını nasıp etsın buarada yas kac hemen dusundunuzmu bebiş evelnınce hemen

yaş 32 :D 33 oldum saysak yeridir. bebek olsa iyi olur yuvamız tamamlanır diye düşündük. çokta kafaya takmamak gerekiyor. çokta geç kalmadan olsa fena olmayacak . sağlıklı olduğu sürece kaç tane olursa olsun diyorum.

çıktı bile bu 4.bolumu sanırım yada 3. :44:ben begendım vallahı:16:
bende begendim tvden syredememiştim netten seyrettim guzel:46:
medcezir dizisi çıkacakmı çıktımı bende gördüm:53::53::53::53:
cıktı kızcem starda
medimiz biraz tatıle cıktı inş mutlu haberi vermek ıcın gerı gelecek bı gün:16:

inşallah ben dayanamıyorum bende denedım gelmemyı ama bır yanım hep burda

yaw ben hıc dusunmedım topıge gelmemyı :27:sorunlu olunan donemler harıc:27:
sen baskasın kızcem:16:
yaş 32 :D 33 oldum saysak yeridir. bebek olsa iyi olur yuvamız tamamlanır diye düşündük. çokta kafaya takmamak gerekiyor. çokta geç kalmadan olsa fena olmayacak . sağlıklı olduğu sürece kaç tane olursa olsun diyorum.
oyle evımız senlenır suan yalnızım cok ıhtıyacım var bı bebıse kafaya takmayalım dıyorum ama elde degılkı malesef Rabbim kucaklarımızı bos bırakmasın
kıscıklarım ben kaçtım:10::10: size iyi muhabbetler:27::27:

gule gule kızcem:54:

bide ben AMH diye bi testvarmıs asılama oncesı bu testı yaptırmam gerekıyomus testı verdım ama daha gıdıp alamadım sonucunu yaptıran olmusmuydu bu testı daha once esimdende ayrıntılı spermogram ıstedıler oda benım gıbı bıktı doktorlardan hepsını topla gel dedı bayramdan sonra ınsallah testlerın gecerlılık suresı dolmaz bız gıdene kadar:26:

bide ben AMH diye bi testvarmıs asılama oncesı bu testı yaptırmam gerekıyomus testı verdım ama daha gıdıp alamadım sonucunu yaptıran olmusmuydu bu testı daha once esimdende ayrıntılı spermogram ıstedıler oda benım gıbı bıktı doktorlardan hepsını topla gel dedı bayramdan sonra ınsallah testlerın gecerlılık suresı dolmaz bız gıdene kadar:26:

ben yaptırdım canım .
benımkı normal cıkmıstı ozaman.

Back
X