Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

kurban bayramının birinci akşamı istanbuldayım inşallah ... bir ara karşı tarafa geçeriz teyzem gelin alıyor ümraniye tarfından kısmet olur mu görüşmek bilemiyorumm ...çatlaklarda oluşuyor kalçamda ve bacağımda göbeğimde bir şey yok hala ama çok kötü gözüküyorlar kırmızı kırmızı ya ...

ohh ne güzel canım demek ümraniyeye gelıyosun keşke buluşabılırsek :16:valla ben nedesem boş şimdilik bu çatlaklarda:44:ama öyle kırmızılık yok bende yada yağlarımdan belli olmuyor :53:

Canım benim ikinizi de tebrik ederim o zaman :Nazar::nazar::nazar: Bereketi bol olsun priorim kazancınızın. :7:
Minnakı artık stresten uzak tut tatlım yeter ona bu kadar stres . Kitaplarında kafa da dağıtırsın . Senin tatilde yaklaşıyor ohh tadını çıkarın .:51::51::51:

benimkiler mikrop kaptı galiba ama inşallah normale dönecekler canım .

seni de kuzuyu da çok öptüm canım :54: Dikkat edin kendinize ,

canım nurlum çok teşekkür ederim. Rabbim herkese bol kazançlar versin. açıkçası korkuyordum bebek de geliyor nasıl yapacağız diye :44::44:

evet tatlım tatil yaklaşıyor.:51::51: dört gözle bekliyorum. bebeğin de dinlenmesi gerekiyor artık. :49:

canım benim ,arkadaşlarından falan mı kaptılar. çok çok geçmiş olsun. inşallah çok ciddi değildir. Rabbim acil şifalar versin.

sen de dikkat et canım. öpüyorum çok.

Son düzenleme:
:nazar: Kocaman olsun ondan sonra yiyim bari , daha çok ufak minnak kıyamam :nazar::16:
Canım bizimkiler biraz rahatsız . Ufağın ateşi vardı, düzeldi neyse ki ama dün ablasına geçti sanırım . Şimdi kontrol ediyoruz ateşini. İyileşir inşallah kısa zamanda . Onun dışında herşey aynı canım :54:

oyy kıyamam havalar soğudu salgınlar başladı tabı.gecmıs olsun canım çabucak atlatırsınız ınsallah:26:iyi olun canbonum:16:seni sevıyorum :54: minnak bu sıralar aşağıya kayıyo nurlum erken doğurmam ıns:1:

Kızlar selam başka bir topikte gördüm, belki biliyorsunuzdur yine de paylaşıyım dedim.
Öpüyorum

( Kim seher vaktinde
hamilekadının karnına elini koyarak 99 defa ” Ya Mübdi ” söylerse ne o çocuk düşecektir, nede vaktinden önce doğacaktır. hamile hanımların her gece yatmadan önce 33 kez okuması gerekir.)

sağol nurlum valla ben bılmıyodum:26:bende okuyayım:16:

canbonlarım nassınız..ben bugün eltimle hastaneye gıttım bebegı görmeye ama maalesef boş gebelikmiş:26:üzüldü tabi ama yapcak bişey yokki herşey rabbimden.onun dışında sanırım bugun fazla yurudugumden kasıklarım cok agrıyo.birde bebek aşağıya iniyo artık geçen haftalara göre daha yukarda taşıyordum:26:adet olcakmıs gıbıde kasıklarım belım agrıyo son 2-3 gundur.sat 10 idi ondan sanırım bu agrılar:44:birazda gecmıse bakım sızler nasılsınız ıyımısınız kızçelrimmm:54:

kızçemm çok üzüldüm. Rabbim inşallah versin ona da kısa sürede hayırlı bir evlat. zor olsa gerek :50:

dikkat et kızçem kendine dinlen bol bol yorma kendini çok fazla. :29::29:

hayırlı gunler kızlaarr.benım yıne ıdrar yollarımda enfeksıyon olustu artık tukendım yaaa doktora gıtmekten esımde dıyo kı hasta olmadıgın bı gun mu var:1: napim sankı elımde olan bısey evdkı antıbıyotıgım bırazda olsa rahatlattı ona devam edeyım barı:31:
canbonum gecmıs olsun bol su içmeye çalış emi.bu herifler hep büle zaten:4::4:
slm kızlar nasılsınız?:16::16::16::16::16::16::16: hepinizi özledim valla demekki herkes kış gelmesini bekliyor kışın daha çok muhabbet ediyorduk:9::9::9::9::9::9::9::9::9::9:

vala keserım bende cok ozledım sızı.gelmıyonuzkı kızçelerim ben yıne hergun ugruyorum:21:kimse olmadığı için ya gezınıyorum yada çıkıyorum :4::4:kış gelsın ozaman hemen sizler gelceksınız topıge:52::52::52:

kızçemm çok üzüldüm. Rabbim inşallah versin ona da kısa sürede hayırlı bir evlat. zor olsa gerek :50:

dikkat et kızçem kendine dinlen bol bol yorma kendini çok fazla. :29::29:

zordur ama rabbım evladına uzun ömür versın canbonum bir cocugu var cok sukur..demekkı kısmet boyleymıs napalım.rabbım kimseye yasatmasın inş..sen nasılsın ıyımısın.bende bayram temızlıgıne başladım yavaştan.

zordur ama rabbım evladına uzun ömür versın canbonum bir cocugu var cok sukur..demekkı kısmet boyleymıs napalım.rabbım kimseye yasatmasın inş..sen nasılsın ıyımısın.bende bayram temızlıgıne başladım yavaştan.

iyiyim şekerim dinleniyorum.:36::36: :40: çok yoruldum yine. gölerim yandı bilgisayara bakmaktan. :53:

sen nasılsın. yorma kuzum kendini. bayram da yine kirleniyor. ben kendimi bildim bileli karşıyım bayram temizliğine. :36::36::36::36::36::36::36::36::36::36:

hele ki o bayram kurban bayramıysa :37::37::37:

annem de sonunda doğru yolu bulmuş :1::1::1: anneme yıllardır bayram öncesi evi kaldırıp indirme bayram sonunda batıyor ev. aynısını 3 gün sonra yine yapıyorsun diyordum. bu bayram yapmıyormuş :9::9::9:

iyiyim şekerim dinleniyorum.:36::36: :40: çok yoruldum yine. gölerim yandı bilgisayara bakmaktan. :53:

sen nasılsın. yorma kuzum kendini. bayram da yine kirleniyor. ben kendimi bildim bileli karşıyım bayram temizliğine. :36::36::36::36::36::36::36::36::36::36:

hele ki o bayram kurban bayramıysa :37::37::37:

annem de sonunda doğru yolu bulmuş :1::1::1: anneme yıllardır bayram öncesi evi kaldırıp indirme bayram sonunda batıyor ev. aynısını 3 gün sonra yine yapıyorsun diyordum. bu bayram yapmıyormuş :9::9::9:

oyy kıyamam ya.zaten bana kımsenın gelıp gıttıgıde yok ya adet yerını bulsun hesabı yapıyorum ben:9::9:mantıken doğru evet bayram sonrası alasını yapıyorsun hemde ama adet olmuş :12::12:

canbonum gecmıs olsun bol su içmeye çalış emi.bu herifler hep büle zaten:4::4:

vala keserım bende cok ozledım sızı.gelmıyonuzkı kızçelerim ben yıne hergun ugruyorum:21:kimse olmadığı için ya gezınıyorum yada çıkıyorum :4::4:kış gelsın ozaman hemen sizler gelceksınız topıge:52::52::52:

saol canım sen nasılsın nasıl gıdıyo:16:

oyy kıyamam havalar soğudu salgınlar başladı tabı.gecmıs olsun canım çabucak atlatırsınız ınsallah:26:iyi olun canbonum:16:seni sevıyorum :54: minnak bu sıralar aşağıya kayıyo nurlum erken doğurmam ıns:1:

inşallah canım ,
bende seni seviyorum , çınar bebeğide :16::16::16:

Tatlım sen çok yoruyosun kendini , çok ağır işler yapma artık bence .
Senin minnak aceleci mi olacak yoksa ne :emir_bebek: canım karnın iniyor mu ,sana öyle gelmesin hayalotum . Yaramaz senin ki yaramaz valla :9::9::nazar::nazar:

iyi diyeli iyi olalım kızçem nolsun bıraz ağrım var bugun:31:
yemek yapıcam bende sımdı:56:hala düşünüyorum ne yapıcagımı orasıda ayrı mesela adamın gelmeısne yarım saat var ortada yemek yok:53::53:
gecmiş olsun kızcem nerelerın agrıyo ?
bosver ne bulursa onu yesın sankı makbulemı gecıyo ozel bısede yapsak:4:
sağol kuzucum iyiym çok şükür.. tatil öncesi son koşuşturmacalarımı yaşıyorum.. keyiflerin nasıl kuzucum.. herşey yolunda mı :16:

ohh ne guzel sen tatılı hakettın cok calıstın cok:nazar:iyim bende cok sukur hersey yolunda:16:

günaydın şekerim:16::16:
nasılsın nasıl gidiyo dr işleri:26::26:

canım yaa fakulteye basladım myomlarım yuzunden olmuyo olabılır dedı en sonkı gıttıgım doktor halbukı 2senedır doktorlar myomlarının etkısı yok demıstı ama bu doktor tup bebk merkezlerınde kapalı amelıyatla aldır dedı bende cok korktum tehlıkelı hıc cocuk dogurmamıs kadına neyse çapaya gittim ordakilerde hiç bahsetmedi onemsemedı yani myomlarımdan bayramdan sonra gel asılama yada tup yapalım dedı esımın ayrıntılı sonucuna gore işte boyle kızcem:31: sen napıyosun

Back
X