Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

inşallah canım ,
bende seni seviyorum , çınar bebeğide :16::16::16:

Tatlım sen çok yoruyosun kendini , çok ağır işler yapma artık bence .
Senin minnak aceleci mi olacak yoksa ne :emir_bebek: canım karnın iniyor mu ,sana öyle gelmesin hayalotum . Yaramaz senin ki yaramaz valla :9::9::nazar::nazar:

:54::54:
nurlum bende anlamadımki görende artık dıyor göbeğin aşağıya inmiş diyorki bende öyle hissediyorum.
mesela ilk hamıle kaldığımda kasıklarım şişti sonra göbeğime çıkmıştı o şişkişnlik:1:şimdi göbeğim hala şiş halıyle ama kasıklarımda ilk aylar gıbı dolmaya başladı yine:44:tuvalete çok fazla çıkmaya başladım birde eskisi gibi:17:bazıları bebek doğum halıne hazırlıyo kendını dıyo bazılarıda buyudugu ıcın ayaklarını falan koyyurdur yer acıyodur kendıne dıyor anlamadım ama degısıklık var valla:24:erken doğumda olur valla bende bu sınır oldukça :1:hastaneye bıle gerek kalmadan bağırdığımda bebek çıkar artık kendılıgınden:27::27:

:54::54:
nurlum bende anlamadımki görende artık dıyor göbeğin aşağıya inmiş diyorki bende öyle hissediyorum.
mesela ilk hamıle kaldığımda kasıklarım şişti sonra göbeğime çıkmıştı o şişkişnlik:1:şimdi göbeğim hala şiş halıyle ama kasıklarımda ilk aylar gıbı dolmaya başladı yine:44:tuvalete çok fazla çıkmaya başladım birde eskisi gibi:17:bazıları bebek doğum halıne hazırlıyo kendını dıyo bazılarıda buyudugu ıcın ayaklarını falan koyyurdur yer acıyodur kendıne dıyor anlamadım ama degısıklık var valla:24:erken doğumda olur valla bende bu sınır oldukça :1:hastaneye bıle gerek kalmadan bağırdığımda bebek çıkar artık kendılıgınden:27::27:

$SAM_2227.webp
:16::16::16::16::16::16::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::nazar::nazar::nazar::nazar:

Hayalotuum kizcem lütfen rahat olll :(( duygusallik üzerinde hamilelikten kaynaklanıyor hormonlar değişiyor etkileniyor haliyle.seni anlıyorum normalde bende çok sinirliyimdir.ama lütfen uzulmee .o kendini bilmezleride boşver komşu ne karisiyosa Allah Allah ya

canbonlarım nasılsınız :54:ben bu sıralar biraz asabiyim sanırım.hep ağlamaklı oldum yine. kim nedese lafı iğne gibi batıyo ağlıyorum halıyle saatlerce:5:sonrasında minnakta beni tekmeliyo oda üzülüyor sanırım.ama benim elımde olan bir şey değil.kendimi kontrol edemiyorum.
eşim tarafından hiç bir sorun olmamasına rağmen ona bile trip yapabiliyorum:26:üstüne bugün temizlik yaptım cam falan sildim çok şükür bitti üsttenüstten hallettim bişeyleri:12:ama şimdi yine aynı sinir hali kapladı ruh halimi.oysa yarım saat önce gülüyordum:44:
sabah burda karşı komşu var tüllerimi söküyordum camda gördü beni..aaa dedi:53:sen nekadar kilo alıyosun niye alıyosun diyo bana..sanane be kadın dememek için zor tuttum kendimi:14:biliyorum bebeğim sağlıklı dogsun takmayın dıyceksınız ama vallahi yapamıyorum.psikolojim altüst oldu iyice.şu kilo konusunda benimle dalga geçmeyen tek kişi doktorum ve annem sanırım.eşim bile evde top diyor bana artık.:31:şimdi dürüst olalım toptan beter oldum daha 6.ayda:53:
bu arada çatlaklarla başım dertde.bu akşam şu kremden alıcam bakım bana fayda etmez gerçi okadar yağa mecbur çatlıycam ama yinede sürdüm demek yeterli olur belki ağlamamam için.ngasgım kırmızı çizgiler bende suan yok dıyordum ya bir bilsen o kırmızı çizgiler neremdeymiş:14::14:dün şansa gördüm aklıma bile gelmezdi oramda olucağı.eşime bile demedim daha durum böyle diye :31:
her gün gördüğüm insanlar hergün kilo aldın demekten bıkmadılar.bu gidişle ben tımarhanelik olmasam iyidir.hamıle kalınca bu durumu kafama takıcagımı hıc dusunemezdım bıle oysakı bırde ustune kızardım herkese bosver önemi yok derdim ama bu duygusallıkla sanırım oda önemli oluyor artık:25:işte bende böyle duırumlar.yine kendımı eve kapattım 2 gundur kimseyle konuşmak bıle ıstemıyorum.çok merak edıyorum bu çocukta ınsallah doğunca benım gıbı asabi olmaz:50:

boşver hayalotum sen milletin lafını benim görümcemin eltisi 23 kilo almış ama doğurduktan sonra geceleri uykusuz kalmaktan çocuğun peşine dolanmaktan o kadar kilonun hç biri kalmamışş ...sana diyenler acaba kaç kilo almış çok merak ediyorum ...doktorun bir şey demiyorsa seninle bebeğin sağlığında sorun yoksa ne güzell...bu duygusallık birazda hamilelik psikolojisinden olsa gerek takmayacaksanda takası geliyor insanın...bugün bende bacaklarıma baktım kırmızı kırmızı yırtılmış kalçamda da başlamış iki bacak arasında bile çatlaklar oluşmaya başlamış şaştım kaldım valla aynaya bakmak istemedim bir an kötü oldum ne hale geldim diye ne yapalım gülü istilorsak dikenine katlanacağız artık ...karnımda hç bir şey yok ama çatlayacağı yer çatlıyor ...artık doğumdan sonra çaresine bakacağız kuzum ne yaplım ...sadece kilo alan biz değiliz ki içerde ki minnak zaten 1 kğ yaklaştı bunun suyu var içerde biriken regl kanı var şişen gögüslerin yağı var rahmin ağırlığı var ...benimde eşim dalga geçiyor bezan karnı kaşınıyor falan gülüyor ...ne palım artık 3 ay kaldı doğum yapınca o cennet kokulu miniği kucağımıza alınca unutacağız bunları inşallah

çok haklısın hevesin yarım kalıyor değilmi. Doktor ne dedi peki illaki bir sebebi vardır. Ben dediğim gibi karnımdan sıvı aldırdım sanırım sıvı kaybı bundan kaynaklanıyor. Benimde tek korkum tekrar hamile kalırsam aynı şeyleri yaşamak korkusu. Offf daha hazır değilim galiba yaşım 37 ama bakıyorum 40 yaşının üstünde bayanlar bile hamile kalıyor ve hiç bir sıkıntı yaşamadan sorunsuz hamilelik yaşıyor. Yani unutmak ve düşünmemek lazım herhalde.gülbis pardon sormuşmuydum bilmiyorum ama kaç yaşındaydın

Ya daha oncekiler rahime yerleştiği esnada dusuyordu dr koraspin filan verdi bide bende acayip korkular vardı hocaya gittim kalmadı çok şükür.en sonuncuda ışte yerleşme kanaması filan bile oldu yerlesti keseyi gördük 7 haftalık oldu ben grip oldum atesim çok fazla yükseldi ilk üç ay çok önemliymiş düşmedi ama kesenin yapısı bozulmus.dusmesin diye bi sürü ilaç alıyordum hepsini kes dedi almayınca kanamam arttı ve düştü ikizmis bide :(((( ikisi ard arda düştü.çok kotü ya :(( ben 24 yaşındayım 25 e az kaldı.bencede hamile alabilirsin tabi benim annem 43 ünde filan doğurdu kardeşim çok şükür sorunsuz geçti hemde kilosuda vardı.çok takma Rabbimize sigin.bigun bizede verecek ınş :(((

Herkese merhaba :16: hepinizi cok merak ediyorum ama önce biraz kendimi anlatayim..ben bu başlığı açalı bir seneden fazla olmuş, ekimde anne olmak ümidiyle demişim ya canbonlarimmmmm ekim ayindayiz ve suan anne adayi mıyım değil miyim bilmiyorum.batima 1 gün kala İdrar testi yaptim negatif cikti. Bugün yani batimdan 1gun sonra yaptim hafif silik çıktı gözlerime inanamadim hayal görüyorum sandım. . Ama 19 aydır ilk kez karşıma çıkıyo bu silik çizgi. .elim ayağıma dolandı hastaneye gittim hcg sonucum 15 cikti..dr 2 gün sonra testi yenileyelim dedi ama kimyasalda olabilir dedi.. Suan ne düsünceğimi bilemiyorum hayalotum scorpionsum gulbisim karamim keserim nurlum alpinim asetonum selencelkim hayalim priorim vee adini yazmadigim bütün kizcelerimmm sizi çoook seviyorum

Tsk canm benim evet sende çekmiştin.sahada geçmiş olsun dünkü nobetinden dolayı :) nasılsın ne var ne yok

gülbişim ben aynıyım bildiğin gibi ne gelen var ne giden:))))) yani bebiş bu ayda yan çizdi bakalım nezman gelcek bizim velet:)))

Herkese merhaba :16: hepinizi cok merak ediyorum ama önce biraz kendimi anlatayim..ben bu başlığı açalı bir seneden fazla olmuş, ekimde anne olmak ümidiyle demişim ya canbonlarimmmmm ekim ayindayiz ve suan anne adayi mıyım değil miyim bilmiyorum.batima 1 gün kala İdrar testi yaptim negatif cikti. Bugün yani batimdan 1gun sonra yaptim hafif silik çıktı gözlerime inanamadim hayal görüyorum sandım. . Ama 19 aydır ilk kez karşıma çıkıyo bu silik çizgi. .elim ayağıma dolandı hastaneye gittim hcg sonucum 15 cikti..dr 2 gün sonra testi yenileyelim dedi ama kimyasalda olabilir dedi.. Suan ne düsünceğimi bilemiyorum hayalotum scorpionsum gulbisim karamim keserim nurlum alpinim asetonum selencelkim hayalim priorim vee adini yazmadigim bütün kizcelerimmm sizi çoook seviyorum

ayyy kuzum sen nerlerdesn yazını okuyunca benim elim ayağım titredi senn ki nasıl titremesin canımmm inşallah bebiş senledir mübarek gecede dualrım seninle canım benim:))):16::16::16::16::16::16::16::16:

Son düzenleme:
Ayyyyyyy medddim seni çok ozledimmm .biliyordum güzel haberlerle geleceğini :))) çok heyecanlandım canm benim yaa ınş bi aksilik çıkmaz gerçek ve gerçek seninledir bebisin.bende seni çok seviyorum bitanem.dikkat et kendineee :)))))

Etmezmiyiz canım ins gerek kalmaz ins.ne oldu gittinmi doktora ne dedi merak ettim

gittim canım çok şükür bende herşey normalmiş biraz eşimin spermler sınırdaymış 20 milyon dedi bu şekildede olur ama sınırda dedi sigarayı bırakmasını söyledi gonal-F iğne yazacaktı bu dönem maddi sıkıntıdayız krediler taksitler eşim şimdilk kalsın dedi bi kaç ay olmazsa yine alırız dedi o yüzden folbiole devam dedi klomen yazdı kullanıcakmışım ilişki için gün söyledi ve ay sonunda gel bakacam etki etmişmi etmemişmi dedi bilmiyorumki canım öyle işte ovitrelle yapılacakmı dedim belki bu ay yaptırtmaya bilirim dedi önce klomen ne kadar etki edecek onu görmem lazım dedi hayırlısı bakalım artık bugün tek doz alıcam sanırım klomeni çünkü bugün adetimin 5.günü ilacı akşam alabildim bi sorun olmaz heralde yarın sabah akşam içmeye başlarım artık :26:

bu arada bitkisel önerileriniz varsa yazarmısınız hem eşim için hem benim için yumurta geliştirici falan varmıdırki eşime keçi boynuzu aldım sperm arttırıyomuş ama kaynat suyunu içir suyu faydaylıymış dediler eşimde kuru kuru yiyo oda günde 1-2 tane bazende hiç yemiyor :43:

canbonlarım nasılsınız :54:ben bu sıralar biraz asabiyim sanırım.hep ağlamaklı oldum yine. kim nedese lafı iğne gibi batıyo ağlıyorum halıyle saatlerce:5:sonrasında minnakta beni tekmeliyo oda üzülüyor sanırım.ama benim elımde olan bir şey değil.kendimi kontrol edemiyorum.
eşim tarafından hiç bir sorun olmamasına rağmen ona bile trip yapabiliyorum:26:üstüne bugün temizlik yaptım cam falan sildim çok şükür bitti üsttenüstten hallettim bişeyleri:12:ama şimdi yine aynı sinir hali kapladı ruh halimi.oysa yarım saat önce gülüyordum:44:
sabah burda karşı komşu var tüllerimi söküyordum camda gördü beni..aaa dedi:53:sen nekadar kilo alıyosun niye alıyosun diyo bana..sanane be kadın dememek için zor tuttum kendimi:14:biliyorum bebeğim sağlıklı dogsun takmayın dıyceksınız ama vallahi yapamıyorum.psikolojim altüst oldu iyice.şu kilo konusunda benimle dalga geçmeyen tek kişi doktorum ve annem sanırım.eşim bile evde top diyor bana artık.:31:şimdi dürüst olalım toptan beter oldum daha 6.ayda:53:
bu arada çatlaklarla başım dertde.bu akşam şu kremden alıcam bakım bana fayda etmez gerçi okadar yağa mecbur çatlıycam ama yinede sürdüm demek yeterli olur belki ağlamamam için.ngasgım kırmızı çizgiler bende suan yok dıyordum ya bir bilsen o kırmızı çizgiler neremdeymiş:14::14:dün şansa gördüm aklıma bile gelmezdi oramda olucağı.eşime bile demedim daha durum böyle diye :31:
her gün gördüğüm insanlar hergün kilo aldın demekten bıkmadılar.bu gidişle ben tımarhanelik olmasam iyidir.hamıle kalınca bu durumu kafama takıcagımı hıc dusunemezdım bıle oysakı bırde ustune kızardım herkese bosver önemi yok derdim ama bu duygusallıkla sanırım oda önemli oluyor artık:25:işte bende böyle duırumlar.yine kendımı eve kapattım 2 gundur kimseyle konuşmak bıle ıstemıyorum.çok merak edıyorum bu çocukta ınsallah doğunca benım gıbı asabi olmaz:50:

hayalotum kuzum benim ben hamile değilim ama seni anlayabiliyirm en yakınımda ablamdan bildiğğim kadaryla:) o da senin gibi çok hassas br dönemde km ne söyle se ağlar oldum diyor bu günlerde geçicek bebişini kucağına aldığında derdin kederin biter inşallah o kiloları hiç takma kafana bende evlendiğimden beri 11 kilo aldım:17::17::17::17::17:dün okuldan gelirken bi arkadaş beni balkonda görmüş aramış ayy hamilemisin göbeğin çıkmş diyor :9::9::9::9:bende dedm valla yedim içtim yattım sonum böyle oldu keşke hamile olsaydım dedm:16::16::16::16::16::16: yani ben şimdiden kilo aldım valla hamile olnca ne olur bilinmez:27::27::27::27::27::27::27::27:

Son düzenleme:

hoşgeldin meddim bizde seni çok özledik hadi hayırlısı inşallah dualarım seninle ihşallah kan değerlerin yükselir miniğin seninledir canımmm:16::16:

nasılsınızzzz canlaımmmm benımmmm ben ıyıım kızımda ıyı kocaman oldu artık:52::52::52:pazartesı gunu arabıstana yolculuk var ıns daha fazla konusacaz artıkkkkk herkesı cok sevıyorummmmmmmmmm hepınıızı cok ozledımmmm ama canım dıger yanım kardeslerım cok uzulecekler elden bırsey gelmıyorrr canım skkın ısteeeee:43::43::43:

Back
X