Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

iyiyizzz keserimmmmmm bebisim buyuyuorrrrr teyzesi allah sanada nasip eder ins...2 gundur oyleyiz umursamaz tavri vicdansiz olusu beni deli ediyorr canimi yakmiyo sadece gururum inciniyor...hayirlisi ne diyelim:50:

amin canım inşallah:)) yerim ben o miniği fotosunu koysana son halini görelm:))) canm yaaa boşver üzme kendini bu erkekler hep aynı hep inankii....

canimmm suan fotosu yok pcde yarin yukler koyarim olurmu canim benimmmmm...allahhh en kisa zamanda sanada nasip etsin habibtemmmm:16:

hayalotttt nerelerdeee acabaaaaaaaaaaaaaaa ozledimmmmmm habibtemiii umudum da yok scorpimmmmmmm de ugramaz oldu gorunuyor burada yok ammm....ben artik buralardayimmm bizim kucuk cadidan firsat buldukca

hayalotttt nerelerdeee acabaaaaaaaaaaaaaaa ozledimmmmmm habibtemiii umudum da yok scorpimmmmmmm de ugramaz oldu gorunuyor burada yok ammm....ben artik buralardayimmm bizim kucuk cadidan firsat buldukca
ay evet yaa kızlar fazla gelmiyorlar bende fırsat buldukça gidiyorum bu sene çok yoğunum okulda dersten sonra pansiyonda nöbetm oluyor ayda 8 günüm orda geçiyor:)) eeee hadi kızlar gelin artık kış sohbetlerimiz başlasın yavru ceylanlarım:9::9::9::9::9::9::9::9::9::9::9::9::9::9:

habibtemmmm umudunu yitirmeee allah sanada nasip edecekkkkkk sikma o guzel canini bitanemmm...hic ummadigin anda gelecek bebisinnnn

kuzum inşallah gelir artık valla bekliyoruz 1-2 ay daha bekleyelimde diyor eşim sonra aşılamaya falan geçerz dedi..bu arada bende bu günlerde heycanlıyım ablamn doğumuna 2-3 hafta kaldı hayrlısıyla bi doğrsaydı kızcazz:)))

yagmuraaa kubbbaa hosgeldinizzz kizlarrrr sizde sohbet edinnnn kaynasalimmmm:16:

hoşgeldin canımm nasılsın miniğin nasıl büyümüştür ne tatlı olmuştur o şimdi ya ...benimde 2 ay kaldı doğuma ...ama hala bir karara varamdım doğum için sen akademi de mi doğum yapmıştın ...

keserim nasılsın hoşgeldin sende canım nasıl gidiyor bakalım üzülme canım hayırlısıyla seninde bebişin göbüşüne konacak inşallah :16:

selam kızcelerım nasılsınız bakalım:3: herkesler uyumus galıba bnmde cook uykum geldı gorusmek uzreeee:10:

arkadaşalr doğru yer mi bilmem ama bi soru sormak istiyorum adetimin bitimideki ilk 3 gün ilişkiye girdik yani şöyle 12 ekimde hastalandım 17 18 19 ekimde ilişkiye girdik korunmasız 23 ekimde de kan testi yaptırdım negatif çıktı ondan sonra hiç ilişkim olmadı kan testinin o tarihte negatif çıkmış olması kesinlikle hamile olmadığım anlamına mı gel,yor yoksa tarih çok erken diye yanlış çıkmış olabilir mi bi yardımcı olursanız çok sevinirim şimdiden teşekkürler

keserim nasılsın hoşgeldin sende canım nasıl gidiyor bakalım üzülme canım hayırlısıyla seninde bebişin göbüşüne konacak inşallah :16:

iim canım aynen devam hayat koşturmacası:)) sen nasılsın teyzoşumuz nasıl:)) öpüldünüzz allahım hayrlısıyla kucağına almayı nasip etsin:)

iim canım aynen devam hayat koşturmacası:)) sen nasılsın teyzoşumuz nasıl:)) öpüldünüzz allahım hayrlısıyla kucağına almayı nasip etsin:)

kolay gelsin canım ...şükür iyiym oda iyi gibi tekmeleri artık çok güçlü birden sıçrıyorum tekme atınca ...ablanın bebeği ne oldu canım amniyosentez falan diyordun ya inşallah bir sorun yoktur :16:

arkadaşalr doğru yer mi bilmem ama bi soru sormak istiyorum adetimin bitimideki ilk 3 gün ilişkiye girdik yani şöyle 12 ekimde hastalandım 17 18 19 ekimde ilişkiye girdik korunmasız 23 ekimde de kan testi yaptırdım negatif çıktı ondan sonra hiç ilişkim olmadı kan testinin o tarihte negatif çıkmış olması kesinlikle hamile olmadığım anlamına mı gel,yor yoksa tarih çok erken diye yanlış çıkmış olabilir mi bi yardımcı olursanız çok sevinirim şimdiden teşekkürler

kan testini çok erken yaptırmışın canım ilişkiden 4 gün sonra belli olmaz ki adetinin geçmesi lazım erken testlerde bile adetin 1 hafta öncesinde belli oluyor ama düşük değerlerle ... ilişkiden 4 gün sonra yumurtlama oldaysa ki döllenme aşamasındadır rahma yerleştekten sonra beta hcg yükseliyor

kolay gelsin canım ...şükür iyiym oda iyi gibi tekmeleri artık çok güçlü birden sıçrıyorum tekme atınca ...ablanın bebeği ne oldu canım amniyosentez falan diyordun ya inşallah bir sorun yoktur :16:

ayyy yerm ben o minişi:)) ablamın bebişte çok şükür iyi bu ayın sonuna doğru doğum yapacak sanırım:))) bekliyoruz heycanla:))

kan testini çok erken yaptırmışın canım ilişkiden 4 gün sonra belli olmaz ki adetinin geçmesi lazım erken testlerde bile adetin 1 hafta öncesinde belli oluyor ama düşük değerlerle ... ilişkiden 4 gün sonra yumurtlama oldaysa ki döllenme aşamasındadır rahma yerleştekten sonra beta hcg yükseliyor

anladım peki hamilelik olasılığım çok mu fazla sizce bu arada cevabınız için teşekkürler

anladım peki hamilelik olasılığım çok mu fazla sizce bu arada cevabınız için teşekkürler

Canım bende böyle yaptım ama ben tam kararlı değilim benımkı 25 ekımde basladı 30 da bttı 1 ve 2 sınde ılıskıye gırdık korunmasız. bakalım olursa kısmet olmazsa nasip :)

Son düzenleme:
Back
X