Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

slmm kızlar bu saate kadar elektrkler yoktu maalesef burda sorun var elektrk konusunda o yüzden gelemedim doktora gittim bende bebeğim 1.860 gr olmuş boyu da 43.5 cm miş ...normal her şeyi dedi doktor plesantam aşağıdaydı ya kanamam olmuştu şuan yeride iyiymiş oda dönmüş dönmeseymiş sezeryan olurmuşum şükür dönmüş normal doğum gözüküyor bebek daha dönmemiş her halde bir şey demedi o konuda artık hayırlısı yine kanım düşük ya ilaclarıda içiyorum ama ne olacak bilmiyorum :50:

geldinmi kızçem :46::46:çok şükür kiloda almış teyzeşum maşallahh:16::16::16:
evet plesanta dönmesse sezeryan olunuyor malum yol kapanıyo ozaman:26:
ama daha erken bakalım inşallah ıstedıgımız sekılde olur.sanıyorum bu gıdısınde muane etmeye baslar artık .
bende cumartesı gıdıcem bakalım ne dıyecek:50:

slmm kızlar bu saate kadar elektrkler yoktu maalesef burda sorun var elektrk konusunda o yüzden gelemedim doktora gittim bende bebeğim 1.860 gr olmuş boyu da 43.5 cm miş ...normal her şeyi dedi doktor plesantam aşağıdaydı ya kanamam olmuştu şuan yeride iyiymiş oda dönmüş dönmeseymiş sezeryan olurmuşum şükür dönmüş normal doğum gözüküyor bebek daha dönmemiş her halde bir şey demedi o konuda artık hayırlısı yine kanım düşük ya ilaclarıda içiyorum ama ne olacak bilmiyorum :50:

canım benim hadi gözün aydın.. darısı başımıza inşallah...:16:

slm kızlar ben hala çok hastayım bugün adetin 3. günü ya hormon testlerime baktırdım tsh biraz düşük çıktı canm sıkldı umarım yoluna girer..bu ara da yarın ablam hastaneye yatıyor bizim minik sıpa doğacak:)) bugün kontorlde sancısı sıkmş ve açılma varmış yarın 8 de yatıcak hastaneye:) hayırlısı ile bi doğsaydı tek üzüldüğüm okadar hayl kurdum ama ablamın yanında olamıycam grip olduğum için gidemiyorum bebişimze bulaşmasın dye:)

geldinmi kızçem :46::46:çok şükür kiloda almış teyzeşum maşallahh:16::16::16:
evet plesanta dönmesse sezeryan olunuyor malum yol kapanıyo ozaman:26:
ama daha erken bakalım inşallah ıstedıgımız sekılde olur.sanıyorum bu gıdısınde muane etmeye baslar artık .
bende cumartesı gıdıcem bakalım ne dıyecek:50:

inşallah normal doğururuz canım ...bakalım artık hayırlı haberler senden canım ...bu ar ben 59 kilo olmuşum ya 11 kilo almışım karnım sert diye bügün beni nst ye aldılar ama bir şey çıkmadı :16:

slm kızlar ben hala çok hastayım bugün adetin 3. günü ya hormon testlerime baktırdım tsh biraz düşük çıktı canm sıkldı umarım yoluna girer..bu ara da yarın ablam hastaneye yatıyor bizim minik sıpa doğacak:)) bugün kontorlde sancısı sıkmş ve açılma varmış yarın 8 de yatıcak hastaneye:) hayırlısı ile bi doğsaydı tek üzüldüğüm okadar hayl kurdum ama ablamın yanında olamıycam grip olduğum için gidemiyorum bebişimze bulaşmasın dye:)

geçmiş olsun canım ya inşallah hormonlarında düzelir ayy ne güzel dünyaya bir bebek daha geliyor bir nefeste kurtarsın inşallah canım :16:

gunaydın kızceler nasılsınız artık fazla gıremıyoruz nedense :31:
esımle gıttık doktora bakalım usg ıstedıler esımden her doktor ayrı bıse ıstıyo bakalım capada 6 ay sonrasına randevu verdıler:9:
ama beklıcek takadımız kalmadı ozele gıtcez varmı bıldıgınız yerler

kızçlerimmmm nabıyonuz:54::54::54::54:
sabah misafirlikteydim sonrada bana misafirliğe gelen oldu anca gelebildim:27::27:
geçmişe bi bakım bu arada gardolabımız yarın gelıyormus cok sukur fazla bekletmedıler:16:
yarın sabahtan gıdıp kan verıcem cumartesı 12 bucugada randevu aldım inşallah iyidir sıpam:46:

gunaydın kızceler nasılsınız artık fazla gıremıyoruz nedense :31:
esımle gıttık doktora bakalım usg ıstedıler esımden her doktor ayrı bıse ıstıyo bakalım capada 6 ay sonrasına randevu verdıler:9:
ama beklıcek takadımız kalmadı ozele gıtcez varmı bıldıgınız yerler

sernesım ıyıdır kuzum cok sukur:16:
usg derken eşin içinmi ben anlamadım :26:

inşallah normal doğururuz canım ...bakalım artık hayırlı haberler senden canım ...bu ar ben 59 kilo olmuşum ya 11 kilo almışım karnım sert diye bügün beni nst ye aldılar ama bir şey çıkmadı :16:

bitanem 11 kilocuk hiç bişey hem gayet güzel kilo almışın:29::29:
ayy bide beni görsen:1:şuan tam 20 kilo almış bulunmaktayım yani senden tam 9 kilocuk fazlam var:9::9:ama alıştım artık ilk zamnalar giibi takmıyorum sanırım 30 ile kapatıcam ben :53::53:inşallah doğumdan sonra kolaylıkla verebılırım nedıyeyım:30:
düşün ben senın suankı kılonla hamıle kalmıstım:52::52::52:
ben nstye hıc gırmedım daha nasıl bısey o makıne yaa:1::1:çok merak edıyorum:9::9:

Back
X