- Konu Sahibi medd_cezir
- #56.901
kızlar merhaba nasılsınız?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
slmm kızlar bu saate kadar elektrkler yoktu maalesef burda sorun var elektrk konusunda o yüzden gelemedim doktora gittim bende bebeğim 1.860 gr olmuş boyu da 43.5 cm miş ...normal her şeyi dedi doktor plesantam aşağıdaydı ya kanamam olmuştu şuan yeride iyiymiş oda dönmüş dönmeseymiş sezeryan olurmuşum şükür dönmüş normal doğum gözüküyor bebek daha dönmemiş her halde bir şey demedi o konuda artık hayırlısı yine kanım düşük ya ilaclarıda içiyorum ama ne olacak bilmiyorum![]()
canbonlarımmmmmmmmm
dün odamız geldi ama gardolabımız geri gitti ölçüleri uymadığından.
bugünde annmeler gelicek ziyaret için hastaneye gidicez.
sizler nasılsınız kuzular daha kımse gelmemişş![]()
slmm kızlar bu saate kadar elektrkler yoktu maalesef burda sorun var elektrk konusunda o yüzden gelemedim doktora gittim bende bebeğim 1.860 gr olmuş boyu da 43.5 cm miş ...normal her şeyi dedi doktor plesantam aşağıdaydı ya kanamam olmuştu şuan yeride iyiymiş oda dönmüş dönmeseymiş sezeryan olurmuşum şükür dönmüş normal doğum gözüküyor bebek daha dönmemiş her halde bir şey demedi o konuda artık hayırlısı yine kanım düşük ya ilaclarıda içiyorum ama ne olacak bilmiyorum![]()
geldinmi kızçemçok şükür kiloda almış teyzeşum maşallahh
evet plesanta dönmesse sezeryan olunuyor malum yol kapanıyo ozaman:26:
ama daha erken bakalım inşallah ıstedıgımız sekılde olur.sanıyorum bu gıdısınde muane etmeye baslar artık .
bende cumartesı gıdıcem bakalım ne dıyecek![]()
canım benim hadi gözün aydın.. darısı başımıza inşallah...![]()
slm kızlar ben hala çok hastayım bugün adetin 3. günü ya hormon testlerime baktırdım tsh biraz düşük çıktı canm sıkldı umarım yoluna girer..bu ara da yarın ablam hastaneye yatıyor bizim minik sıpa doğacak:)) bugün kontorlde sancısı sıkmş ve açılma varmış yarın 8 de yatıcak hastaneye:) hayırlısı ile bi doğsaydı tek üzüldüğüm okadar hayl kurdum ama ablamın yanında olamıycam grip olduğum için gidemiyorum bebişimze bulaşmasın dye:)
kızlar merhaba nasılsınız?
ooo erken baslamıs kuzucuk sımarıklıga saglıklı olsundaiyiyim şükür canım uğraşıyoruz dünya telaşı ile sen nasılsın ...minnak da iyi hç durmuyor ki artık tekmelerine dayanamıyorum kızıyorum ona şimdiden yat uyu yeter artık diye![]()
şekerimmm hoşgeldinnnn...
gunaydın kızceler nasılsınız artık fazla gıremıyoruz nedense
esımle gıttık doktora bakalım usg ıstedıler esımden her doktor ayrı bıse ıstıyo bakalım capada 6 ay sonrasına randevu verdıler
ama beklıcek takadımız kalmadı ozele gıtcez varmı bıldıgınız yerler
güle güle kullanın şekerim....
inşallah normal doğururuz canım ...bakalım artık hayırlı haberler senden canım ...bu ar ben 59 kilo olmuşum ya 11 kilo almışım karnım sert diye bügün beni nst ye aldılar ama bir şey çıkmadı![]()