kızçelrirmmm biz geldikkk

malumunuz bugün görüş günümüzdü

ahh bu bizim bibiliye büyüdükçe bi haller oldu 2 dir suratını saklıyor bu çucuk

deli ediyor beni

bugünde parmağını emiyordu yavrum yandan görebildik azcıkın yanaklarımız tombık tombık duruyodu kuzumun

bu sefer 2550 cıktı bu cucuk.2 haftada sadece 250 gram kadar almış az geldi bana.ama 2 cm uzamış.doktor boyu ve kilosu gayet iyi dedi.1 hafta önde gidiyor şuan yine.boyumuzda 49 buçuk cm civarı 50 cm tam olmamışız

boyumuz çok güzel uzun olcak bu cucuk dedi

nst ye girdim sonrasında

belim koptu yatarken eşek sıpası hiç hareket etmedi ya..doktor odasına kadar tepınen cocuktan nstde eser kalmadı nasıl sinir oldum anlatamam

hemşireler bile dedi işte bi inatçı bebek daha dediler

çikolat yedim yatarken meyve suyu içirdiler yok anam

40 dakka kalmışımdır sadece 2 kez tekme attı eşek

yan yatıncada kalp atımı yavaşladı hemşire dedi bu bize oyun oynuyor

sonra aletleri çıkarınca yine başladı oynamaya

hemşirede güldü doğal olarak sen bi doğda ozaman görüşcez küçük bey dedi

sonrasında doktora gösterdik tekrar sorun yok gayet güzel şuanlık dedi..
ben bebeğin başını sordum seninki çoktan döndü dedi.biz seninle korkma diye doğumu hiç konuşmadık dedi.şuanlık normal gözüküyor dedi.çatıya bakmadık ama normalmi istiyorsun dedi.evet ama kendime güvenemiyorum dedim.oda dediki hiç bir zaman normal yaparım ederim deme.kendine çok güvenirsen doğuramassın dedi.böylesi daha iyi dedi

tamam ozaman dedim bende

bu arada kilo kısmına hiç girmiyorum

80 kilo olmuşum

sanırım 85 ile kapatırım

napıyım ya bu 2 hafta hiç oturmadığım halde kilo almışım anlamadım hiç bişey

neyse işte doğum aralık sonuna kaydı bu arada.ocak ayını kafandan sil dedi bana .aralık gibi olur şekle bakılırsa dedi.bende istemeyerek gülümsedim tabi

işte böyle kızçelrim çok şükür bir sorunumuz yok ama.bu arada sancılarımı söyledim oda dediki olması gayet doğal bebeğin kafası sen kendini yordukça baskı yapıyor dedi rahme.doğuma hazırlık başlamış içerde dedi.çok yorma kendini dedi.
doğum fiyatlarını konuştuk odalarını gezdik

normal 1000 sezeryan 1450
küçük oda ile büyük oda arasında 75 tl fark varmış.
fotoğrafçı 350,450 birde 600 tllik paket var ben 600 seçicem sanırım:26:
birde oda süslemeleri var onlarda 220den başlıyor 1000 tlye kadar var değişiyor ama ben oda süğslemeyi yaptırmayı düşünmüyorum.kendim alıcam süslemelerimi kısmetse

işte bizden haberler böyle kızçelerimmm

yarında babamlar gelicek oyuzden çıkıyorum şimdi temizlik yapmam gerek ve akşama yemek yarına market alışverişi çokk işim var anlıycanızz

sizi seviyorummm