Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

Meleğimmm canımmm nasılsınn:16::16::16::16:
belin nasıl sancılar ne alemde kuzumm:54::54::54:
çınarım nasıl :55::55:
kızz hani sen benim kızı alacaktınn ne çabuk unuttun benm kızı:9::9::9::52::52::52:

Meleğimmm canımmm nasılsınn:16::16::16::16:
belin nasıl sancılar ne alemde kuzumm:54::54::54:
çınarım nasıl :55::55:
kızz hani sen benim kızı alacaktınn ne çabuk unuttun benm kızı:9::9::9::52::52::52:

oyyyyyyyyyyy kuzummmmmmm kızçelerimmmmmmmmmmmmmmmmm :16::16:hayalimde gelmişşş:52::52::52::52:
belim aynı canbonummm:31:idare ediyoruz ama bu aralarr:27:sancılarımda başladı artıkkdoğurcammı bilmiyorum ama baya baya sancı çekiyorum ben yaa..gerçi fazlada yoruyorum kendimi ondanda oluyo ama :6:
yarın doktor teyzeye gıdcez bakalım napcak bize:1:çınarımın nasıl oldugunu yarın öğrencez teyzesi:1:
:52::52::52:senin kızda alacaktık değilmi:17::17:teker teker gelin kızçe anaları:9::9:

güzelliklerrrrrrrrr, ballı böreklerimmmm

günaydınlar olsun herkeslere.....

çok giremiyorum artık bankada kk ya...

tablet aldım onun gelmesini bekliyorum..akşamları rahat rahat girerim artıkkk...

herkesler iyi mii ?????
kızçem tablet yerine keşke pc alaydınız tabletten zor oluyor cunku:27::27::27:beklıyoruz senı burda:16::16::16:
Gunaydin uğurlu topigin guzel insanlari :10:
:52::52::52::52::52::52::52::52::52:
selam canlar giremiyorum bu raralar nete malum haftaya sınavlar var ders çalışıyorum bgn yıne doktorlardaydık tam 3 hastane gezdik ilkin çapada eşim spermogram verdi sonrasındada ultrason için hastane aradık en sonunda ozel bı hastanede yaptırdık ve sonuç amelıyat cıktı vardır bundada bı hayır dıye dusunuyorum gelısmelerı buradan yazarım sızlerı sevıyorum Allaha emanet olun:16:
kuzum gecmıs olsun vardır bundada bı hayır:29:sınavlarınıda gecersın ıns:16:
denicem hpsini we icim kipr kpirr olucaaakk :)) ha birde yumrtlamasi olabilen kadin bebe sahibi kesinlikle olur demktr demii?
:1::1::1:dene bakalım kuzum:54:kesinlikle değilde olur ama canbonum yeterkı rabım ol desın:16:
Bitanem allah buyuk birbirimizden hic dualarimizi eksik etmeyiz tabiki allah kimseye dayanamicagi caresoz dertler vermesin

Kuzuuummm sapl bitanembak ne dicem hani eniste testi alinca qhastaneden oynayarak ewe gelcekti nnapti unutmadim aklimda valla sorum dedim hazirlikar nasil bebise neler koydun oda yaptinmi

oynadı kuzum oynadı kapının önünde rezil olmuştum herkeese:1:ama rabbım herkese nasıp eylesın:16:hazırlıklar bıttı sayılır ufak tefek eksıklerımız kaldı cok sukur:16:onlarıda doguma kadar tamamlarız ıns beste kızçem:16:nasılsın gunler nasıl gecyor:16:maddı durumları yoluna koyabıldınızmı canım:54:

olcak kuzum sabır cekmek zor ama cekmek zorundayız..rabbım nasıp eylıcek sanada bu gunlerı ınsallah ınanıyorum ben:16:sende ınan ınanmassan olmaz bılıyorsun sende:29::29:bu arada hamıle kaldıgım zamankı yazımı bulup okumus oldum sayemde .ne degısık bı duygu gercekten.rabbım ısteyen bekleyen herkese nasıp eylesınnn bu heyecanaı:16:sızlerdende allah razı olsun hep dua ettınız yanımda oldunuz her anımda:16:loğusalığımın deprosyonsuz gecıcegını hıc sanmıyorum karamım hayatımda sanıyorum en zor gecırcegım aylar olucak o dönem tabı gorursek:26:hayırlısı yınede rabbımden umut kesılmez belkı hersey cok farklıda olabılır:29::29:

aynen karamcım herseyın başı saglık we sabırdr.. bak bnde bu ay cok dkkatlı edıyorum kndıme ama kurban oldgum yaradan ne zamn melegımı gnderecek bılemıyorum.. sadece bıse soracam hayalotum yumurtlama dönemınde aşırı gögus agrsı oluyoo pkı ya bu kac gune gecmeli.. ayrıca döllenme gerceklestgınde adete yakın olmasa bılee döllenmeden bı kac gun sora hamılelık belıortısını görmek mümkun mu
sanmıyorum ama umut :50:

Hoşgeldin ngasg canımm sen nasıln miniş nasıl:16::16::16::16::16:

hoşbulduk canım benim :48:ben iyiyim şükür canım doğumu bekliyoruz artık miniş de nasıl olsun kendi halinde karnımın içinde tekmeler savuruyor bazen çok canımı yakıyor sen nasılsın canım nasıl gidiyor bakalım

Son düzenleme:
oyyy oyyy oyyyy benim prensesımın annesı mı gelmıss:1:suedam demek 1e basladı he yazsaatım cok sevındım valla tatlı cadıyı öp benim için:16:sen nasılsın mınıcık oglusunla sende bayagı buyutmusun masallah:nazar::nazar:
ne anlatıyım ki kuzum kimselerin gelip geldiği yok artık:26:arada kaçaklarımız geliyor işte senin gıbı:29::29:
yanlız selencelkımın ve scorcipimin guzeller guzelı kızçeleri oldu..habıbtemı ve asetonumu bılıyorsundur zaten..klnimde dogum yaptı bi paşası oldu onunda:16:hayalimde sag salım bebesını kucagına aldı biricik çınarını:16:en son haberler böyle kuzum:48::48:

Canim iyi surdamda cok sukur odevler okuma yazma derken bizde hal kalmiyo :) oglusta iyi buyuuor suan tekmeleme halinde.
Masallah tum arkidisler javusmus yavrularina cok gelemezler tabi yogunluklari artmistir.hepicigini tebrik ederim.
Darisi sana bana :)

hayırlı sabahlar herkese nasılsınız canlar bakalım güzel hafta sonu geçirmeniz dileğiyle ...hayalotum gelmemiş galiba doktor teyzeye gideceklerdi ....:26:

kızçelrirmmm biz geldikkk:3::3:
malumunuz bugün görüş günümüzdü:16:
ahh bu bizim bibiliye büyüdükçe bi haller oldu 2 dir suratını saklıyor bu çucuk:27:deli ediyor beni:31:bugünde parmağını emiyordu yavrum yandan görebildik azcıkın yanaklarımız tombık tombık duruyodu kuzumun:nazar::1:
bu sefer 2550 cıktı bu cucuk.2 haftada sadece 250 gram kadar almış az geldi bana.ama 2 cm uzamış.doktor boyu ve kilosu gayet iyi dedi.1 hafta önde gidiyor şuan yine.boyumuzda 49 buçuk cm civarı 50 cm tam olmamışız:51:
boyumuz çok güzel uzun olcak bu cucuk dedi:1:
nst ye girdim sonrasında:46::46:belim koptu yatarken eşek sıpası hiç hareket etmedi ya..doktor odasına kadar tepınen cocuktan nstde eser kalmadı nasıl sinir oldum anlatamam:1:hemşireler bile dedi işte bi inatçı bebek daha dediler :27::27:
çikolat yedim yatarken meyve suyu içirdiler yok anam :30:40 dakka kalmışımdır sadece 2 kez tekme attı eşek:9:
yan yatıncada kalp atımı yavaşladı hemşire dedi bu bize oyun oynuyor:9:sonra aletleri çıkarınca yine başladı oynamaya:27:hemşirede güldü doğal olarak sen bi doğda ozaman görüşcez küçük bey dedi:9::9:sonrasında doktora gösterdik tekrar sorun yok gayet güzel şuanlık dedi..
ben bebeğin başını sordum seninki çoktan döndü dedi.biz seninle korkma diye doğumu hiç konuşmadık dedi.şuanlık normal gözüküyor dedi.çatıya bakmadık ama normalmi istiyorsun dedi.evet ama kendime güvenemiyorum dedim.oda dediki hiç bir zaman normal yaparım ederim deme.kendine çok güvenirsen doğuramassın dedi.böylesi daha iyi dedi:1:tamam ozaman dedim bende:32:
bu arada kilo kısmına hiç girmiyorum:50:80 kilo olmuşum :53:sanırım 85 ile kapatırım :51:
napıyım ya bu 2 hafta hiç oturmadığım halde kilo almışım anlamadım hiç bişey :27::27:neyse işte doğum aralık sonuna kaydı bu arada.ocak ayını kafandan sil dedi bana .aralık gibi olur şekle bakılırsa dedi.bende istemeyerek gülümsedim tabi:24:işte böyle kızçelrim çok şükür bir sorunumuz yok ama.bu arada sancılarımı söyledim oda dediki olması gayet doğal bebeğin kafası sen kendini yordukça baskı yapıyor dedi rahme.doğuma hazırlık başlamış içerde dedi.çok yorma kendini dedi.
doğum fiyatlarını konuştuk odalarını gezdik:46:
normal 1000 sezeryan 1450
küçük oda ile büyük oda arasında 75 tl fark varmış.
fotoğrafçı 350,450 birde 600 tllik paket var ben 600 seçicem sanırım:26:
birde oda süslemeleri var onlarda 220den başlıyor 1000 tlye kadar var değişiyor ama ben oda süğslemeyi yaptırmayı düşünmüyorum.kendim alıcam süslemelerimi kısmetse:16:
işte bizden haberler böyle kızçelerimmm:54:yarında babamlar gelicek oyuzden çıkıyorum şimdi temizlik yapmam gerek ve akşama yemek yarına market alışverişi çokk işim var anlıycanızz:16:sizi seviyorummm:54::54::54:

Son düzenleme:
ahh bu bizim bibiliye büyüdükçe bi haller oldu 2 dir suratını saklıyor bu çucuk:27:deli ediyor beni:31:bugünde parmağını emiyordu yavrum yandan görebildik azcıkın yanaklarımız tombık tombık duruyodu kuzumun:nazar::1:
bu sefer 2550 cıktı bu cucuk.2 haftada sadece 250 gram kadar almış az geldi bana.ama 2 cm uzamış.doktor boyu ve kilosu gayet iyi dedi.1 hafta önde gidiyor şuan yine.boyumuzda 49 buçuk cm civarı 50 cm tam olmamışız:51:
nst ye girdim sonrasında:46::46:belim koptu yatarken eşek sıpası hiç hareket etmedi ya..doktor odasına kadar tepınen cocuktan nstde eser kalmadı nasıl sinir oldum anlatamam:1:hemşireler bile dedi işte bi inatçı bebek daha dediler :27::27:
çikolat yedim yatarken meyve suyu içirdiler yok anam :30:40 dakka kalmışımdır sadece 2 kez tekme attı eşek:9:
yan yatıncada kalp atımı yavaşladı hemşire dedi bu bize oyun oynuyor:9:sonra aletleri çıkarınca yine başladı oynamaya:27:hemşirede güldü doğal olarak sen bi doğda ozaman görüşcez küçük bey dedi:9::9:sonrasında doktora gösterdik tekrar sorun yok gayet güzel şuanlık dedi..
ben bebeğin başını sordum seninki çoktan döndü dedi.biz seninle korkma diye doğumu hiç konuşmadık dedi.şuanlık normal gözüküyor dedi.çatıya bakmadık ama normalmi istiyorsun dedi.evet ama kendime güvenemiyorum dedim.oda dediki hiç bir zaman normal yaparım ederim deme.kendine çok güvenirsen doğuramassın dedi.böylesi daha iyi dedi:1:tamam ozaman dedim bende:32:
bu arada kilo kısmına hiç girmiyorum:50:80 kilo olmuşum :53:sanırım 85 ile kapatırım :51:
napıyım ya bu 2 hafta hiç oturmadığım halde kilo almışım anlamadım hiç bişey :27::27:neyse işte doğum aralık sonuna kaydı bu arada.ocak ayını kafandan sil dedi bana .aralık gibi olur şekle bakılırsa dedi.bende istemeyerek gülümsedim tabi:24:işte böyle kızçelrim çok şükür bir sorunumuz yok ama.bu arada sancılarımı söyledim oda dediki olması gayet doğal bebeğin kafası sen kendini yordukça baskı yapıyor dedi rahme.doğuma hazırlık başlamış içerde dedi.çok yorma kendini dedi.
birde oda süslemeleri var onlarda 220den başlıyor 1000 tlye kadar var değişiyor ama ben oda süğslemeyi yaptırmayı düşünmüyorum.kendim alıcam süslemelerimi kısmetse:16:
işte bizden haberler böyle kızçelerimmm:54:yarında babamlar gelicek oyuzden çıkıyorum şimdi temizlik yapmam gerek ve akşama yemek yarına market alışverişi çokk işim var anlıycanızz:16:sizi seviyorummm:54::54::54:

oooo görüyon mu inatçı meleğimizi :27::27::27::27::27:anneye şimdiden inat haa vay bee:37::37::37::37::37:ayy canım çok sevindim herşeyin yolunda gitmesine eminim çok güzel bir duygudur rabbim hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin:16::16::16::16::16::16:

hoşbulduk canım benim :48:ben iyiyim şükür canım doğumu bekliyoruz artık miniş de nasıl olsun kendi halinde karnımın içinde tekmeler savuruyor bazen çok canımı yakıyor sen nasılsın canım nasıl gidiyor bakalım
Allah iyilik versin canımm:16::16:
yerim ben tekme savuran ayacıklarnı:emir_bebek::emir_bebek::54:
bende iyiyim canım valla çocuklar ev işi minigim baya yorgun geçiyo günlerim:9::9::9:
çokk öpüyorum canım :54::54:minişimi okşa annesi:16::16::16:
Maşaallah meleğimmm :16::16::nazar::nazar::nazar::nazar:
herşey yolunda şükür :29::29:
bak sennn minik erkeğe şimdiden oyunlara başlamışşş ben onun totosunu ısısrırmm:52::52::52:
Rabbim bir avazda kurtarsın canım artık gün saymaya başlıyoruzz ayyy çok heyecanlıyımm:52::52::52::52::52:

oooo görüyon mu inatçı meleğimizi :27::27::27::27::27:anneye şimdiden inat haa vay bee:37::37::37::37::37:ayy canım çok sevindim herşeyin yolunda gitmesine eminim çok güzel bir duygudur rabbim hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin:16::16::16::16::16::16:

cok sagol kuzum rabbım en kısa zamanda sana ve dıger kızlarıme nasıp etsın ınsallah:16:

Allah iyilik versin canımm:16::16:
yerim ben tekme savuran ayacıklarnı:emir_bebek::emir_bebek::54:
bende iyiyim canım valla çocuklar ev işi minigim baya yorgun geçiyo günlerim:9::9::9:
çokk öpüyorum canım :54::54:minişimi okşa annesi:16::16::16:

Maşaallah meleğimmm :16::16::nazar::nazar::nazar::nazar:
herşey yolunda şükür :29::29:
bak sennn minik erkeğe şimdiden oyunlara başlamışşş ben onun totosunu ısısrırmm:52::52::52:
Rabbim bir avazda kurtarsın canım artık gün saymaya başlıyoruzz ayyy çok heyecanlıyımm:52::52::52::52::52:

selencelkımmmm:16::16:bende heyecanlıyım valla ama daha dogum korkusu sarmadı benı:1:sadece merak edıyorum nezaman gelcek yapabılcekmıyım acaba dıye:27::27:

selençeliğim hoşgeldin minik napıyo ayy tam ısırmalık olmuştur o şimdi yerim ben o kuzuyu:27::27::27::27::27::27::27::27::27::27::27::27:

maşallah hayalotum sen benden önce doğuracan gibi geliyor ama hayırlısı bakalım 31 aralıkda falan olmasında çocuğun 1 gün için kaybı olmasın sene bakımından ya ...maşşallah her şey iyi imiş artık sağlıkla sıhhatle doğar hayırlı evlat olur inşallah ...:16:

Back
X