Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

keşke dediğin gibi olaydı valla bizim ev hiç ısınmıyor çünkü:4::4:boşu boşuna para ödüyoruz:27::27:
demek beni unuttuı heee:19:konuşmuyorum işte herkes beni unutuyor zaten:31:varsın olsun eniştemde unutsun napalım canı sağolsun:30:
heyecan yapmassan geçersin kuzum.arabaya binince herşey bitiyor zaten bi bindiğini anlıyorsun bi indiğini:9:

Walla yaa . Söyle dur kac kere dicem dimi ama :31:
Ins geceriz bakalım dedigin gbi direksiyon başına gectim mi olan oluyo zaten :40:

kızçelerim biz geldik:3:
doktor kontrolümüz sorunsuz geçti çok şükür şuan herşey normal gözüküyor dedi.haftaya pazartesi çatı muanesi yapıcak.
nstde bu sefer çok şükür oynadı sıpa hafiften sancımda çıktı sonunda:1:nasıl sevındım şu sancnın çıktığına anlatamam:28:
işte çatıda eğer sezeryana karar verirsem ocak 2-3 gibi bebeği alırım dedi :1:
ben yinede biraz daha kalsın istiyorum aslında ama kısmet belki ozamana kadar normal doğururum:27:normal doğum olursada artık bundan sonra bekliycez :32:şu nst odasına girince çok stresli oluyorum nedense geriyor beni o oda .halbuki normal bi oda ama hiç sevmıyorum orda yatmayı:4::4::4:
bizim sıpada 3200 olmuş boy olarakta 50 küsür cm di:nazar:1 haftada yarım kilo almış kuzum ondan önceki hafta 250gram almıştı ama 2cm uzamıştı bu haftada boyu mm uzamış ama 250 gram fazla amış:46::nazar:doktor kepçeye benzıyor dedı bakalım nasıl olacak kulakları:27:darısı diğer kızçerime inşallah:16:

Oooo :nazar::nazar: demek sipacik epey büyümüş:46::46::46: e tabo anasi neler yedo kimbilir cocuk smdiden tosuncuk olmus :9::9:

canlarımmm geldimmm doğurmadım ama doğurmak üzereyimmmm eşimin burdan ilişiği kesildi 15 gün içinde tekirdağda işe başlamak zorunda ve ben ev toplamaya koyuldum bizim sıpada içerde durmuyor aşağı aşağı iniyor karnımı geriyor ve ağrı var inşallah doğurmam ya uçağa binemiyorum istanbula gitmek için en son 31. haftaya kadar alıyorlar 2 gün içinde istanbula gideceğim mecburen otobusle olacak 18 saat nasıl geçer bu minikle bilmiyorum çok zor durumduym kızlarr allah yardımcım olsunnn bir sürü şeyi koliledim ama temizlik yapamadan koydum artık gittiğim yerde perdeleri falan yıkayıp asarım yapacak başka bir şey yok artık :26:

Canim Allah yardimcin olsun. Taşınmak zaten zor bide sen o hâlde :26:

Kızçelerim nasılasınız..

Biz oğlumla hstanaden yazıyoruz size..

Ayın 15 inde böbrek büyümesinden hstaneneye yatırdı Dr.miz bizi..

4gün yattık Çarşamba günü çıkıp evimize gittik.. Fakat ben yürüyemiyor,konuşamıyorum..sadece su içiyordum6 Lt kadar günde..gören korkuyordu beni.. Ölüyormuşuz bebeğim ve ben :(( nefes alamıyor,çırpınacak uyanıyordum.. Lavaboya 2 kişi sürükleyecek götürüyordu.

C.tesi gecesi eşimi uyandırdım . Dayanamıyorum hastaneye gidelim dedim... Annelerde böbrek rahatsızlığım için yanıma gelmişti..birlikte acile geldik..herşeyde baktılar hiçbirşeyi çıkmadı.. Eşim çok su içiyor iki adım da bir su içiyor yetiştirmiyorum suyu şekerine bakar mısınız dedi. Sagolsun acil Dr.si hemen baktı ama cihaz şekerimi ölçmedi. Garip bir koşuşturma başladı,sonucu söylemediler,.. Birşeylerin ters gittigini hissediyorduk. Damardan kan alıp lab a götürüp bakmışlar.. Şekerim 780 çıkmış. Dr eşime ve babama söyleyememiş önce.. Biraz yüksek düşüreceğiz demişler. Sonra eşim öğrenmiş durumu. Kadın dogum Dr.mahber vermişler.. 9 saat acilde yattıktan sonra odaya aldılar.hayati riski atlattık çok şükür..yaşayacakmışız :nazar::emir_bebek:bebeğimde ben de...küçük riskli bir durumumuz varmış..Dr.lar şimdi onu düzeltmeye çalışıyor.

Bizden haberler boyle ceylanlarım..., siz nasılasınız???
ahhhh kuzummmm benim neler olmuş yaa:26::26:çokk geçmiş olsun rabbım tekrar yasatmasın inş..bu doktor nasıl anlamadı ılk hastaneye yattıgındaa iyiki ikinizde saglıklısınız rabbıme sukurler olsun:29:nezaman cıkıcaksınız pekı hastaneden hay allah cok dıkkat et kendıne canbonum ya:25:rabbım yardımcın olsun

Bestekiz sağolasın

Priori cok gecms olsun cnm.. Allah beterinden korusun inşallah:nazar:

woooww hosgeldin umudum

benle dogur istersen zilli sende bi alemsin....su nst nie sewmionuz bn girdim cok korkumc deildi zati nie sokuopar durup durup sizi oroaya bilgili kizceler su garibe tercume edin :9: :9: kizzzz cok sewimdim haberlerne masaalah pasama bak ya :9:

ay dikkat et bole sizleri okurken bn hoplardayim allah yardmcn olsunnn:9:

:9::9:valla yaklaştıkça hep hemen dogsun dıyorum hemde ıcımde kalsın dıyorum:1:dünyaya gelince cok zor olacak cunku bakalım ıyı bı anne olabılcekmıyım hayırlı bı evlat olacakmı:26:düşündükçe inan çok korkuyorum:30:hayırlısı artık:16:
odayı neden sevmıyorum tıkıyorlar benı odaya :4:bom boş kimse yok birde sırt ustu yatamıyorum en belimden dolayı :4:daralıyorumda daralıyorum belım cok agrıyor kendımı kasıyorum hep.öyle oluncada asabi oluyorum :24:birde bizim herif boş boş konuşuyor:22:mesela dün naptı hemen anlatım:4:yeni telefon almıştı kendisine ben girmişim nstye o almış telden fılm izliyo seside açmış:4:izlediği şeyde kurtlar vadısı tekrarları:47::47:insan bebegının kalp atısını dınler neymiş o ikisinide dinliyormuşş:47::47:gelde çıldırma ozaman hiç gelme sen yanımda destek olmayacaksan neye gelıyorsuın degılmı ama:22::22::22:son ayda her hafta gırıyorsun tatlım hem sancılarına hemde bebegın kalp atımına bakıyolrar:34:

Iyi diyelim nolsun iste...ayni yuvarlanip gidiyoruz :31:
Sen nasilsin napiuosun gorusmeyeli..
Bu arada telden yaziyorum. Msj atlarsam alinmayin he :19:

iyi canım bende aynı
bide grip olmuşum:2::2::2::2::2:
hep bu durumdayım eşimde diyo bi düzelemedim görümcem doğum yapınca yanında kaldım 1 gece hastanede oyuzden bıde sırtım tutuldu garıp bı haldeyım:37:

iyi canım bende aynı
bide grip olmuşum:2::2::2::2::2:
hep bu durumdayım eşimde diyo bi düzelemedim görümcem doğum yapınca yanında kaldım 1 gece hastanede oyuzden bıde sırtım tutuldu garıp bı haldeyım:37:

Hmm gecmis olsun kuşum dikkat et hawalarda kötü:26:

Kızçelerim nasılasınız..

Biz oğlumla hstanaden yazıyoruz size..

Ayın 15 inde böbrek büyümesinden hstaneneye yatırdı Dr.miz bizi..

4gün yattık Çarşamba günü çıkıp evimize gittik.. Fakat ben yürüyemiyor,konuşamıyorum..sadece su içiyordum6 Lt kadar günde..gören korkuyordu beni.. Ölüyormuşuz bebeğim ve ben :(( nefes alamıyor,çırpınacak uyanıyordum.. Lavaboya 2 kişi sürükleyecek götürüyordu.

C.tesi gecesi eşimi uyandırdım . Dayanamıyorum hastaneye gidelim dedim... Annelerde böbrek rahatsızlığım için yanıma gelmişti..birlikte acile geldik..herşeyde baktılar hiçbirşeyi çıkmadı.. Eşim çok su içiyor iki adım da bir su içiyor yetiştirmiyorum suyu şekerine bakar mısınız dedi. Sagolsun acil Dr.si hemen baktı ama cihaz şekerimi ölçmedi. Garip bir koşuşturma başladı,sonucu söylemediler,.. Birşeylerin ters gittigini hissediyorduk. Damardan kan alıp lab a götürüp bakmışlar.. Şekerim 780 çıkmış. Dr eşime ve babama söyleyememiş önce.. Biraz yüksek düşüreceğiz demişler. Sonra eşim öğrenmiş durumu. Kadın dogum Dr.mahber vermişler.. 9 saat acilde yattıktan sonra odaya aldılar.hayati riski atlattık çok şükür..yaşayacakmışız :nazar::emir_bebek:bebeğimde ben de...küçük riskli bir durumumuz varmış..Dr.lar şimdi onu düzeltmeye çalışıyor.

Bizden haberler boyle ceylanlarım..., siz nasılasınız???
ayy canım sen neler yaşadın bülee çok ama çookk geçmiş olsun allahım sanada miniğede uzun ömürler versin beterinden saklasın yat dinlen kuzum dikkat et kendini dur bi öpem seni:38::38::38::38::38::38::38::38::38::38::38: :9::9::9::9::9::9:

canlarımmm geldimmm doğurmadım ama doğurmak üzereyimmmm eşimin burdan ilişiği kesildi 15 gün içinde tekirdağda işe başlamak zorunda ve ben ev toplamaya koyuldum bizim sıpada içerde durmuyor aşağı aşağı iniyor karnımı geriyor ve ağrı var inşallah doğurmam ya uçağa binemiyorum istanbula gitmek için en son 31. haftaya kadar alıyorlar 2 gün içinde istanbula gideceğim mecburen otobusle olacak 18 saat nasıl geçer bu minikle bilmiyorum çok zor durumduym kızlarr allah yardımcım olsunnn bir sürü şeyi koliledim ama temizlik yapamadan koydum artık gittiğim yerde perdeleri falan yıkayıp asarım yapacak başka bir şey yok artık :26:

aman canım dikkat et ağır falan kaldırma ayyy hayırlısıyla yerleş yerine minnoşuda alıver kucağına ohhhh misss:)

:9::9:valla yaklaştıkça hep hemen dogsun dıyorum hemde ıcımde kalsın dıyorum:1:dünyaya gelince cok zor olacak cunku bakalım ıyı bı anne olabılcekmıyım hayırlı bı evlat olacakmı:26:düşündükçe inan çok korkuyorum:30:hayırlısı artık:16:
odayı neden sevmıyorum tıkıyorlar benı odaya :4:bom boş kimse yok birde sırt ustu yatamıyorum en belimden dolayı :4:daralıyorumda daralıyorum belım cok agrıyor kendımı kasıyorum hep.öyle oluncada asabi oluyorum :24:birde bizim herif boş boş konuşuyor:22:mesela dün naptı hemen anlatım:4:yeni telefon almıştı kendisine ben girmişim nstye o almış telden fılm izliyo seside açmış:4:izlediği şeyde kurtlar vadısı tekrarları:47::47:insan bebegının kalp atısını dınler neymiş o ikisinide dinliyormuşş:47::47:gelde çıldırma ozaman hiç gelme sen yanımda destek olmayacaksan neye gelıyorsuın degılmı ama:22::22::22:son ayda her hafta gırıyorsun tatlım hem sancılarına hemde bebegın kalp atımına bakıyolrar:34:
anladim canim ewet haklisin oyle bi durum da hic hos degildir oyle yatmak
umudum gonzalezım nassınızzz:3:
benim dişi ağrıyor yaaa:14:

ayyy gecmis olsunnnnn en nefret ettgim sey dis agrisi.....kg alsin die bebis ozell bisi yiyon mu

Back
X