Bu ay da olmadı :((

happymaryy

Guru
Kayıtlı Üye
6 Aralık 2009
439
213
323
herkese merhaba 2 yıllık evliyiz son 1 yıldır çocuk sahibi olmak istiyoruz bunun son 5-6 ayı daha dikkat ediyoruz yani yumurtlama günüdür falan filan . bazı aylarda tam yumurtlama gunlerinde hep birşeyler oldu ama elimizden geldiğince değerlendirmeye çalıştık. En çok bu son ay değerlendirdik 2 günde bir ama malesef adetim 1 gün erken oldu acayip moralim bozuk. geçen ay adetin 3.günü hormon testleri yaptırdım tıp merkezinde değerler normaldi ama doktora göstermedim.bu ay doktora gidelim diyorum eşime ama bu ay da deneyelim 2günde 1 değil hergün deneyelim bakalım olmazsa gideriz hem sorun sende değil bendedir diyor çok üzgünüm. ne yapayım ne yiyip ne içeyim kızlar nolur yaptığınız bişey varsa ve hamile kalmanıza yardımcı olduysa paylaşın lütfen. bu arada 1 aydır folic1 kullanıyorum .hormonlar normal çıkıp tüplerde yada yumurtada bir sorun olabilir mi yani hormonlar normalse herşey normal diyebilirmiyiz bana kalsa yarın doktora gidicem ama eşim istemiyor sperm arttırıcı bişeyler almış onlara başladı bugün tribulus ginseng arı sütü falan..off içimi dökmek istedim iyi ki burası var

canım polen kullansın eşin benim eşim kullanmıştı. soğan kürü dene. ama kendini çocuk için şartlandırma birlikteliğinde stres yapınca da olmuyor. düşünmemeye çalış. Allah'ım en kısa zaman da nasip eder inşallah

soğan kürünü bikaç ay önce denemiştim ama 3-4 gün içebildim acaip iştahımı kesti midemi bozdu halsizlik yaptı bidaha yapsammı diyorum da eşim hayır içme öyle şeyler kötü oluyosun diyor ne zaman gelecek bu bebiş ya benden sonra evlenenler doğurdu. geçen sene aynı zamanlarda çocuk düşündüğümüz arkadaş şak diye hamile kaldı doğurdu ben hala bekliyorum

Canım en büyük sorun kafana takmanız. Bırakın kendi haline. O en uygun Zaman'da olacaktır. Ben sana yasadıklarımdan söylüyorum. En boş verdiğin kafana takmadığın Zaman oluyor bu.. Eğer imkanınız varsa tatile gidin kafanızı boşaltın..

adetim bitince tatile çıkıcaz eşim de diyo tatilde rahat kafayla deneriz falan ama bilmiyorum artık uutlarım azaldı yani hevesim kalmadı her ay hüsranla sonuçlanınca. nasıl kafama takmıycam bilmiyorum 1 gün unutsam diğer gün olacak mı diye geliyo aklıma

canım burada başka yerdede yazmıştım hac veya umre'ye giden bir tanıdığınız varsa orada meryem ana yada fatma ana meyvesi var onu getirtebilirsin. ben onu kullandım ve tanıdğım 4 kişide kullandılar ve hayırlısıyla hamile kaldılar

Serbest bırak kendini düşünme başka bişeylerle oyalamaya çalış. Örgü ör, kitap oku, dolaş..

eşiniz doktora gitmeden mi bende vardır sorun diyor anlamadım
bizde birbuçuk sene korunduk sonrasında olmadı tabi ilk ben gittim doktora sorun çıkmamıştı
sonrasında doktor eşimi yönlendirdi üroloğa varikosel çıkmıştı ameliyat oldu tabi haliyle
eşin mutlaka görünsün doktora
doktora gitmeden kafasına göre birşeyler kullanmasın
inşallah rabbim tez zamanda gönlünüzün muradını versin amin

isteyememki canım ya bu sefer de çocukları olmuyo diye konuşulsun istemiyorum zaten hep daha düşünmüyoruz diyodum yeni yeni düşünüyoruz bakalım falan diye geçiştiriyorum

Serbest bırak kendini düşünme başka bişeylerle oyalamaya çalış. Örgü ör, kitap oku, dolaş..
zaten sorma canım kitap okuyorum puzzle yapıyorum kendimi oyalamaya çalışıyorum yumurtlama zamanı ister isteemz acabalar başlıyo ama bu sefer zaten olmuyo diye kafama takıp düşünmiycem

dedim ya benim hormonlar normal değerde çıkınca sorun bende demeye başladı bide babasının da 3 sene sonra olmuş dedesinin de 8-9 sene sonra çocuğu olmuş o yüzden herhalde bende sorun diyo

isteyememki canım ya bu sefer de çocukları olmuyo diye konuşulsun istemiyorum zaten hep daha düşünmüyoruz diyodum yeni yeni düşünüyoruz bakalım falan diye geçiştiriyorum
alakası yok ki milleti neden düşünüyorsun ki sen millete ne bundan ?

anladım tamam ertelemeden kesin doktorla randevu alın canım eşinle konuş
konuştum en sonunda artık 40 yaşında doğururm dedim bu kadar stres yapma bu ay adam akıllı deneyelim olmazsa gideriz tamam dedi bakalım bu ay da geçsin napıyım ben diyceğmi dedim vakit kaybediyoruz bi sorun varsa çıksın tedavi oluruz falan dedim daha da bişey demem sinir etti beni

Oncelikle esin urolojiye gitsin fiziksel muayene olsun sonra spermiyogram testi ve hormon testi yaptırsin sende iyi bir kadın dogumcu bulup hormon ve vajinal muayene yaptır ona göre hareket edin canım eğer sorun çıkmazsa inşallah çıkmaz doğal şeylerle desteklemeye çalışırsin bu işi

alakası yok ki milleti neden düşünüyorsun ki sen millete ne bundan ?
canım bu meyve mi ot mu nasıl yapılıyor
ben de öyle düşünüyorum canım ama bu ay geçsin bakalım inşallah en kısa zamanda iyi haberler alır isteyen herkes

zaten sorma canım kitap okuyorum puzzle yapıyorum kendimi oyalamaya çalışıyorum yumurtlama zamanı ister isteemz acabalar başlıyo ama bu sefer zaten olmuyo diye kafama takıp düşünmiycem
Tatlim zamani var daha demek ki inşallah en kısa surede bebisine kavusursun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…