- 23 Mart 2015
- 8.936
- 14.791
- 248
- Konu Sahibi happymaryy
-
Tsh çok önemli ben haşimoto hastasıyım Tsh yüksekti 4 küsür gebelik için 1 2 arası iyi dedi doktorum şimdi 1 lerde ama esim istemiyor çocuk 2 senelik evliyim bende ben çok istiyorum bi bebeğim olsun eşim çok katı bakalım inşallah en hayırlısı olur
Eşimin bahanesi çok canım ya hangi birini söyleyim sanaCnm 2 senedir istiyoruz dusun gitmedigim doktor kalmamisti. Infertiliye gittim bi tahlil yapti sonra sende troid var hemen dahiliyeye git ilac yazsin dedi. Bende deger kac olmali dedim. Hamile kalmak isteyen bir bayan icin 2.5 alti dedi. Zaten benim 2 senedir tsh 4 ve hep yukarisi prolaktinde cikiyor onun sayesinde. Ama cok kizdm nasil gormezler nasil hamile kalmaya cabaladigimizi gormuyolar sanki. Tsh sadece hamilelik icin degil benm annemde troid hastasi soylememe ragmrn bise olmaz dediler. Bu ay basladm ilaca hayirlisi insallah. Senin esin neden istemiyor.
Eşimin bahanesi çok canım ya hangi birini söyleyim sana
-Ev kiraymış ev almak istiyormuş
-Hamileyken araba şartmış araba alması lazımmış
-benim kilo vermem lazımmış
-işe girmem lazımmış para biriktirmek için(iş beğenmiyor kendisi)
-erkenmiş çocuk sorumluluk demekmiş
-özel sektördeymiş ne olacağı belli değilmiş
Gibi uzar gider...
Bazı doktorlar işini bilmiyor gerçekten bende de hep bi adet sorunu var bazen geç geliyo bazen erken bazen az oluo bazen çok gidiyorum doktora bişey yok diyolar
Artık konusunu bile açmıyorum canım bıraktım kendi halineCnm bence zorlama sen istemiyor olsaydn onceliklerin olsaydi o sana saygi gosterirdi
Sogan kuru daha once denedim ama istahimi kesti midemi bozdu karin agrisi falan yapti halsizlik yapti biraktim ben insallah sana fayda eder canim incir kuru yapayim diyorum ama bakalim bugun alcakti esimAynen canım.. benimde bugün adetim bitti .. soğan kürüne başladım inşaallah o fayda eder ..
Ben doktora gitme taraftariyim ama dedigim gibi esim bu ay da deneyelim dedi artik bu son ay daha da beklemem hormon testi gecen ay yaptirdim butun degerler normal araliktaydi bakalim bu ay bi gecsin hayirlisi artikÇok.sanslisin boyle bir esin oldugu icin. 1 yil dolduysa eger artik arastrma ve tedaviye basliyorlar benim tavsiyem infertilite bolumleri var oraya git sana yardimci olurlar. Benm tsh yuksekmis ilac kullaniyrm ve hicbir doktor bunu soylemedi. Ilk gittigimde sende troid sorunu var dedi dahiliyeye gonderdi ki ondan once kac kere hormon yaptirmistim tsh hep yuksekti. Ozel hastane tercihin olursa ozel hastaneye de gidebilirsin.
İnsallah esinin de fikri degisir canim her bebek gordugumde acaip anne olma hissi geliyo banaTsh çok önemli ben haşimoto hastasıyım Tsh yüksekti 4 küsür gebelik için 1 2 arası iyi dedi doktorum şimdi 1 lerde ama esim istemiyor çocuk 2 senelik evliyim bende ben çok istiyorum bi bebeğim olsun eşim çok katı bakalım inşallah en hayırlısı olur
Artik doktorlara da guven olmuyo ya insani dinlemiyorlar bile biz de bu ay olmazda ozel hastaneye gitcez doktor arastiripCnm 2 senedir istiyoruz dusun gitmedigim doktor kalmamisti. Infertiliye gittim bi tahlil yapti sonra sende troid var hemen dahiliyeye git ilac yazsin dedi. Bende deger kac olmali dedim. Hamile kalmak isteyen bir bayan icin 2.5 alti dedi. Zaten benim 2 senedir tsh 4 ve hep yukarisi prolaktinde cikiyor onun sayesinde. Ama cok kizdm nasil gormezler nasil hamile kalmaya cabaladigimizi gormuyolar sanki. Tsh sadece hamilelik icin degil benm annemde troid hastasi soylememe ragmrn bise olmaz dediler. Bu ay basladm ilaca hayirlisi insallah. Senin esin neden istemiyor.
Aslinda esinin dusunceleri mantikli ama allah rizkiyla veriyo derler eger yasiniz gencse bu yuzden huzur bozmayin bekleyin derim hakkinizda hayirlisi olsun canmEşimin bahanesi çok canım ya hangi birini söyleyim sana
-Ev kiraymış ev almak istiyormuş
-Hamileyken araba şartmış araba alması lazımmış
-benim kilo vermem lazımmış
-işe girmem lazımmış para biriktirmek için(iş beğenmiyor kendisi)
-erkenmiş çocuk sorumluluk demekmiş
-özel sektördeymiş ne olacağı belli değilmiş
Gibi uzar gider...
Bazı doktorlar işini bilmiyor gerçekten bende de hep bi adet sorunu var bazen geç geliyo bazen erken bazen az oluo bazen çok gidiyorum doktora bişey yok diyolar
İnşallah fayda eder canım..Sogan kuru daha once denedim ama istahimi kesti midemi bozdu karin agrisi falan yapti halsizlik yapti biraktim ben insallah sana fayda eder canim incir kuru yapayim diyorum ama bakalim bugun alcakti esim
Yok gitmedim hormon testi yaptirdim ama sonuclari gostermedim normal araliktaydi hepsi çünkü siz yeniymissiniz insallah olur canim en kisa zamandaGerçekten duygularıma tercüman olmşsnz. bende bir yıllık evliyim doğudayz ve evde genelde tekim. sürekli aklımda bu çocuk işi. çnkü eşim cok istiyor benle evlenen 10 arkadstn 8 i hamile. Doktora gittnmi hiç?
Gecmis olsun insallah size de fayda eder :)İnşallah fayda eder canım..
Normalde soğan sevmeyen biriyim ama şuanda gripte olduğum için fazla tat almıyorum oyüzden rahat rahat içiyorum
Ama mide bulantısı bende de var dedim acaba soğan küründenmi yoksa gripten mi pek anlamadım
herkese merhaba 2 yıllık evliyiz son 1 yıldır çocuk sahibi olmak istiyoruz bunun son 5-6 ayı daha dikkat ediyoruz yani yumurtlama günüdür falan filan . bazı aylarda tam yumurtlama gunlerinde hep birşeyler oldu ama elimizden geldiğince değerlendirmeye çalıştık. En çok bu son ay değerlendirdik 2 günde bir ama malesef adetim 1 gün erken oldu acayip moralim bozuk. geçen ay adetin 3.günü hormon testleri yaptırdım tıp merkezinde değerler normaldi ama doktora göstermedim.bu ay doktora gidelim diyorum eşime ama bu ay da deneyelim 2günde 1 değil hergün deneyelim bakalım olmazsa gideriz hem sorun sende değil bendedir diyor çok üzgünüm. ne yapayım ne yiyip ne içeyim kızlar nolur yaptığınız bişey varsa ve hamile kalmanıza yardımcı olduysa paylaşın lütfen. bu arada 1 aydır folic1 kullanıyorum .hormonlar normal çıkıp tüplerde yada yumurtada bir sorun olabilir mi yani hormonlar normalse herşey normal diyebilirmiyiz bana kalsa yarın doktora gidicem ama eşim istemiyor sperm arttırıcı bişeyler almış onlara başladı bugün tribulus ginseng arı sütü falan..off içimi dökmek istedim iyi ki burası var
Teşekkür ederim.. inşaallah..Gecmis olsun insallah size de fayda eder :)
İnsallah canim sabir lazim sen de saglikla kucagina alirsin insallah bebisiniCnm merak etme bir problem çıkmadıysa oluyor. Benim de 9. ayda oldu. Hormon testleri için doktora gittim adetin 2. günü gel testleri yapalım dedi ve ben o ay adet olmadım. Şansa o ay hamile kalmışım. artık belirtilere hiç bakmıyordum, kafama da takmayınca kendiliğinden oldu. Eşim o ara sperm testi yapmıştı ve %50 hareketlilik çıktı yani hareketli sperm sayımız sınırdaydı ama olacağı varsa oluyor. Sorunun olmadığı için senin de olacaktır mutlaka. şuanda 25. haftamdayım
Amin insallah en kisa zamanda bekledigimiz guzel haberi alirizİnş Allah herkese nasip etsn. benm prolaktimim yüksek çıktı o düştü şmdi klomen verdi bakalm :)
Hamile kaldın mı canımkonuştum en sonunda artık 40 yaşında doğururm dedim bu kadar stres yapma bu ay adam akıllı deneyelim olmazsa gideriz tamam dedi bakalım bu ay da geçsin napıyım ben diyceğmi dedim vakit kaybediyoruz bi sorun varsa çıksın tedavi oluruz falan dedim daha da bişey demem sinir etti beni
Malesef tup bebek tedavisine basladik fakat hic sperm bulunamadi tedavi yarida bittiHamile kaldın mı canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?