Bu ay da olmadı :((

Cnm 2 senedir istiyoruz dusun gitmedigim doktor kalmamisti. Infertiliye gittim bi tahlil yapti sonra sende troid var hemen dahiliyeye git ilac yazsin dedi. Bende deger kac olmali dedim. Hamile kalmak isteyen bir bayan icin 2.5 alti dedi. Zaten benim 2 senedir tsh 4 ve hep yukarisi prolaktinde cikiyor onun sayesinde. Ama cok kizdm nasil gormezler nasil hamile kalmaya cabaladigimizi gormuyolar sanki. Tsh sadece hamilelik icin degil benm annemde troid hastasi soylememe ragmrn bise olmaz dediler. Bu ay basladm ilaca hayirlisi insallah. Senin esin neden istemiyor.

Eşimin bahanesi çok canım ya hangi birini söyleyim sana
-Ev kiraymış ev almak istiyormuş
-Hamileyken araba şartmış araba alması lazımmış
-benim kilo vermem lazımmış
-işe girmem lazımmış para biriktirmek için(iş beğenmiyor kendisi)
-erkenmiş çocuk sorumluluk demekmiş
-özel sektördeymiş ne olacağı belli değilmiş
Gibi uzar gider...
Bazı doktorlar işini bilmiyor gerçekten bende de hep bi adet sorunu var bazen geç geliyo bazen erken bazen az oluo bazen çok gidiyorum doktora bişey yok diyolar

Cnm bence zorlama sen istemiyor olsaydn onceliklerin olsaydi o sana saygi gosterirdi

Aynen canım.. benimde bugün adetim bitti .. soğan kürüne başladım inşaallah o fayda eder ..
Sogan kuru daha once denedim ama istahimi kesti midemi bozdu karin agrisi falan yapti halsizlik yapti biraktim ben insallah sana fayda eder canim incir kuru yapayim diyorum ama bakalim bugun alcakti esim

Ben doktora gitme taraftariyim ama dedigim gibi esim bu ay da deneyelim dedi artik bu son ay daha da beklemem hormon testi gecen ay yaptirdim butun degerler normal araliktaydi bakalim bu ay bi gecsin hayirlisi artik

İnsallah esinin de fikri degisir canim her bebek gordugumde acaip anne olma hissi geliyo bana

Artik doktorlara da guven olmuyo ya insani dinlemiyorlar bile biz de bu ay olmazda ozel hastaneye gitcez doktor arastirip

Aslinda esinin dusunceleri mantikli ama allah rizkiyla veriyo derler eger yasiniz gencse bu yuzden huzur bozmayin bekleyin derim hakkinizda hayirlisi olsun canm

Sogan kuru daha once denedim ama istahimi kesti midemi bozdu karin agrisi falan yapti halsizlik yapti biraktim ben insallah sana fayda eder canim incir kuru yapayim diyorum ama bakalim bugun alcakti esim
İnşallah fayda eder canım..

Normalde soğan sevmeyen biriyim ama şuanda gripte olduğum için fazla tat almıyorum oyüzden rahat rahat içiyorum
Ama mide bulantısı bende de var dedim acaba soğan küründenmi yoksa gripten mi pek anlamadım

Gerçekten duygularıma tercüman olmşsnz. bende bir yıllık evliyim doğudayz ve evde genelde tekim. sürekli aklımda bu çocuk işi. çnkü eşim cok istiyor benle evlenen 10 arkadstn 8 i hamile. Doktora gittnmi hiç?

Yok gitmedim hormon testi yaptirdim ama sonuclari gostermedim normal araliktaydi hepsi çünkü siz yeniymissiniz insallah olur canim en kisa zamanda

Gecmis olsun insallah size de fayda eder :)

Cnm merak etme bir problem çıkmadıysa oluyor. Benim de 9. ayda oldu. Hormon testleri için doktora gittim adetin 2. günü gel testleri yapalım dedi ve ben o ay adet olmadım. Şansa o ay hamile kalmışım. artık belirtilere hiç bakmıyordum, kafama da takmayınca kendiliğinden oldu. Eşim o ara sperm testi yapmıştı ve %50 hareketlilik çıktı yani hareketli sperm sayımız sınırdaydı ama olacağı varsa oluyor. Sorunun olmadığı için senin de olacaktır mutlaka. şuanda 25. haftamdayım

İnş Allah herkese nasip etsn. benm prolaktimim yüksek çıktı o düştü şmdi klomen verdi bakalm :)

İnsallah canim sabir lazim sen de saglikla kucagina alirsin insallah bebisini

Hamile kaldın mı canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…