- 6 Aralık 2009
- 439
- 213
- 323
- Konu Sahibi happymaryy
-
inşallah canım bazen öyle düşünüyorum daha vakti gelmemiş diye ama böyle hüsrana uğradığım adet günleri deliriyorum ruh halim değişiyor üzüntüdenTatlim zamani var daha demek ki inşallah en kısa surede bebisine kavusursun
Seni cok iyi anlıyorum canım üzülüyoruz ama Allah hayırlı zamanı bizden iyi bilir biz her ay bıkmadan caliscaz o bebisler gelecekinşallah canım bazen öyle düşünüyorum daha vakti gelmemiş diye ama böyle hüsrana uğradığım adet günleri deliriyorum ruh halim değişiyor üzüntüden
Aynen öyle canım hele bide batlar yaklaşınca Allaaaahhhh......bunu ben de anlamıyorum zaten yumurtlama takibi yapmak bile onu düşünmek yani nasıl aklımdan atıcam
amin canım inşallah biz de buralarda güzel haber verenlerden oluruzSeni cok iyi anlıyorum canım üzülüyoruz ama Allah hayırlı zamanı bizden iyi bilir biz her ay bıkmadan caliscaz o bebisler gelecek
aynen valla aynı gün içinde 'yok ya bu ay da olmamıştır' 'ay acaba oldumu' 'hamileysem şimdi' düşünceleri :) kafayı yemesek iyidirAynen öyle canım hele bide batlar yaklaşınca Allaaaahhhh......
Aynenaynen valla aynı gün içinde 'yok ya bu ay da olmamıştır' 'ay acaba oldumu' 'hamileysem şimdi' düşünceleri :) kafayı yemesek iyidir
canim bende senin gibi iki günde bir iliskiye giriyordum cocuk istedigim icin ve 8 ay denedim oyle olmadi artik sonunda azalttim iliskiye girmeyi bide ramazandi bi ay icinde en fazla 4 5 kez beraber olduk ve sonuc hamileyim bende suna inaniyorum ne kdr az beraber olursan o kdr sansjn oluyor hamile kalmayaherkese merhaba 2 yıllık evliyiz son 1 yıldır çocuk sahibi olmak istiyoruz bunun son 5-6 ayı daha dikkat ediyoruz yani yumurtlama günüdür falan filan . bazı aylarda tam yumurtlama gunlerinde hep birşeyler oldu ama elimizden geldiğince değerlendirmeye çalıştık. En çok bu son ay değerlendirdik 2 günde bir ama malesef adetim 1 gün erken oldu acayip moralim bozuk. geçen ay adetin 3.günü hormon testleri yaptırdım tıp merkezinde değerler normaldi ama doktora göstermedim.bu ay doktora gidelim diyorum eşime ama bu ay da deneyelim 2günde 1 değil hergün deneyelim bakalım olmazsa gideriz hem sorun sende değil bendedir diyor çok üzgünüm. ne yapayım ne yiyip ne içeyim kızlar nolur yaptığınız bişey varsa ve hamile kalmanıza yardımcı olduysa paylaşın lütfen. bu arada 1 aydır folic1 kullanıyorum .hormonlar normal çıkıp tüplerde yada yumurtada bir sorun olabilir mi yani hormonlar normalse herşey normal diyebilirmiyiz bana kalsa yarın doktora gidicem ama eşim istemiyor sperm arttırıcı bişeyler almış onlara başladı bugün tribulus ginseng arı sütü falan..off içimi dökmek istedim iyi ki burası var
İlk zamanlar biz de az yapiyorduk canim o zaman da olmadi sonradan boyle ovulasyon testi fln alip degerlendirdik yine olmuyo bilemiyorum bi de hergun deneyelim diyoruz bu ay zaten daha da olmazsa doktora gitcezcanim bende senin gibi iki günde bir iliskiye giriyordum cocuk istedigim icin ve 8 ay denedim oyle olmadi artik sonunda azalttim iliskiye girmeyi bide ramazandi bi ay icinde en fazla 4 5 kez beraber olduk ve sonuc hamileyim bende suna inaniyorum ne kdr az beraber olursan o kdr sansjn oluyor hamile kalmaya
Aminnn hepimiz insallahcanım bu meyve mi ot mu nasıl yapılıyor
ben de öyle düşünüyorum canım ama bu ay geçsin bakalım inşallah en kısa zamanda iyi haberler alır isteyen herkes
Bildiğin yumurta takibi bile yapmayacaksın.bunu ben de anlamıyorum zaten yumurtlama takibi yapmak bile onu düşünmek yani nasıl aklımdan atıcam
herkese merhaba 2 yıllık evliyiz son 1 yıldır çocuk sahibi olmak istiyoruz bunun son 5-6 ayı daha dikkat ediyoruz yani yumurtlama günüdür falan filan . bazı aylarda tam yumurtlama gunlerinde hep birşeyler oldu ama elimizden geldiğince değerlendirmeye çalıştık. En çok bu son ay değerlendirdik 2 günde bir ama malesef adetim 1 gün erken oldu acayip moralim bozuk. geçen ay adetin 3.günü hormon testleri yaptırdım tıp merkezinde değerler normaldi ama doktora göstermedim.bu ay doktora gidelim diyorum eşime ama bu ay da deneyelim 2günde 1 değil hergün deneyelim bakalım olmazsa gideriz hem sorun sende değil bendedir diyor çok üzgünüm. ne yapayım ne yiyip ne içeyim kızlar nolur yaptığınız bişey varsa ve hamile kalmanıza yardımcı olduysa paylaşın lütfen. bu arada 1 aydır folic1 kullanıyorum .hormonlar normal çıkıp tüplerde yada yumurtada bir sorun olabilir mi yani hormonlar normalse herşey normal diyebilirmiyiz bana kalsa yarın doktora gidicem ama eşim istemiyor sperm arttırıcı bişeyler almış onlara başladı bugün tribulus ginseng arı sütü falan..off içimi dökmek istedim iyi ki burası var
zaten sorma canım kitap okuyorum puzzle yapıyorum kendimi oyalamaya çalışıyorum yumurtlama zamanı ister isteemz acabalar başlıyo ama bu sefer zaten olmuyo diye kafama takıp düşünmiycem
Canim 2 oğlum var.1,5 yıldır senin gibi yumurtlama tarihini hesapliyor,belime yastık koyuyor,sabaha kadar bekliyordum. Sonra büyük oğlum kaza sonucu 2 yıl önce kaza sonucu engelli kalmıştı. Bunu düşündükçe çocuk yapmaktan vazgeçtim. Eşime dedim hasta olayım bunun bir çaresine bakacam.2,3 sene daha çocuğa hazır değilim diye.belki 2,belki 3 defa korunmadik. Sonuç 6 haftalik hamileyim.Eltim 2 çocuğunu da Dr. Yollarında gide gele hamile kaldı. Çocukları da çok kafası goturmedigi için ve rahatsız olduğu için kesinlikle istemiyordu.Zaten Dr.uda yumurtaliginin biri hiç calismiyor.3.cocugu istersen muhtemelen değil aşılama tup bebek gerekir demiş. Ve bunu söyleyen bir Prof. Bunlarda zaten bizim çocuk olmuyor diye 4 günlük tatilde korunmuyorlar.sonuç 3 aylık kızı var.ve sana daha böyle etrafında gördüğüm 8,10 örnek daha verebilirim.biliyorum kafana takma demek kolay.ama bu durum çok etkiliyor.herkese merhaba 2 yıllık evliyiz son 1 yıldır çocuk sahibi olmak istiyoruz bunun son 5-6 ayı daha dikkat ediyoruz yani yumurtlama günüdür falan filan . bazı aylarda tam yumurtlama gunlerinde hep birşeyler oldu ama elimizden geldiğince değerlendirmeye çalıştık. En çok bu son ay değerlendirdik 2 günde bir ama malesef adetim 1 gün erken oldu acayip moralim bozuk. geçen ay adetin 3.günü hormon testleri yaptırdım tıp merkezinde değerler normaldi ama doktora göstermedim.bu ay doktora gidelim diyorum eşime ama bu ay da deneyelim 2günde 1 değil hergün deneyelim bakalım olmazsa gideriz hem sorun sende değil bendedir diyor çok üzgünüm. ne yapayım ne yiyip ne içeyim kızlar nolur yaptığınız bişey varsa ve hamile kalmanıza yardımcı olduysa paylaşın lütfen. bu arada 1 aydır folic1 kullanıyorum .hormonlar normal çıkıp tüplerde yada yumurtada bir sorun olabilir mi yani hormonlar normalse herşey normal diyebilirmiyiz bana kalsa yarın doktora gidicem ama eşim istemiyor sperm arttırıcı bişeyler almış onlara başladı bugün tribulus ginseng arı sütü falan..off içimi dökmek istedim iyi ki burası var
Dusunmemeye calisirim insallah basaririm :)Bildiğin yumurta takibi bile yapmayacaksın.
Düşünme adetin kaçıncı günündeyim diye.
Gecmis olsun canim insallah bebegini de saglikla kucagina alirsin bakalim ben de dusunmemeye calisacagim artik nasilsa olmuyo hem :/Canim 2 oğlum var.1,5 yıldır senin gibi yumurtlama tarihini hesapliyor,belime yastık koyuyor,sabaha kadar bekliyordum. Sonra büyük oğlum kaza sonucu 2 yıl önce kaza sonucu engelli kalmıştı. Bunu düşündükçe çocuk yapmaktan vazgeçtim. Eşime dedim hasta olayım bunun bir çaresine bakacam.2,3 sene daha çocuğa hazır değilim diye.belki 2,belki 3 defa korunmadik. Sonuç 6 haftalik hamileyim.Eltim 2 çocuğunu da Dr. Yollarında gide gele hamile kaldı. Çocukları da çok kafası goturmedigi için ve rahatsız olduğu için kesinlikle istemiyordu.Zaten Dr.uda yumurtaliginin biri hiç calismiyor.3.cocugu istersen muhtemelen değil aşılama tup bebek gerekir demiş. Ve bunu söyleyen bir Prof. Bunlarda zaten bizim çocuk olmuyor diye 4 günlük tatilde korunmuyorlar.sonuç 3 aylık kızı var.ve sana daha böyle etrafında gördüğüm 8,10 örnek daha verebilirim.biliyorum kafana takma demek kolay.ama bu durum çok etkiliyor.
Amin canim Allah herseyin hayirlisini nasip etsin ben de etraftan hamile haberleri alinca uzuluyorum benim neden olmuyo diye neyse adetten sonraki moral bozuklugunu attim yeni ayda yeni umutlarla calismalara devamBende 1 yıllık evliyim ve kafaya takmamaya çalışıyorum ama ister istemez her an aklımda.. evde de bütün gün tek sayılırım aklımdan çıkmıyo bide geçen sene tanıdığım belki 7-8 kişi evlendi bunların 6sı doğurunca acaba benim neden olmuyorlar başladı.. biliyorum Allah nezamanı uygun görmüşse ozaman olur kaderde ne varsa onu görcez.. tüm isteyenlere Rabbim hayırlı evlat versin..
Amin canim Allah herseyin hayirlisini nasip etsin ben de etraftan hamile haberleri alinca uzuluyorum benim neden olmuyo diye neyse adetten sonraki moral bozuklugunu attim yeni ayda yeni umutlarla calismalara devam
herkese merhaba 2 yıllık evliyiz son 1 yıldır çocuk sahibi olmak istiyoruz bunun son 5-6 ayı daha dikkat ediyoruz yani yumurtlama günüdür falan filan . bazı aylarda tam yumurtlama gunlerinde hep birşeyler oldu ama elimizden geldiğince değerlendirmeye çalıştık. En çok bu son ay değerlendirdik 2 günde bir ama malesef adetim 1 gün erken oldu acayip moralim bozuk. geçen ay adetin 3.günü hormon testleri yaptırdım tıp merkezinde değerler normaldi ama doktora göstermedim.bu ay doktora gidelim diyorum eşime ama bu ay da deneyelim 2günde 1 değil hergün deneyelim bakalım olmazsa gideriz hem sorun sende değil bendedir diyor çok üzgünüm. ne yapayım ne yiyip ne içeyim kızlar nolur yaptığınız bişey varsa ve hamile kalmanıza yardımcı olduysa paylaşın lütfen. bu arada 1 aydır folic1 kullanıyorum .hormonlar normal çıkıp tüplerde yada yumurtada bir sorun olabilir mi yani hormonlar normalse herşey normal diyebilirmiyiz bana kalsa yarın doktora gidicem ama eşim istemiyor sperm arttırıcı bişeyler almış onlara başladı bugün tribulus ginseng arı sütü falan..off içimi dökmek istedim iyi ki burası var
Çok.sanslisin boyle bir esin oldugu icin. 1 yil dolduysa eger artik arastrma ve tedaviye basliyorlar benim tavsiyem infertilite bolumleri var oraya git sana yardimci olurlar. Benm tsh yuksekmis ilac kullaniyrm ve hicbir doktor bunu soylemedi. Ilk gittigimde sende troid sorunu var dedi dahiliyeye gonderdi ki ondan once kac kere hormon yaptirmistim tsh hep yuksekti. Ozel hastane tercihin olursa ozel hastaneye de gidebilirsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?