Bu ay da olmadı :((

inşallah canım bazen öyle düşünüyorum daha vakti gelmemiş diye ama böyle hüsrana uğradığım adet günleri deliriyorum ruh halim değişiyor üzüntüden
Seni cok iyi anlıyorum canım üzülüyoruz ama Allah hayırlı zamanı bizden iyi bilir biz her ay bıkmadan caliscaz o bebisler gelecek

canim bende senin gibi iki günde bir iliskiye giriyordum cocuk istedigim icin ve 8 ay denedim oyle olmadi artik sonunda azalttim iliskiye girmeyi bide ramazandi bi ay icinde en fazla 4 5 kez beraber olduk ve sonuc hamileyim bende suna inaniyorum ne kdr az beraber olursan o kdr sansjn oluyor hamile kalmaya

İlk zamanlar biz de az yapiyorduk canim o zaman da olmadi sonradan boyle ovulasyon testi fln alip degerlendirdik yine olmuyo bilemiyorum bi de hergun deneyelim diyoruz bu ay zaten daha da olmazsa doktora gitcez

zaten sorma canım kitap okuyorum puzzle yapıyorum kendimi oyalamaya çalışıyorum yumurtlama zamanı ister isteemz acabalar başlıyo ama bu sefer zaten olmuyo diye kafama takıp düşünmiycem

Canim 2 oğlum var.1,5 yıldır senin gibi yumurtlama tarihini hesapliyor,belime yastık koyuyor,sabaha kadar bekliyordum. Sonra büyük oğlum kaza sonucu 2 yıl önce kaza sonucu engelli kalmıştı. Bunu düşündükçe çocuk yapmaktan vazgeçtim. Eşime dedim hasta olayım bunun bir çaresine bakacam.2,3 sene daha çocuğa hazır değilim diye.belki 2,belki 3 defa korunmadik. Sonuç 6 haftalik hamileyim.Eltim 2 çocuğunu da Dr. Yollarında gide gele hamile kaldı. Çocukları da çok kafası goturmedigi için ve rahatsız olduğu için kesinlikle istemiyordu.Zaten Dr.uda yumurtaliginin biri hiç calismiyor.3.cocugu istersen muhtemelen değil aşılama tup bebek gerekir demiş. Ve bunu söyleyen bir Prof. Bunlarda zaten bizim çocuk olmuyor diye 4 günlük tatilde korunmuyorlar.sonuç 3 aylık kızı var.ve sana daha böyle etrafında gördüğüm 8,10 örnek daha verebilirim.biliyorum kafana takma demek kolay.ama bu durum çok etkiliyor.

Gecmis olsun canim insallah bebegini de saglikla kucagina alirsin bakalim ben de dusunmemeye calisacagim artik nasilsa olmuyo hem :/

Bende 1 yıllık evliyim ve kafaya takmamaya çalışıyorum ama ister istemez her an aklımda.. evde de bütün gün tek sayılırım aklımdan çıkmıyo bide geçen sene tanıdığım belki 7-8 kişi evlendi bunların 6sı doğurunca acaba benim neden olmuyorlar başladı.. biliyorum Allah nezamanı uygun görmüşse ozaman olur kaderde ne varsa onu görcez.. tüm isteyenlere Rabbim hayırlı evlat versin..

Amin canim Allah herseyin hayirlisini nasip etsin ben de etraftan hamile haberleri alinca uzuluyorum benim neden olmuyo diye neyse adetten sonraki moral bozuklugunu attim yeni ayda yeni umutlarla calismalara devam

Amin canim Allah herseyin hayirlisini nasip etsin ben de etraftan hamile haberleri alinca uzuluyorum benim neden olmuyo diye neyse adetten sonraki moral bozuklugunu attim yeni ayda yeni umutlarla calismalara devam

Aynen canım.. benimde bugün adetim bitti .. soğan kürüne başladım inşaallah o fayda eder ..

Çok.sanslisin boyle bir esin oldugu icin. 1 yil dolduysa eger artik arastrma ve tedaviye basliyorlar benim tavsiyem infertilite bolumleri var oraya git sana yardimci olurlar. Benm tsh yuksekmis ilac kullaniyrm ve hicbir doktor bunu soylemedi. Ilk gittigimde sende troid sorunu var dedi dahiliyeye gonderdi ki ondan once kac kere hormon yaptirmistim tsh hep yuksekti. Ozel hastane tercihin olursa ozel hastaneye de gidebilirsin.

Tsh çok önemli ben haşimoto hastasıyım Tsh yüksekti 4 küsür gebelik için 1 2 arası iyi dedi doktorum şimdi 1 lerde ama esim istemiyor çocuk 2 senelik evliyim bende ben çok istiyorum bi bebeğim olsun eşim çok katı bakalım inşallah en hayırlısı olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…