Bu ay dügünüm olacakti ...

Yurtdışındalarmış canım almanyada öyleymiş bekliyolarmış evin çıkmasını sırayla çıkıyomuş kiralık ev öyle yazmış arkadaşta türkiyede olsa bi gün gezsen bulursun

Onca yıl Almanyada yaşadım ilk defa böyle bir şey duyuyorum.
Sana çıkan evi beğenmezsen ne olacak... ev çıkması neyse hoş halen anlayamadım da.
Neyse, geç olsun güç olmasın diyelim.

Zor bir durum ama Hayırlısı olsun daha sonra olsun belki bu durum sizin için daha hayırlı olacaktır.Üzülmeyin sonuçta evlenmekten vazgeçilmemiş sadece biraz ertelenmiş.

en doğru kararı vermişsiniz
geç olsun temiz olsun + güzel olsun:)
mutluluklar

cnm dert edicek kafaya takacak hiç bir sey yok inan bana...niyemii.. bak bende senin gibi sabırsızdım bir an önce olsun bitsin isterken düğünü iki ay öne çektik..1 ay sonra düğünüm var..ama benimde içim buruk keşke öne cekmeseydimde ailemin yanında biraz daha vakit gecirebilseydim diye düşünüyorum..

bende almanyada yasiyorum.. doguma büyüme buraliyim..
ve icini kuskulandirmak istemem.. ama bunlar sana tuzak kurup.. ev aramamislardir.. dügün ertelemez gibisinden kaynanin evine girersin düsünmüs olabilirlermi?

cünkü
almanyada yazma sira bekleme gibi birsey yok..
gazeteden, internetten, arkadasdan ilanlari arastirip, telefonla arayip.. evi görebilirmiyiz söyle böyle..
evi görüyorsun.. ev sahibi seni uygun görürse ( kirayi ödiyebilecekmisin) sende evi uygun görünce.. tam iki dakikalik is...eve giriyorsun

Sabrın sonu selamettir derler, ne kadar uygun düşüyor size..

Kesinlikle dogru bir karar vermişsiniz, üzülmeyin..

Ev bulmak bu kadar zor değil, 1-2 ay ertelenir tamamda neden 5-6 ay bunu anlamadım!

Sagol canim guzel dilegin icin :)

ama insanin ici buruk oluyor iste..

amann dert ettiğin şeye bak bende bişey oldu zannettim.hakikaten geç olsun güç olmasın.ben kayınvalidemin evinde kaldım 2 ay kadar.gerçi hiç sorun yaşamadım ama yinede zor oluyor.ailenle vakit geçirmeye bak.çünkü hiçbirşey eskisi gibi olmuyor.baba evine misafir gibi gidip geliyorsun.onlarla bir kahvaltıyı bile zor yapıyorsun.annenin koynuna sarılıp uyuma şansın pek yok.ablan abin kardeşlerinde şakalaşıp onlarla eğlenmek dertlenmek gibi durumların pek olmuyor.o babanın baba kokusunu almak imkanızlaşıyor.anlayacağın canım benim ailenle vakit geçir nede olsa evlenceksin..

Hiç kendini üzme, yıpratma sakın ha.. en doğrusunu yapmışsın hem böylelikle kararlılığını göstermiş olmuşsun bana göre. Allahım hayırlısıyla kendi evinde kendi düzeninle yuvanı kurmayı nasip eder inşallah

Canım benim düğünümde ertelendi,hemde 2 kere18 Haziranda olacaktı,10 Temmuza ertelendi.25 gün kaldı die seviniyordum fakat bugün 1 Ekime erteledik nikah tarihini.Bende çok üzülüyorum ama belkide böylesi daha hayırlıdır,geç olsun da güç olmasın diye avutuyorum kendimi

canim tek derdin bu olsun :)
siz birbirinizi kaybetmedikten sonra ister 3ay ister 5ay sonra dugun ne farkeder, saglik olsun canim
biraz daha keyfini cikar bekar gunlerinin, birdaha geri gelmeyecek:)
iyi tarafindan bak olaya yani:)
buarada ben de olsam senin gibi yapardim, kayinvalide ile oturmaktansa kendi evin icin bekliyorsun, dogru yapmissin bence.
hayirlisi olsun.

üzülme derim.allah ömür versin,her şey olur inşallah.ben de bi şeyler güzel olsun dileğiyle 3,5 yıl nişanlı kaldım.her şey istediğin gibi miı diyeceksin?olur mu,insan hayatı bu,çok şükür ama yine de.allah huzur içinde giyebilmeyi nasip etsin.ben de geçen evlendim,huzurlu olamadı çok ama seninki olur inşallah canım.dert etme.geç olsun,güç olmasın.ayrıca verdiğin karar çok mantıklı.kutluyorum seni..

başlığı okuyunca aklıma daha farklı seyler geldi acıkcası yazmak bile istemiyorum ne olduğunu :) hayrlısı neyse o olsun

Size düzgün şartlar sağlayamayıp annesinin evine mahkum eden biriyle evlenmeyi düşünmeniz bile o adama lütuf bence!!!!!!!!!!! Ertelemek iyi olmuş Allahtan hayırlısı. Belki bu daha iyi olmuştur. Sonradan üzülmekten iyidir.

Canım baslıqı okuyunca bende kötü bisey oldu sandım.)
Dert etme olcak sonunda ya ha buqün ha yarın herseyde bir hayır wardır.)

Bence sizin için en hayırlı karar olmuş.
İnşallah bir an önce gönlünüzce bir ev bulup mutlu mesut bi yuva kurarsınız.
Hakkınızda hayırlısı olsun. içinze dert etmeyin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…