Evet genelde 5 gün kullanılıyor bende hep öyle okudum. Ama benim adetin 2. Günü başlattı sadece 3 gün + diofol. Vardır bir bildiği herhalde :)) inşallah güzel haberler alırızBenim bu ay 3. Defa femera kullanisim ama dr bana 5 gün diyor, yumurta gelişimleri falan çok güzel oluyor ama bakalım bu ay nasıl olacak
Aminn inşallah bana da 2. Günü başlatıp 5 gün kullandırıyor sonra kontore çağırıyor yumurtalara bakıyor ikisinde de yumurtalarım 20 mm olmuştu hem sağdan hem soldan yumurtam vardı ama olmadı kısmet artık bu ay bakıcaz bideEvet genelde 5 gün kullanılıyor bende hep öyle okudum. Ama benim adetin 2. Günü başlattı sadece 3 gün + diofol. Vardır bir bildiği herhalde :)) inşallah güzel haberler alırız
Kontrol ne zamanAminn inşallah bana da 2. Günü başlatıp 5 gün kullandırıyor sonra kontore çağırıyor yumurtalara bakıyor ikisinde de yumurtalarım 20 mm olmuştu hem sağdan hem soldan yumurtam vardı ama olmadı kısmet artık bu ay bakıcaz bide
Aminn inşallah bana da 2. Günü başlatıp 5 gün kullandırıyor sonra kontore çağırıyor yumurtalara bakıyor ikisinde de yumurtalarım 20 mm olmuştu hem sağdan hem soldan yumurtam vardı ama olmadı kısmet artık bu ay bakıcaz bide
Kontrol bu ay bendeKontrol ne zaman
Anladım inşallah olumlu sonuç alırsın, alırız bu ay. Bende de hiç bir sorun yok ama 3 Aralık'ta boş gebelikten kürtaj oldum maalesef. Hemde iki kese vardı ikiside boştuKontrol bu ay bende2 kez doktora gittim hic bi sikinti olmayip yumrtalar da gelisince bu ay evde kendim yapacam ignemi, yumurtlama konusunda bi problemim yok zaten vücudum yumrtlama zamani kendini o kadar belli ediyor ki. Daha once doktorun verdigi sureye gore de ignemi yapacam
Umarim bu defa o keseler dolu dolu olurAnladım inşallah olumlu sonuç alırsın, alırız bu ay. Bende de hiç bir sorun yok ama 3 Aralık'ta boş gebelikten kürtaj oldum maalesef. Hemde iki kese vardı ikiside boştuyumurta kalitesi açısından doktorum planlı yapalım dedi. O yüzden bu ilacı verdi, olur inşallah. Heyecanlıyım bende kontrol günümü bekliyorum
Rabbim isteyen herkese nasip etsin, bizlere deUmarim bu defa o keseler dolu dolu olursizin uzuldugunuz durumu ben hic yasamadim bile uzulmeyin bosu olduysa hayirlisi ile dolusu da olur insallah
Amin amin 24 subatta guzel haberlerle gelin insallahRabbim isteyen herkese nasip etsin, bizlere de
Ben de ignemi 24 un de yapacam, beraber belirtilerimizi paylasalimRabbim isteyen herkese nasip etsin, bizlere de
Amin inşallah :))Amin amin 24 subatta guzel haberlerle gelin insallah
Muhakkak paylaşırım. Hatta ben ilacı kullanandan beri sol yumurtalığımda baya şiddetli ağrı yaşadım sık sık. Sanki oyulur gibi. Sağda da hafif hafif. Yumurtalar mı gelişiyor diye düşünmeden edemiyorumBen de ignemi 24 un de yapacam, beraber belirtilerimizi paylasalim
Amin inşallah :))
Muhakkak paylaşırım. Hatta ben ilacı kullanandan beri sol yumurtalığımda baya şiddetli ağrı yaşadım sık sık. Sanki oyulur gibi. Sağda da hafif hafif. Yumurtalar mı gelişiyor diye düşünmeden edemiyorumIlaca hangi gun basladiniz?? Umarim gelisiyor ve buyuyordur. Bende bu durumu yumurtlama doneminde cok yogun sol kasigimda hissediyorum ve soldan bir yumurtam mutlka oluyor dr ye gitttigimde.Amin inşallah :))
Muhakkak paylaşırım. Hatta ben ilacı kullanandan beri sol yumurtalığımda baya şiddetli ağrı yaşadım sık sık. Sanki oyulur gibi. Sağda da hafif hafif. Yumurtalar mı gelişiyor diye düşünmeden edemiyorum
Bende bu ay kullanıyorum regl 3.gunu başladım günde 2 adet 5 gün kullanicam sonra 10.gun doktora gidicem.Femara kullanan kimse yok mu ya
Bende bu ay kullanıyorum regl 3.gunu başladım günde 2 adet 5 gün kullanicam sonra 10.gun doktora gidicem.
Muhakkak sonuçlarımızı yazalım Hanımlar yumurtalar kaç mm oldu, çatlatma iğnesi verildi mi vs vs :))Ben bugun başladım inaşllah hepımız hamıle kalırız kızlar bol şans
İnşallahTabıki geçen ay klomen kullandım inaşllah bu ay femeri ile hamile kalırım ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?