Ben ptesi kontrole gidicem yumurta mm göre veriliyor eğer uygun mm ulaştiysa verir herldeMuhakkak sonuçlarımızı yazalım Hanımlar yumurtalar kaç mm oldu, çatlatma iğnesi verildi mi vs vs :))
Evet ne yaptın gittin miBen ptesi kontrole gidicem yumurta mm göre veriliyor eğer uygun mm ulaştiysa verir herlde
Ben Perşembe günü gidicem canım, muhakkak yazarım buraya sonucuDoktora gıttınızmı gelişmiş mi
İnşallah güzel güzel sonuçlar alırız ikimizdeBende cuma günü gidicem canım inaşşlah güzel gelişir incir tüketiyrum faydalıymıs yukurta gelişiminde
Femara daha etkili diyorlar klomenden. Bende 3 gün kullandım bakalımEvet bu ay femara kullanıyorum çarşambaya kadar gunde 2 tane 5 gün kullancaö . Gecen ay clomen kullandım doktor bunay değiştirdi canım
Hmm olabilir, bende herhangi bir yan etkisi olmadı :)Öleymiş ben daha yenı başladım ilaç tavasıne inaşllah hemen hamıle kalırım ilaç mıdemı bulandırıyor
Merhaba evet yazmistim aslinda ben 20mm olmuş 1 tane yumurtam catlatma iğnesi yaptı doktorum ovitrelle eğer bu ayda olmassa önümüzdeki ay asilama ile çip bebek denicezDoktora gıttınızmı gelişmiş mi
Benim 1adet 20mm olmuş yumurtam catlatma iğnesi yapildiMuhakkak sonuçlarımızı yazalım Hanımlar yumurtalar kaç mm oldu, çatlatma iğnesi verildi mi vs vs :))
Ben bugün gittim 20mm 1 adet yumurta olmuş catlatma iğnesi yapildi...Doktora gıttınızmı gelişmiş mi
Benim 1adet 20mm olmuş yumurtam catlatma iğnesi yapildisimdi bol bol çalışma zamanı
Gelsin pozitifler bu ay Allah'ın izniyle :))Benim 1adet 20mm olmuş yumurtam catlatma iğnesi yapildisimdi bol bol çalışma zamanı
Yok canım daha henüz çok erken test yapsan bile iğnenin etkisiyle pozitif çıkabilir. Hissettiklerin muhtemelen iğnenin yan etkileri. Adet gününü bekle yada iğnenin üzerinden 14 gün geçince test yap o zaman etkisi geçmiş oluyor. Benimde Perşembe kontrolüm var bende femara kullandım bu ay ilk kez, bakalım benim yumurtalar da ne alemdekızlar merhabaaa
Bende bu ay 5 gün femara kullandım yumurtalardan biri 19 mm olunca doktorum çatlama iğnesi verdi değerlendirelim bunu dedi 1 hafta oldu iğneyi vurduralı
2 gündür baş ağrım kasık ağrım bel ağrım ve bacaklarımda ağrı var gebelik belirtisi olabilir mi acaba tutunmaya mı çalışıyor bilemedim test yaptrısam mı acaba yarın bu tarz bi şey yaşayan var mı
Sana neden femara verdi canım pko var mı sende deYok canım daha henüz çok erken test yapsan bile iğnenin etkisiyle pozitif çıkabilir. Hissettiklerin muhtemelen iğnenin yan etkileri. Adet gününü bekle yada iğnenin üzerinden 14 gün geçince test yap o zaman etkisi geçmiş oluyor. Benimde Perşembe kontrolüm var bende femara kullandım bu ay ilk kez, bakalım benim yumurtalar da ne alemde
Benim durum biraz karışık ya. Benim 2 yıldır adet düzensizliğim var ondan önce günü gününe olurdum. Hormon testlerim temiz, pco görünümü yok ultrasonda. Ama işte adetlerim çok düzensiz geç adet oluyorum doktorlar pco değilsin diyor. Kasım ayında doğal yoldan üçüzlere hamile kaldım ama bi kese kendiliğinden kayboldu diğer iki kese de boştu kürtaj oldum. Şimdi doktorum planlı gebelik yapalım takibim dahilinde olsun dedi. Femara+diofol verdi kullandım diofol'e devam ediyorum hala. Perşembe kontrolüm var bakalımSana neden femara verdi canım pko var mı sende de
Rabbim inşallah isteyen herkese en kısa zamanda sağlıklı bebek nasip eder bende tedavi görüyorum pko var prolaktin yüksekliği var 3 ay kendi haline bıraktı yumurtluyorum ama olmuyordu bu ay femara+ Çatlama iğnesi verdi bakalım inşallah işe yararBenim durum biraz karışık ya. Benim 2 yıldır adet düzensizliğim var ondan önce günü gününe olurdum. Hormon testlerim temiz, pco görünümü yok ultrasonda. Ama işte adetlerim çok düzensiz geç adet oluyorum doktorlar pco değilsin diyor. Kasım ayında doğal yoldan üçüzlere hamile kaldım ama bi kese kendiliğinden kayboldu diğer iki kese de boştu kürtaj oldum. Şimdi doktorum planlı gebelik yapalım takibim dahilinde olsun dedi. Femara+diofol verdi kullandım diofol'e devam ediyorum hala. Perşembe kontrolüm var bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?