Gebeliğe Hazırlık Bu ay femara kullananlar 👼 bu başlıkta toplanalım :)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Evet bu ay femara kullanıyorum çarşambaya kadar gunde 2 tane 5 gün kullancaö . Gecen ay clomen kullandım doktor bunay değiştirdi canım

kızlar merhabaaa
Bende bu ay 5 gün femara kullandım yumurtalardan biri 19 mm olunca doktorum çatlama iğnesi verdi değerlendirelim bunu dedi 1 hafta oldu iğneyi vurduralı
2 gündür baş ağrım kasık ağrım bel ağrım ve bacaklarımda ağrı var gebelik belirtisi olabilir mi acaba tutunmaya mı çalışıyor bilemedim test yaptrısam mı acaba yarın bu tarz bi şey yaşayan var mı

Yok canım daha henüz çok erken test yapsan bile iğnenin etkisiyle pozitif çıkabilir. Hissettiklerin muhtemelen iğnenin yan etkileri. Adet gününü bekle yada iğnenin üzerinden 14 gün geçince test yap o zaman etkisi geçmiş oluyor. Benimde Perşembe kontrolüm var bende femara kullandım bu ay ilk kez, bakalım benim yumurtalar da ne alemde

Sana neden femara verdi canım pko var mı sende de

Sana neden femara verdi canım pko var mı sende de
Benim durum biraz karışık ya. Benim 2 yıldır adet düzensizliğim var ondan önce günü gününe olurdum. Hormon testlerim temiz, pco görünümü yok ultrasonda. Ama işte adetlerim çok düzensiz geç adet oluyorum doktorlar pco değilsin diyor. Kasım ayında doğal yoldan üçüzlere hamile kaldım ama bi kese kendiliğinden kayboldu diğer iki kese de boştu kürtaj oldum. Şimdi doktorum planlı gebelik yapalım takibim dahilinde olsun dedi. Femara+diofol verdi kullandım diofol'e devam ediyorum hala. Perşembe kontrolüm var bakalım

Rabbim inşallah isteyen herkese en kısa zamanda sağlıklı bebek nasip eder bende tedavi görüyorum pko var prolaktin yüksekliği var 3 ay kendi haline bıraktı yumurtluyorum ama olmuyordu bu ay femara+ Çatlama iğnesi verdi bakalım inşallah işe yarar
Bi kaç kişinin paylaşımlarını okudum çatlama iğnesinin 6. Gününde hamile olduklarını öğrenenler var benim 7.günüm sabah da dahiliye randevum var acaba hazır gitmişken gebelik testi de yaptırsam mı çok kararsız kaldım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…