Sen bilirsin canım sonrasında iki günde bir kan vermen gerekiyor değerin artıyor mu diye. Buda biraz yorucu olabilir senin için, zaten doktorlarda 14. Günü yapın diyor. Çünkü öncesi yalancı pozitif çıkıyor.Rabbim inşallah isteyen herkese en kısa zamanda sağlıklı bebek nasip eder bende tedavi görüyorum pko var prolaktin yüksekliği var 3 ay kendi haline bıraktı yumurtluyorum ama olmuyordu bu ay femara+ Çatlama iğnesi verdi bakalım inşallah işe yarar
Bi kaç kişinin paylaşımlarını okudum çatlama iğnesinin 6. Gününde hamile olduklarını öğrenenler var benim 7.günüm sabah da dahiliye randevum var acaba hazır gitmişken gebelik testi de yaptırsam mı çok kararsız kaldım
İnşallah ikimizde pozitifi görürüzRabbim inşallah isteyen herkese en kısa zamanda sağlıklı bebek nasip eder bende tedavi görüyorum pko var prolaktin yüksekliği var 3 ay kendi haline bıraktı yumurtluyorum ama olmuyordu bu ay femara+ Çatlama iğnesi verdi bakalım inşallah işe yarar
Bi kaç kişinin paylaşımlarını okudum çatlama iğnesinin 6. Gününde hamile olduklarını öğrenenler var benim 7.günüm sabah da dahiliye randevum var acaba hazır gitmişken gebelik testi de yaptırsam mı çok kararsız kaldım
İnşallahİnşallah ikimizde pozitifi görürüz
Ben Perşembe gideceğim doktora, bakalım yumurtalar ne alemdeİnşallahSenin ne kadar kaldı
Beklemek çok zor hele bi de bu kadar ağrıyla daha da zor ilk kez bu kadar çok başım ağrıyor ilaç içmeye de korkuyorum
Hadi inşallah haberleşelim mutlakaBen Perşembe gideceğim doktora, bakalım yumurtalar ne alemdegüzel büyümüşse verir iğne diye düşünüyorum. Sen benden önce öğrenirsin sonucunu. Baş ağrın içinde parol içebilirsin ama için rahat etmiyorsa karanlık bir odada yat dinlen uyumaya çalış iyi gelir
Bu mesaja istinaden cevap yazmak istedim.Kasim ayinda klomen kullandım sonuç negatif.Aralik ayinda femara kullandim pozitifti.5hafta çok güzeldi ama bebisimiz gitti. İnşallah 24 Şubat uğurlu gelir sanaFemara kullanan kimse yok mu ya
Canım çok geçmiş olsun, tekrardan nasip olsun sağlıkla kucağımıza alalım inşallah.. bende doğal yoldan hamile kalmıştım üçüzlerimi kaybettim kürtaj oldum zor bi süreçti. Doktorum planlı yapalım demişti o yüzden femara verdi. Ama çok da ümitlendirmek istemiyorum kendimi.Bu mesaja istinaden cevap yazmak istedim.Kasim ayinda klomen kullandım sonuç negatif.Aralik ayinda femara kullandim pozitifti.5hafta çok güzeldi ama bebisimiz gitti. İnşallah 24 Şubat uğurlu gelir sana
Femara daha etkili ve yumurta büyüme zorluğu olanlarda daha etkili
Hemen belli olmaz iğne etkisi bende ayni şeyleri yaşıyorum tahmini bat gününü beklemeniz öneririm...kızlar merhabaaa
Bende bu ay 5 gün femara kullandım yumurtalardan biri 19 mm olunca doktorum çatlama iğnesi verdi değerlendirelim bunu dedi 1 hafta oldu iğneyi vurduralı
2 gündür baş ağrım kasık ağrım bel ağrım ve bacaklarımda ağrı var gebelik belirtisi olabilir mi acaba tutunmaya mı çalışıyor bilemedim test yaptrısam mı acaba yarın bu tarz bi şey yaşayan var mı
Bugün test yaptırdım beta 9,97 çıktı yükselir mi acaba adetime 6 gün varHemen belli olmaz iğne etkisi bende ayni şeyleri yaşıyorum tahmini bat gününü beklemeniz öneririm...
İnşallah yükselir iki günde bir kan vermen lazımBugün test yaptırdım beta 9,97 çıktı yükselir mi acaba adetime 6 gün var
Kan pıhtılaşmasına baktırdın mı canım benım 2 tane kımyasal gebelık oldu bütün testlerı yaptırdık trombogoli paneli 2 genimde pıhtı çıktı şimdi coraspırın kullanıyorum hamıle kalırsam ipneCanım çok geçmiş olsun, tekrardan nasip olsun sağlıkla kucağımıza alalım inşallah.. bende doğal yoldan hamile kalmıştım üçüzlerimi kaybettim kürtaj oldum zor bi süreçti. Doktorum planlı yapalım demişti o yüzden femara verdi. Ama çok da ümitlendirmek istemiyorum kendimi.
Yok canım doktor gerek duymadı sanırım çünkü ben üçüzlere hamile kaldım ama bir kese kendiliğinden yok oldu diğer iki kese büyümeye devam ediyordu ama ikiside boştu yani boş gebelik oldu. Mecbur kürtaj olmak zorunda kaldım. Boş gebelikte tekrarlama olasılığı çok çok düşükmüş. Yani içlerinde bebek yoktu çok ilginç değilmi kabullenmem çok zor oldu, daha öncede böyle bişey yaşayan hiç görmedim duymadım araştırdığım kadarıyla da yokKan pıhtılaşmasına baktırdın mı canım benım 2 tane kımyasal gebelık oldu bütün testlerı yaptırdık trombogoli paneli 2 genimde pıhtı çıktı şimdi coraspırın kullanıyorum hamıle kalırsam ipne
InsallahGelsin pozitifler bu ay Allah'ın izniyle :))
Insallah yükselir ama catlatma ignesinin içerisinde betahcg yani hamilelik hormonu olduğu için iğne etkiside olabilir. Gebelik testinizi igneden 14 gün sonra yaptırın yada regl gününüz geçtikten sonra rabbim hepimize nasil eder inşallahBugün test yaptırdım beta 9,97 çıktı yükselir mi acaba adetime 6 gün var
Evet ya çok zor bi durum rabbım sağlıkla kucagımıza almayı nasıp etsın bebişlerimizi benımde kanda çıktı sonra kese oluşmadı kendılıgınden düştü adet oldum ama arastırdım ben çok tekrar aynı durum olmasın 1 sene ara verdık şimdi tekrar istyoruz bebiş inaşllah sağlıkla gelirYok canım doktor gerek duymadı sanırım çünkü ben üçüzlere hamile kaldım ama bir kese kendiliğinden yok oldu diğer iki kese büyümeye devam ediyordu ama ikiside boştu yani boş gebelik oldu. Mecbur kürtaj olmak zorunda kaldım. Boş gebelikte tekrarlama olasılığı çok çok düşükmüş. Yani içlerinde bebek yoktu çok ilginç değilmi kabullenmem çok zor oldu, daha öncede böyle bişey yaşayan hiç görmedim duymadım araştırdığım kadarıyla da yok
Benide yarın tekrar çağırdı bakalım ne olcak :)Kızlar doktora gittim 2 tane yumurtam gelısme aşamamasındaymıs bırı 10 mm bırı 12 milim salı günü tekrar çağırdı
Yumurtan kaç mm olmus canımBenide yarın tekrar çağırdı bakalım ne olcak :)
Bilmiyorum ki canım bana yumurtalarrda gelişme var ama istediğim boyutta değil dedi iki günlük çift doz fostimon iğne verdi yarın kontrolüm var bakalımYumurtan kaç mm olmus canım
Merhaba . Ben de femaraya yeni basladim. Bende pkos var ama. Metformin+femara+inositol kullanıyorum. Sonucunuz ne oldu acaba?Bilmiyorum ki canım bana yumurtalarrda gelişme var ama istediğim boyutta değil dedi iki günlük çift doz fostimon iğne verdi yarın kontrolüm var bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?