Gebeliğe Hazırlık Bu ay femara kullananlar 👼 bu başlıkta toplanalım :)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Sen bilirsin canım sonrasında iki günde bir kan vermen gerekiyor değerin artıyor mu diye. Buda biraz yorucu olabilir senin için, zaten doktorlarda 14. Günü yapın diyor. Çünkü öncesi yalancı pozitif çıkıyor.

İnşallah ikimizde pozitifi görürüz

İnşallah Senin ne kadar kaldı
Beklemek çok zor hele bi de bu kadar ağrıyla daha da zor ilk kez bu kadar çok başım ağrıyor ilaç içmeye de korkuyorum
Ben Perşembe gideceğim doktora, bakalım yumurtalar ne alemde güzel büyümüşse verir iğne diye düşünüyorum. Sen benden önce öğrenirsin sonucunu. Baş ağrın içinde parol içebilirsin ama için rahat etmiyorsa karanlık bir odada yat dinlen uyumaya çalış iyi gelir

Hadi inşallah haberleşelim mutlaka

Femara kullanan kimse yok mu ya
Bu mesaja istinaden cevap yazmak istedim.Kasim ayinda klomen kullandım sonuç negatif.Aralik ayinda femara kullandim pozitifti.5hafta çok güzeldi ama bebisimiz gitti. İnşallah 24 Şubat uğurlu gelir sana
Femara daha etkili ve yumurta büyüme zorluğu olanlarda daha etkili

Canım çok geçmiş olsun, tekrardan nasip olsun sağlıkla kucağımıza alalım inşallah.. bende doğal yoldan hamile kalmıştım üçüzlerimi kaybettim kürtaj oldum zor bi süreçti. Doktorum planlı yapalım demişti o yüzden femara verdi. Ama çok da ümitlendirmek istemiyorum kendimi.

Hemen belli olmaz iğne etkisi bende ayni şeyleri yaşıyorum tahmini bat gününü beklemeniz öneririm...

Kan pıhtılaşmasına baktırdın mı canım benım 2 tane kımyasal gebelık oldu bütün testlerı yaptırdık trombogoli paneli 2 genimde pıhtı çıktı şimdi coraspırın kullanıyorum hamıle kalırsam ipne

Yok canım doktor gerek duymadı sanırım çünkü ben üçüzlere hamile kaldım ama bir kese kendiliğinden yok oldu diğer iki kese büyümeye devam ediyordu ama ikiside boştu yani boş gebelik oldu. Mecbur kürtaj olmak zorunda kaldım. Boş gebelikte tekrarlama olasılığı çok çok düşükmüş. Yani içlerinde bebek yoktu çok ilginç değilmi kabullenmem çok zor oldu, daha öncede böyle bişey yaşayan hiç görmedim duymadım araştırdığım kadarıyla da yok

Gelsin pozitifler bu ay Allah'ın izniyle :))
Insallah
Bugün test yaptırdım beta 9,97 çıktı yükselir mi acaba adetime 6 gün var
Insallah yükselir ama catlatma ignesinin içerisinde betahcg yani hamilelik hormonu olduğu için iğne etkiside olabilir. Gebelik testinizi igneden 14 gün sonra yaptırın yada regl gününüz geçtikten sonra rabbim hepimize nasil eder inşallah

Evet ya çok zor bi durum rabbım sağlıkla kucagımıza almayı nasıp etsın bebişlerimizi benımde kanda çıktı sonra kese oluşmadı kendılıgınden düştü adet oldum ama arastırdım ben çok tekrar aynı durum olmasın 1 sene ara verdık şimdi tekrar istyoruz bebiş inaşllah sağlıkla gelir

Bilmiyorum ki canım bana yumurtalarrda gelişme var ama istediğim boyutta değil dedi iki günlük çift doz fostimon iğne verdi yarın kontrolüm var bakalım
Merhaba . Ben de femaraya yeni basladim. Bende pkos var ama. Metformin+femara+inositol kullanıyorum. Sonucunuz ne oldu acaba?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…