- 14 Şubat 2022
- 20
- 5
- 1
Sizin kaçıncı günBenimde ilk deneyimim, inşallah güzel haberler alırız hep beraber
Femara 3 gün kullandım dün bittiSizin kaçıncı gün
İnşallah pozitifi görürsünüzBenim 31 ocakta ilaçlarım bitti 3 şubatta son çatlatma iğnemi oldum kontrollerim bitti adet günümü bekliyorum bugün çatlatma iğnesi olmamın 12. günü biraz stresliyim
Benim 7-8 yumurtam oluştu bende bir problem olmadığı için ilaçlar çok fazla etki göstermiş doktor bi kaç gün bekleyelim hepsi çatlatma boyuna gelirse ilişki önermiycem çoğul gebelik olabilir dedi 3 gün sonraya randevu verdi cok şükür çatlatma boyuna gelen sadece 3 tane oluşmuş kaç mm olduğunu tam olarak bilmiyorum kontrolden 3 gün sonra kendim vurdum iğneyiİnşallah pozitifi görürsünüzben henüz yolun başındayım bende kontrole gittiğimde güzel yumurtalar görürüm inşallah. Sizin kaç yumurtanız oluştu kaç mm iken iğne vuruldu
Ben kullandığım 3 gün boyunca sol yumurtalığımda çok ağrı yaşadım sanki oyulur gibi. Sağda da çok hafif oldu ama sol taraf bariz ağrı çektim. Bu arada bende de bir sorun yok hormon testlerim temiz, pcos'da yok. Sadece adetlerim çok düzensiz ve sebebi de yok. Aralık ayında ikiz gebelik yaşadım iki kese vardı ama ikiside boştu kürtaj oldumBenim 7-8 yumurtam oluştu bende bir problem olmadığı için ilaçlar çok fazla etki göstermiş doktor bi kaç gün bekleyelim hepsi çatlatma boyuna gelirse ilişki önermiycem çoğul gebelik olabilir dedi 3 gün sonraya randevu verdi cok şükür çatlatma boyuna gelen sadece 3 tane oluşmuş kaç mm olduğunu tam olarak bilmiyorum kontrolden 3 gün sonra kendim vurdum iğneyi
İnsallah sende de güzel yumurtalar oluşur bana cok iğne batar gibi olmuştu her ay olur ama bu sefer daha belliydi ilaçlardan dolayıymış sen hissediyorsan bi iğne batması gibi şeyler gelişiyor olabilir yumurtalar
Bebeklerini kaybettiğin için çok üzüldüm Rabbim sağlıklı hayırlı evlat verir insallah.Ben kullandığım 3 gün boyunca sol yumurtalığımda çok ağrı yaşadım sanki oyulur gibi. Sağda da çok hafif oldu ama sol taraf bariz ağrı çektim. Bu arada bende de bir sorun yok hormon testlerim temiz, pcos'da yok. Sadece adetlerim çok düzensiz ve sebebi de yok. Aralık ayında ikiz gebelik yaşadım iki kese vardı ama ikiside boştu kürtaj oldum. O yüzden doktorum planlı gebelik yapalım dedi kaliteli yumurta elde etmek için. O yüzden femaraya başlattı bakalım hayırlısı inşallah güzel haberler alırız ikimizde
Amin inşallah. Rabbim isteyen herkese nasip etsin. Test yapınca yaz olur mu :)) güzel haberlerini bekliyorumBebeklerini kaybettiğin için çok üzüldüm Rabbim sağlıklı hayırlı evlat verir insallah.
Ama hamile kalmışsın daha önce bu tedavi sana çabuk cevap verecektir.
canım merhaab ,Herkese merhaba bu ay bende ilk defa femara kullanmaya başladım dün bitti 5 gün kullandım doktorum çarşamba günü çağırdı . Sizde durumlar nasıl gelin beraber bekleyelim
Benim daha çok var ama muhakkak yazarımYazarım mutlakaRegl günüme 3 gün var şuan kan testi versem belki de çıkacak ama çok endişeliyim negatif olmasından korkuyorum
Ben de senin güzel haber vermeni bekliyorum
3 . Gün gittim polip gördü 6.gün başladı ilacacanım merhaab ,
adetın kacıncı gunu gıtmıstın doktora ? bnde bır ıkı aya denıyım dıyorum ıkı asılamam var klomen ıle
anladım canım hadı ınsallaahhh hayırlısı ıle olur bebıs3 . Gün gittim polip gördü 6.gün başladı ilaca
İnşallah olur canım dualarında banada yer veranladım canım hadı ınsallaahhh hayırlısı ıle olur bebıs
ayyy hepınıze eıdyorum her gunİnşallah olur canım dualarında banada yer ver
Canım merhaba. Bugün doktora gidicektin sanırım gittin mi? Ne kadar olmuş yumurtalarİnşallah olur canım dualarında banada yer ver
Şimdi çıktım canım yumurtalar kendiliğinden çatlamış sıvı görüyorum dedi bugün ve yarım ilişki dedi inşallah olur yaCanım merhaba. Bugün doktora gidicektin sanırım gittin mi? Ne kadar olmuş yumurtalar
Çok güzel çok sevindim senin adınaŞimdi çıktım canım yumurtalar kendiliğinden çatlamış sıvı görüyorum dedi bugün ve yarım ilişki dedi inşallah olur ya
Ya bilmiyorum korkuyorum açıkçası kaçırdım mı diyeÇok güzel çok sevindim senin adınaAllah'ın izniyle güzel haberler alacağız senden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?