Tabiki de ederim, hepimiz birbirimize yapalım. Rabbim isteyen herkese nasip etsin sağlıklı ve hayırlı bir şekildeYa bilmiyorum korkuyorum açıkçası kaçırdım mı diyepazartesi değerlendirmiştik dua edermisiniz Allah rızası için
Allahım ne dileğin ne muradın varsa nasip etsin çok sevindim teşekkür ederimTabiki de ederim, hepimiz birbirimize yapalım. Rabbim isteyen herkese nasip etsin sağlıklı ve hayırlı bir şekilde
Sen benden önce öğrenirsin sonucu canımAllahım ne dileğin ne muradın varsa nasip etsin çok sevindim teşekkür ederimOzaman adetin geçmesi bekliyoruz ve çift çizgileri görüyoruz inşallah
Hadi bakalım inşallah güzel sonuçlarlaSen benden önce öğrenirsin sonucu canımbenim 8 gün sonra kontrolüm var bakalım büyümüş mü yumoşlar
Merhaba bende bu ay femara kullandim geçen ay klomen ve ovitrelle kullandim gebelik oluşmadı şubat ayı reglinin 3.günu femaraya başladım ptesi günü 10.gun günde 2 tane kullandim yumurta takibine gidicem inşallah yeterli büyüklüğe ulaşmıştır. Allah dileyen herkese evlat nasip eder....Herkese merhaba bu ay bende ilk defa femara kullanmaya başladım dün bitti 5 gün kullandım doktorum çarşamba günü çağırdı . Sizde durumlar nasıl gelin beraber bekleyelim
selam canım bende gecen ay klomen kullandım kimyasal oldu bu ay femara verdı daha kullanıyırum ılacı 4. günm. Siz hamile kaldınız mıGecen ay klomen kullandım bu bunay femareye gectık bugun ilk gunum inşallah hayırlı sınuçlar alırız
Bnde yarın kan vericem gebelik çıkmazsa tarlusal içip femaraya basliycam Şubat'ta klomen içtimBen bugün tekrar femara başladım adetin 4.günü cuma doktora gideceğim
Canlar selam yumurta takibi sırasında toplam kaç kere kontrole gittiniz??Ben 17 de test verıcem iğneyi vurduğum canım bklemedeyım sen ne durmdasın
Benim oilacim bitti cumartesi gidecegim ilkCanlar selam yumurta takibi sırasında toplam kaç kere kontrole gittiniz??
Bende adet bekliyorum yaaa cumartesi randevu aldım ama henüz gelmediBenim oilacim bitti cumartesi gidecegim ilk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?