Gebeliğe Hazırlık Bu ay femara kullananlar gelin beraber bekleyelim

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ya bilmiyorum korkuyorum açıkçası kaçırdım mı diye pazartesi değerlendirmiştik dua edermisiniz Allah rızası için
Tabiki de ederim, hepimiz birbirimize yapalım. Rabbim isteyen herkese nasip etsin sağlıklı ve hayırlı bir şekilde

Tabiki de ederim, hepimiz birbirimize yapalım. Rabbim isteyen herkese nasip etsin sağlıklı ve hayırlı bir şekilde
Allahım ne dileğin ne muradın varsa nasip etsin çok sevindim teşekkür ederim Ozaman adetin geçmesi bekliyoruz ve çift çizgileri görüyoruz inşallah

Allahım ne dileğin ne muradın varsa nasip etsin çok sevindim teşekkür ederim Ozaman adetin geçmesi bekliyoruz ve çift çizgileri görüyoruz inşallah
Sen benden önce öğrenirsin sonucu canım benim 8 gün sonra kontrolüm var bakalım büyümüş mü yumoşlar

Herkese merhaba bu ay bende ilk defa femara kullanmaya başladım dün bitti 5 gün kullandım doktorum çarşamba günü çağırdı . Sizde durumlar nasıl gelin beraber bekleyelim
Merhaba bende bu ay femara kullandim geçen ay klomen ve ovitrelle kullandim gebelik oluşmadı şubat ayı reglinin 3.günu femaraya başladım ptesi günü 10.gun günde 2 tane kullandim yumurta takibine gidicem inşallah yeterli büyüklüğe ulaşmıştır. Allah dileyen herkese evlat nasip eder....

Gecen ay klomen kullandım bu bunay femareye gectık bugun ilk gunum inşallah hayırlı sınuçlar alırız

Kızlar sonuclarınız nasıl benım yarın kontrol var bakalım ne kadar buyumus benımkıler

Kizlar bende adet oldum , bugun 4. Gunum doktora gittim yarin baslayacagim.. 6 gun icicem. 3 gun bekleyip sonra kontrole gidecegim

Ben 17 de test verıcem iğneyi vurduğum canım bklemedeyım sen ne durmdasın

Gecen ay klomen kullandım bu bunay femareye gectık bugun ilk gunum inşallah hayırlı sınuçlar alırız
selam canım bende gecen ay klomen kullandım kimyasal oldu bu ay femara verdı daha kullanıyırum ılacı 4. günm. Siz hamile kaldınız mı

Ben bugün tekrar femara başladım adetin 4.günü cuma doktora gideceğim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…