Gebeliğe Hazırlık Bu ay femara kullananlar gelin beraber bekleyelim

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
YYaaa kısmet cnm inşallah diğer ay olucak seninde belki bence bende yok bebek ya hiç belirti yok hissetmiyorum bile ya umrumda dgl gbi sanki
Ama adette olmadım kısmet yani
Baktım evde tarlusal kalmamış olsa icicektim femaraya hemen başlamak istrm

Merhaba bu ay femara kullanmaya başladım adetimin3. Günü 5 gün içtim dün yani adetimin 8. Günü doktora gittim sağda 15 ve 17mm solda 14mm 3 adet yumurta gördü pazartesi tekrar gel küçüklerin gelişimine bakıp iğne verebilirim dedi

Bana kist oluşmuş geçen aydan dedi ya henüz yumurta görmedi pazartesi bidaha gel dedi böyle birley başınıza geldi mi

Hayır demedi geçen ay klomen kullanmıştım bir tane yumurta daha 11. Günde 20 mm olmustu o yüzden bu ay daha erken 8. Günde baktı ama kist olmasından ben de korkmuştum o büyüyen yumurtanın ayrıca impryl diye bir ilaç verdi yumurta kalitesini arttırmak için

YYaaa kısmet cnm inşallah diğer ay olucak seninde belki bence bende yok bebek ya hiç belirti yok hissetmiyorum bile ya umrumda dgl gbi sanki
Ama adette olmadım kısmet yani
Hayırlısı olsun kuzum, bnde yarın başlıyorum femara ya

Hiç gebelik belirtisi yok ki bence olurum adet ya belirtiside yok

Meraba kizlar insallah yarin bende basliyirum femaraya. Hayirlisi insallah bu ay her kesin güzel haberlerini aliriz ) olumlu yorumlari okudukca cok umutlaniyorum. Bende 2 dusuk oldugu ucun 2 senedir hamile kalamiyorum(( endometiriya ince o yuzden hamilelik olmuyor, ustelik tsh yuksek bende onun tedavisibi aliyorum(

Merhaba canım, bnde şimdi içtim hadi inşallah güzel haberler alalım bu ay

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…