Yaa bende ayniyim adet olmadım olunca doktor femara dedi ama olmadım inşallah ebbek vardır ikimizdedeBende adet bekliyorum yaaa cumartesi randevu aldım ama henüz gelmedi
Bebeğim ben oldumYaa bende ayniyim adet olmadım olunca doktor femara dedi ama olmadım inşallah ebbek vardır ikimizdede
Bebeğim ben oldum
Baktım evde tarlusal kalmamış olsa icicektim femaraya hemen başlamak istrmYYaaa kısmet cnm inşallah diğer ay olucak seninde belki bence bende yok bebek ya hiç belirti yok hissetmiyorum bile ya umrumda dgl gbi sanki
Ama adette olmadım kısmet yani
Hayırlısı olsun kuzum, bnde yarın başlıyorum femara yaYYaaa kısmet cnm inşallah diğer ay olucak seninde belki bence bende yok bebek ya hiç belirti yok hissetmiyorum bile ya umrumda dgl gbi sanki
Belkide olmaZsinnYYaaa kısmet cnm inşallah diğer ay olucak seninde belki bence bende yok bebek ya hiç belirti yok hissetmiyorum bile ya umrumda dgl gbi sanki
Ay benden önce başlıyorsun haber et banada belirti artk ne olursaHayırlısı olsun kuzum, bnde yarın başlıyorum femara ya
Dün regl oldum ya bugün gittim doktoraa femara istedim teskere vs baktı eşim ve benim sorunda yok dedi.ama nasip olmadı. Haber veririm kuzumAy benden önce başlıyorsun haber et banada belirti artk ne olursa
Benm doktorumda adeti bekle olunca hemen femara al iç 12.gun gel dedi bakimDün regl oldum ya bugün gittim doktoraa femara istedim teskere vs baktı eşim ve benim sorunda yok dedi.ama nasip olmadı. Haber veririm kuzum
Bn ilk takip olduğu için gitmem gerekti,bide kendi doktorum yurtdışında evime yakın bir ozel hastsneye gittimBenm doktorumda adeti bekle olunca hemen femara al iç 12.gun gel dedi bakim
İyi yapmissn cnmBn ilk takip olduğu için gitmem gerekti,bide kendi doktorum yurtdışında evime yakın bir ozel hastsneye gittim
Merhaba canım, bnde şimdi içtim hadi inşallah güzel haberler alalım bu ayMeraba kizlar insallah yarin bende basliyirum femaraya. Hayirlisi insallah bu ay her kesin güzel haberlerini aliriz ) olumlu yorumlari okudukca cok umutlaniyorum. Bende 2 dusuk oldugu ucun 2 senedir hamile kalamiyorum(( endometiriya ince o yuzden hamilelik olmuyor, ustelik tsh yuksek bende onun tedavisibi aliyorum(
InsallahMerhaba canım, bnde şimdi içtim hadi inşallah güzel haberler alalım bu ay
Merhaba durumlar nasil? Femara sende bir degişiklik yaptimi?Merhaba canım, bnde şimdi içtim hadi inşallah güzel haberler alalım bu ay
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?